Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гласуването е явно (впечатления)

Featured Replies

До WhiteHart:

Не ми слагай думи в устата, които не съм изрекъл и дори не съм помислял. Говори за себе си, без да определяш каквото и да било за другите. Кое ги прави щастливи, кое нещастни, кое добри, кое лоши и по принцип всичко. Давай оценка за себе си и за твоите състояния на духа и тялото ти. Нека аз сам преценявам кое ме прави щастлив и как се чувствам и бъди сигурен, че това да давам минуси по никакъв начин не ме радва, а даже напротив. Натъжава ме. Просто не мога да избягам от себе си. След като не ми харесваш, това е начина да изразя тази своя неприязън спрямо теб (говоря образно в случая).

Колкото до модераторите, не, напротив. Има тема, пусната от модератор, в която да изразяваме мнение спрямо вас и го правим. Ако пуснете така за потребителите, ще правя същото, но всички знаем какво ще стане, ако има такава. За това, колкото и странно да ти се струва го правя на ЛС. С няколко думи казвам какво мисля за даден потребител. Изказвам отрицателни или положителни мнения постоянно. За модераторите може да го правя явно и се възползвам от това.

Не се чувствай засегнат от предишният ми пост.

• Отговори 281
  • Прегледи 21,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Впечатленията ми от човек, който е седнал да преглежда 10, 30, 400 или 3600 поста назад във времето, за да види кой му е сложил плюс и кой минус е...не, няма да го кажа, защото има правила, които тряб

• Vorfax, ти нямаш ли "истински" проблеми?! Ако е така, благородно ти завиждам.

• varankralev
    varankralev

До аm-аm: Пичаго, нали се сещаш какво ти казах в началото на темата, сещаш ли се какво ЛС ти написах веднага щом пусна темата? "Вкарваш си автогол" - и ти пожелах успех в начинанието и спора, кой

До WhiteHart:

Не ми слагай думи в устата, които не съм изрекъл и дори не съм помислял. Говори за себе си, без да определяш каквото и да било за другите. Кое ги прави щастливи, кое нещастни, кое добри, кое лоши и по принцип всичко. Давай оценка за себе си и за твоите състояния на духа и тялото ти. Нека аз сам преценявам кое ме прави щастлив и как се чувствам и бъди сигурен, че това да давам минуси по никакъв начин не ме радва, а даже напротив. Натъжава ме. Просто не мога да избягам от себе си. След като не ми харесваш, това е начина да изразя тази своя неприязън спрямо теб (говоря образно в случая).

Колкото до модераторите, не, напротив. Има тема, пусната от модератор, в която да изразяваме мнение спрямо вас и го правим. Ако пуснете така за потребителите, ще правя същото, но всички знаем какво ще стане, ако има такава. За това, колкото и странно да ти се струва го правя на ЛС. С няколко думи казвам какво мисля за даден потребител. Изказвам отрицателни или положителни мнения постоянно. За модераторите може да го правя явно и се възползвам от това.

Не се чувствай засегнат от предишният ми пост.

Не се чувствам засегнат, няма проблеми.

Просто понякога се дразня от тази двупосочна липса на разбиране и толерантност между потребители и модератори...

Айде стига съм се занимавал с глупости. Успех на всички, и не се втелявайте толкова с тия оценки...

Винаги можеш да ми пишеш ЛС и да ми кажеш какво мислиш за мен при това съвсем директно, честно и откровено, както ти, така и всеки друг, защото друг начин няма за пряка комуникация. Бъди сигурен, че ще срещнеш нужната доза разбиране и толерантност, каквато казваш, че не откриваш у повечето потребители, които постоянно ви нападат. Кръста е тежък, спор няма, но всеки си го избира.

И да знаеш, че това не са глупости. Ако бяха, нямаше да ги пишем.

Немога да разбера,защо се отдава такава важност на това оценяване.Нали форумите са места за обяна да мнения,Дори и противоположните на моята позиции имат своята полезност.Малко ми се струва като в детската градина с тези + и -.Май всички искат да са отличници.:-)

Гледам :rolleyes: и не вярвам на ушите си :wors: Вие сериозноли се впрягате от такива глупости като точки и репутаций? Толкова много ли ви интерисува мнението на напълно непознати хора?

Егати и цирка аз мислех че сме сериозни хора, а то бетер детската градина sad.gif Гледам хора с по пет пет-шест регистрации си цъкали плюсове :) голям майтап. :down: аиде приятна вечер и не прекалявайте с цъкането :wors:

Дръпчо ... издребняваш ... много добре знаеш къде и в коя тема ! wink.gif

Сега прегледах една тема ... и направо се шашнах ...eek.gif ... колко минуса ми е натряскал един човек , за който имах съвсем друго мнение ... Кеn , обясни ми какво лошо си видял от мен ... направо останах потресен от минусите ти ... не че им обръщам толкова внимание ... ама сега като всичко е видно ... леле , не го очаквах от теб !

