Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гласуването е явно (впечатления)

Featured Replies

обърках се леко. извинявайте...това бе за ужаса в банята.

Редактирано от Profruit (преглед на промените)

• Отговори 281
  • Прегледи 22,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Впечатленията ми от човек, който е седнал да преглежда 10, 30, 400 или 3600 поста назад във времето, за да види кой му е сложил плюс и кой минус е...не, няма да го кажа, защото има правила, които тряб

• Vorfax, ти нямаш ли "истински" проблеми?! Ако е така, благородно ти завиждам.

• varankralev
    varankralev

До аm-аm: Пичаго, нали се сещаш какво ти казах в началото на темата, сещаш ли се какво ЛС ти написах веднага щом пусна темата? "Вкарваш си автогол" - и ти пожелах успех в начинанието и спора, кой

Простено ти е, то и тук ужасът не е по-малък... :blink:

ама звучеше на място ... :blink:

Стига бе човек, стига черни, стига си писал простотии да ти ги четат. Казах ти, че не е зряло да си мъстиш в темата, спря се. Попитах в блога си, кога някой от богопомазаните ще може да е прав, без за целта да е нужно човека насреща му да не се оваля в ла*на? Кога?

На Анито опитах да сложа плюсче, но не уцелих. Баси и късмета, сега стана компромата на века оневиняващ всички с извадени кирливи ризи на показ, а всичко изписано от мен вече няма стойност и може да се спи спокойно! Баси и късмета, ми не уцелих, виж часа, днес на работа бях, сега се прибирам... Опитах плюсче да компенсирам, ама вече си ги изразходих насам-натам. Ама докато аз се оправдавам, другите са оневинени, оправдани и напръскани със светена вода. Амин.

ито някога ме дразнеше, даже за трол я мислех, после разбрах, че недъзите и са я асоциализирали. Как да я виня за нещо, докато я съжалявам...[/

Очаквах този отговор ... Да ти кажа колко смешно звучи ! Не ме карай да издребнявам ... няма да го правя , не съм такъв човек ... ако се зарова по постовете , ще намеря някой " възнаграден " от теб и всичките ти клониги с минусчета мой или на някой от мойте приятели ! Когато минуса е сложен след нещо с което не си съгласен с моето мнение/ виждане ОК ! Ама така без нищо ... грозно , пошло и т.н. а и допълнено още с много минуси от клонингите ти , става гротеско !

Залаганията за това колко страници ще се проточи темата са отворени. Влиза се минимум с 10лв. - залаганията приключват, когато темата бъде затворена или забравена (в случай на липса на активност по темата в период от 2 седмици, крайният резултат се отчита и печели този, чието предположение най-близко се доближава до крайният резултат).

Организаторът (демек аз), прибира по 20% от залаганията (нека сме наясно с комисионната от сега, да няма после недоразбрали :blink: )

Простено ти е, то и тук ужасът не е по-малък... :blink:

Не си прав, това тук си е жива комедия с елементи на гротеска. Но някои хора се взимат много насериозно ;)

Не си прав, това тук си е жива комедия с елементи на гротеска. Но някои хора се взимат много насериозно ;)

Всичко зависи от дефиницията за "ужас", нали... :blink:

Хахаха...

Извинен си по простата причина, че има нужда от повече такива постове като твоите тук.

Поздрави плюсови за теб!

Искам да помоля всички пишещи в тази толкова интересуваща ви тема, да бъдат така добри да не се отклоняват от същината и.

Безмислено е да се навивате един друг кой е крив и кой е прав, защото истината е субективно понятие и за всеки е нещо различно. Поради тази причина 10 души ще припознаят истината в тезата на единия, а други 10 ще я припознаят в тезата на другия. Разберете, че няма как 20 души да бъдат вери хепи или супер нещастни от едно и също нещо или от дадена тема или от даден пост.

Всички разбрахме кой от какво се радва и от какво плаче. Затова не използвайте обидни изрази (каквито в последните постове не липсват) и говорете спокойно и разумно.

пп. Апропо, раздела отдавна не е "Празни приказки", макар доста от вас да го имат за спамерски и безмислен. Напротив - той обединява доста от разделите в един и колкото и да ви се струва безмислена темата "За какво си мислите в момента" (примерно), толкова изобщо не е такава, защото хората там изказват мислите си. И къде на шега, къде наистина, тя е далеч по-смислена от поне 90 % от темите във всички останали раздели. (няма да изреждам, за да не се обиди някой)

b8f5aecb95e7b5450a60d1d2177ba239.gif

Обичайте се бе, ей...и си плескайте минуси, но с усмивка.

