Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гласуването е явно (впечатления)

Featured Replies

Заради тъпия ти послепис...

Както виждам трупането на негативизъм е започнало.., ако схванем безсмислието на подобна дискусия още от самото начало по-малко ще се изложим. Въпреки че, Ворфи вече го направи като обяви, че да направиш едно дете е по-лесно, отколкото да качиш нИнам си колко линкове с музика. Дори не ми се коментира абсурдщината на подобно сравнение и изказване.

• Отговори 281
  • Прегледи 22,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Впечатленията ми от човек, който е седнал да преглежда 10, 30, 400 или 3600 поста назад във времето, за да види кой му е сложил плюс и кой минус е...не, няма да го кажа, защото има правила, които тряб

• Vorfax, ти нямаш ли "истински" проблеми?! Ако е така, благородно ти завиждам.

• varankralev
    varankralev

До аm-аm: Пичаго, нали се сещаш какво ти казах в началото на темата, сещаш ли се какво ЛС ти написах веднага щом пусна темата? "Вкарваш си автогол" - и ти пожелах успех в начинанието и спора, кой

Ъъъъъъъъъъ аз цъкам ама нищо не виждам, стана ми интересно как излиза.

И при мен нищо не излиза

:eek:

с Firefox 3.6.3 / Windows 7 Home Premium 64-bit

п.п и с Opera 10.53 нищо не излиза

Редактирано от novobranec (преглед на промените)

И при мен нищо не излиза

:yanim:

с Firefox 3.6.3 / Windows 7 Home Premium 64-bit

п.п и с Opera 10.53 нищо не излиза

Ех, защо не прочете и 2 коментара по-надолу?

Как мислите, човекът, сложил минус на подобен пост, има ли проблем със злобата?

Мани..той праска минуси на модераторите без да чете поста..това го знаем и от преди да стане явно гласуването :wors:

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Имам предложение - да сложите репутейшъна и във Вътрешните известия -

например "Иван току-що ви сложи минус у ей тая тема,може да му сложите и вие"

:speak:

:hush:

Не може

ще се задръсти пощата. :speak:

Не може

ще се задръсти пощата. :huh:

Мани пощата-няма да се задръсти-като я чистиш редовно-

по-важното е да знаем какво прави враго

:P

Мисля, че тази опция е безкрайно полезна. Поне можеш да видиш кой е злобар и кой не. Как мислите, човекът, сложил минус на подобен пост, има ли проблем със злобата?

kaldd.jpg

И като се разрових назад в темата, от която е цитата, открих още мнооооого минуси, които е напляскал за съвсем невинни и добронамерени постове...

Иначе е много готин...

Може просто да не му харесва въпросната програмка.

Може просто да не му харесва въпросната програмка.

Може, ама едва ли...

Ей, няма ли да прекалим с отмъщенията и да забравим за какво сме тук, да помагаме според възможностите си! :cool:

Ако още не знаете, оценяването на постовете можете да видите като цъкнете на числото.

hush.gifДа ви кажа, че това видимо разстрои кроткото ми съществуване! Почти не мигнах тази нощ! Става страшно!Да си призная съм праскала минуси на хората, които най-много ценя и обичам от форума kiss.gif! Това дали им е попречило и вече няма да ме харесват? За мен няма значение - тук съм за забавление и се разтоварвам страхотно след напрегнат ден!

Обичам ви!kiss.gif

Направих и аз малка справка ... малкото минуси / несправедливите / , който имам са главно от двама човека ... автора на темата / и всичките му клонинги ... ам-ам , Дръпнатото и т.п. / и Прасковка72 . Останалите са справедливи . Да сте живи и здрави ... продължавайте в същият дух , то Дразнител72 не може вече ... ама другият ... хихихихи .

П.П. Дръпчо няма нужда от философски обяснения !

