Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гласуването е явно (впечатления)

Featured Replies

Май пак е станало тайно! :eek: Поне аз не мога вече да виждам кой как е гласувал. :mad:

Защо дръпнаха шалтера значиииии?! sad.gif

Беше толкова забавно?!Така поучително!И така назидателно за малките предателчета,правещи се на приятели! :P

Защо отнехте тази веселба на народа?! :P

Искаме хляб и зрелища! :help:

При тази криза поне зрелищата оставете. :help:

• Отговори 281
  • Прегледи 21,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Впечатленията ми от човек, който е седнал да преглежда 10, 30, 400 или 3600 поста назад във времето, за да види кой му е сложил плюс и кой минус е...не, няма да го кажа, защото има правила, които тряб

• Vorfax, ти нямаш ли "истински" проблеми?! Ако е така, благородно ти завиждам.

• varankralev
    varankralev

До аm-аm: Пичаго, нали се сещаш какво ти казах в началото на темата, сещаш ли се какво ЛС ти написах веднага щом пусна темата? "Вкарваш си автогол" - и ти пожелах успех в начинанието и спора, кой

Май е най-добре така,като гледам какви емоции се отприщиха :P

Мдааа, но така е май по-добре, псуваш всички във форума защото някой ти е шамаросал минус :P

Май е най-добре така,като гледам какви емоции се отприщиха :P

Урагани се развилняха направо

:P

Преди години,когато пак я имаше репутацията,поне се пишеше-що даваш + или минус.

Защо дръпнаха шалтера значиииии?! sad.gif

Беше толкова забавно?!Така поучително!

Всичко пак си е в ред Еви ... и за да видите безочието на автора на темата :

851122172434710331273924635mOKPRvTbE0xfBkaQ0nv9.JPG

първо и праскаш едно минусче на Anne и после и помагаш :) !

И така назидателно за малките предателчета,правещи се на приятели! :)

Мда, страшно назидателно :P 

Не разбирам какво пречи да изфраскам няколко минуса и на тъй наречените приятелчета? Значи ли това, че трябва да се съгласявам с всяко тяхно мнение безпрекословно? Че аз на най-добрата си приятелка, ако не й завъртя два "шамара" хахаха да се "осъзнае", на кого (не съм дорасла все още толкова, че да се шамаря себе си)? И обратно, нищо не ми пречи на човек, който по принцип не ми е симпатичен да го "потупам по рамото" с едно "зеленко", стига да има за какво да му кажа "браво", естествено.

първо и праскаш едно минусче на Anne и после и помагаш
Едното не пречи на другото.

Мда, страшно назидателно :)

Не разбирам какво пречи да изфраскам няколко минуса и на тъй наречените приятелчета?

Права си fedora ! Лошо няма ... Лошото е да ти изпраскам минус и в следващият пост да пи се правя на " света вода ненапита " ![/

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Права си fedora ! Лошо няма ... Лошото е да ти изпраскам минус и в следващият пост да пи се правя на " света вода ненапита " ![/[/

Ако ще коментираме въпросния пост на Anne, който не го виждам изцяло, то и аз щях да й изфраскам -. Хората се опитват нещо да помогнат, а вместо благодарност - ропот!

fedora , съгласен с теб , тя на себе си прилича ... ама не виждам от поставилите и миинус други потребители / и аз щях да съм сред тях ... признавам си / в следващият пост да и обяснява как се ползва Malware ! Като не си съгласен с поста на предният / било приятел или не / в следващият да му помагаш !

ОК ?

Нищо ново няма кажа - хора разни, причините за едно или друго действие също. Гледайки времето на двата поста, мога да заключа, че вторият е бил публикуван преди да бъде видян предходния. Няма да си играя на следовател, но съм склонна все още да вярвам, че има и хора (аз не съм от тях), които въпреки негативизма около себе си, продължават да съдействат или поне да вярват, че все пак си заслужава.

Мда, страшно назидателно :mad: 

Не разбирам какво пречи да изфраскам няколко минуса и на тъй наречените приятелчета? Значи ли това, че трябва да се съгласявам с всяко тяхно мнение безпрекословно? Че аз на най-добрата си приятелка, ако не й завъртя два "шамара" хахаха да се "осъзнае", на кого (не съм дорасла все още толкова, че да се шамаря себе си)? И обратно, нищо не ми пречи на човек, който по принцип не ми е симпатичен да го "потупам по рамото" с едно "зеленко", стига да има за какво да му кажа "браво", естествено.

