Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Това ша ми е за днес щот го давам плямпало от сабахлем обаче те са проклети уникални сърдечни разумни и най вече непредсказуеми Плясъче. Тез се четат не се разказват.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Това ша ми е за днес щот го давам плямпало от сабахлем обаче те са проклети уникални сърдечни разумни и най вече непредсказуеми Плясъче. Тез се четат не се разказват.

Да,ама ни мога преди неделя и не ща да са изтървети.

Сега започвам Мечтая за теб на Лайза Клейпас и нямам търпение, защото искам да видя как изтерзаната душа на Дерек среща любовта. А третата книга за кого е? :cheers:

Сега започвам Мечтая за теб на Лайза Клейпас и нямам търпение, защото искам да видя как изтерзаната душа на Дерек среща любовта. А третата книга за кого е? :speak:

A коя е третата?

Сега започвам Мечтая за теб на Лайза Клейпас и нямам търпение, защото искам да видя как изтерзаната душа на Дерек среща любовта. А третата книга за кого е? :speak:

Третата е за дъщерята на Дерек .

A коя е третата?

Гале не и знам заглавието, но ако не се лъжа е малко новелка.

Започнах я! Херцогът и аз... и искам да споделя с вас възхищението си от първите 3 глави. Направо е невероятна! Щом от сега ме е запленила, представям си по- нататък какво ще става! Джул, искрено се покланям пред таланта ти! :wors: Определено си си сбъркала професията. Да не забравя да похваля и редакторките, че после ще ми го върнат тъпкано :( Иде ми чак утре да духна от работа :( за да мога да си я дочета, но няма как.

Третата е за дъщерята на Дерек .

Гале не и знам заглавието, но ако не се лъжа е малко новелка.

Заглавието е "Against The Odds" и наистина е новелка, 37 страници в пдф формат.

Мими, радвам се, че Клейпас те е пленила така, както мен, и то точно с тази поредица. Аз лично съм възхитена и от двете книги ("И тогава ти дойде", "Мечтая за теб"), така че ще очаквам с интерес коментара ти за втората. :(

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Момичета,аз не само започнах,ами и свърших "Херцогът и аз".

Половинката се разправя с малката,а аз като НЕвиждала

чета и не мога да се откъсна от монитора.

БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО :wors::wors::wors:

С тази книга се върна вярата ми в историческите романи.

Авторката има страшно увлекателен и забавен стил.

А вашият превод прави удоволствието от книгата НЕОПИСУЕМО :clap:

Та да си знаече ,че вече очаквам следващата книга ;)

Ха познайте какво чета!А въобще не ми е време,че в очите съм като оксиженист.И дявол да го вземе,не мога да се смея на глас,че уж съм болна.Ама девойката cheetah рече две думи за Антъни и ма залепи на компа. Джули спокойна бременност до края,и да знаеш тоз твоя бебок, ще да е голямо веселяче-като гледам с какво си "захранила".

Ами,чета "Не дърпай дявола за опашката" на С.Джефрис.Сравнително в началото съм,но мога да кажа,че стила е лек,приятен даже някак закачлив.Главната ми напомня героините на А.Куик.една такава нестандартна,занимава се с естествени науки /естественичка/ била.И смята,че е неподатлива на мъжки чар,щото била наблюдавала животните и е наясно значи, кое как е.ТОЙ е ясен,женкар,прелъстител,лошата слава го изпреварва,то тъкмо това е причината да се сблъскат с нашата.Точно тук малко измислена ми прозвуча завръзката,но се прощава, заради очакването с което зарежда историята.С една дума хубаво ми е да чета,ведро настроение има в книгата.

Сега е ред да пооплюя Ирис,с което няма да изненадам никого.Пак ги е домързяло да запазят подходящия за времето и обществото език и на моменти са минавали на уличен,ученически речник.Директорката и учителката "навили" лорда за еди-що си.Или "..... в противен случай ги чакаше сиромашия.Всъщност,те и сега не бяха застраховани от пълно затъване." Как ви се връзват двете изречения? Засега количеството подобни "попадения" се ядва, макар да ме дразнят.