Сега вече всичко е прозрачно и именно това е хубавото. Защото преди можеше да праскаш минуси в несвяст, без значение дали ти харесва или не конкретния пост - просто не те кефи потребителя, и айде минусите с голямата лопата. Скрит си, анонимен си, никой няма как да разбере, че именно ти си цъкнал минус. И можеш да продължиш да лицемерничиш и да се правиш на приятел с някой, а всъщност му помпиш минусите... Сега вече се вижда. И съм сигурен, че голяма част от тези "хейтърски" минуси ще изчезнат. Защото вече я няма така удобната анонимност.

Направих и аз малка справка ... малкото минуси / несправедливите / , който имам са главно от двама човека ... автора на темата / и всичките му клонинги ... ам-ам , Дръпнатото и т.п. / и Прасковка72 . Останалите са справедливи . Да сте живи и здрави ... продължавайте в същият дух , то Дразнител72 не може вече ... ама другият ... хихихихи .

Така е..и не си само ти...

Цялата тема е просто поредния опит за жалване от този постояно хленчещ индивид , който явно има проблеми .....

Но моя съвет е, нека погледне първо себе си.... за да не му напомня някои неща ..и то за теми където въпросния и клонингите му ( и не само той )изобщо не вирее ....

Да е жив и здрав , но да спре да се прави на света вода ненапита и какъв ли още не, гредата се вижда отдалеч...

П.С Тази тема толкова смърди, че няма накъде повече.... но това е и един от основните му приноси като цяло в калдата , доколкото съм следил творчеството му от години насам....

Сега вече всичко е прозрачно и именно това е хубавото. Защото преди можеше да праскаш минуси в несвяст, без значение дали ти харесва или не конкретния пост - просто не те кефи потребителя, и айде минусите с голямата лопата. Скрит си, анонимен си, никой няма как да разбере, че именно ти си цъкнал минус. И можеш да продължиш да лицемерничиш и да се правиш на приятел с някой, а всъщност му помпиш минусите... Сега вече се вижда. И съм сигурен, че голяма част от тези "хейтърски" минуси ще изчезнат. Защото вече я няма така удобната анонимност.

Едва ли, ще си намерят удобни уж морални оправдания , и ще ги праскат пак, макар и по внимателно ....същото и за плюсовете ..

Интереса винаги ще клати ф..а, а "другия" нехаресвания или съперника няма да изчезне ...

Съжалявам само че покрай такива злобари и интриганти, се поражда доста негативизъм м/у потребителите .. и доста са им подвластни...

Редактирано от morituri (преглед на промените)

.. и доста са им подвластни...

nono.gif

Ей, няма ли да прекалим с отмъщенията и да забравим за какво сме тук, да помагаме според възможностите си! :cool:

Аз с каквото мога-помагам,и не съм лошо същество хич-

ама като са турили бутон за минуси-е как да му туря плюс като ме нарича уличница а

Ми горе на покрива ми се паркира една питбулка-та по улиците ходя,мда

• Автор

Брее, нямам спомен, може на лични да ми дадеш линкчета. Пък като си намериш и плюсчетата, може да ме черпиш една бира. Иначе зрял човек си дето те изби на мъст.

Пък Динди, гледам и че и на теб не ти понасям... сега май е нищо, пък преди ми благодариш за труда, де да знам, противоречиво е... Инак правилно си ме разбрала, че от правенето на деца малко неща са по-лесни. Ромската общност е добър пример за това. Известно ми е пристрастието ти и все пак да акцентираме на гледането, а не на правенето. Не ми е работа да обсъждам личният човек на другиго, просто на негово място нямаше да се хваля с това, дано си ме разбрала правилно, подобни постове от други хора обикновено бързо биват изтрити.

лека вечер

Дръпчо ... издребняваш ... много добре знаеш къде и в коя тема ! wink.gif

Сега прегледах една тема ... и направо се шашнах ...eek.gif ... колко минуса ми е натряскал един човек , за който имах съвсем друго мнение ... Кеn , обясни ми какво лошо си видял от мен ... направо останах потресен от минусите ти ... не че им обръщам толкова внимание ... ама сега като всичко е видно ... леле , не го очаквах от теб !

