Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гласуването е явно (впечатления)

Featured Replies

Тази част от мнението също може да се подкрепи с факти:

Та, защо казваш си си поставял сам плюсчета?

Една тема, която току що видях: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=155253

• Отговори 281
  • Прегледи 22,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Впечатленията ми от човек, който е седнал да преглежда 10, 30, 400 или 3600 поста назад във времето, за да види кой му е сложил плюс и кой минус е...не, няма да го кажа, защото има правила, които тряб

• Vorfax, ти нямаш ли "истински" проблеми?! Ако е така, благородно ти завиждам.

• varankralev
    varankralev

До аm-аm: Пичаго, нали се сещаш какво ти казах в началото на темата, сещаш ли се какво ЛС ти написах веднага щом пусна темата? "Вкарваш си автогол" - и ти пожелах успех в начинанието и спора, кой

Пак си беше наяве, знаех и за Деливърми и за Ханибал и за Скорцени и за Алгор и за Бианка и за... забравих му ника (военният дето го изпъдиха за религиозната вражда). Само на две места бях изненадан.

Лъжец номер 2.

Не знам защо си мислиш, че ще можеш да манипулираш хората по такъв елементарен начин. Те четат и си викат "А бе тоя Алгор (и другите, де) как го мрази това момче не е истина".

Да, ама не!

За да бъда разбран, ще поясня за аудиторията защо нямам нищо общо с теб, не съм имал от много време и няма и да имам.

Преди около 3 години и половина в една тема си позволи безумната наглост да говориш за децата ми по начин, който е меко казано отвратителен. Обидите ти бяха толкова безумни, че тогава се зачудих какво може да накара човек да пише такива неща, при положение, че нито се знаем, нито се познаваме, нито можеш да си правиш изводи от 20-ината реплики, които бяхме разменили до този момент.

Същия твой пост го докладвах чинно и по правилата и беше изтрит. Тогава културно (и съвсем явно и пред всички) ти казах, че нито те мразя, нито те харесвам, но от там насетне за мен си форумен, човешки, душевен и всякакъв друг "мъртвец". В следствие на това, ти ми изпрати около 30-ина ЛС-та с опити да завържеш някакъв контакт. Повторих ти предното изречение какво си за мен и на ЛС в отговор до теб.

Накратко казано - това е. От тогава до ден днешен нито съм ти говорил, нито съм се карал с теб (или която и да е от производните ти), нито съм си позволявал да отговарям на заяжданията ти в докладите (преди време си мислеше, че "много те обичам" и ти трия всичко написано...а просто отиваха в коша тези неща, които са извън правилата).

Та за тези 3-4 години мисля е съвсем нормално както да ти туря 20-30-40 минуса (или колкото и да са), така също и да ти помогна в няколкото пъти, когато си искал някаква помощ и съм забелязвал желанията ти. Това да ти припомням ли? Или ти държиш да получиш зелен плюс, а не някой да ти помогне?

Спирам до тук. Явно като си изреждал имената горе си визирал твоята любов към мен и неистовото ти желание да те призная по някакъв начин. Обясних вече защо няма как да те призная, а и след като не държиш на моето мнение, не виждам за какво са тия мераци някой турил ти минус, да направи същото и с плюс.

Важното е, че ти го слага. Не мислиш ли?

пп. Не ми отговаряй, защото каквото и да напишеш от тук насетне няма да получи отговор. Всъщност ти не искаше отговори, а за теб е важно да "блеснеш" пред хората във форума с оригиналните си тъпотии, леещи се една след друга в опитите ти да ни убедиш колко добър човек си и как добрите каузи са ти приоритет в живота. Затова пиши си - не ми пречиш. Но да знаеш, че както опитвам да помагам, така и ще продължавам да ти слагам минуси (а може и плюсче...кой знае)не защото си някакъв си измислен виртуален плъх, а защото дадения ти пост заслужава точно минуса.

Понимаеш?

ппп. Всъщност готов съм и на още нещо, но то наистина ще е последното, което правя относно теб. Казваш удобен за теб ден, час, място в БГ (а може и извън) и хората, пред които желаеш да се случи случката и сядаме ние двамата с теб да поговорим, дебатираме или спорим (нали си обяснил научно изкуството на спора) очи в очи на произволно изтеглени чрез жребии теми. За живота, политиката, линкове за търсени песни, наркотиците, рекламата, икономиката, астрономията или която област от реалния живот си избереш.

Да те видя тогава как ще извадиш линковете и какви точно постове ще изпишат устата ти. Защото едно е да се доказваш в интернет пред хора, които си накарал да те харесат и да те заобичат, но друго е да си покажеш знанията пред хората без да имаш компютър да потърсиш материалчето в гугъл.

А?