Четох "Отнесени от вихъра". От години се каня да я прочета,та сега й дойде времето. Последните няколко глави с насълзени очи ги изчетох http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Много ми хареса книгата. Иначе филма съм го гледала няколко пъти,но до книгата едва тези дни се докоснах.

Ами,чета "Не дърпай дявола за опашката" на С.Джефрис.Сравнително в началото съм,но мога да кажа,че стила е лек,приятен даже някак закачлив.Главната ми напомня героините на А.Куик.една такава нестандартна,занимава се с естествени науки /естественичка/ била.И смята,че е неподатлива на мъжки чар,щото била наблюдавала животните и е наясно значи, кое как е.ТОЙ е ясен,женкар,прелъстител,лошата слава го изпреварва,то тъкмо това е причината да се сблъскат с нашата.Точно тук малко измислена ми прозвуча завръзката,но се прощава, заради очакването с което зарежда историята.С една дума хубаво ми е да чета,ведро настроение има в книгата.

Ей ся как да не загриза човек такъв роман и то с най-голяяям кеф Публикувано изображение Малииии, само да го докопам, няма да устискам до Коледа категорично - ужасяващо силно изкушение е за такваз мека Мара кат моя милост. Направо зверски ще я тръшна мълниеносноПубликувано изображение

Гале, Ирисите са общоизвестни с "перфектните" си преводи, та ако в някой техен роман липсват такива бисери, направо ще ме озадачат. Ще има да се чудя дали не съм си купила книга от друго издателство :yanim: И въпреки това продължавам да си купувам всичките им новоиздадени книги, т.к. са единствените, които издават исторически любовни романи на БГ (и чат-пат Плеяда за разнообразие издрускват по нещичко).За съжаление, ако искам да чета такава литература на БГ, няма никакъв избор освен да се снабдя с издаденото от тях. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Четох "Отнесени от вихъра". От години се каня да я прочета,та сега й дойде времето. Последните няколко глави с насълзени очи ги изчетох http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Много ми хареса книгата. Иначе филма съм го гледала няколко пъти,но до книгата едва тези дни се докоснах.

Сигурно си чела и продължението,но предлагам да не си го припомняш.Бая блудкаво,а и като стил-ми няма начин хваща се разликата.По-страшното е,че щяло да има продължение на продължението с трети автор.Даже не ще има,ами има.

ПАК ПУБЛИКУВАТ КНИГА ПО „ОТНЕСЕНИ ОТ ВИХЪРА”

Днес, 6 номеври 2007 г. в книжарниците на САЩ постъпва за продажба книгата на Доналд Маккейг "Rhett Butler's People", която е предистория на романа на Маргарет Мичъл „Отнесени от вихъра” и е отчасти негово продължение. В 500 страничната творба се разказва за младостта на главния герой на епопеята, съобщи The Guardian.

В романа на Маккейг, който е автор на няколко популярни книги за Гражданската война, историята на Рет Бътлър започва 12 години преди неговото запознанство със Скарлет О’Хара. В "Rhett Butler's People" Рет се скарва с баща си, собственик на плантация и другарува с черножоки роби и бели бедняци. Отношенията на Рет със Скарлет О” Хара са също толкова бурни, както и при Мичъл.

Романът на Доналд Маккейг е третата издънка от оригинала „Отнесени от вихъра”. Първата бе публикувана през 1991 г. със заглавие „Скарлет” с автор Александра Рпли. И стана причина за съдебни разправи. Наследниците на Маргарет Мичъл не допуснаха публикацията на книгата "The Wind Done Gone" на Елис Рендъл. Авторката на това произведение пък написа „паралелна” история на „Отнесени от вихъра” от името на робинята-мулатка Кинара. Наследниците на Мичъл по-късно се отказаха от съдебното преследване на Елис Рендъл и нейната книга се здаържа в списъците на бестселърите няколко седмици.

