Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гласуването е явно (впечатления)

Featured Replies

А защо го е направил - не знам, не обичам да спекулирам без наличие на информация

Имаш мотив и възможност. Чудя се какво повече търсиш.

• Отговори 281
  • Прегледи 21,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Впечатленията ми от човек, който е седнал да преглежда 10, 30, 400 или 3600 поста назад във времето, за да види кой му е сложил плюс и кой минус е...не, няма да го кажа, защото има правила, които тряб

• Vorfax, ти нямаш ли "истински" проблеми?! Ако е така, благородно ти завиждам.

• varankralev
    varankralev

До аm-аm: Пичаго, нали се сещаш какво ти казах в началото на темата, сещаш ли се какво ЛС ти написах веднага щом пусна темата? "Вкарваш си автогол" - и ти пожелах успех в начинанието и спора, кой

Ние чакаме администрацията да ни ги осребри после във финикийски знаци, за това трупкаме. :biggrin:

Смятам, че хората, които отдават голяма значение на тези неща се набиват на очи, колкото и да разправят, че не им пука.

Онзи ден един глобален каза в чата, че ще раздават по 2 лв на плюсче... :dollars:

Така че цъкайте, барем изкарам за едно моренце тва лято... :biggrin:

Ние чакаме администрацията да ни ги осребри после във финикийски знаци, за това трупкаме. :biggrin:

Смятам, че хората, които отдават голяма значение на тези неща се набиват на очи, колкото и да разправят, че не им пука.

Недей пуска такива слухове, че ще стане като обявата за модератори

Сега нещата са наяве

Пак си беше наяве, знаех и за Деливърми и за Ханибал и за Скорцени и за Алгор и за Бианка и за... забравих му ника (военният дето го изпъдиха за религиозната вражда). Само на две места бях изненадан.

Редактирано от am-am (преглед на промените)

Имаш мотив и възможност. Чудя се какво повече търсиш.

желание? Ако някой ме е нарекъл така, ОК, минало, заминало и забравено. Аз се стремя да гледам положително на нещата, както и да помня само хубавите неща. А и за нещо толкова дребно не си заслужава въобще да се мисли (и/или коментира)

Пак си беше наяве, знаех и за Деливърми и за Ханибал и за Скорцени и за Алгор и за Бианка и за... забравих му ника (военният дето го изпъдиха за религиозната вражда). Само на две места бях изненадан.

Да, но нямаше неоспорими доказателства. Сега ги имаш. Това имам предвид с наяве

желание? Ако някой ме е нарекъл така, ОК, минало, заминало и забравено. Аз се стремя да гледам положително на нещата, както и да помня само хубавите неща. А и за нещо толкова дребно не си заслужава въобще да се мисли (и/или коментира)

Ще прекратя диалога само с един въпрос, защото не очаквах такъв отговор. Какво ще стане, ако те нарекат "червей". Реторичен е, няма въпросителна.

Онзи ден един глобален каза в чата, че ще раздават по 2 лв на плюсче... :dollars:

Така че цъкайте, барем изкарам за едно моренце тва лято... :biggrin:

И на мен, и на мен... събирам за нов лаптоп. :biggrin:

Ще прекратя диалога само с един въпрос, защото не очаквах такъв отговор. Какво ще стане, ако те нарекат "червей". Реторичен е, няма въпросителна.

Въпреки всичко ще отговоря. Не знам за другите, но аз бих се ядосал в момента, но после просто бих го забравил. Мнението ми за някого не се създава от една дума, израз, а от цялостно поведение.

А при теб как е?

Проблема е че потребители на форума приемат нещата съвсем на сериозно и в тази тема се развихрят епични спорове. А това вече е и смешно и абсурдно като абсурдите са доведени до смешност, смешното е доведено до абсурд.

П.П. Който както иска да приема нещата

Погледнато отстрани от човек, към кого няма отправени обвинения, към чиято градина все още не падат камъните, така изглеждат нещата, наистина. Забелязали сте каква наслада, какво удовлетворение изпитва човек да наблюдава и/или участва в охулване, смачкване, унижаване на себеподобен, а и не само. Още от време оно най-голямото тържество е да наблюдаваш битки, гладиаторски или махленски, няма значение. Насилието е неизменна част от животинския свят. Колко истина има в онзи комунистически лозунг "Човекът е главна фигура в животновъдството". Не знам кое е по-грозното – това да нападаш някого или просто да стоиш отстрани и да се любуваш на разигралата се сцена?!

