Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спират Фейсбук за България като антикризисна мярка

Featured Replies

618x346.jpg

Сензационно разкритие направиха от парламента днес. Във връзка с проблемите, пред които е изправена страната ни, породени от световната финансова и икономическа криза, управляващите са взели крайното решение, да спрат достъпа до фейсбук на всички български интернет потребители.

Със забраната властимащите целят да стимулират българите да започнат да се занимават с нещо сериозно и да спрат да бездействат, вместо по цял ден да седят в популярната социална мрежа и да си губят времето.

„Крайно време е всички да разберат, че файда от висене във фейсбук няма.“ – така коментира ситуацията премиерът Бойко Борисов и допълни „Какъв е тоя фейсбук? Кой измисли тази простотия? Всичко тръгна още от времето на предишното правителство. Те са виновни. Плюс това е недопустимо някакъв си Чък Норис да е по-харесван от мен. Това е помия.“

Според социологическо проучване 90% от младите българи под 30 години, прекарват по-голямата част от ежедневието си във фейсбук, прекопавайки виртуални ферми и разглеждайки различни профили. Междувременно учени изчислиха, че ако поне половината от тези млади хора се захванат с нещо смислено и полезно, то България е щяла да се справи с кризата в рамките на 24 часа.

„Дори е възможно да задминем големите икономически сили като САЩ, Русия и дори Китай. За това взехме решение да спрем достъпа до фейсбук и още няколко социални мрежи. Като резултат от това, е възможно да намалим ДДС, след това да го вдигнем, а после пак да го намалим, за да добие ежедневието ни повече динамика.“, това сподели финансовият министър Симеон Дянков пред журналисти.

Спирането на фейсбук със сигурност ще удари най-силно учащите и тийнейджърите, за които интернет определено ще изгуби смисъла си без социалната мрежа и клюките в нея.

От централата на фейсбук в САЩ коментираха сравнително спокойно решението на българското правителство. Оттам дори заявиха, че и без друго са обмисляли да спрат поддръжката за България, тъй като били възмутени от схващанията на народа ни за социална мрежа. Друг проблем били и безбройните малоумни групи, създавани от българи, които излишно пълнели базите им данни.

Радикалното решение среща яростна съпротива от страна на учениците. Ето как коментира ситуацията 17-годишната М.Д. от София (запазили сме правописа): „Вижтье какво... ас без фейсбукчиту няма пък да ЖиВеЯ. Пр0стаци, мразиа я таз страна балгария. Никои не мисли за младити а ние сме бъдището.“

nenovinite.com

• Отговори 53
  • Прегледи 6,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Един път и ББ да е прав за нещо.

• haidukpikaso, ако те познавах, една вечер ще пиеш и ще ядеш само за моя сметка!

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Типично, те оправиха другите проблеми, че с това се захванаха. Принципно аз не ползвам тази услуга, но ако за някои хора е отморяващо да си губят времето там след тежък работен ден, защо не ? Ами да н

Хаха, ето тва е мярка. :cool: От утре България ще излезе от кризата и започва Нов Златен Век. :cool: Те смешници, намериха какви глупости да мъдрят. :P

:DDDDD

Така се смях и като четох за новото движение/партия ГОЦЕ дето го обяви Първанов на един 1ви април :cool:

Амммм хахахаха ... :lol6:

Бойко се излагаааа ... какво общо има фейса с кризата в България? :speak:

Спирането на фейсбук със сигурност ще удари най-силно учащите и тийнейджърите, за които интернет определено ще изгуби смисъла си без социалната мрежа и клюките в нея.

И сигурно само фейса е такава социална мрежа :cool:

Направоооо като прочетох ..... ОМГ :cool: Що за глупост? Трябва да спрат и импулс, и аха, и липма и всички такива подобни ... :P

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

дреме ми на оная работа, аз и без това влязох само веднъж в акаунта си... има си netlog, и много други...

Охоо,лайното борисов е измислил нова простотия,или пак големите риби от щатите(да не казвам от коя раса са)са му каза ли какво да прави.Типично в техен стил!

П.С-не че защитавам тъпия сайт,но това което правят хората от партията на буклуците,помярите,изменниците,некадърниците и прочие,е простотия.

Искам лично болния борисов да коментира истината казаната от мен и от другите потребители...Тази гадна МИЖЕТУРКА не мога да я понасям!

Редактирано от VESSSKO95 ™ (преглед на промените)

блях(:screenshot3052010.jpg

Т'ва е бот, споко.

Само не виждам що народа се връзва на поразия....

Т'ва е бот, споко.

Ама знае къде да се навре да чете(:

„Вижтье какво... ас без фейсбукчиту няма пък да ЖиВеЯ. Пр0стаци, мразиа я таз страна балгария. Никои не мисли за младити а ние сме бъдището.“

xAWHHAXWAXWHAXWHAWXHAXHWAXWHAWHXWXHWAXHAXWHAXWHXAWHXWAHxahW на цитата от фейсбук направо се изкъртих от смях ХВАХАХАХАХАХАХАХААХА

И ся без фейсбоок к'во ш праим? Можем например да последваме примера на кумира на премиера и да станем партизани! Като не не дава Явор Колев да пиратстваме в мрежата можем да пиратстваме IRL като сомалийците :ph34r: Според мен е даже по-яко от ФБ! ЦС на живо! Само трябва да си изберем някой мод за политкомисар и сме пушки!

Споко, бота ша го фърла, ма требува да си хортуваме веке у сайто на демосната скупщина. Ма то самото демосни престав`ители са кат свиниете у фейсбукитафармата, та кат ней я нема фи предоварявам у тей да ги`х развожваме. whistling.gif

Аз като гледам още е активен, ще се радвам да го спрат разбира се.

Не го виждам:

2 потребители, 0 гости, 1 анонимни

1. sliderum,
  2. prwvu
  3. Да не е анонимния?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Какви ги пишеш, аз говоря за фейсбук, той пита за потребителите тук.

Какво искаш да кажеш, че и тука е малко като фейса ли.

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Ей ги роботите,индексират си...за кво да ги спират?

screenshot3152010.jpg

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Типично, те оправиха другите проблеми, че с това се захванаха. Принципно аз не ползвам тази услуга, но ако за някои хора е отморяващо да си губят времето там след тежък работен ден, защо не ? Ами да ни вземат и компютрите накрая и да почнат с камшиха..."на работа мързеливци"... Не стига, че избиха рибите с тея кандидат-гимназистки изпити (горките 7-класници, всяка година има нови изисквания + тоя нечуван съвремен автор, който се е паднал по БГ...), новите закони за отпуските, където или не я използваш или я губиш, че не я и плащат, качването на ДДС, а сега и това. Цедят ни като лимони за да оправят собствените си простотии в бюджета. Не могат да слагат всички под един знаменател...Тези които работят с какво ще ги компенсират...ами да...вместо да орат ниви в FaceBook ще "праскат" овце в Swen...

1872-sven2.jpg

Човек, ако иска да си лентяе ще го направи и без faceBook, ще пие кафета по цял ден из града и какво... :ph34r:

След като прочетох всички мнения изобщо не се учудвам защо БББ е премиер .

Фейса не знам дали ще ви го спрат но ще ви спрат тока много скоро и тогава ни фейс ни калдата .

А аз сега ще си заредя страницата на фейса да видя що за чудо е и ако ми хареса ще се регна !

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.