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Заглавието е "Against The Odds" и наистина е новелка, 37 страници в пдф формат.

Мими, радвам се, че Клейпас те е пленила така, както мен, и то точно с тази поредица. Аз лично съм възхитена и от двете книги ("И тогава ти дойде", "Мечтая за теб"), така че ще очаквам с интерес коментара ти за втората. :)

Мерси, Мише и Тихчо за инфото http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif А що се отнася за коментара, още съм само в началото, защото съм се хванала е 1500 неща(намерих си и работа от днес и утре започвам), но някак си Мечтая за теб по ме грабна...това естествено са ми само първите впечатления. Много ми харесва образът на Сара за сега, но ще видим с развитието на действието. :)

• Автор

Сигурно си чела и продължението,но предлагам да не си го припомняш.Бая блудкаво,а и като стил-ми няма начин хваща се разликата.По-страшното е,че щяло да има продължение на продължението с трети автор.Даже не ще има,ами има.

ПАК ПУБЛИКУВАТ КНИГА ПО „ОТНЕСЕНИ ОТ ВИХЪРА”

Днес, 6 номеври 2007 г. в книжарниците на САЩ постъпва за продажба книгата на Доналд Маккейг "Rhett Butler's People", която е предистория на романа на Маргарет Мичъл „Отнесени от вихъра” и е отчасти негово продължение. В 500 страничната творба се разказва за младостта на главния герой на епопеята, съобщи The Guardian.

Аз си я купих навремето, когато излезе, мисля че беше през 2009, даже я започнах, но нещо тогава не бях на такава вълна и я оставих за бъдеще, но не беше чак неприятно за четене... но пък и лично не съм от феновете на "Отнесени от вихъра", в смисъл става, ама винаги нещо ми е липсвало...

Продължението съм го гледала няколко пъти,но се чудя дали да го чета. Иска ми се да видя какво ще стане със Скарлет и Рет,но като знам,че това не е замисълът на истинската авторка ми става криво http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Мерси, Мише и Тихчо за инфото http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif А що се отнася за коментара, още съм само в началото, защото съм се хванала е 1500 неща(намерих си и работа от днес и утре започвам), но някак си Мечтая за теб по ме грабна...това естествено са ми само първите впечатления. Много ми харесва образът на Сара за сега, но ще видим с развитието на действието. :offtopic_s:

Честито нова работа, Миме, да ти върви все по вода. А то книжките няма да избягат. Колкото до Сара, тя си е сладурка, а почакай само Лили да се захване с нея за един маскен бал... но да не издавам. :cool:

Ох, леле, увлякох се тотално по Линда Хауърд. Пише толкова увлекателно, че всяка една нейна книга я излапвам за абсолютно кратко време. Тези дни прочетох "Мисията Макензи", "На ръба" и "Независима съпруга". Всеки един роман има страшно очарование и е просто уникален. Леки са, развлекателни, но разбира се в почти всичките й истории има кримална развръзка. "Мисията Макензи" ми грабна сърцето. Така съм се смяла и радвала на главните, че просто нямам думи. Страшно забавни ми бяха и много, много сладки.

Вчера иначе завърших "Херцогът и аз". Е, какво да кажа?! То думи има ли за страхотния превод и страхотната книга?! Не! Останах повече от очарована! Имам чувството, че отдавна не съм се наслаждавала до такава степен на исторически роман. Много са ми харесвали и грабвали вниманието, но малко са тези, които са ми в сърцето за наистина постоянно време. Този се нареди в любимата ми класация и просто не знам какво да кажа. Страхотна история, супер забавна, даже ми идваше да набия и Саймън по едно време. ;д Толкова твърдоглав и тесногръд мъж, че няма просто накъде повече. Вместо да мисли с главата, изобщо не мислеше по едно време. ;д

