Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гласуването е явно (впечатления)

Featured Replies

Хаха, тая тема искрено ме забавлява. Толкова не съм се смял скоро, еле по това време на денонощието. laugh.gif От чисто любопитство реших да проверя кой аджеба ми е "омърсил" репутацията и кой ми е повдигнал рейтинга, така да се каже, виртуалното самочувствие. Естествено, понеже все по-рядко вземам участие в този форум, се метнах на по-свежарските си постове в една, общо взето, наскоро разгоряла се дискусия относно новините: Кой може да ги публикува, как да ги публикува, задължително напудрени със снимка, болднат текст и прочие..., а да, да не забравяме и източника. Абе, тази тема. Та, какво беше моето изумление, като видях резултатите от анонимното гласуване....

@ momolord

Хаха, цирк. Провокирана от написаното от теб реших, че не бива само аз да не знам кой е ходил след мен. Та смених си настройката на IP,Board. Да си призная - никак не се изненадах, но въпреки това паднах от стола. Баси, как са лъснали нещата. Не една тайна любов или омраза бе разкрита. Не че ми пука, но има подкрепа, на семейни или други начала. Доволна съм, че вече е явна. При мен се е получило нещо от типа deliverme vs. vorfax (am-am). Задавих се от смях. Последния бая компенсации ми е блъснал. Предполагам, че при болшинството от редовните потребители могат да се наблюдават подобни пристрастия. Да отбележа за протокола, и аз като Динди съм слагала тенденциозно оценки на хора, които са си имали "почитатели" и ми се е виждало "несправедливо". Както е видно обаче, нито една от оценките които съм давала не е минус, което идва да потвърди думите ми в една друга бивша гореща тема. Нещата са толкова навързани и систематични, че оценките на повечето от пишещите тук (включае мен) изключително трудно биха могли да се нарекат "мнение". Аз поне не твърдя, че давам такова, дори преди време оборвах подобна теза. Та това са ми впечатленията и сега спокойно ще си върна на синьо-оранжевия изглед.

• Отговори 281
  • Прегледи 21,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Впечатленията ми от човек, който е седнал да преглежда 10, 30, 400 или 3600 поста назад във времето, за да види кой му е сложил плюс и кой минус е...не, няма да го кажа, защото има правила, които тряб

• Vorfax, ти нямаш ли "истински" проблеми?! Ако е така, благородно ти завиждам.

• varankralev
    varankralev

До аm-аm: Пичаго, нали се сещаш какво ти казах в началото на темата, сещаш ли се какво ЛС ти написах веднага щом пусна темата? "Вкарваш си автогол" - и ти пожелах успех в начинанието и спора, кой

Ааааа, никакъв синьо-оранжев изглед! :blink:

Покрай тая явна репутация форумът ми стана поне малко интересен в последните дни - ходя си и си разглеждам...

Не влагам някакви негативни емоции, но определено е поучително да видиш истинското мнение на хората, скрити зад анонимното гласуване, което в един момент спря да е анонимно...

И какво се оказа сега ... автора на темата е цвъкал на всички минуси . Тенденциозно ... ей така за спорта ... няма значение прав ли си или не ... Мога да кажа едно нещо към него :

" БРОВО ам-ам , Дръпнато и там къкто са ти всичките клонинги ... БРАВО . Живей в собствената си злоба , продължавай все така да ни ръсиш отрицателни вотове ... ще го преживеем ! Ние Виденов преживяхме, че тебе ли няма ! "

Не чух някой друг да се оплаква ... видях минуси от други хора НО са справедливи ... до някъде ... не е като твойте !

А лек ти ден ... продължавам да се забавлявам с теб !

Абе, тази тема. Та, какво беше моето изумление, като видях резултатите от анонимното гласуване. Така уважаваните от мен, (досега) хора, които освен това са и модератори, Algor и половинката му Madonna са се надпреварвали да ми цъкат минуси на почти всяко мое мнение в темата.

......

Не знам какво да кажа повече, но поне малко се замислете в какво сте се превърнали с всичките тези плюсове, минуси и прочие. Толкова сте издребнели в злобата си, че сте загубили ценностите, с които постоянно парадирате.

Лъжец!

В тази тема станахте точно шест души, които лъжете със задника си, но ти си заслужи явния епитет.

Защо ли?

Защото в цитираната от теб тема имаш точно 4 поста в разговор с мен и съм ти сложил един единствен минус по причина, която няма да обяснявам тук и сега. Даже са ти малко минусите, но на теб и споменатите други 5 души живота си ви е поставил достатъчно минуси извън форума, за да се занимавам с вас и тук да ги слагам.

Ей, не само лъжете, а и се опитвате да манипулирате хората по начин, който...

Всъщност няма значение. Хайде излизайте всички на сцената на "Театъра на абсурда", защото единствено тук можете да играете главни роли.

Смешници... 0a11ddf47d3dfeb9bd1afd6871a8ffef.gif

Всъщност няма значение. Хайде излизайте всички на сцената на "Театъра на абсурда", защото единствено тук можете да играете главни роли.