Естествено, че няма нищо абсурдно в това да се защитиш, да не си оставиш каруцата в калта (друг е въпросът кои са причините за нейното местонахождение там).

И на мен, и на мен... събирам за нов лаптоп.  :biggrin:

И аз :biggrin:

Погледнато отстрани от човек, към кого няма отправени обвинения, към чиято градина все още не падат камъните, така изглеждат нещата, наистина. Забелязали сте каква наслада, какво удовлетворение изпитва човек да наблюдава и/или участва в охулване, смачкване, унижаване на себеподобен, а и не само. Още от време оно най-голямото тържество е да наблюдаваш битки, гладиаторски или махленски, няма значение. Насилието е неизменна част от животинския свят. Колко истина има в онзи комунистически лозунг "Човекът е главна фигура в животновъдството". Не знам кое е по-грозното – това да нападаш някого или просто да стоиш отстрани и да се любуваш на разигралата се сцена?!

Естествено, че няма нищо абсурдно в това да се защитиш, да не си оставиш каруцата в калта (друг е въпросът кои са причините за нейното местонахождение там).

И какво мога да направя? Да трия постове наред само защото двама са се счепкали за един минус? Разбирам хората, които се интересуват защо мнението на друг за тях е едно или друго, но тук нещата преминават границите на нормалното (по мое мнение, а и не съм специалист за да кажа кое е нормално и кое не) и се превръща във фарс. Нали сме във този форум за да си помагаме, да споделим това, което ни гнети или пречи, да си кажем мнението? Или сме дошли на война?

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

:wors: Ти направо си един всеобщ любимец.

Ама пък задай си въпроса,защо с какво и колко им досаждаш,лазиш по нервите,обиждаш и там каквото и да е.И да се приключва,че темата затъпка на едно място.

И какво мога да направя? Да трия постове наред само защото двама са се счепкали за един минус? Разбирам хората, които се интересуват защо мнението на друг за тях е едно или друго, но тук нещата преминават границите на нормалното (по мое мнение, а и не съм специалист за да кажа кое е нормално и кое не) и се превръща във фарс. Нали сме във този форум за да си помагаме, да споделим това, което ни гнети или пречи, да си кажем мнението? Или сме дошли на война?

О, не! В никакъв случай никакво триене - темата може да послужи за една много добра разработка, жалко че моята област не е психологията.

Цитирах твой пост, защото той ме провокира да се замисля. А войните се зараждат така или иначе, неизбежно е! Ползите и вредите няма да ги коментирам, всеки сам може да си отговори.

О, не! В никакъв случай никакво триене - темата може да послужи за една много добра разработка, жалко че моята област не е психологията.

Цитирах твой пост, защото той ме провокира да се замисля. А войните се зараждат така или иначе, неизбежно е! Ползите и вредите няма да ги коментирам, всеки сам може да си отговори.

Благодаря, радвам се че има поне малка полза от писанията ми.

П.П. Не го разбирай в смисъл че иначе не мислиш :wors:

Лъжец!

В тази тема станахте точно шест души, които лъжете със задника си, но ти си заслужи явния епитет.

Защо ли?

Защото в цитираната от теб тема имаш точно 4 поста в разговор с мен и съм ти сложил един единствен минус по причина, която няма да обяснявам тук и сега. Даже са ти малко минусите, но на теб и споменатите други 5 души живота си ви е поставил достатъчно минуси извън форума, за да се занимавам с вас и тук да ги слагам.

Ей, не само лъжете, а и се опитвате да манипулирате хората по начин, който...

Всъщност няма значение. Хайде излизайте всички на сцената на "Театъра на абсурда", защото единствено тук можете да играете главни роли.

Смешници... 0a11ddf47d3dfeb9bd1afd6871a8ffef.gif

Хаха, ти или си сляп, или си безобразно нагъл. По-скоро е второто. И не раздавай определения наляво и надясно, защото не си прав. Имам на 4 поста, 4 минуса от теб в същата тема. А живота ми извън форума си е екстра, не ме мисли. Но пък ми стана интересно що се палиш толкова. Явно доста насериозно приемаш тази репутация. Споко, аз няма да ти понижа рейтинга във форума. Само си правя съответните оценки. За какви манипулации става въпрос не ми е ясно. Истината лъсна и някои започнаха да пищят, като ощипани госпожици.

