Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Иве, "Не вярвай на никого" и "Убийствени сънища" на Айрис Йохансен са в мен и съм ги сканирала и пуснала. За събота и неделя не мога да дойда на среща, защото ще отсъствам от града. Но, ако искаш вземи някои от книжките на работа и ще мина в понеделник да ги взема, че тогава съм свободна целия ден и ще имам време.

За другата събота обаче няма да се отървете от мен. :)

Затова значи на бележчицата ми срещу тях съм си писала "за скан"! :cool: Уф, напоследък съм станала една куха лейка...:yanim:

Хубаво де, вместо 12 ще имаш "само" 10 нови за скан!

Момичета, ако някой друг случайно е във Варна, ще се радваме да се видим - организираме си среща в неделя вечер от 18:00 часа в барчето на открито в градината зад р-т "Хоризонт"! :nono: (и Жанито ще дойде все пак!)

• Отговори 2k
  • Прегледи 320,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

момичета моля ви която от вас има Ухажването на века и Как да отвлечеш шотландски лорд да ми ги изпрати ама много,много,много ви моля ,оффффф моляяя ви. това е e-mail ми - [email protected] чак днес разбрах за проблема с фанагория...бях пред инфаркт направо .Благодаря предварително.ох моляя ви,моля...

момичета моля ви която от вас има Ухажването на века и Как да отвлечеш шотландски лорд да ми ги изпрати ама много,много,много ви моля ,оффффф моляяя ви.

това е e-mail ми - [email protected]

чак днес разбрах за проблема с фанагория...бях пред инфаркт направо .Благодаря предварително.ох моляя ви,моля...

разбира се, мила, провери си пощата ;)

Здравейте някой имали тези книги: "Крачка към върха", "4 Блондинки" и "Сексът и градът" на Кандис Бушнел....ако някой ги има би ли миги пратил на пощата [email protected] Мерси много предварително :):wors:

Момичета, помощ! Някоя има ли на Джейн Ан Кренц "Изгубени вещи", "Дим в огледалото", " Скрити таланти" и на Нора Робъртс "Проклятието на Анжелик"? Ако ги имате, ще можете ли да ги сканирате? :wors:

разбира се, мила, провери си пощата :wors:

много голямо благодаря,ама много, много голямо благодаря Гане.

благодаря разбира се и на целия екип, който е работил върху техният превод и редакция.

Ох страшни сте- и пак много благодаря

Здравейте някой имали тези книги: "Крачка към върха", "4 Блондинки" и "Сексът и градът" на Кандис Бушнел....ако някой ги има би ли миги пратил на пощата [email protected] Мерси много предварително :lol6:;)

Ако не се лъжа, тук имаме само Триумфът на червилата от тази авторка, но може и някой да ги има... :)

много голямо благодаря,ама много, много голямо благодаря Гане.

благодаря разбира се и на целия екип, който е работил върху техният превод и редакция.

Ох страшни сте- и пак много благодаря

За нищо, мила. :P

Момичета, помощ! Някоя има ли на Джейн Ан Кренц "Изгубени вещи", "Дим в огледалата", "Скрити таланти" и на Нора Робъртс "Проклятието на Анжелик"? Ако ги имате, ще можете ли да ги сканирате? :)

Всичките ги имам, ама нямам време да ги сканирам. (Най-много да убедя мъжа си да сканира две-три липсващи на някого странички, както по-долу! :D ) Ще ги дам на Жанито, но ще трябва да почакаш - вчера и дадох 10 книжки за скан - ще трябва първо тях да свърши (две от тях са тези на Лоуел по твоя молба)... Записвам си ги за следващата серия.

Oт 96 или 98 е- на книгата пише 98,но в нета пише,че е от 96 :) ,номер 27.

Извинявай, че толкова се забавих! Ето последните три странички:

post-261763-034255800 1283207549_thumb.jpost-261763-031844900 1283208642_thumb.jpost-261763-030898200 1283208653_thumb.j

P.S. На тия срещи колкото и да стоим, все не ни стига времето да се набърборим! Ама хубава срещичка беше! След две седмици пак...

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Всичките ги имам, ама нямам време да ги сканирам. (Най-много да убедя мъжа си да сканира две-три липсващи на някого странички, както по-долу! :) ) Ще ги дам на Жанито, но ще трябва да почакаш - вчера и дадох 10 книжки за скан - ще трябва първо тях да свърши (две от тях са тези на Лоуел по твоя молба)... Записвам си ги за следващата серия.

Благодаря ти много! Както казах и преди време за Лоуел, бърза работа нямам. Важното е, че ги имаш и един ден ще бъдат сканирани. Аз не бързам за никъде и много ти благодаря пак. :D

момичета моля ви която от вас има Ухажването на века и Как да отвлечеш шотландски лорд да ми ги изпрати ама много,много,много ви моля ,оффффф моляяя ви.

това е e-mail ми - [email protected]

чак днес разбрах за проблема с фанагория...бях пред инфаркт направо .Благодаря предварително.ох моляя ви,моля...

Използвам този пост като повод да ви кажа момичета че благодарение на дед смърф и двата фен превода а именно отвличането и ухажването ги има в замунда. Който не е сколасал във Фанагория може да си ги свали оттам. Нямаше как да допуснем трудът на момичетата да се обезмисли и затова смърфи ги качи, за което съм и изключително много ама много задължена. Блг още един път слънчице.