Редактирано от algor (преглед на промените)

Хе-хе, много сте ми сладки всички. То темата и мен ме забавлява, но я причислявам по-скоро към трагикомедията.

Аз съм много доволна, че вече се вижда. Радвам се, че тази информация стана открита, ще си спестим доста от интригите. Всъщност аз съм на BlueOrange и не виждам, но няма и нужда да сменям настройките само с тази цел.

В интерес на истината, четейки, май болшинството сме злоупотребявали със системата. Мен примерно ме подразни когато забелязах, че на конкретен потребител, който спря да пише тук преди доста време, се даваха минуси. Щом са гледани стари постове и са били "оценявани" със задна дата, реших по същия начин да нацъкам 30-тина плюса.

...Няма човек който да не е цъкнал минус на някой, ей така..за спорта...

Искам извинение, :P

за твоето твърдение :mad:

или ще ми излезеш със това ;)

че не съм човек, а жена :blink:

Ама сте образи, как да не се усмихна след...

Имам предложение - да сложите репутейшъна и във Вътрешните известия -

например "Иван току-що ви сложи минус у ей тая тема,може да му сложите и вие" :P

@ Би, ще ме включиш ли и мен при прибирането на парсата... или да сезирам ДКХ. ;)

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Би, ще ме включиш ли и мен при прибирането на парсата... или да сезирам ДКХ. ;)

Споко, ти си ми partner in crime от бая време :blink:

Баси ако вместо плюсове ми давахте по една бира, а вместо минуси ми давахте тоалетна хартия щях да затворя цикала на на отделителната система.

Баси ако вместо плюсове ми давахте по една бира, а вместо минуси ми давахте тоалетна хартия щях да затворя цикала на на отделителната система.

Ей за тва, другарю Леонардо ще ви прасна един голЕм минус!

Ти, ти, ти...

Тука май има ехо.

Събрахме се, дет се вика. В темата сте ми всички душички дето сте ми цъкали минуси за спорта, защото някога съм участвал в дискусия в която не сте успели да сте прави. Когато говориш за другите, казваш повече за себе си. Познато?

С небрежни шегувки може да заблудите някой който е във форума от вчера, знам кой колко струва, кой каква му е болката и за какво се бори. Започнах да си мисля, че дето съм добра душа и съм гледал да бъда от помощ, ми е най-големият кусур. Особено смешно звучи от хора с титли като "помагача". Че съм свършил нещо в нета си отстоявам позицията кой го боли, па дето съм бил в някаква класация в спам раздела се видя кого вълнува по изписаните фермани след мен m131.gif

Впечатлението ми от явното гласуване е, че не може да промени нищо. Нищожествата ще си останат нищожества, просто на дневен ред ще ползват други оправдания за гузната си съвест. Ти, ти, ти... ехо ли има тук? Качествените хора пък едва ли има какво да научат. В смисъл по-лесно е да станеш от добър-лош човек, отколкото обратното. Едното е усилие, а другото просто атрофия.

Не мога да ви спра да ми слагате минуси, защото не ближа дупета. Не мога да променя и никой от вас или поне не много. Важното е аз да се променям, но в онази правилната посока за която говорех - трудната.

Лео, Лео, Лео, Леоооо...

Трябваш ми!

Някъде, някога имаше тема/блог пост с твои цитати и бисери!

Мисля, че май Данчо я беше направил

Къде е? Искам я! :)

Идеята се приема. Това обаче ще важи за плюсовете и минусите давани следобяд - с кола съм. Сутрин пия кафе. laugh.gif

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Лео, Лео, Лео, Леоооо...

Трябваш ми!

Къде е? Искам я! :)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=150399&view=findpost&p=1672083 ?

Не мога да ви спра да ми слагате минуси, защото не ближа дупета. Не мога да променя и никой от вас или поне не много. Важното е аз да се променям, но в онази правилната посока за която говорех - трудната.

Чудя се ... да се смея ли ... да плача ли ... Как стигна до това прозрение !?! Сигурно доста д****а съм облизал ... ! Вече не си смешен ... почваш да ставаш жалък !

leonardo ... браво за поста !

Лео, Лео, Лео, Леоооо...

Трябваш ми!

