Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гласуването е явно (впечатления)

Featured Replies

Айде, Мето, готов си, поставих те в поза 69 :ph34r:

• Отговори 281
  • Прегледи 21,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Впечатленията ми от човек, който е седнал да преглежда 10, 30, 400 или 3600 поста назад във времето, за да види кой му е сложил плюс и кой минус е...не, няма да го кажа, защото има правила, които тряб

• Vorfax, ти нямаш ли "истински" проблеми?! Ако е така, благородно ти завиждам.

• varankralev
    varankralev

До аm-аm: Пичаго, нали се сещаш какво ти казах в началото на темата, сещаш ли се какво ЛС ти написах веднага щом пусна темата? "Вкарваш си автогол" - и ти пожелах успех в начинанието и спора, кой

Толкоз то от вас..никаква организираност :ph34r: Бива ли да се хвърлите всички наведнъж и да стане 70? :)

Едит: А така..никой да не пипа :)

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Аз пък изядох един, защото :съм гладен (1) и нямам повече плюсчета (2) останаха ми само минусчета и за това тръгвам да ги раздавам, показвайки лично отношение :)

:)

Давай!

Абе, търсим с шефката един стол, я помогнете малко.

Някъде (в Европа) като монумент на мира се води - голям стол с три крака. Четвъртия крак ще бъде построен, когато всички войни и конфликти по света приключат...

Да де, ама къде по дяволите беше стоя стол... :speak:

Трябва ми за един материал и сега цикля (покрай тоя стол колко други неща намерих, ехеее...после ще споделя).

едит: Метинчо, сега е баш 69! Никой да не пипа вече, цапнах ти едн минус, че пак беше на 70 :ph34r:

Аз за 69 нямам шансове, ама още малко ми остава до 169. Това число може да се тълкува като "първо една бибитка, а после 69" :ph34r:

Аз за 69 нямам шансове, ама още малко ми остава до 169. Това число може да се тълкува като "първо една бибитка, а после 69" :ph34r:

Готов си брат !

Давай!

Абе, търсим с шефката един стол, я помогнете малко.

Някъде (в Европа) като монумент на мира се води - голям стол с три крака. Четвъртия крак ще бъде построен, когато всички войни и конфликти по света приключат...

Да де, ама къде по дяволите беше стоя стол... :)

Трябва ми за един материал и сега цикля (покрай тоя стол колко други неща намерих, ехеее...после ще споделя).

едит: Метинчо, сега е баш 69! Никой да не пипа вече, цапнах ти едн минус, че пак беше на 70 :ph34r:

http://en.wikipedia.org/wiki/Broken_Chair

Струва ми се че двата стола са различни

И на мен така ми се струва :ph34r:

Понеже си жена, разбирам те напълно, но аз като мъж заявявам съвсем сериозно и отговорно, че предпочитам да съм под нещата... :)

Това смятам,че е въпрос на вкус,а не на сексуална принадлежност. :nono:

Някои сме скромни :) и ни харесва и в двете позиции,а и в други по-изправени такива. :speak:

А това твоето мисля си е чист каприз и претенция.;)Но,"на вкус и цвет товарища нет","казало кучето и си облизало ...дупето" :P .Така че те разбирам ,а и понеже си мъж още по-добре. :ph34r:

Да оставим на Амадейка да реши кой е нейния :ph34r:

Е, аз прочетох само Palais des Nations U.N. in Geneva и пуснах. В момента пиша малко като крадец хаахаа (сори, че пиша несвързано)

Баси и надприказването стана. Ми, за неколцина хора претендиращи за добри и коректни, лъсна че са минавали с десетки минуси безобидни потребители и сега единственият шанс да не се говори за това е да се говори за нещо друго :ass:

Отново стана за смях.. :baby:

Никога не съм/сме претендирали или твърдели, че не използваме системата за репутация....това отново е плод на твоите фантасмагории. Когато решиш да обвиняваш някой в нещо...поне подкрепи думите си с факти. Очевидно не можеш да покажеш друго освен постове, на които съм гласувала с минус. Напъни се още... и вместо да ревеш кой ти дължал извинение този път постъпи като мъж,какъвто се съмнявам че си, и ми дефинирай, за последен път, настоявам, тези си обвинения към мен..

Мадона, Арагорн, едва ли искате да играем тази игра. Подвизите ви биха изчервили и дявола

Защото е лесно да обиждаме, нали? Не желая да ми се извиняваш, но да, думите ти ме обидиха, а не е заслужено.