Сега прегледах една тема ... и направо се шашнах ...eek.gif ... колко минуса ми е натряскал един човек , за който имах съвсем друго мнение ... Кеn , обясни ми какво лошо си видял от мен ... направо останах потресен от минусите ти ... не че им обръщам толкова внимание ... ама сега като всичко е видно ... леле , не го очаквах от теб !

Ти не знаеше ли? Той види ли модератор, и курсорът на мишката му сам поема към минусите... :whist:

Винаги съм вярвал в доброто , бат Данчо ... просто не вярвах че има такива хора ...

И успяват вече да ме убедят че съм грешал ... много съм грешал !!!

• Автор

То е ясно, че темата ще се ползва и за махленски свади, но идеята е като училището - учиш всички с идеята 5 човека да попият нещо което да ги дръпне напред.

Може да съм те припознал, когато към 3 сме били само двамата и съм минаван с минуси. По-същественото от това дали си бил ти, ми е дали съм получавал плюс някога от теб.

За Кен, може да му откриете субективни оценки, но можете да откриете и обективна обратна връзка. Сякаш е трудно да се проумее, че обратна връзка е не само "евала", но и "книга за рекламации". Не живея във форума, но съм се натъквал на негови изказвания които подкрепям. Примерно това, че спам разделът е раздел за забавление и от много триене на теми и коментари, останаха хора за един белот. Може да проверите какви фундаментално разтърсващи теми са оставени последните месеци, защото ако се изтрият и те ще остане... нищо.

Всичко с темата щеше да е наред (не че сега не е), ако не се бяха появили част (наблягам на част) от модераторите и първи не бяха започнали да дават линкове, шотове, да обсъждат потребителите във връзка с гласуването спрямо тях и т.н. С други думи, те бяха тези, които не издържаха и ден и започнаха почти веднага явно да изразяват недоволство от това, че гласуването е видно със задна дата. А те твърдяХА, че иначе по никакъв начин не им пука за тези оценки, не ги интересува дали са в червеното или в зеленото, не ги поглеждат, над тези неща са, дори не разбират кога, кой и колко е гласувал за тях, всеки път пожелаваха здраве на потребителите, усмихваха им се лукаво и т.н. а всъщност... Видя се.

Не им пука. Хич. Ама изобщо даже.

Съвсем откровено ще кажа, че често съм гласувал отрицателно (ще продължа да го правя) просто защото даден потребител не ми харесва лично. Не постовете му (въпреки че в крайна сметка всичко е породено от тях, защото тук няма от какво друго) и това което пише, а самият той. Също така, когато имам критики към някого (от екипа) ги отправям съвсем директно в темата предназначена за това.

Съвсем откровено ще кажа, че често съм гласувал отрицателно (ще продължа да го правя) просто защото даден потребител не ми харесва лично. Не постовете му (въпреки че в крайна сметка всичко е породено от тях, защото тук няма от какво друго) и това което пише, а самият той.

Съвсем откровено ще кажа, че ти не ми харесваш, но не съм ти слагал минуси заради това, не смятам и да го правя. Щом теб те прави щастлив това действие, давай. Има хора, на които само модераторите са им в устата...

Съвсем откровено ще кажа, че често съм гласувал отрицателно (ще продължа да го правя) просто защото даден потребител не ми харесва лично. Не постовете му (въпреки че в крайна сметка всичко е породено от тях, защото тук няма от какво друго) и това което пише, а самият той. Също така, когато имам критики към някого (от екипа) ги отправям съвсем директно в темата предназначена за това.

ВранКралев , зная че си ми слагал минуси ... и не ти се сърдя , зная че не ме долюбваш от първия ти момент във форума . Някой от минусите са ти били правилни , когато правя правописни грешки , НО от хора с който не сме обелвали никога дума , един с друг ... или за хора, за което съм имал друго мнение ... това ме огорчи .

Да са живи и здрави , те и семействата им ... да ми праснат още 100 минуса , да не мислиш ли че помагам на хората от куртуазия ... всичко е в това че вярвам в доброто ... а другото ... другото е без значение !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.