Къде е? Искам я! :clap:

цък :)

Четейки някои от последните постове се сетих за една мъдра мисъл на един мъдър човек, казана в едни мъдри времена, на едно мъдро място, сред други мъдри хора:

Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти.

6cb5e5f054719d91dd81e315605b1c47.gif

Е, щом се виждат, ти модератор ли си? Не си - значи не е само за модератори.

Вие пък много компетентен станахте другарю колега съфорумец! tease.gif

Хаха, тая тема искрено ме забавлява. Толкова не съм се смял скоро, еле по това време на денонощието. laugh.gif От чисто любопитство реших да проверя кой аджеба ми е "омърсил" репутацията и кой ми е повдигнал рейтинга, така да се каже, виртуалното самочувствие. Естествено, понеже все по-рядко вземам участие в този форум, се метнах на по-свежарските си постове в една, общо взето, наскоро разгоряла се дискусия относно новините: Кой може да ги публикува, как да ги публикува, задължително напудрени със снимка, болднат текст и прочие..., а да, да не забравяме и източника. Абе, тази тема. Та, какво беше моето изумление, като видях резултатите от анонимното гласуване. Така уважаваните от мен, (досега) хора, които освен това са и модератори, Algor и половинката му Madonna са се надпреварвали да ми цъкат минуси на почти всяко мое мнение в темата. Както се казва, посемейно. Не ме разбирайте погрешно, аз не им се сърдя, а просто се чудя, защо такива зрели и с големи претенции хора, се занимават с такива детински истории. Аз дори не си спомням на кой съм цъкнал последно някаква репутация, било то и отрицателна, макар че, доколкото си спомням, били са по-скоро положителни, колкото и редки да са били. Жалка картина, уважаеми съфорумници. Не знам защо, но веднага в мислите ми изникна една народна мъдрост, която днес ми каза, един възрастен и интелигентен човечец: В царството на слепите,едноокия е цар!

Не знам какво да кажа повече, но поне малко се замислете в какво сте се превърнали с всичките тези плюсове, минуси и прочие. Толкова сте издребнели в злобата си, че сте загубили ценностите, с които постоянно парадирате.

Лека нощ!

Обичайте се бе, ей...и си плескайте минуси, но с усмивка.

P.S. Не се ли усещаш, колко фалшиво звучи...вече.

Редактирано от momolord (преглед на промените)

Как ли не седна да си преглеждам старите мнения да си проверявам вота, но следя дискусията тук и това, което забелязах в темата, която momolord е постнал, че хора са си давали минусите от двата профила за един и същи човек на едно и също мнение. Един от тези хора е автора на темата.

Еми, съжалявам, ама за каква принципност става въпрос? Действията говорят сами за себе си, каквито и думи да се изпишат.

Слагала съм тенденциозно оценки само на хора, които са си имали "почитатели" и ми се е виждало крайно несправедливо.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Естествено, понеже все по-рядко вземам участие в този форум, се метнах на по-свежарските си постове в една, общо взето, наскоро разгоряла се дискусия относно новините: Кой може да ги публикува, как да ги публикува, задължително напудрени със снимка, болднат текст и прочие..., а да, да не забравяме и източника. Абе, тази тема. Та, какво беше моето изумление, като видях резултатите от анонимното гласуване. Така уважаваните от мен, (досега) хора, които освен това са и модератори, Algor и половинката му Madonna са се надпреварвали да ми цъкат минуси на почти всяко мое мнение в темата. Както се казва, посемейно. Не ме разбирайте погрешно, аз не им се сърдя, а просто се чудя, защо такива зрели и с големи претенции хора, се занимават с такива детински истории.

Аз не разбрах в какво ни обвиняваш, в правото си да отразяваме негативен вот, в това, че сме семейство или че сме модератори на новините?!

Най-нормалното нещо е да получиш минус на мнение, с което не съм съгласна. И ти и който и да е. Темата беше отправена към модераторите, в частност мен и алгор...не виждам нищо детинско в изразяването на мнение, което не съвпада с твоето и обратно. Като всички останали потребители ние също упражняваме негативният или позитивният си "вот" върху мненията. Кое му е детинското?! Че и двамата имаме отношение, че и двамата сме изразили такова или, че то е преобладаващо негативно към твоите постове?!

Всъщност..виждам няколко детински неща...виждам Мистрес Линда с 4 профила раздаваща ни/ми минуси, виждам ворфакс/ам-ам..правещ същото...Да, това е детинско, съгласна съм. :blink:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.