Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Ех, благородно ти завидях, да знаеш.

Аз така, между другото, да благодаря на който е стискал палци за поправките дето ме мъчиха тея дни. За последната още чакам резултат, но се очертава 100% успеваемост, та да почерпя, макар и виртуално:

Публикувано изображение

Сега един месец почивка и релакс, плюс някоя и друга книжка за четене и скан, че започвам да си губя реномето на топ сканировчик. ;)

ЧЕСТИТО,ТИХИ :clap: Пожекавам ти приятна почивка и много четене.Естествено само на любимите книги.Благодаря за почерпката :)
  • Отговори 2k
  • Прегледи 320k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Бебо мойто соленото и горчивото къде е. Изтръпнаха ми пръстите ама пък колко пъти да ти казвам, че квот ти каже леля става хихи. Браво слънчице макар, че аз и за миг не съм се съмнявала в стоте процента.

Бебо мойто соленото и горчивото къде е. Изтръпнаха ми пръстите ама пък колко пъти да ти казвам, че квот ти каже леля става хихи. Браво слънчице макар, че аз и за миг не съм се съмнявала в стоте процента.

Ау, много съм недосетлива, веднага се поправям:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

ПП

Мерси за честитките! :)

Ау, много съм недосетлива, веднага се поправям:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

ПП

Мерси за честитките! :)

Сеги вече ша са кротна вкусно хихи. Целувки за бебо

Издавани ли са на български други романи от поредицата Аркейн (Джейн Ан Кренц) освен Невинни лъжи,Клада от страсти и Горещи следи . И от къде мога да ги изтегля ?

Издавани ли са на български други романи от поредицата Аркейн (Джейн Ан Кренц) освен Невинни лъжи,Клада от страсти и

Горещи следи .

И от къде мога да ги изтегля ?

Не са издавани на бг други книги от поредицата, освен посочените; в интернет могат да се намерят на английски предполагам.

Дами,я вижте момичето какво е направило.Знам,че се е заела с много обичана авторка.Я веднага да му помогнете,такъв ентусиазъм,не е за изтърване!

Здравейте

Здравейте, момичета. Аз съм почитател на книгите от почти всеки жанр. Хареса ми стила на една авторка, Дара Джой, но за съжаление открих само две нейни книги. Заех се със задачата да си преведа едно от произведенията й, аматьорски превод, но затова пък направен с желание. Произведението е "В гората на Къркпатрик". Бих желала да го споделя с вас, ако има начин. Естествено, ако може първо някой да си каже мнението за превода, дали става изобщо.

Дами, поех за редакция една страшно интересна поредица "Нинджа" на Ерик Лустбадер в Читанката. Поредицата е общо от 9 книги, всяка от които е издавана в две части, обаче се оказа, че една от книгите не можем да я открием. Ако евентуално някоя от вас я има, ще съм много благодарна да ми я сканирате. :grimace: Книгата е "Нинджа срещу плаващия град" 1 (Първа книга). Останалите 17 са налице, само тази липсва.. ;)

P.S.Поредицата е издавана около 1980-та година.

Мисля, че я имам, но не съм сигурна. Ще се поразтършувам и пак ще пиша.

Дами,я вижте момичето какво е направило.Знам,че се е заела с много обичана авторка.Я веднага да му помогнете,такъв ентусиазъм,не е за изтърване!

С удоволствие ще погледна какво е направило момичето особено като знам каква любов ви е Дара. Нека да се свърже с мен на лс. И да всеки такъв ентусиазъм в нашите скромни екипи се приветства горещо. Дори и да има нещо за оправяне насреща съм, но предполагам няма да се наложи. Нека все пак видя ако момичето иска.

Дай ми малко повечко инфо за тез фамилиери и ша ги изровим ако ги има да ги преслушам, но отсега да си кажа, че дори и да влязат в списъка ша чакат на опашка след линдето и малърито десятката.

Ооо аз ще чакам ако ще 1 година,защото надали от издателствата са се сетили въобще

Иначе серията се казва Matrix of Destiny

а книгите са:

Knight of a Trillion Stars

Rejar

Mine to Take(Мисля,че единствена е издадена на български под името "Надареният")

That Familiar Touch

Death by Ploot Ploot

Cat Scratched!

Много благодаря.И за книгата на Линда , и за пакета с редакции.Със сигурност ще напомня.