Братът на Дафни беше просто страхотен! Ох, грешка, те всичките й трима братя са страхотни, ама Антъни ми е най-най-на сърце. Нямам търпение един ден да се насладя и на неговата история. Просто такъв избухлив, чаровен и убийствено сладък мъж... Леле, край! Останах напълно очарована от него. Поредният сладък женкар на име Тони.(:

Имаше страшно забавни сцени и много от тях ми станаха любими и нека мине малък период от време, и ще си ги препрочета отново. Благодаря ви за превода, момичета, защото е просто прекрасен и както винаги на ниво. Надявам се скоро да ни зарадвате с нов превод на Джулия Куин, а дано пък "Ирис" да вземат и да издадат някоя нейна поредица. Вместо да издават книги, които не стават, да се заемат с превода на тези, които си струват.(:

Стаси, много се радвам, че се харесала Херцога, в такъв случай съм сигурна, че ще ти хареса и Маркиза. Снощи сложих финалната точка на превода на "Как да се омъжиш за маркиз". Направо не съм спала от вълнение. Има още няколко дни за редакция и оформление и ще е изцяло ваша. Мога да кажа само, че Джулия Куин не е изневерила на себе си и страшно се забавлявах докато я превеждах. Съни, иззех ти функциите скъпа, но просто нямах търпение да го споделя.:sobbing:

Криси, чудесна новина. Ще ни зарадвате сигурна съм отново със страхотен превод. Аз пак май по-назад, но нали тази книжка не е от серията на Херцогът и аз? От друга поредица ли е? :ph34r:

Да, от друга поредица е. Джулка не си я дава нейната:ph34r:. Тази е от поредицата - Агенти на короната и се състои само от два романа. Този е втория, защото ме грабна резюмето. Но ако ви хареса, веднага опрятам ръкавите и започвам първата.

Стаси, много се радвам, че се харесала Херцога, в такъв случай съм сигурна, че ще ти хареса и Маркиза. Снощи сложих финалната точка на превода на "Как да се омъжиш за маркиз". Направо не съм спала от вълнение. Има още няколко дни за редакция и оформление и ще е изцяло ваша. Мога да кажа само, че Джулия Куин не е изневерила на себе си и страшно се забавлявах докато я превеждах.

Съни, иззех ти функциите скъпа, но просто нямах търпение да го споделя.:offtopic_s:

Удоволствието е изцяло мое слънце. И няма по заслужил да си представи книжката сам с душа и сърце. Аз мога само да викам "Да" на всяка точка и запетая.

Да, от друга поредица е. Джулка не си я дава нейната:computer8:. Тази е от поредицата - Агенти на короната и се състои само от два романа. Този е втория, защото ме грабна резюмето. Но ако ви хареса, веднага опрятам ръкавите и започвам първата.

Запрятай ръкавите кукло!Ако е пак така закачлива и същевременно сериозна книжката,значи

ще си поискаме и първата.Ма вий съвсем сат едно издателсно го давате бе. Отзад напред. :offtopic_s:

Запрятай ръкавите кукло!Ако е пак така закачлива и същевременно сериозна книжката,значи

ще си поискаме и първата.Ма вий съвсем сат едно издателсно го давате бе. Отзад напред. :computer8:

Нали? Чудя се дали да не взема и аз да подкарам номер 8, след първата, а после 3 и 5, примерно. Може да гласуваме в какъв най-извратен ред да ги представим, да не се делим от професионалистите все пак :offtopic_s:

Криска, страхотна новина http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Ей тоз роман на Джулката е сред най- най- големите разкошотии дет съм изръфала въобще. Докато го четях, квичейки здравеняшки от смях и потропвайки доволно с копитца, едновременно с това се наслаждавах неимоверно на затрогващите и убийствено силни моменти - обожавам го неистово и винаги си спомням за него,усмихвайки се щастливо Публикувано изображение

П.С. Първия от поредичката за Агентите също е страшно сладурски, но след него като прочетох Маркиза, първия ми се стори по-слабичък от двата (мое мнение, разбира се :offtopic_s: )

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.