Напълно съм съгласна с това ,което си писала :)Само че това важи за случаите,когато оценяваш поста.Много често обаче ние слагаме плюстчета или минусчета под твърде нехарактерен пост,който не показва позиция или мнение(говоря за някои теми от Празни например:Асоциации).Тогава позитивната или негативна оценка е за личността и едно минусче там е меко казано безпринципно,ако демонстрираш приятелско отношение към въпросния човек.Тук не иде реч за оценка,за "помагане",а си е най-откровена подлост. :mad:

Аз самата съм много критична ,а и самокритична.Така че приятелството не ме прави необективна и безпринципна :nono: .Критикувам често и то най-близките си хора най-много .Съответно приемам критиката и съвети ,когато те има резон.

P.S.Аз само веднъж съм писала минус на приятел :yanim: .По случайност темата беше в Празни и май "Песента,която....".Въпросната песен беше нацистка и с чиста съвест сложих минус ,естествено на мига споделих с човека ,че съм го направила.И няколко пъти по невнимание вместо плюс съм слагала минус :yanim: ,но съм компенсирала на мига с целия си останал запас от плюстчета :)

Ако ще коментираме въпросния пост на Anne, който не го виждам изцяло, то и аз щях да й изфраскам -. Хората се опитват нещо да помогнат, а вместо благодарност - ропот!

Тя Аnne (Кити) си е такава,с кеф да й слагаш минуси-как все недоволно това,все мрънкоти-а се чудят как да й помогнат и угодят.

sad.gif

Снежинките не й харесвали-що снежинки й направиха не е истина.

Коша си завлачила нам си къде на някакъв космически кораб с мишката-орева света да й го търсим,едно мерси как не каза

:mad:

Бени , не е това въпроса ... или и помагащ ... или не ! Дай да и прасна аз един минус ... а после да и правя " благи очички " с помоща ! Знаеш много добре как се нарича това :mad: !

Бени , не е това въпроса ... или и помагащ ... или не ! Дай да и прасна аз един минус ... а после да и правя " благи очички " с помоща ! Знаеш много добре как се нарича това :yanim: !

Знам,Митак,двуличие се нарича

:mad:

Митак,ти вярваш ли,че дърветата подслушват хората? Дай линк към тая тема да и прасна и аз един -,че имам свободни.

Това,че не харесваш заповедническия тон на някого и му го даряваш с 1 минус,какво общо има с това,че му помагаш?За въпросната особа,нищо няма да казвам,освен да види за какво са и минусите и да помисли,как да поиска да и върнат космическия кораб.Това е един стимулиращ -,към добри обноски.

Хихихихи ! Амбър , можеш ли да си представиш аз да правя така ... Иска някой филм/ игра ... бам един минус ... и после заповядай ! Грозно и пошло . Както каза Бени .. оставете я Anne , на себе си прилича , въпроса е принципен ;)

Като каза филми,я дай този, Girl with a Pearl Earring !!!Щото ми се гледа!Ама и за преди пет минути ми трябва!!!

;)

Как ти звучи? Не мисля,че снимката която си дал за пример е удачна.Малко прозира личната ти неприязън към автора на темата.

Но пък признай,че ако не беше той такива шматки като мен,нямаше и да разберат,че гласуването е явно.

Като каза филми,я дай този, Girl with a Pearl Earring !!!Щото ми се гледа!Ама и за преди пет минути ми трябва!!!

;)

Как ти звучи? Не мисля,че снимката която си дал за пример е удачна.Малко прозира личната ти неприязън към автора на темата.

Но пък признай,че ако не беше той такива шматки като мен,нямаше и да разберат,че гласуването е явно.

Първо ... не си шматка ! И второ ... искам всички да видят , що за двуличен човек сипе обиди към мен и моите приятели тук !