До сега си спомням да съм дал 1 :) и то по погрешка :wors: . Иначе плюсове слагам на тези , които са ми направили впечатление по един или др. начин. :angry:

:ph34r: Ти направо си един всеобщ любимец.

Ама пък задай си въпроса,защо с какво и колко им досаждаш,лазиш по нервите,обиждаш и там каквото и да е.И да се приключва,че темата затъпка на едно място.

Казвам каквото мисля, пък това че имам дар слово държи влага с години m027.gif На прицел е гУлямото ми его, популярността ми, приносът ми във форума, но си знам, че най-дразня с това, че въпреки изсипаните тонове лъжи и обиди по мой адрес, откак съм тук, така и си останах равнодушен и спазвам добрия тон. Само веднъж ми се скараха, защото написах, че някой и да потъне от срам за това, че е издействал скриването и затварянето на тема зов за помощ за туморни образования, му е малко. Ма не се разкайвам.

Ще зачекна и нова фабула в така разигралият се сценарий, преди да се превърне в сануна опера. Различията между КАЗВАМ и ДЕЙСТВАМ. Ханибала вярва в доброто, ама го играе лошият. На Мадона не и пука за оценяването, но вече е... не съм проверявал колко стотин. Дунда пък беше писала, че не ползва минусчето, ко стана EM_YoCi191.jpg даже в темата ме минава профилактично.

Нещо лошо ли казах? Ам чи тъй е де, пък може да се провери, обществена тайна е. Аз пък съм слагал минуси на хора чиито думи ме отвращават с лицемерието си, и да си кажа малко са тези минуси, но време и желание нямам за повече да се занимавам с това. Дано помните думите ми, че тази репутация всъщност не е репутация. Тя просто отразява отношението на 20-30 човека от форума.

Мен лично ме дразни, че един потребител непрекъснато говори за ла*на и не просто минус му не стига. Ден-два може да съм му посветил за да се усети, но не ми е било смисъл на живота и в злоба да се обвинявам е криворазбрано.

Аз пък съм подразнил някой друг (ей тука в темата се изсипаха кои), защото съм казал (отбелязвам ПО ТЕМАТА), че има голям интерес към профилът ми и съм се намърдал в топ 100 за година пред други дето и 5 години не им стигат. Еми не може всички да сме скучни! Както и да си кривите душата, то и статистиката го е отбелязала.

Умението ми да споря също е дразнещо. Направих си и тема в блога, за да не обърка някой термина с караницата. Не всеки умее да губи, обратното би било утопия. Обикновено тези които "не могат да губят" са загубеняци и простете ми, ако съм контактувал с такива, че индивидуално не съм ви обръщал внимание на недостатъците. Не ще го играя ни майка, ни баща на непознати. Обичах да помагам в раздел Музика, докато не ми втръсна да ми изчезват постове, после и в Кино, защото съм отзивчиво пале, а в Празните приказки открих радушни хора, темата която заслужава Нобелова награда за мир (Поздрави някой с песен) и място за изява с което забавлявах посетителите.

Не знам признат ли е вече двойният стандарт, за да говоря за него, но понякога нечии виждания биват насаждани на посетителите и идеята за която Капнемо говори - за взаимопомощ и колективност се цепи. Аз нямам какво да изгубя тук, защото съм просто потребител, но има хора които градят виртуален престиж, я парадирайки че са нещо в Празните приказки и имат някакви права, я с това, че са непогрешими или че нещо трябва да се случи точно по техният начин. Няма "мой начин", има "наш начин".

На една скамейка сме и е нормално като характери да се бутаме понякога, но да се унижава, събаря и прочие ми е грозно.

Вече казах, от явните резултати нямаше какво да видя което да не знаех. Чудя се само на хората слагащи минуси на помагащите им в разделите им.

Уважаеми и не толкова уважаеми потребители минусонатискачи, имам един въпрос който естествено беше подминат, но не ми пречи да повторя. Колко от вас са имали силите да ми сложат някога плюсче?

Дунда ти написа минус в темата без да иска на първия пост, докато пробваше опцията, дори съм ти отбелязала в бяло, за да не се заядеш.

Втория минус ти го написах абсолютно съзнателно, защото не си коректен, а искаш другите да бъдат с теб такива.

Не виждам нищо честно в товада имаш няколко профила и да ги използваш, за да праскаш минусчета на хората, които не са ти симпатични и плюсчета на собствените си клонинги.

