Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снимки , коментари , въпроси и модинг по кутиите ни.

Featured Replies

Asus 6950 2GB :)

• Отговори 791
  • Прегледи 117,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте :) имам кутия Cooler Master elite 430 с 2 вентилатора с сини диоди ... но само в синьо ... само свети и не ме е кеф мн ... та искам да добавя 1-2 вентилатора и да направя нещо да стане по ефектно... (забравих да добавя 2-та ми вентилатора са разположени така: един на наи задната част на кутията - над захранването и един на плексигласа , но смятам да ги изместя) Според вас ще стане ли по ефектно ако преместя 2-та сини - един от горе и един от доло -срещу захранването и си купя един червен който да сложа отзад ето този - http://outmax.bg/dmz/index.php?_a=viewProd&productId=21430 ако имате по-добри идеи моля ви споделете :)

Как се представя и държи "Малкото ъпгрейче" ;)

За момента е чудесно , но аз нямам и с какво да го натоваря много :)

Малко ъпгрейдче :)

Да ти е честито новото компютърче ;)

• 4 седмици по-късно...

Ето и новата кутия Colorful Raynor G1.Захранващия кабел на процесора е къс.Охлаждането СМ 212+ минава на милиметри от страничния капак.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Кутията идва с 2х120мм LED вентилатора+Fan Controler на който могат да се закачат до 4 вентилатора.

Редактирано от skidrow (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

"'Ето и новата кутия Colorful Raynor G1.Захранващия кабел на процесора е къс.Охлаждането СМ 212+ минава на милиметри от страничния капак.Кутията идва с 2х120мм LED вентилатора+Fan Controler на който могат да се закачат до 4 вентилатора."' Честито за новата кутия. ;) В един друг бг форум, тази кутия много я хвалят. Предлага всичко,най-необходимо за парите си.По евтина е от Елит 430. :)

Редактирано от tenekia (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Посмених някои части, но пладформата още не съм....

Публикувано изображение

Ами то май ще чакам тази да издъхне тогаз, е а дано не е скоро :D

• 2 седмици по-късно...

Вече чиста :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тази кутия да не е този модел ? http://www.ssbg.bg/25722/cx-5859-silver-no-psu , защото моята е същата и като гледам си махнал предния капак .. ?

Чак пък кутия ....? Иначе е била същата.

Ами да, защото като си взема ново захранване и ще слагам охлаждане отпред, та моята е същата ще я разкача така и ще сложа друг начин няма на тази кутия.. да се сложи отпред охлаждане...

Eй я и моята кутия!

post-323347-0-19755300-1350505348_thumb.

Честито.Какви са другите кумпоненти ?И една снимка от вътре на кутията ако можи.

Малко ъпгрейдче и от мен.Големи благодарности на Людмил за избора на частите.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от tenekia (преглед на промените)

Имам въпрос мисля да слагам отпред 120мм вентилатор пред хард диска отпред на кутията и отзад под захранването един 80мм дали ще добре така или трябва и отпред да е 80мм ? Защото някъде бях чел, че трябва да вкарва свеж въздух и отзад да го изкарва равномерно, но не съм сигурен? :)

Слагай отзад по-големия.

tenekia ще пусна още снимки от вътре, но все забравям 3

Иначе компонентите са i3 - 2105 на 3.1gz най-евтиното дъно 1155 H61чипсет ; 2х4гб 1333 ; Sapphire HD7770; захранването се вижда.Взех и 1 SSD 64gb и комп-а направо се промени.Всичко лети вече :D

Редактирано от slav40 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.