Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гласуването е явно (впечатления)

Featured Replies

Понеже си жена, разбирам те напълно, но аз като мъж заявявам съвсем сериозно и отговорно, че предпочитам да съм под нещата... ;)

Знайш ли с какъв кеф бих ти го праснал (плюса де), ама айде да не ти развалям рахатлъка :)

Гледам, че още удържаш заветната цифра...

• Отговори 281
  • Прегледи 22,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Впечатленията ми от човек, който е седнал да преглежда 10, 30, 400 или 3600 поста назад във времето, за да види кой му е сложил плюс и кой минус е...не, няма да го кажа, защото има правила, които тряб

• Vorfax, ти нямаш ли "истински" проблеми?! Ако е така, благородно ти завиждам.

• varankralev
    varankralev

До аm-аm: Пичаго, нали се сещаш какво ти казах в началото на темата, сещаш ли се какво ЛС ти написах веднага щом пусна темата? "Вкарваш си автогол" - и ти пожелах успех в начинанието и спора, кой

Знайш ли с какъв кеф бих ти го праснал (плюса де), ама айде да не ти развалям рахатлъка ;)

Недей, че после получавам подобни оценки:

/а на тебе що така бързо ти свършва лимита е друг въпрос..... мхм.../

които удрят по мъжкото ми его :)

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Знайш ли с какъв кеф бих ти го праснал (плюса де), ама айде да не ти развалям рахатлъка :)

Едвам се сдържаме, ама го поддържаме. Толкова свестни и разбрани хора сме, всички. :blink:

ПП: Сори, че не мога да ви погогна да се съберете в тази поза. Не давам минуси, политика, нали разбираш. ;)

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Е да ама не става. Вече 83.

Хора, помагайте с минуси че останахме на сухо.biggrin.gifbiggrin.gif

офф, защо не каза, аз те саботирах... сега вдянах прочетеното в профила ти...

ПП: Не ми благодари m081.gif

аз пък си харесвах 16... обаче съм трън в дупето на хулещите ме в темата, святкаха ми минуси m074.gif, после хората компенсираха с плюсове... един омагьосан обръч...

Хихихи то и аз преди да науча и лепнах един +

Имам само един/два плюса вече, но няма развалям рахатлъка на Пролетко . :cool:

Само искам да кажа, на тези които продължават да ми слагат минуси и плюсове, че всичките сте деца. Май забравихте, че съм бил там минус 36 ли беше и нит съм ревал, нито ме е избивало на агресия. Сега може и да ми държат сметка дребни душици, но аз се усмихвам, а те скърцат със зъби. Техен проблем...

Едвам се сдържаме, ама го поддържаме. Толкова свестни и разбрани хора сме, всички. :cool:

ПП: Сори, че не мога да ви погогна да се съберете в тази поза. Не давам минуси, политика, нали разбираш. :cool:

Направи едно изключение пък ти biggrin.gif

пък ако решиш ще те тръшнем и тебе по гръб до нас... wub.gif

станааааааааааа worshippy.gif

wub.giflol6.gifass.gif

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

Направи едно изключение пък ти biggrin.gif

пък ако решиш ще те тръшнем и тебе по гръб до нас... wub.gif

ОФФ: Тъй кат гледам вече сте си "спален комплект" :cool: Аз ако ще се тръшкам до вас ще искам и четвърти, няма да светя я.

infinity1305: Много обичам така защото... никога нищо не е особено ясно в такива ситуации, и затова ще помагам за четвъртия ph34r.gif

ПП: Дойде и оспами спам темата, безсрамница. :cool:

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Мисля че нещата отидоха твърде далеч.В началото гледах от към комичната страна и се смях много признавам.Но всичко това ме натъжи и ставам все по -тъжна след всеки пост в тази тема. :mad:

Мразя клишетата ,но ми идва едно много подходящо за случая .Нека да сме малко над нещата.

