Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гласуването е явно (впечатления)

Featured Replies

Какво кайш баби ...

175173972041421092212740815682Oavr02aiBVPwHrKiTYO.JPG

хайде не ме карай да издребнявам ... мога да намеря поне още 30 такива поста , на който си сложил минуси с двата акаунта . Само в тази тема са 5 :rolleyes: ! И не почвай пак с безумните философии ... на никой не са нужни , отговори ми с прав текст " Направих гo защото ... " !

Петьо и Леонардо ... знаете ли колко ми е писнало той да ни прави на луди ... да изкарва само нас черни , а не си замисли за себе си !

Защо сега мълчи ... защото и това ако не му стига ще му покажа още 10 негови поста !

Ще спра когато каже че е сгрешил и се извини на другите ... не на мен , мен кучета ме яли ! Ама знаете ли кога ще стане това ... НИКОГА !

• Отговори 281
  • Прегледи 21,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Впечатленията ми от човек, който е седнал да преглежда 10, 30, 400 или 3600 поста назад във времето, за да види кой му е сложил плюс и кой минус е...не, няма да го кажа, защото има правила, които тряб

• Vorfax, ти нямаш ли "истински" проблеми?! Ако е така, благородно ти завиждам.

• varankralev
    varankralev

До аm-аm: Пичаго, нали се сещаш какво ти казах в началото на темата, сещаш ли се какво ЛС ти написах веднага щом пусна темата? "Вкарваш си автогол" - и ти пожелах успех в начинанието и спора, кой

Петьо и Леонардо ... знаете ли колко ми е писнало той да ни прави на луди ... да изкарва само нас черни , а не си замисли за себе си !

Защо сега мълчи ... защото и това ако не му стига ще му покажа още 10 негови поста !

Ще спра когато каже че е сгрешил и се извини на другите ... не на мен , мен кучета ме яли ! Ама знаете ли кога ще стане това ... НИКОГА !

Хммм :)

Хората от екипа не трябва да се подават на провокации и да влизат в пререкания.Винаги ще има потребители които ще се заяждат с вас заради поста.

Разкарайте или поне нулираите тази репутация и да има мир.

Според мен не е коректно да се ползват пет-шест регистрации :rolleyes: тук е масова практика.

Да питам нещо извън темата защо влизате като "анонимни"? Какво ви притеснява, не ви ли стига че ползвате по пет различни ника?

...

Хората от екипа не трябва да се подават на провокации и да влизат в пререкания.Винаги ще има потребители които ще се заяждат с вас заради поста.

...

infinity1305 , два от мен !

Мерси cool.gif

Ще помоля да не ми слагате репутации вече, така на 69 съм си повече от добре... tongue.giftongue.gif

Действай, Ханибал те уреди с другите два

biggrin.gifspeak.gifbiggrin.gif

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

Остана ми малко свободно време да чета във форума...

Боже...

Сега какво трябва да правя - да се ровя в темите, където съм писала и да гледам кой как е гласувал ли?

Оффффффф...

Остана ми малко свободно време да чета във форума...

Боже...

Сега какво трябва да правя - да се ровя в темите, където съм писала и да гледам кой как е гласувал ли?

Оффффффф...

АКо те влече :)

АКо те влече :)

Ако кажа, че не ми е любопитно, ще е чиста лъжа :D

Ама като знам колко по-забавни неща има за правене...

Тц... :)

А мен с тия 7500+ мнения знаете ли колко ми е трудно? Трябва да прегледам всяко едно и да видя кой как е гласувал!

Я бързо всички да си кажат тук кой къде ми е дал и взел, че да не се занимавам

Редактирано от Fifa (преглед на промените)

А мен с тия 7500+ мнения знаете ли колко ми е трудно? Трябва да прегледам всяко едно и да видя кой как е гласувал!

Мда, има да си цъкаш няколко месеца :)

И аз така викам...

Не за друго, просто по-практично...

Абе Ханибал, ти и постовете в Кино ли си ми минавал lol6.gif

Вече не смея от любопитство да проверявам алогизмите наоколо - няма само там където не съм проверил. Гледам, че и въпроси си ми задавал, но да 'земеш да прочетеш какво съм написал, а wink.gif че не ми се потретва.