Ken, не беше ли преди модератор??? :) или само така си мисля...

Най-много минуси съм сложила на Diin(беше няква игра на + и -,мноо ме беше вбесил ;) ) и няколко на други хора, с които не съм била съгласна ... + раздавах много като бях ВИП,сега съм малко пасивна относно + и - .. чудя се дали да не си пусна пак 1 смс-че :whist: ...

Сега се видя истинската същност на някои хорица :P Сигурна съм, че е така защото злобеят много, ама много ... ама пука ли ми вече, при мен всичко е моментно .. :whist:

Супееееер!

Сега всичко ще се изясни в стил "6-ти клас през лятната ваканция" и ще се намерят двама свата, ще стане сватба и ще ядем и ще пием. И дано след това забравите тия простотии, защото като ида в кенефа и се изсирам от раз, а ми липсват напъните и музиката, която си пускам, за да ме предразположи към нормална дефекация.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Супееееер!

Сега всичко ще се изясни в стил "6-ти клас през лятната ваканция" и ще се намерят двама свата, ще стане сватба и ще ядем и ще пием. И дано след това забравите тия простотии, защото като ида в кенефа и се изсирам от раз, а ми липсват напъните и музиката, която си пускам, за да ме предразположи към нормална дефекация.

:D

Да му мислят викаш тия със запека - от такива простотии

:):lol6:

Ken, не беше ли преди модератор???

Не.

Бай дъ уей, на тебе съм ти праскал минуси :lol6: Като видя пост който има плюс без видима причина, праскам минус..хахахаха :angry:

:clap: нека де....не ми пука вече, аз се бях ядосала много с Diin, та ...

За протокола - аз на теб, не :P .. поне не помня :P

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Не.

Бай дъ уей, на тебе съм ти праскал минуси :wors: Като видя пост който има плюс без видима причина, праскам минус..хахахаха :nono:

Не си само ти ...... Все пак целта на репутацията както бе създадена, бе съвсем друга.... Но както всичко друго, се изроди ....

Редактирано от morituri (преглед на промените)

Горния отговор е достатъчно красноречив за "мисленето" на някои довело до израждането .... Жалко, но факт ..и не е само той....

Редактирано от morituri (преглед на промените)

По-скоро щото някои ги е яд, другия да има по-хубава репутация от него :beer11::beer::beer11:

Нем..не е редно да вървиш подир някой и да цъкаш плюс на каквото напише, само защото...хм..айде, харесва.

Нем..не е редно да вървиш подир някой и да цъкаш плюс на каквото напише, само защото...хм..айде, харесва.

Така е, но не се е помислило за това, когато е правена репутацията.Преди нямаше и си бяхме добре, гледай ти сега какви кавги станаха м/у потребителите :beer11:

Звездичките бяха добре и достатъчно ... :beer11:

Така е, но не се е помислило за това, когато е правена репутацията.Преди нямаше и си бяхме добре, гледай ти сега какви кавги станаха м/у потребителите :beer11:

Звездичките бяха добре и достатъчно ... :beer11:

По-скоро не е помислено, че и българи ще я използват. В другите държави такива системи за репутация се използват по предназначение, а не както при нас...

Не ми се вярва да сме най-зле де...  :beer11: И все пак, вече се чудя за какво ни е тая репутация ...

Аз я ползвам, когато не ми занимава да се обяснявам на някого, че постът ми харесва или не. То... не че някой се вълнува от моето одобрение или "наказание", но важно е личното удовлетворение - не се чувствам много прецакана от въпросния си мързел (разбирай, трудно си прощавам премълчаването хахах). Гадното е, че понякога от бързане не уцелвам "-" и вместо него изфрасквам някой "+" :beer11:

Винаги съм вярвал в доброто , бат Данчо ... просто не вярвах че има такива хора ...

И успяват вече да ме убедят че съм грешал ... много съм грешал !!!

Здравей.

Мисля, че повече нямаш право да твърдиш подобни неща във форума. Имай поне мъничко уважение към потребителите му. Току що видях твои минуси на постовете ми с линкове за музика предназначена за деца. Минуси имам и от модераторът на раздел Музика - deliverme.

Стига лицемерие! Стига надприказване! Стига тая чужда паничка! Нали все критикувате българите, а вие какви сте? Нали сте българи?

Здравей.

Мисля, че повече нямаш право да твърдиш подобни неща във форума. Имай поне мъничко уважение към потребителите му. Току що видях твои минуси на постовете ми с линкове за музика предназначена за деца. Минуси имам и от модераторът на раздел Музика - deliverme.