Всеки от нас понякога е писал минусчета и плюстчета просто от симпатия или антипатия ,без това да е оценка за конкретния пост.Всеки понякога е бил малко дребнав ,малко лош и какво от това?!!!! :)

Сега да се намразим ,че някой ни е писал минус ,че не сме му симпатични или някоя наша позиция не му харесва!? :nono:

Ами здраве да е!!!!!

Не може всички да ни харесват !

Всички сме толкова различни и като вкусове ,характери ,светоусещане.Нормално е на едни да импонираме ,а други да дразним.

Стига ми толкова омраза!!!Не искам да знам кой и защо ми е писал минуси,а и плюсчета. :clap:

Трябва да се затвори тази страница час по-скоро и пак да се възстанови нормалната атмосфера във форума!

А и сега вече не може да има лицемерие.Когато не харесваш някой или нечие мнение ще сложиш минус ,но с ника си .Сега ще ми е по -лесно с минусите,а и е по-честно смятам .Преди ,като не бях съгласна с някой се впусках в безкрайни обяснения .Сега едно минусче ще е достатъчно ,ако той/тя иска обяснение ще му го дам.

Нека се успокоим!Нека си простим.Нека пак да е готино и приятно. :clap:

Този лов на вещици вече ми дотяга! :cool:

Отказвам да мразя!

Искам пак да харесвам всички(или почти всички)и ще се опитам да забравя!Моля Ви забравете и Вие! :help:

Нищо чак толкова страшно не е станало!Някой Ви харесва,друг не.....Животът продължава....

Съжалявам,ама не се сдържах.

Стискаше ли се или ги слагаше? :clap:

Evva 14 май 2010 17:03

Е не знаех,че говоря с ангелче;)!Извинявай!Аз пък си стисках до днес минусите ,но сега съм решила да се вихря ,като за световно.Преди не беше интересно някак и да то лепнеш не знаят от кой, сега е по-готино.;)

Извинение от мен, няма да получиш.

Дискусиите с теб винаги са били изпитание, поради невъзможността ти да възприемеш дори косвено написаното от другата страна, а си пееш все твойта песен. Задава ти се прост въпрос, ти прост отговор не можеш да измислиш и въртиш и сучеш половин страница ала баланици. Явно простото е сложно. Е, няма как да го опростя повече.

Ще се повтаря нещата са видими, всеки сам за себе си, да си прави изводите. Аз моите съм си ги направила и в никакъв случай не мога да кажа, че съм се изненадала.

В цялата тази тема никъда не съм търсила сметка на никого за поведението му спрямо мен, така че ти си брой минусите и плюсовете, мен това ме отегчава.

П.П Тъй като в последствие ти видях "компроматите", ще те улесня всички последни постове на Линда имат от мен минус. Тенденциозно. Причината е, проста - прекалено много й пукаше (ей виж имате нещо общо). А, на мен ми достави удоволствие да я дразня. Разбира се, след една седмица ми писна. Сега като се върна назад...абе пак бих го направила...

Редактирано от dindi (преглед на промените)

П.П Тъй като в последствие ти видях "компроматите", ще те улесня всички последни постове на Линда имат от мен минус. Тенденциозно. Причината е, проста - прекалено много й пукаше (ей виж имате нещо общо). А, на мен ми достави удоволствие да я дразня. Разбира се, след една седмица ми писна. Сега като се върна назад...абе пак бих го направила...

Не са компромати и не е нужно да се оправдаваш. Аз това отдавна го повтарям. Сигурен съм, че има още много. И Арагорн ми е минавал постовете, както го наричаш "тенденциозно", но като удавник за сламка даде линк за минусче дадено му от мен защото смятах темата му за дублираща.

Послужих да си избършат ръцете с мен май... Иначе съм разочарован, че нямаш достойнството да се извиниш за клеветата си, след като вероятно вече си разбрала, че е абсурдна.

Аз пък все търся вината в себе си. Стана ми и неприятно, че Алгор ме е припознал с някакъв дето се е *бавал с децата му. "Върнал ми го е". Останалото от поста ти беше излишно. Едно ще ви призная на нетърпящите другомислие. Всичките ме биете по самочувствие.