Момичета, много ви моля, помогнете! Липсват ми страници от две книжки и не мога да си завърша редакциите! Става въпрос за: "Дар от огън" - Джейн Ан Кренц (64-65 стр.) "Убийствени сънища" - Айрис Йохансен (98-99 стр.) Всичко ме устройва, без значение от качеството (стига да се чете). Поща: [email protected] Благодаря предварително!

Момичета, може ли да дам заявка за две книги: Спасение в смъртта и Обещания в смъртта на Нора. Ако има желаещи, моля да ги сканират. Благодаря предварително. :(

Здравейте момичета!Ще имаме ли скоро възможност да сваляме книги отново от фанагория или ще бъдат качвани на друг торент-тракер.Някой може ли да отговори,че откакто са проблемите съм като болна.Имам някои книги които ги няма в списъка на сканираните .мога да помогна ,само кажете как.

Момичета, пуснете липсващите странички от "Дар от огън" тук, моля ви. :cool:
  • Автор

Здравейте момичета!Ще имаме ли скоро възможност да сваляме книги отново от фанагория или ще бъдат качвани на друг торент-тракер.Някой може ли да отговори,че откакто са проблемите съм като болна.Имам някои книги които ги няма в списъка на сканираните .мога да помогна ,само кажете как.

Докато решим проблема, можете да качвате из фрее-сървърите, откъдето ще теглим всички. Новокачените книги ще бъдат запазени от екипа и съответно качени за постоянно след това.

P.S. http://dox.abv.bg/files/share е добро временно решение например, за качване на книги.

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Извинявай, че толкова се забавих! Ето последните три странички:

Благодаря много! :wors:

Аз пак да подсетя..ако има добра душа,знаеща английски и намери серията за фамилиерите на Дара Джой на английски...така...да се смили и да преведе нещо за нас :cool:

Момичета, много ви моля, помогнете!

Липсват ми страници от две книжки и не мога да си завърша редакциите!

Става въпрос за:

"Дар от огън" - Джейн Ан Кренц (64-65 стр.)

"Убийствени сънища" - Айрис Йохансен (98-99 стр.)

Всичко ме устройва, без значение от качеството (стига да се чете).

Поща: [email protected]

Благодаря предварително!

До утре вечер ще ги имаш.

Момичета, пуснете липсващите странички от "Дар от огън" тук, моля ви.

тук ще ги пусна, най-късно утре вечер...

Момичета, може ли да дам заявка за две книги: Спасение в смъртта и Обещания в смъртта на Нора. Ако има желаещи, моля да ги сканират. Благодаря предварително.

Ако не се яви някой по-бърз, ще ги дам в следващата партида за сканиране на Жани.

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Аз пак да подсетя..ако има добра душа,знаеща английски и намери серията за фамилиерите на Дара Джой на английски...така...да се смили и да преведе нещо за нас :)

Дай ми малко повечко инфо за тез фамилиери и ша ги изровим ако ги има да ги преслушам, но отсега да си кажа, че дори и да влязат в списъка ша чакат на опашка след линдето и малърито десятката.

Малко не по темата, ама не можах да се сдържа.

Съни, тъй като бях гласувала за нашето "Чави" в Спортал, сега видях кой е победителя и бях втрещена. Тази на първо място е :D да не се доближаваш направо до нея. Ама като е на гласуване така става. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Нали не се бъркам за конкурса?

http://www.sportal.bg/news.php?id=256881

Иве, благодаря, че ще сканираш липсващите странички на книжките. Нещо пак съм се забляла някъде. Хем ги преглеждам, ама ....

Гане, за Спасение в смъртта и Обещания в смъртта на Нора, няма проблеми ще ги сканирам надявам се скоро :)

Редактирано от Слава (преглед на промените)

Малко не по темата, ама не можах да се сдържа.

Съни, тъй като бях гласувала за нашето "Чави" в Спортал, сега видях кой е победителя и бях втрещена. Тази на първо място е :down: да не се доближаваш направо до нея. Ама като е на гласуване така става. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Нали не се бъркам за конкурса?

http://www.sportal.bg/news.php?id=256881

Иве, благодаря, че ще сканираш липсващите странички на книжките. Нещо пак съм се забляла някъде. Хем ги преглеждам, ама ....

Гане, за Спасение в смъртта и Обещания в смъртта на Нора, няма проблеми ще ги сканирам надявам се скоро :withballoon2:

Слънце тя ясна хавата и са си глупости туй ама да и не ида на напреки нек са радва марулата. Благодаря, че си гласувала ама чавето акъла да си опича е по важно. Ша сменя подписа след малко а който са присеща ако иска да дава глас.

Подвижна мишена - Елизабет Лоуел http://dox.abv.bg/files/listtree Дано да съм се справила с Докс, че не съм качвала досега там. Стаси, :withballoon2:

Редактирано от Слава (преглед на промените)

Момичета стана ми любопитно коя е поредицата с готвачите на Нора Робъртс? Много обичам филми и книги свързани с готвене :yanim: така , че ще ми бъде много интерсно да ги прочеата. :(

Поредицата за готвачите на Нора Робъртс се нарича Great chefs. Състои се от две книги - "Сладостта на живота" и "Въртележка на любовта. На мен много ми хареса тази поредица. Приятно четене и на теб.

Редактирано от Xesi
Сега ти редактирах поста, но следващия, който напишеш на латиница ще се озове в коша. (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.