Ползвала съм системата за репутация в червенкото, както и в зеленкото и ще продължа да го правя, защото това е мое форумно право. То ми позволява гласуване с един знак, няколко пъти дневно. Никога няма да падна до твоята и нечия друга низост да си регистрирам няколко профила, за да имам възможност да изразявам в повече пъти волята си. Но ТИ си го направил, а имаш дързостта да ми говориш за доброта, коректност и други врели некипели.На твое място един нормален човек би свел засрамено глава и се оттеглил с малкото си останало достойнство.

Ама все тая...

Ками, има нещо заразително в магическото число...Като се загледа човек в профила ти и при теб присъства :baby:

Е, на мен пък ми свършиха и минусите за днес :ass:

Докато вие си приказвате тук, аз минавах по стари теми и слагах минусчета - не заради друго, ами защото си ги имам и е грехота да не се изразходват - все пак капиталът трябва да влиза в работа :baby:

Е, на мен пък ми свършиха и минусите за днес :ass:

Докато вие си приказвате тук, аз минавах по стари теми и слагах минусчета - не заради друго, ами защото си ги имам и е грехота да не се изразходват - все пак капиталът трябва да влиза в работа :baby:

И аз имам,да те черпя един? :baby:

Бля, бля, бля. Едно и също. Доказателства, следствен материал и .....Тва е форум не е съдебна зала. Обвинители, потърпевши, адвокати на всичко се нагледахме (освен ако не изникне некое СРС). Огледайте се, от активните преди година две потребители сега са останали шепа хора.

leonardo, съгласен съм с теб ... НО ми писна автора на темата да ни прави на луди и да иска винаги той да е прав !!!

Бля, бля, бля. Едно и също. Доказателства, следствен материал и .....Тва е форум не е съдебна зала. Обвинители, потърпевши, адвокати на всичко се нагледахме (освен ако не изникне некое СРС). Огледайте се, от активните преди година две потребители сега са останали шепа хора.

Е, не можеш да виниш нещо като системата за репутация или съдебните дела за това, че хората идват и си отиват от тук.

Виждаш и сам - дори музиканти като Рони Джеймс Дио си отиде от света.Едни се раждат, други умират.

Така е и с форумите - едни идват, други си отиват....

А какво лошо има в съдебната зала, питам аз ?

В САЩ например съдебните процеси са едни от най-големите шоута в живота на градовете.У нас - не, защото повечето от процесите са закрити, но познавам един дядо, мой комшия, който редовно ходи в съда за да се забавлява :baby:

Ето - една форумна репутация, както и ваденето на доказателства и т.н. осигуряват на някои потребители нужното количество здравословно забавление и изтласкване на ежедневните грижи и тревоги, което се отразява позитивно на психиката им.

По този начин ние осигуряваме психичното здраве на нацията :ass:

Е, не можеш да виниш нещо като системата за репутация или съдебните дела за това, че хората идват и си отиват от тук.

Виждаш и сам - дори музиканти като Рони Джеймс Дио си отиде от света.Едни се раждат, други умират.

Така е и с форумите - едни идват, други си отиват....

А какво лошо има в съдебната зала, питам аз ?

В САЩ например съдебните процеси са едни от най-големите шоута в живота на градовете.У нас - не, защото повечето от процесите са закрити, но познавам един дядо, мой комшия, който редовно ходи в съда за да се забавлява :blink:

Ето - една форумна репутация, както и ваденето на доказателства и т.н. осигуряват на някои потребители нужното количество здравословно забавление и изтласкване на ежедневните грижи и тревоги, което се отразява позитивно на психиката им.

По този начин ние осигуряваме психичното здраве на нацията :)

Взе ми го от устата :)

Нямаше начин да не ме накарате с тази тема да прегледам стари мнения. И знете ли какво видях? Знаете, разбира се.

Потребители, на които едни и същи хора са ом плясали минуси ей-така, без причина, или поне без видна такава. И аз сега ей-така, тенденциозно, минах и почнах да им слагам плюсчета. Напук на минусослагачите, които иначе твърдят, че живеят извън форума и не им пука за репутацията. На мен не ми пука за моята репутация :) ама има хора, за чиято репутация ми пука, и ще се заема да им я вдигам, какво като не съм го правила досега.

п.п.Свършиха ми плюсчетата за днес, ама пък има и други дни...

Обвинения, мърморене, показване на снимки с доказателства, бетер турски сериал.До драйфа ми се по едно време.

Какъв кеф ви прави да се заяждате и обвинявате за глупости? :down:

И да се цитирам.

Сега ще имаме още един повод за спорове и караници.

:rolleyes::D

Да питам нещо извън темата защо влизате като "анонимни"? Какво ви притеснява, не ви ли стига че ползвате по пет различни ника?

лека вечер

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.