Тъй като явно ревизията при теб тече с пълна сила, хайде провери къде другаде съм ти писала минус? И да има ще са много малко, а аз честно казано нямам спомени.

Дунда ти написа минус в темата без да иска на първия пост, докато пробваше опцията, дори съм ти отбелязала в бяло, за да не се заядеш.

Втория минус ти го написах абсолютно съзнателно, защото не си коректен, а искаш другите да бъдат с теб такива.

Не виждам нищо честно в товада имаш няколко профила и да ги използваш, за да праскаш минусчета на хората, които не са ти симпатични и плюсчета на собствените си клонинги.

Тъй като явно ревизията при теб тече с пълна сила, хайде провери къде другаде съм ти писала минус? И да има ще са много малко, а аз честно казано нямам спомени.

Хайде да престанем със спекулациите, а? И десет акаунта да имам, позволеният ми лимит за оценяване е точно 5. Не повече, ясно? И не говорех за моите постове, а за чуждите. Чел съм, че не ползваш оценителната система, а видях твои минуси из форума. За мен е разминаване за което казах - КАЗВАМ и ПРАВЯ. И не става въпрос за заяждане, защото си стои черно на бяло, а за явление което ще нарека "форумна шизофрения".

Нека разтълкуваме причините заради които постъпваме по един или друг начин, така темата освен забавна ще е и полезна. Само ще подскажа, че изречението "Аз направих така" не продължава с "защото ТИ...".

Когато поставям оценка е "защо ти"...Поставям оценката на теб, а не на себе си(на себе си НИКОГА не съм си поставяла оценка).

Вместо да нападаш, вземи обясно собственото си поведение, няколко пъти ти се задеде директно въпроса. Защо на едно и също мнение, на един и същи човек поставяш минуси от различните си клонинги?!?

Моето поведение е следствие на чуждото, а не първопричина.

Това с ограничението 5, са пълни глупости и го знаеш много добре.Всеки акаунт има своите 5, че някои си направиха и по трите акаунта випове, за да могат да слагат повече минуси.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Брей, колко страници изписани за отрицателно време :)

Не може да не се включа в най-интригуващата тема последните дни :wors:

Още от самото начало не виждах смисъл (а и още не виждам особен такъв) в репутацията. Не ми и пука моята каква е. В даден момент забелязах едни хора да ми слагат минусчета за спорта. Разбира се, реших да сляза на тяхното ниво и започнах и аз да им слагам, дори без причина (това продължи два дена). Нямаше смисъл да го правя, но го направих, ама ми и доскуча, та спрях :) Реших и да сложа някое-друго плюсче на мненията, дето ме кефеха, обаче по грешка лепнах пак минусчета, и то на хора, дето ме кефят, и то на мнения, с които съм била съгласна. Е, тогава спрях да ползвам репутацията.

П.П.Слагах и плюсчета на хора, на които виждах, че умишлено им бяха слагани минуси :)

П.П.2.Ама сега, като видях темата, пак праснах няколко и от по двете :)

Когато поставям оценка е "защо ти"...Поставям оценката на теб, а не на себе си(на себе си НИКОГА не съм си поставяла оценка).

Вместо да нападаш, вземи обясно собственото си поведение, няколко пъти ти се задеде директно въпроса. Защо на едно и също мнение, на един и същи човек поставяш минуси от различните си клонинги?!?

Моето поведение е следствие на чуждото, а не първопричина.

Това с ограничението 5, са пълни глупости и го знаеш много добре.Всеки акаунт има своите 5, че някои си направиха и по трите акаунта випове, за да могат да слагат повече минуси.

Ще те помоля да изтриеш сама коментара си по следните причини:

Нямам клонинги.

Гласуването от един IP адрес е фиксирано, глупостите са твои.

Пак ми издребня и ми разваляш хубавата тема. Не ви ли втръсна на минускарите с изнесени кирливи ризи да съм ви устата?

Какво се показва под един коментар вече написах и вместо да се излагаш да бе взела да го прочетеш.

В университета имаше една полянка която студентите пресичаха за да спестят 5 секунди. Аз винаги я заобикалях. Веднъж видях позната да минава и я попитах "Защо?". "Защото и другите го правят" - ми отговори тя. Другите може да носят отговорност за теб единствено ако си безпринципен и слабохарактерен. Не, не изхождаш от другите, изхождаш от вътрешни убеждения и разбирания, това опитвам да обясня.