Ти не си ли дал минус за тази тема, бре: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=155314

С какво това те прави по-различен от Ханибал, цъкнал минус на твой пост с линк за музика? Стига си ми се правил на много невинен и ощетен. Няма човек който да не е цъкнал минус на някой, ей така..за спорта. И ти не правиш изключение. То не беше хвалене колко линка бил дал, то не беше изкарване на даването на линкове за по-сложно от отглеждането на 2 деца. Вземи спри с тези глупости и излез малко навън, разходи се. Стига гледа кой на кой ти пост е цъкал + и кой -. Караш ме тука да говоря...омръзна ми от ревльоци.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Ти не си ли дал минус за тази тема, бре: http://www.kaldata.c...howtopic=155314

С какво това те прави по-различен от Ханибал, цъкнал минус на твой пост с линк за музика? Стига си ми се правил на много невинен и ощетен. Няма човек който да не е цъкнал минус на някой, ей така..за спорта. И ти не правиш изключение. То не беше хвалене колко линка бил дал, то не беше изкарване на даването на линкове за по-сложно от отглеждането на 2 деца. Вземи спри с тези глупости и излез малко навън, разходи се. Стига гледа кой на кой ти пост е цъкал + и кой -. Караш ме тука да говоря...омръзна ми от ревльоци.

Когато не си прав, това значи, че насреща ти "реват". Не се ли усещаш, че повтаряш едно и също нещо за всеки случай в който не ти се иска да си ползваш главата? Бях първият който написа във форума, че използва системата за оценяване и с положителен и с негативен вот. Не се прави, че си открил топлата вода. Обърни внимание на това какво цитираш, както и не предходните ми постове. Модераторът трябва да бъде за пример, а за да бъде такъв трябва да е самокритичен. Никой не може да има уважение към някой който саботира форума. Сега пак ще се задейства защитният механизъм, ама за какво говоря и кой съм аз, че да го говоря и как няма значение дали имам няколко хиляди поста в раздел за спам или в раздели за взаимопомощ.

Впечатленията ми са, че имаш субективно мнение конкретно към мен и че съм ти взел страха много отдавна. Всичко почна от нашата дискусия в която подмени ползваните си аргументи. Дали си нарушил форумните правила, в прав текст не мога да кажа, защото е в нарушение на правилата, но това, че на такива като теб им държи още влага и без причина точно РЕВАТ насреща ми, че всъщност стореното от тях няма значение, защото едва ли не работата им е да командьорат околните, вместо да им помагат, ето това е грозно.

Явното гласуване ми разкри, че във форума има грозни хора. Не потребители, а хора. А с оправдания ще се продължи и утре, знам го от опит.

Когато не си прав, това значи, че насреща ти "реват". Не се ли усещаш, че повтаряш едно и също нещо за всеки случай в който не ти се иска да си ползваш главата? Бях първият който написа във форума, че използва системата за оценяване и с положителен и с негативен вот. Не се прави, че си открил топлата вода. Обърни внимание на това какво цитираш, както и не предходните ми постове. Модераторът трябва да бъде за пример, а за да бъде такъв трябва да е самокритичен. Никой не може да има уважение към някой който саботира форума. Сега пак ще се задейства защитният механизъм, ама за какво говоря и кой съм аз, че да го говоря и как няма значение дали имам няколко хиляди поста в раздел за спам или в раздели за взаимопомощ.

Впечатленията ми са, че имаш субективно мнение конкретно към мен и че съм ти взел страха много отдавна. Всичко почна от нашата дискусия в която подмени ползваните си аргументи. Дали си нарушил форумните правила, в прав текст не мога да кажа, защото е в нарушение на правилата, но това, че на такива като теб им държи още влага и без причина точно РЕВАТ насреща ми, че всъщност стореното от тях няма значение, защото едва ли не работата им е да командьорат околните, вместо да им помагат, ето това е грозно.

Явното гласуване ми разкри, че във форума има грозни хора. Не потребители, а хора. А с оправдания ще се продължи и утре, знам го от опит.

Глупости...

Ако трябва да съм искрен, егото ти е толкова раздуто, че те кара постоянно да се самоизтъкваш и да се опитваш да ставаш център на внимание.

Това е и причината повечето потребители тук да имат негативно мнение за теб.

Не го казвам, за да се заяждам. Така мисля... Тази тема е поредното доказателство.

Здравей.

Стига лицемерие! Стига надприказване! Стига тая чужда паничка! Нали все критикувате българите, а вие какви сте? Нали сте българи?

Дръпчо , никога не съм твърдял че не съм ти слагал минуси ... знаеш че не те долюбвам много ... и то не теб , не си лошо момче, НО ако малко намалиш егото си , и спреш да се правиш на ощипана мома . Винаги гледаш ТИ да си прав ... е не може , по някога човек греши и трябва да има силата да си го признае . Ти я нямаш тази сила ... Или си я имал ама огромното ти самочувствие и я смазало . Дватата преди мен се ти го казали отлично / по един + от мен момчета / !

Ха остани със здраве ... продължавай да се правиш че не разбираш за какво говоря , и ми кажи колко минуса да чакам от теб и 1 000 - та ти клонинга !??!

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Кой видял и разбрал-пак не е явно гласуването

:P

Кой видял и разбрал-пак не е явно гласуването

:P

Май е най-добре така,като гледам какви емоции се отприщиха :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.