От мен повече такива минуси няма да намериш.

Имам един минус грях в началото го казах, опитах се да се реванширам, ама си ми е срамно петно.

Междувпрочем има един потребител, с когото нямам нищо общо и има доста солидна бройка плюсове от мен. Тенденциозно. Поради същата причина, защото му пукаше и исках да му доставя удоволствие, да види репутацията си занулена, че беше доста на червено.

Интересно защо не го намери него.., ама то и твоето търсене...тенденциозно :wors:

От мен повече такива минуси няма да намериш.

Имам един минус грях в началото го казах, опитах се да се реванширам, ама си ми е срамно петно.

Междувпрочем има един потребител, с когото нямам нищо общо и има доста солидна бройка плюсове от мен. Тенденциозно. Поради същата причина, защото му пукаше и исках да му доставя удоволствие, да види репутацията си занулена, че беше доста на червено.

Интересно защо не го намери него.., ама то и твоето търсене...тенденциозно :hush:

Нищо не разбрах. Чекнах една тема и всички настръхнаха.

Извинение не получих, пък инак за пример трябва да се водиш.

Минуси не слагаш, пък видях, че имаш. Сега пък един май станал. Иначе не те вълнуват, но се зарече да ми слагаш. Вече си добра и няма...

Ще ти го обясня просто-темата мен не ме вълнува, щеше много повече да ми допадне ако ТИ беше проявил чувство за хумор.

Пиша, защото се удивявам от безмерната ти слепота.

Ако не си забелязал пиша само с теб и ЗА теб, което показва защо пиша.

Този, който под вола търси теле си ти, ама не осъзнаваш, че телето пак си ти.

П.П Ей това последното ми изречение се получи гениално, сега да имах още едно профилче да вземе да си цъкна едно плюсче, че го заслужавам. :hush: :hush:

Редактирано от dindi (преглед на промените)

П.П Ей това последното ми изречение се получи гениално, сега да имах още едно профилче да вземе да си цъкна едно плюсче, че го заслужавам. :hush: :hush:

И мен ме разсмя xD

Ми аз нямах намерение изобщо да пиша да ти кажа, след първият пост. В момента просто илюстрирам какво е когато пиша във форума, защото съм се отказал заради хората които днеска опитваха да издоят бика.

Ще ти дам парола на акаунта ми, сърце не ми дава собственоръчно m042.gif

Съжалявам,ама не се сдържах.

Стискаше ли се или ги слагаше? :wors:

Никакъв проблем :) .Отговарям ти без притеснение:И двете .

Слагала съм плюстчета на много хора (на някои повечко :hush: )само защото са ми симпатични или защото са ми приятели.На поети ,като поощрение за поетични им опити .Дори на нескопосаните им такива.Заради желанието,заради смелостта им да постват поезията си тук. ;)

Макар много пъти да съм била почти изкушена се стисках за минусите .Нещо,което смятам да променя .Ще се оставям на изкушението и ще съм по-критична. :P

Към едно момче обаче признавам бях особено щедра.Дарявах го систематично и напълно тенденциозно с минусчета.Всеки ден около 2-3 седмици влизах само за да му сложа минусчета.Казвам си го без никакво неудобство и нямам и грам угризения.Провокира ме с наглостта и високомерието си към почти всички във форума .С надутата му претенция да се изживява ,като последна инстанция и да дава съвети под път и над път без да са му поискани.Факта че младежа е тинейджър правеше ситуацията още по-нелепа и патетична.В началото просто ме разсмиваше,че така щедро споделя "богатия си житейски опит".С всеки ден в мен назряваше неодобрение и раздразнение.Щях да му ги спестя обаче ,ако не ме вбеси с неджентълменското си отношението към едно момиче,което не го бе провокирало по никакъв начин.В темата "Опиши предния с картинка " беше постанал нещо доста вулгарно за нея.Не съм оперирана от чувство за хумор, но каруцарска му постъпка според мен беше доста неуместна . ;)

Още повече,че въпросното момичето е една много ведра и позитивна личност.Безкрайно ми е симпатична .Тъй като почти всеки ден поства в Празни с удоволствие я чета.Разбира се минусите не ми бяха достатъчни и при първия му опит да ме провокира(нещо за което леко му помогнах :hush: ,а и той не е имал нужда от голямо побутване,защото беше едно от най-заядливите хлапета тук) го поставих смятам на мястото му ;) .