Той е откраднал, и аз ще открадна. Той е убил и аз ще убия, това ли ти е логиката? Докога чужди хора ще са ви оправдание за постъпките?

ПП: Искаше ми се един зрял индивид да можеше да каже "пък веднъж вместо минус ти лепнах плюс"...

И втори послепис:

Ей сега ти лепнах пак минус, защото продължаваш да се правиш на дръж ми шапката с извинение, и да лицемерничиш ....

Diin, ще те помоля да не ползваш темата за разплата. Ако не уважаваш мнението ми към теб, съобрази се с това на администраторът:

Заради системни провокации, заяждане, обиди и насаждане на омраза на религиозна основа са блокирани завинаги следните профили:

Diin

Stili - клонинг на Diin

Nur - клонинг на Diin

Редактирано от am-am (преглед на промените)

Ще те помоля да изтриеш сама коментара си по следните причини:

Нямам клонинги.

Гласуването от един IP адрес е фиксирано, глупостите са твои.

Пак ми издребня и ми разваляш хубавата тема. Не ви ли втръсна на минускарите с изнесени кирливи ризи да съм ви устата?

Какво се показва под един коментар вече написах и вместо да се излагаш да бе взела да го прочетеш.

В университета имаше една полянка която студентите пресичаха за да спестят 5 секунди. Аз винаги я заобикалях. Веднъж видях позната да минава и я попитах "Защо?". "Защото и другите го правят" - ми отговори тя. Другите може да носят отговорност за теб единствено ако си безпринципен и слабохарактерен. Не, не изхождаш от другите, изхождаш от вътрешни убеждения и разбирания, това опитвам да обясня.

Той е откраднал, и аз ще открадна. Той е убил и аз ще убия, това ли ти е логиката? Докога чужди хора ще са ви оправдание за постъпките?

ПП: Искаше ми се един зрял индивид да можеше да каже "пък веднъж вместо минус ти лепнах плюс"...

Ей сега ти лепнах пак минус, защото продължаваш да се правиш на дръж ми шапката с извинение, и да лицемерничиш .... Говориш за минускарите , говориш за кирливи ризи, но пак не поглеждаш себе си...

Ама че си и нагъл на всичкото отгоре .....

P.S И браво, поне се излекува от изкуствената амнезия която те беше прихванала ... това е чудо :)

P.P.S И за разплата не ми говори, защото заради теб ( плюс още някои ) и мижитурските ти ( ви ) навици се наложи да сляза на доста долно ниво, за което сега почвам да съжалявам... за разлика от теб разбира се ( и другите като теб )

Редактирано от morituri (преглед на промените)

Моля, някой от администрацията да се намеси и да каже истината по казуса: Дали може с един IP адрес, но с различни профили да се гласува, съответно 10 пъти, защото аз съм убедена, че може и като нищо ще си направя още една регистрация, за да си потвърдя думите.

Съвсем за балами ни взе.

Единствения минускар в темата си ти, само, че нямаш очи да си го признаеш. До съвършенство си усвоил изкуството да празнословиш, но не и да говориш конкретно.

Та, защо казваш си си поставял сам плюсчета?

П.П Ако правех като "другите", щях да се регна с три профила и да си оценявам себе си плюсчета, поздравявйки се за собствената си "гениалност" и "важност".

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Моля, някой от администрацията да се намеси и да каже истината по казуса: Дали може с един IP адрес, но с различни профили да се гласува, съответно 10 пъти, защото аз съм убедена, че може и като нищо ще си направя още една регистрация, за да си потвърдя думите.

Съвсем за балами ни взе.

Може да се гласува от едно IP. Има примери. Потребител от няколко профила си е цъкал + на мненията на оригиналния си акаунт. И няколкото акаунта от които са нацъкани плюсовете, пишат от едно IP.

Сама си противоречиш. Първо било нормално когато не си съгласна с нещо да му сложиш минус, но когато го сложат на теб било детинско, хахаха.

М не, детинско е да си регистрираш няколко профила, през които да влизаш да слагаш минуси на един и същ пост. Това е детинско.

Madonna, не разбрах какво точно твърдиш? Че съм прелял от злоба и съм ти сложил по два минуса на всеки пост ли? Защото аз не виждам такова нещо

Ами да ти отворя очите като не виждаш тогава, м?

51727157.th.jpg

33218833.th.jpg

Още смяташ ли да ме занимаваш с лъжите си?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.