Йонеску и Бекет взети заедно са нищо в сравнение с писанията в тази тема :blink:

Но за мен темата е по-скоро комедия :wors:

Тц-тц-тц... важното е репутацията да е голяма.

Колкото по-голяма е репутацията, толкова по-голямо е задоволството.

Йонеску и Бекет взети заедно са нищо в сравнение с писанията в тази тема :blink:

Но за мен темата е по-скоро комедия :P

Аз мисля, че има още какво да видим.

Тъпото е, че билетите са на привършване, защото тия дето се борят за главните роли за изкупили цели редове. Но така е - всеки гледа да подсигури място за клакьорите. А критиците са свикнали да стоят прави и да пишат бележки на крак.

Живот, кво да го прайш.

:)

пп. Аз мисля, че и О. Уайлд можеше да си попълни колекцията световни бисери, ако прочете тази тема. 4734aa41a7b9cc47d7080c1312b30616.gif

брат algor , погледнах цитираната от momolord тема и направо shock11.gif То бива , то може ... ама такава мерзост не може !!! Да не си съгласен с нещо и не ти се пише обяснение ОК ... ама ... Я сега автора на темата да обясни защо е вярвял след теб и на всяко твое мнение ... прасссс ... минус ... и за да е по сигурен ... минал и с клонинга си и ... прассс ... още един !

пп. Аз мисля, че и О. Уайлд можеше да си попълни колекцията световни бисери, ако прочете тази тема. 4734aa41a7b9cc47d7080c1312b30616.gif

Като гледам и Балзак ако беше жив можеше да спретне няколко Човешки комедии само от постовете в тази тема cheers.gif

Но за мен темата е по-скоро комедия :)

Като гледам и Балзак ако беше жив можеше да спретне няколко Човешки комедии само от постовете в тази тема cheers.gif

Хм, опасявам се, че темата е следствие на първопричината. Естествено е да съществува място на което да се изкоментират направените разкрития. За мен най-интересни са привидно нулевите вотове, като този. Темата е такава, каквато е реалността.

Хм, опасявам се, че темата е следствие на първопричината. Естествено е да съществува място на което да се изкоментират направените разкрития. За мен най-интересни са привидно нулевите вотове, като този. Темата е такава, каквато е реалността.

Нищо странно, един е съгласен с твоето мнение и го харесва, друг смята че е безполезно. Колкото хора (два пъти по) толкова мнения :blink:

Нищо странно, един е съгласен с твоето мнение и го харесва, друг смята че е безполезно. Колкото хора (два пъти по) толкова мнения :blink:

Математиката е знам, но и логиката не ми убягва. Идеята ми е, че тази тема е само отражение. Тя не е виновна за нашето поведение извън нея. Тя е малък отдушник. Това, че е я намираме комична е отличен знак, че можем да се погледнем, такива каквито сме - доста смешни в своите действия.

Математиката е знам, но и логиката не ми убягва. Идеята ми е, че тази тема е само отражение. Тя не е виновна за нашето поведение извън нея. Тя е малък отдушник. Това, че е я намираме комична е отличен знак, че можем да се погледнем, такива каквито сме - доста смешни в своите действия.

Проблема е че потребители на форума приемат нещата съвсем на сериозно и в тази тема се развихрят епични спорове. А това вече е и смешно и абсурдно като абсурдите са доведени до смешност, смешното е доведено до абсурд.

П.П. Който както иска да приема нещата

Важното е да се оплакваме - имаме остра нужда от това.

Знаете вица за заека и шапката, нали?

Проблема е че потребители на форума приемат нещата съвсем на сериозно и в тази тема се развихрят епични спорове. А това вече е и смешно и абсурдно като абсурдите са доведени до смешност, смешното е доведено до абсурд.

П.П. Който както иска да приема нещата

Добър дебат се получи, в стил "Кое е първото? Кокошката или яйцето?" ;)

Е, според мен абсурда е възникнал доста по-рано, когато епичните спорове са се развихряли мълчаливо... цък.

Важното е да се оплакваме - имаме остра нужда от това.

Знаете вица за заека и шапката, нали?

Аз не се сещам, разкажи. :lol6:

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Добър дебат в стил "Кое е първото? Кокошката или яйцето?" ;)

Е, според мен абсурда е възникнал доста по-рано, когато епичните спорове са се развихряли мълчаливо... цък.

О, да, само че сега нещата са на сцената, на показ. И ескалацията е налице

Аз не се сещам, разкажи. ;)

Вълкът и лисицата решили да се гаврят със заека. Срещат го на сутринта и го питат:

-А, Зайо ти що си БЕЗ шапка бе? - и бой

На другия ден отново го срещат, обаче заека този път със шапка:

-А, зайо, ти що си СЪС шапка бе? - и отново бой.

Така няколко дена "Що си СЪС шапка, що си БЕЗ шапка" и бой!

След време решили да сменят малко схемата и се наговорили: "Утре, като видим заека ще му искаме по една цигара. Ако ни даде с филтър - Що ни даваш с филтър, ако не - защо без филтър и пак ще го бием!".