Стягат тея ореоли пусти...

Всички умни хора ми казоха да спра да се занимавам с теб ... което и ще направя , до катоне ми отговориш на въпроса ... Дотогава ще съм безмълвен към теб и затвърждаваш мнението ми , че в някой случай си за доктор !

П.П. Ще ти дам отговор на въпроса ... ама нали каза да не издребняваме !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Абе Ханибал, ти и постовете в Кино ли си ми минавал lol6.gif

Вече не смея от любопитство да проверявам алогизмите наоколо - няма само там където не съм проверил. Гледам, че и въпроси си ми задавал, но да 'земеш да прочетеш какво съм написал, а wink.gif че не ми се потретва.

Стягат тея ореоли пусти...

Направи си един списък къде са ти цъкнали минус и ми го прати ще мина да ти прасна по един плюс, стига си ревал за глупости.

Ще си направя десетина регистрации ако трябва и всички твой постове ще светнат в зелено. :nono:

Бетер детската градина сте ей, то бива бива ама ващо никаде го няма.И това ми били сериозни хора. :P

Да тъпо е да видиш че на пост с който не си обидил никой а се опитваш да помогнеш някои ти е цъкнал минус и какво от това преглъщаш го и продължаваш напред.

:cool: приключете с този съпунен сериал, след първите пет страници стана досадно.

Редактирано от ПетьоСтоянов (преглед на промените)

В последният ми пост няма въпрос, за да му отговаряш. Не ме харесваш и си ми сложил минус, какво има повече да ми кажеш. Видях и другите, ама ти си ги знаеш. Не съм си слагал плюсове, това е скорошна практика за да дразня комплексари като теб. Мадона тръгнала шамари да раздава, санким не се знае какво е правила. Две теми ми стигат за да знам що за стока има във форума парадираща как и е отредено да съди за останалите с групови нападки и гласуване помежду си на идиотски постове.

Със здраве.

Петьо, две теми са, отегчих се.

Смятам че е време тази тема да се затвори! :mad:

Някой май реши да си прави пиар чрез нея.Не знам за Вас ,но се отегчих ,а и леко отвратих от някои писания :P .Докога ще се правят тия разследвания кой къде и какво е слагал?Не се ли усещат,че минаха всякакви разумни граници и тази комична патетичност ,която демонстрират граничи с маниакалност Скоро ще яхна метлата и ще почна с минусите наред за тия дето се пудрят,че не им пука от оценките ,а денонощно рИват за някакви смешни минуси :nono: .Всеки има нужда от добра оценка и похвала,ама трябва ли да ни проглушат ушите,че някой някъде не ги харесал.

Баси дребнавостта. :cool:

Редактирано от Evva (преглед на промените)

Мадона тръгнала шамари да раздава, санким не се знае какво е правила.

Всяка мижитурка,като теб, тръгнала да ме сравнява с дявола бих зашлевила с шамар. Но какво друго да очаквам от същество като теб, всъщност...ти не си виновен.

Айде със здраве, Тази, "чиито дела биха засрамили дявола" :popcorn2: няма да се занимава вече с болната ти душица.

Успокойте се малко, затворете очи, вдишайте...издишайте...

Глътка въздух всеки има нужда да поеме, затова ще продължим малко по-нататък.

А сега - почивка и катинар тук за известно време. Ще бъде отворено отново, когато имаме възпитани, културни и вежливи участници в дискусията. А такъв е всеки, който забрави егото си и вместо озлобление към хората, изпита макар и за малко уважение и зачитане на душевните потребности на всички около него.

Мерси!

:popcorn2:

пп. Горното не е към някой конкретно ( за да няма нови обидени ), а принципно към всички. И включително към мен самия...

// Offtopic:

Algor, е сега ти турих един минус, затвори темата преди мен, заби ми Firefox-а и целия комп. Трябваше да рестартирам!

• 2 месеца по-късно...

Бианка, не мога да ги преброя. Колко точно минуса ми слагаш от няколко акаунта, че не мога да им хвана бройката. Между 50 и 100, или всъщност повече, като за някой който ти е безразличен m021.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.