Не мога да повярвам с какво се занимавам, но определено ми стана интересно да видя въпросната тема с помагачеството, която е основа за лепването на етикета "двуличник" върху челото на автора на тази тема. Който има желание, може да погледне темата тук >>

Очевидно е, че отговорът (който се явява косвено и помощ към Anne) е по-скоро към потребителя Даниел Стоянов, който цитирам:

Еми съжалявам не съм я ползвал :S Някой ако има опит да каже. ;)

Всичко пак си е в ред Еви ... и за да видите безочието на автора на темата :

851122172434710331273924635mOKPRvTbE0xfBkaQ0nv9.JPG

първо и праскаш едно минусче на Anne и после и помагаш :rolleyes: !

Стига бе човек, стига черни, стига си писал простотии да ти ги четат. Казах ти, че не е зряло да си мъстиш в темата, спря се. Попитах в блога си, кога някой от богопомазаните ще може да е прав, без за целта да е нужно човека насреща му да не се оваля в ла*на? Кога?

На Анито опитах да сложа плюсче, но не уцелих. Баси и късмета, сега стана компромата на века оневиняващ всички с извадени кирливи ризи на показ, а всичко изписано от мен вече няма стойност и може да се спи спокойно! Баси и късмета, ми не уцелих, виж часа, днес на работа бях, сега се прибирам... Опитах плюсче да компенсирам, ама вече си ги изразходих насам-натам. Ама докато аз се оправдавам, другите са оневинени, оправдани и напръскани със светена вода. Амин.

Анито някога ме дразнеше, даже за трол я мислех, после разбрах, че недъзите и са я асоциализирали. Как да я виня за нещо, докато я съжалявам...

Редактирано от am-am (преглед на промените)

Тази тема искрено ме забавлява... :rolleyes:

Голяма драма, голяма сапунка...

Приготвям пуканките

Тази тема искрено ме забавлява... :rolleyes:

Голяма драма, голяма сапунка...

Приготвям пуканките

Само информативно, освен смях изпитваш ли срам от това, че гласуването стана явно? Или си от групата "по-добре хвърли камък първи безгрешни", че най-добрата защита е нападението.

Някой преди теб беше написал, че за всяка оценка си е имало причина. Дали това не е универсалната субституция, живата вода, панацея за разбудената съвест?

Вчера не уцелих плюса и сега вече и Господ не може да убедиХанибал , че е било тъкмо така. Не. Изписал е вече няколко коментара, още ще има. Нужно е думите ми да останат със страници назад, защото са неудобни. Забелязваш ли, че никой не казва "аз...", всичко е "ти...".

Ти, ти, ти...

Редактирано от am-am (преглед на промените)

Само информативно, освен смях изпитваш ли срам от това, че гласуването стана явно? Или си от групата "по-добре хвърли камък първи безгрешни", че най-добрата защита е нападението.

Не изпитвам срам, нямам от какво да се срамувам, не изпитвам и злоба, че потребители са използвали по 3 ъкаунта да ме "наградят" с минус. Не може всеки да ме харесва, не е и нужно. И съм от групата "ай дон'т гив а демн уат пийпъл ин въртуъл риалити тинк ъф ми" :rolleyes:

Някой преди теб беше написал, че за всяка оценка си е имало причина. Дали това не е универсалната субституция, живата вода, панацея за разбудената съвест?

Вчера не уцелих плюса и сега вече и Господ не може да убедиХанибал , че е било тъкмо така. Не. Изписал е вече няколко коментара, още ще има. Нужно е думите ми да останат със страници назад, защото са неудобни. Забелязваш ли, че никой не казва "аз...", всичко е "ти...".

Ти, ти, ти...

Погледни назад в цялата тема, да видиш че има и аз, и ние, и те, и той, и всичко ...

Прекаляваш с лицемерието......

Моя съвет е за да не ставаш все по трагично смешен, да престанеш.. темата ти отдавна е за боклука ако ме питаш.....

П.С Ако пък си на вълна самочувствие и недооценяване , тази тема едва ли ще ти помогне, почваш да ставаш още по-досаден отколкото беше досега .. Свършиха ти линковете с караоке ли, какво ли, че се захвана с жалостивите си хленчения в опит да се покажеш морално извисен..... не си , и няма и да бъдеш .... Ти си просто доста зле в това отношение.... нищо че се мислиш за нещо.... Помниш ли преди време ЛС-тата си към мен.... казах ти какво мисля откровено и честно.... Но сега мисля че съм бил доста жалостив в оценката си ....

Редактирано от morituri (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.