Приеми това като хвърлена ръкавица, нагъната салфетка, счупено ветрило, метнат камък или както там наричате предизвикателството по вашио край. Също така ще ти позволя да си доведеш 10-ина от форумните ти обожателки за клакьорки или просто да те държат за минуса...пардон - за ръката. :)

Мадона, Арагорн, едва ли искате да играем тази игра. Подвизите ви биха изчервили и дявола, но няма да падна на нивото ви да изреждам, че бързо ще стигнем 100 страници.

Та, защо казваш си си поставял сам плюсчета?

Ти прочете ли какво съм написал, или само да се намираш на приказка?

За останалото си права, по подразбиране. Модераторите не могат да се обсъждат в изпълняване на служебните им задължения, знаеш правилата.

Апропо, аз съм виновен и за инфлацията, но това се разбира чак в 1768 епизод.

Радвам се, че темата ми изпълни предназначението си и успя да покаже хората в истинската им светлина. Както Юлия бе пресметнала преди време, форума се прави от много малко хора, при това много от тях, включително модераторите с по няколко акаунта.

Не исках да се достига до държане на сметка и оправдания, но потребителите с гузна съвест се съсредотичаха върху клепане, вместо да погледнат себе си. Не вижда гредата в своето, а сламката в чуждото око, така гласи поговорката. А защо не исках да е арена за нападки, може и сами да се досетите.

Във форума има много злоба, завист и лицемерие. Аз нося на обиди и провокации, но мнозина си заминаха. Би трябвало всеки да си зададе въпросът защо и той е източник на същото и да му стане поне малко болно, че е практика отблъскваща качествени потребители.

Темата е много хубава, дано съзнавате това. Предполагам за тези които са въвлечени в нея ще е добре да прочетат думите ми още 1-2, ако се наложи 30 пъти, не за да опознаят и разберат мен или Сульо и Пульо, а себе си.

Успех в себепознанието и помнете, че не може други хора да носят отговорнсот за вашите постъпки.

М не, детинско е да си регистрираш няколко профила, през които да влизаш да слагаш минуси на един и същ пост. Това е детинско.

Ами да ти отворя очите като не виждаш тогава, м?

51727157.th.jpg

33218833.th.jpg

Още смяташ ли да ме занимаваш с лъжите си?

За-ко-па го!

За да бъда разбран, ще поясня за аудиторията защо нямам нищо общо с теб, не съм имал от много време и няма и да имам.

Преди около 3 години и половина в една тема си позволи безумната наглост да говориш за децата ми по начин, който е меко казано отвратителен. Обидите ти бяха толкова безумни, че тогава се зачудих какво може да накара човек да пише такива неща, при положение, че нито се знаем, нито се познаваме, нито можеш да си правиш изводи от 20-ината реплики, които бяхме разменили до този момент.

Същия твой пост го докладвах чинно и по правилата и беше изтрит. Тогава културно (и съвсем явно и пред всички) ти казах, че нито те мразя, нито те харесвам, но от там насетне за мен си форумен, човешки, душевен и всякакъв друг "мъртвец". В следствие на това, ти ми изпрати около 30-ина ЛС-та с опити да завържеш някакъв контакт. Повторих ти предното изречение какво си за мен и на ЛС в отговор до теб.

Здравей.

Ти си поредният който ми дължи извинение. Думите ти наистина са безумни и не мога да си представя, че лъжеш, защототрябва да е някаква ужасна заблуда. Компютър и нет ползвам от 2 години и половина, с теб никога не съм имал кореспонденция, мисля веднъж съм те молил за информация за банерите за сираците, но не получих отговор, после може би два пъти опитвах да се свържа с теб за отваряне на затворени от теб теми. За децата ти знам наскоро, обръкването ти е просто ужасно, не знам какво да кажа...

За-ко-па го!

Лапешка работа е вашата. Повтарям за неразбралите, когато погледнеш под един пост, там има плюс и минус. Наистина не заслужавате вниманието ми... толкова злоба сте изляли, че едниствената ви утеха е да откриете, че някой някъде е сложил плюс или минус.

Дано се оправите...

Добре де, гузен негонен бяга, това е ясно, затова и тази тема вижда бял свят. Ама за какъв кочан си хабите нервите? :)

Добре де, гузен негонен бяга, това е ясно, затова и тази тема вижда бял свят. Ама за какъв кочан си хабите нервите? :)

Баси и надприказването стана. Ми, за неколцина хора претендиращи за добри и коректни, лъсна че са минавали с десетки минуси безобидни потребители и сега единственият шанс да не се говори за това е да се говори за нещо друго :cool:

"За какво си мислите в момента":

transparent.gif Clip_54.jpg transparent.gif -Clip_33.jpg transparent.gif Clip_44.jpg -Clip_35.jpg transparent.gif -Clip_51.jpg transparent.gif

Още сладури, а само една тема минах и подбрах най-чистосърдечните lol6.gif:

transparent.gif

transparent.gif

transparent.gif --Clip_37.jpg transparent.gif --Clip_53.jpg transparent.gif --Clip_57.jpg transparent.gif

Редактирано от am-am (преглед на промените)

До аm-аm:

Пичаго, нали се сещаш какво ти казах в началото на темата, сещаш ли се какво ЛС ти написах веднага щом пусна темата?