Зайчето обаче било в храстите и чуло всичко. На другия ден носи две кутии цигари -

едната с филтър, другата без филтър. Срещат го вълкът и лисицата и му викат:

-Ей, заек дай една цигара!

-С филтър или без филтър?- пита заека.

Вълкът и лисицата се спогледали, почесали се и изревали:

-А бе заек, ти що си БЕЗ шапка...

Та така, преди имаше оплаквания за минусите, защото някой си цъкал и не знаем кой, а сега има мрънкания защо се виждат :lol6:

Желание да има - повод ще се намери. ;)

Защото преди, когато нещата бяха зад кулисите, ескалация нямаше?! :lol6:

Мисля, че с нашите "празни приказки" свалихме градуса на напрежението.

Моето мнение е. че по добре да обориш някого с ум отколкото с минуси и че е безмислено да се проверява кой ти е писал плюс или минус ,защото в повечето случай оценките се слагат не по заслуги, а по лично отношение ...

Аз не разбрах в какво ни обвиняваш, в правото си да отразяваме негативен вот, в това, че сме семейство или че сме модератори на новините?!

Най-нормалното нещо е да получиш минус на мнение, с което не съм съгласна. И ти и който и да е. Темата беше отправена към модераторите, в частност мен и алгор...не виждам нищо детинско в изразяването на мнение, което не съвпада с твоето и обратно. Като всички останали потребители ние също упражняваме негативният или позитивният си "вот" върху мненията. Кое му е детинското?! Че и двамата имаме отношение, че и двамата сме изразили такова или, че то е преобладаващо негативно към твоите постове?!

Всъщност..виждам няколко детински неща...виждам Мистрес Линда с 4 профила раздаваща ни/ми минуси, виждам ворфакс/ам-ам..правещ същото...Да, това е детинско, съгласна съм. ;)

Сама си противоречиш. Първо било нормално когато не си съгласна с нещо да му сложиш минус, но когато го сложат на теб било детинско, хахаха. Това, че не ми се е занимавало да пиша в темата не значи, че не съм имал позиция за нея. Ето тук може да погледнеш:

Лична позиция: Тъпо е когато вземаш готови неща от друго място, и вместо линк за източника си сложиш адрес до предполагаемият сайт в някакъв убит цвят, сякаш едва ли не го криеш. Тъпо е не защото тези "новини" са често изпълнени с грешки, че чак те обсъждаха за фрапиращи разминавания между заглавието и съдържанието, а това че не си запозната с него, което пък беше супер неуместното ти извинение, защо грешките си стоят.

Да, разпространение на информацията е, без грам мисъл, с буквално пренасяне от текста до картинката. Ако някой копира темите от блогът ми в друг блог, то съдържанието им пак ще ми е интересно, само смисълът ми убягва от този "труд".

Madonna, не разбрах какво точно твърдиш? Че съм прелял от злоба и съм ти сложил по два минуса на всеки пост ли? Защото аз не виждам такова нещо, виждам и че имаш постове в темата които не съм сметнал, че заслужавата минус и съответно не съм го и сложил, а не би изисквало особено усилие от мен. Нали се сещаш, че когато прочета нещо, отдолу стоят и двете активни - и плюсчето и минусчето?

Освен, че съм постъпил коректно и ехото "ти, ти, ти...", в поста ти няма нищо за коментиране.

С явното гласуване става наяве и кой кого обича. Стига отрова, казах да хвърли камък първият който е безгрешен, никой не обърна внимание, само се изредихте всичките потребители които без капка срам (както ми бе обяснено) сте обикаляли безобидните ми постове, чак музиката за деца която другаде не може да бъде открита (пфууу), за да ми слагат минуси!

Та, за обичането говорех, без кавички. Проличават си сделките "аз на тебе, ти на мене". Не казвам, че е нещо лошо, мотивите могат да са всякакви. Може да си позволиш да имаш по-остър език, да си гарантираш, че качествените ти постове няма да имат подвеждащо червен знак отдолу и нещо тъпо - да натрупаш 300-400 плюса, за да имаш табелка "супер", защото това те вълнува.

: )

драма

агресия

приемане

smile.gif още сме на отричане

capnemo, какво би казал за потребител който си нарекал "червей", но не е видял причина да ти сложи нито един минус?

драма

агресия

приемане

smile.gif още сме на отричане

capnemo, какво би казал за потребител който си нарекал "червей", но не е видял причина да ти сложи нито един минус?

Не, аз се забавлявам, както казах всеки да го приема както иска

Право на всеки е сам да решава какво да харесва или не, на какво да се засяга или обижда или не. А защо го е направил - не знам, не обичам да спекулирам без наличие на информация

m131.gif като от филма:

Мехмет, расте ли пишката?

Ние чакаме администрацията да ни ги осребри после във финикийски знаци, за това трупкаме. :biggrin:

Смятам, че хората, които отдават голяма значение на тези неща се набиват на очи, колкото и да разправят, че не им пука.

Защото преди, когато нещата бяха зад кулисите, ескалация нямаше?! :biggrin:

...

Да, поне нямаше директна конфронтация. Сега нещата са наяве

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.