Можех да му потърся сметка още под въпросния просташки пост,но реших ,че момичето ,по-точно младата жена ще се притесни допълнително и реших да и спестя това излишно неудобство.

Въпросът ти ме зарадва много ,защото признавам отдавна ме сърбеше езика,по-точно пръстите да споделя този си "грях" и за мен това е отлична сгода да го направя.Слагах му минуси с най-голямо удоволствие,бе направо с кеф.Тъкмо ми позатихна мерака и едни дами го взеха под крилото си и майчински му оправяха репутацията :cool: .Тази егида ,а и пропищяването му във форума колко му е лоша репутацията и как нехае за нея,задържа интереса ми още няколко дни.После просто му наложих пълен игнор,единственото, което между впрочем заслужаваше малкия наглец.

P.S.За свое удоволствие впоследствие констатирах,че въпросната неприятна личност не пише във форума.Явно беше попрекалил с нещо или с някой и ни лишиха от присъствието му Зачезна от хоризонта в края на миналата година, октомври-ноември доколкото си спомням .От това форума не е загубил нищо смятам.

Не е проблем да пиша тук никнейма му,ако представлява интерес за теб или някой друг.Макар многото място ,което му отделих (нещо,което въобще не заслужава)да е подсетило мнозина за кой иде реч.А тези които пишат редовно в Празни безпогрешно са разпознали въпросния герой.

А кое е момичето бих ти споделила само на ЛС,разчитайки на твоята дискретност.

Задоволява ли те отговора ми? :)

Редактирано от Evva (преглед на промените)

разчитайки на твоята дискретност.

Тук всички сме дискретни и затова всеки знае всичко за другия, но никой не му е ясно каква част е истина.

Иначе сме пословични с дискретността си. :)

Тук всички сме дискретни и затова всеки знае всичко за другия, но никой не му е ясно каква част е истина.

Е след тези щедри похвали и препоръки ,по-точно напук на тях,отказвам да споделя коя е дамата :P .

Дори Светата Инквизиция да ме подложи на най-бруталните си мъчения няма да изтръгнат и звук от мен. :) Гроб съм. :)

P.S.Само,че предполагам не един и двама се сетиха за въпросния грозен инцидент.Но момичето няма причина да се срамува.Просто младежа беше откровено невъзпитан,макар да не беше глупав,факт.

algor,второто ми име е Дискретност. :P :P

:fly1:

Ще те помоля да изтриеш сама коментара си по следните причини:

Нямам клонинги.

Гласуването от един IP адрес е фиксирано, глупостите са твои.

Пак ми издребня и ми разваляш хубавата тема. Не ви ли втръсна на минускарите с изнесени кирливи ризи да съм ви устата?

Какво се показва под един коментар вече написах и вместо да се излагаш да бе взела да го прочетеш.

Какво кайш баби ...

175173972041421092212740815682Oavr02aiBVPwHrKiTYO.JPG

хайде не ме карай да издребнявам ... мога да намеря поне още 30 такива поста , на който си сложил минуси с двата акаунта . Само в тази тема са 5 ;) ! И не почвай пак с безумните философии ... на никой не са нужни , отговори ми с прав текст " Направих гo защото ... " !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

И на мен ми трябват 3 плюса за до 69 :ph34r:

Готов си!

Никой да не пипа!!! :)

Готов си!

Никой да не пипа!!! :)

Аз пък изядох един, защото :съм гладен (1) и нямам повече плюсчета (2) останаха ми само минусчета и за това тръгвам да ги раздавам, показвайки лично отношение :ph34r:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.