"Вкарваш си автогол" - и ти пожелах успех в начинанието и спора, който повеждаш с ясното съзнание, че не си прав.

Сега разбра ли какво имах предвид?

Посипи си главата с пепел и продължи да помагаш. Само това ти остава, за да отмиеш срама, който успя натрупаш за 1-2 дни.

Пожелавам ти успех в по-нататъшното ти пребиваване във форума, защото наистина си полезен потребител и наистина помагаш на много хора и разбери, че това никой не го отрича. Напротив. Хората тук в друго се опитват да те убедят (няма да го обяснявам и аз за n-ти път), не в това, че не си полезен за форума и потребителите му, защото е видно, че си.

Мадона, Арагорн, едва ли искате да играем тази игра. Подвизите ви биха изчервили и дявола, но няма да падна на нивото ви да изреждам, че бързо ще стигнем 100 страници.

Аха, почна друга песен да пееш, а?!

Аз игри не играя, показах факти, които оборват думите ти и показват, че всъщност не си нищо повече от просещ внимание лъжец..

Надявам се, че ще имаш доблестта да се аргументираш за така наречените ми подвизи. Дори те предизвиквам да го направиш, ако беше пред мен, с чиста съвет бих ти зашлевила шамар, просто защото имаш наглостта да твърдиш нещо подобно.

varankralev, винаги съм стоял зад позицията си и което е по-важното имал съм такава. Понякога е трябвало да целуна някое дупе за да бъда обичан, но съм предпочел да си казвам болката, вместо да се преструвам. Ако за теб това ми е минус, то за мен си ми е плюс. Не копнея да бъда обичан, а да имам достойнство и да се харесвам.

Не знам каква кауза си въобразяваш, че защитавам, тук е свободна зона за споделяне на мисли, аз опитах да я изведа от частното, към общото, но вече трудно владея темата и пожелах успех в пътя на останалите сами.

Не разбирам как това, че съм въплатеният Дявол има отношение към безобразното държание на потребители. Резултатите са видими наскоро, а аз вече изброих с какви неща се е злоупотребявало. Ако някой на някого е длъжник от хората които ползват темата за разплата, то това съм аз. Аз имам да им слагам в пасива, панимаеш?

Арагорн успешно отклонява темата, размятвайки доказателства за нещо което сам съм написал в първият пост! Извод? Никой не чете, просто иска да се има в темата. Опорочен замисъл...

Плюсове имам сам на себе си, написах го отначалото. Наскоро започнах, моя позната ми каза, че и на нея са и сипели минуси, но някой после минавал с плюсове и ги отказал. Не съм комплексарката с репутация 400, която вади въображаеми компромати, нито ползвам дружинка която да го върши вместо мен, разликата е, че не ми е било цел да повишавам тази бройка, а би ми било много лесно. Целта ми бе да откажа злобарите които цъкат минуси на забавни и полезни постове. Грешен ли съм? Грешен съм.

Какво още искате от мен? Да правя деца? Да имам фирма? Да бъда модератор? Наистина ли никой от заяждащите се в тази тема не може да започне изречение с "аз"? Нямало значение, че на хора които не харесвам, са ме ругали и минавали с минуси съм им слагал плюсове? Айде бе, я да пораснете! Изобщо не е лесно, но за да го знаете трябва първо да опитате...

Редактирано от am-am (преглед на промените)

Напушва ме на смях...Да не смее никой да ми гъделичка репутацията, че в момента изпитвам душевен оргазъм с общия брой позитив - 69. И последовател си намерих, който да ми върви по-стъпките, та сега му раздавам минуси наред..... :) да падне по гръб...

" ...Целта ми бе да откажа злобарите които цъкат минуси на забавни и полезни постове.... "

Почни от себе си.... мисля че досега 100 пъти ти бе казано това... Искаш нещо, което ти си започнал пръв, е няма как да стане...и при това се оплакваш... и обвиняваш... Смешно :)

Редактирано от morituri (преглед на промените)

Напушва ме на смях...Да не смее никой да ми гъделичка репутацията, че в момента изпитвам душевен оргазъм с общия брой позитив - 69. И последовател си намерих, който да ми върви по-стъпките, та сега му раздавам минуси наред..... :) да падне по гръб...