Здравейте! Разбрах, че редакторите ви са малко. Аз с удоволствие бих помогнала, тъй като работя като учителка по български език и история, редовно редактирам съчиненията на учениците ми и вече имам тренинг. :rolleyes: Но пък и никога не съм редактирала сканирана книга :) . Затова пък имам желание да помогна и съм насреща, ако имате нужда. :offtopic_s:

Здравейте! Разбрах, че редакторите ви са малко. Аз с удоволствие бих помогнала, тъй като работя като учителка по български език и история, редовно редактирам съчиненията на учениците ми и вече имам тренинг. :rolleyes: Но пък и никога не съм редактирала сканирана книга :) . Затова пък имам желание да помогна и съм насреща, ако имате нужда. :offtopic_s:

Свиркай на Xesi.Ще те лапне като топъл хляб.Щом от мен направиха нещо,ти ще станеш редактор-трепач.

Няма нищо общо с нашите общи вълнения,но някъде трябва да се излея. МАМА МУ.......,ВТОРА КВАРТИРА ДЕТ НАМИРАМЕ ПРОПАДА!ЕГА ТИ,НАБЛИЖАВА ДЯТЕТО ДА ПОЧВА,ДАЙТЕ ИДЕИ,А?

Няма нищо общо с нашите общи вълнения,но някъде трябва да се излея.

МАМА МУ.......,ВТОРА КВАРТИРА ДЕТ НАМИРАМЕ ПРОПАДА!ЕГА ТИ,НАБЛИЖАВА ДЯТЕТО ДА ПОЧВА,ДАЙТЕ ИДЕИ,А?

Какво стана, бал за студентски град ли не му стигна?

Гале, кажи какви пари, кой квартал, колко голямо да е, с депозити или без и т.н.

Ако имате желание за Студентски град, евентуално може да се уреди нещо и да е на мястото на някой "фиктивен" съквартирант...но за това си трябва малко връзки тук-там, особено ако държите да си е в блок на университета...

Другия вариант е в общежитията на ПЖИ-то(намира се в Слатина), там винаги има места и наема ще му е по-голям с не повече от пет-десет лева, отколкото ако си беше на редовна квартира в Студентски.

П.С. Аз си пиша, ама не съм сигурна че дятето го приеха в София :ph34r: , ама май беше Софийския университет, ако не ме подвежда паметта...

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Милички,извинявайте за изпуснатите нерви,ама голям

"късмет" беше туй нашто.Извинете де!Публикувано изображениеПубликувано изображение

• Автор

Здравейте! Разбрах, че редакторите ви са малко. Аз с удоволствие бих помогнала, тъй като работя като учителка по български език и история, редовно редактирам съчиненията на учениците ми и вече имам тренинг. :) Но пък и никога не съм редактирала сканирана книга :ph34r: . Затова пък имам желание да помогна и съм насреща, ако имате нужда. :)

Скайпът ми е в профила ми. Намери ме там и ще ти намеря работа до пенсионирането ти.. че и след това.. :P

Здравейте :), има ли някой възможност да сканира от Катрин Сътклиф "Капитане мой" - стр. 220,221. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

При мен са малко бледи страничките, но ето ги. Ако някой друг я има и може да ги сканне по-читаво, нека ги даде.

Публикувано изображение

При мен са малко бледи страничките, но ето ги. Ако някой друг я има и може да ги сканне по-читаво, нека ги даде.

Публикувано изображение

Благодарности и поклонче от мен!!! :cool: Ще ги препиша, няма проблем. ;)

Мерси много http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

и за "Подвижна мишена" също.

Мерси много за книжката! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

За вас, момичета - Винаги готов! :rolleyes:

Гане, започвам с попълването на колекцията на Нора Робъртс. Ивето ми е дала цяла торба, даже не съм ги броила.

Забранения плод - Нора Робъртс

Редактирано от Слава (преглед на промените)

Почвам да си трупам и подреждам книжките в електронната библиотека със същото огромно удоволствие, с което го правя и с печатните издания! (също както катеричка трупа лешници за зимата! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif ) Е, още не съм стигнала "висшия пилотаж" в тая сфера (за мен това е Гането - тя е върха!), но някой ден ...

Благодаря за комплимента, Иве. Да ти се връща.. :)

Гане, започвам с попълването на колекцията на Нора Робъртс. Ивето ми е дала цяла торба, даже не съм ги броила.

Забранениия плод - Нора Робъртс

Не ги брой, та да не ти стане лошо.:wors: Благодаря за книжлето :rolleyes:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.