За огромно мое съжаление съм с изчерпан лимит, иначе с удоволствие бих те погъделичкала само заради този духовит пост :cool:

Хихихихиихиххиииии ...

Аз от самото начало се забавлявам тайничко. Разговора в темата е твърде шеговит ;)

За огромно мое съжаление съм с изчерпан лимит, иначе с удоволствие бих те погъделичкала само заради този духовит пост :)

Искаш ли да го направя вместо тебе?

А после ;) ...

че в момента изпитвам душевен оргазъм с общия брой позитив - 69.

Обожавам да развалям нещата в сюблимния момент! Хихихихх..

А после  ;) ...

Не бягай, какво толкова - само по гръб ще паднеш хахаха

А после ;) ...

Обожавам да развалям нещата в сюблимния момент! Хихихихх..

Мда...погрижил съм се аз да ме държат в желаната поза...На последователя са му нужни още само 8 минуса. Моят лимит за жалост също се изчерпи :)

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Хихихихиихиххиииии ...

Аз от самото начало се забавлявам тайничко. Разговора в темата е твърде шеговит :lol6:

OFF

Аха и аз така, не мога да повярвам какви неща са се случвали, когато ни е нямало(поне мен) ;)

Ако бях завършила НАТФИЗ сигурно щях да се възползвам от материала тук, за да направя някоя друга комедиика :P:)

Как си точат зъби ... :blink:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

OFF

Аха и аз така, не мога да повярвам какви неща са се случвали, когато ни е нямало(поне мен) ;)

Ако бях завършила НАТФИЗ сигурно щях да се възползвам от материала тук, за да направя някоя друга комедиика :lol6::)

Как си точат зъби ... :blink:

Надявам се да взема главна роля m054.gif

Мисля че нещата отидоха твърде далеч.В началото гледах откъм комичната страна и се смях много признавам.Но всичко това ме натъжи и ставам все по -тъжна след всеки пост в тази тема. :mad:

Мразя клишетата ,но ми идва едно много подходящо за случая .Нека да сме малко над нещата.

Всеки от нас понякога е писал минусчета и плюстчета просто от симпатия или антипатия ,без това да е оценка за конкретния пост.Всеки понякога е бил малко дребнав ,малко лош и какво от това?!!!! :)

Сега да се намразим ,че някой ни е писал минус ,че не сме му симпатични или някоя наша позиция не му харесва!? :P

Ами здраве да е!!!!!

Не може всички да ни харесват !

Всички сме толкова различни и като вкусове ,характери ,светоусещане.Нормално е на едни да импонираме ,а други да дразним.

Стига ми толкова омраза!!!Не искам да знам кой и защо ми е писал минуси,а и плюсчета. :)

Трябва да се затвори тази страница час по-скоро и пак да се възстанови нормалната атмосфера във форума!

А и сега вече не може да има лицемерие.Когато не харесваш някой или нечие мнение ще сложиш минус ,но с ника си .Сега ще ми е по -лесно с минусите,а и е по-честно смятам .Преди ,като не бях съгласна с някой се впусках в безкрайни обяснения .Сега едно минусче ще е достатъчно ,ако той/тя иска обяснение ще му го дам.

Нека се успокоим!Нека си простим.Нека пак да е готино и приятно. :blink:

Този лов на вещици вече ми дотяга! ;)

Отказвам да мразя!

Искам пак да харесвам всички(или почти всички)и ще се опитам да забравя!Моля Ви забравете и Вие! :lol6:

Нищо чак толкова страшно не е станало!Някой Ви харесва,друг не.....Животът продължава....

Редактирано от Evva (преглед на промените)

Надявам се да взема главна роля m054.gif

О, без съмнение - твоя е ;)... освен някой, ако не предложи нещо сухо :)

Напушва ме на смях...Да не смее никой да ми гъделичка репутацията, че в момента изпитвам душевен оргазъм с общия брой позитив - 69. И последовател си намерих, който да ми върви по-стъпките, та сега му раздавам минуси наред..... ;) да падне по гръб...

Ще си останем само с мечтите. Много са заети всички тук да са "над тези неща" и моите 8 минуса никакви ги няма lol6.giflol6.gif

/а на тебе що така бързо ти свършва лимита е друг въпрос..... мхм.../

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

Мразя клишетата ,но ми идва едно много подходящо за случая .Нека да сме малко над нещата.

..

Понеже си жена, разбирам те напълно, но аз като мъж заявявам съвсем сериозно и отговорно, че предпочитам да съм под нещата... ;)

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Понеже си жена, разбирам те напълно, но аз като мъж заявявам съвсем сериозно и отговорно, че предпочитам да съм под нещата... ;)

Е да ама не става. Вече 83.

Хора, помагайте с минуси че останахме на сухо.biggrin.gifbiggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.