Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Я това съм го пропуснала - за протокола и аз имам една глава във втората Маклейн (21 за да сме точни, но на големият труд на останалите, които са привели другите 18, кой ли я брои:) ) . Аз още не съм я чела в редактиран вид, но и аз като Блекито едва ли ще си я позная.....хи хи хи

И ти ли бе, душичка, то накрая ще излезе, че не сме благодарили на всички, които заслужават.

В такъв случай огромни благодарности и на теб, и на адашчето и много се извинявам, че не го направих по-рано,но просто не знаех, че и вие имате пръст в това :)

Не е моя работа, защото аз с нищо не съм допринесла за второто парче МакЛийн, но мисля, че трябваше да бъде упоменато някъде, защото малко или много, колкото и да скромен човек му става благо на душицата като допринесе за нещо, тъй очаквано от всички нас и си заслужава поне едно потупване по рамото. Поне аз тъй си мисля.

• Отговори 2k
  • Прегледи 320k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Не е само при теб така. Проблем имат вероятно. Дано да се справят и да си върнат сайта пак онлайн.

На мен ми отваря без проблем.

На мен ми отваря без проблем.

Днес - да.

Явно проблема от предните дни е решен.

Първо наистина всички сте ужасно мили и направо човек се разтапя като чете коментарите ви. Много се радвам, че попаднах сред такава весела компания. Просто сте страхотни!

Второ Гале, вече се бях регистрирала като се видях, че съм се писала мъжкар и тъй като не мога да се оправям много, много и не знам как да го оправя.

И трето ето тези коментари по-долу ме накараха да настоявам толкова да разбера кой е превеждал.

Само да кажа не че е кой знае колко важно и за хвалене, но и аз имам две глави от Стихията. Не се правя на скромна или нещо такова просто са минали толкова редакции, че като стигна и до нея няма да си ги позная...

Я това съм го пропуснала - за протокола и аз имам една глава във втората Маклейн (21 за да сме точни, но на големият труд на останалите, които са привели другите 18, кой ли я брои:whist: ) . Аз още не съм я чела в редактиран вид, но и аз като Блекито едва ли ще си я позная.....хи хи хи

Блеки и Gael - Мимето и Михаела (ако бъркам много се извинявам), но не съм съвсем запозната, а искам и на вас да благодаря за положения труд и усилия и мисля, че една, две, три или сто и три глави да сте превели ако щете заслужавате едно искрено БЛАГОДАРЯ, защото книжката може да е налична в този си вид благодарение на Криси и Янето, и разбира се Съни и редакторките, но вие също заслужавате поне едно потупване по рамото :)

И ти ли бе, душичка, то накрая ще излезе, че не сме благодарили на всички, които заслужават.

В такъв случай огромни благодарности и на теб, и на адашчето и много се извинявам, че не го направих по-рано,но просто не знаех, че и вие имате пръст в това :wors:

Не е моя работа, защото аз с нищо не съм допринесла за второто парче МакЛийн, но мисля, че трябваше да бъде упоменато някъде, защото малко или много, колкото и да скромен човек му става благо на душицата като допринесе за нещо, тъй очаквано от всички нас и си заслужава поне едно потупване по рамото. Поне аз тъй си мисля.

Напълно подкрепям и се радвам, че някой мисли като мен http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Момичета ето ви една книжка

Джоана Линдзи - Един за друг

Приятно четене!

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

За да приключим темата с благодарято само да кажа, че според мен нито мишето нито блеки де чувстват ощетени от това, че приписах и все още настоявам да е така заслугата за Стихията на Крис и Янето само. Сто пътя съм им благодарила и още работя чудесно с тях. Сметнах, че е редно бебето да е на Янето и Крис които също си дават душата и сега за още кажи ги вече забравих броя. Ние сме екип и затова се пише преводача или повечето, които са я превели и редактора и задължително Дрийм тийм защото всяка от екипа има заслуга. Който не знае кои са членовете на екипа да погледне в линковете. Хеси наскоро обнови попълненията. На всички трябва да благодарим и най вече аз за всичко. А фермани отдолу кой изтрил запетая кой предложил по добър и точен израз няма да редя под всяка книга. А и да не забравя да благодаря за Един за друг. Всички знаят колко важно място има в сърцето ми / Като изключим заглавието разбира се/

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Момичета ето ви една книжка

Джоана Линдзи - Един за друг

Приятно четене!

Мерси за линка мила, само да уточня, защото Съни горе (cheetah) явно е прекалено скромна, за да уточни, тя преведе този роман, и пръв беше пуснат именно в нашия форум, а след това бе предоставен на Плеяда за издаване. :)

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Я това съм го пропуснала - за протокола и аз имам една глава във втората Маклейн (21 за да сме точни, но на големият труд на останалите, които са привели другите 18, кой ли я брои:) ) . Аз още не съм я чела в редактиран вид, но и аз като Блекито едва ли ще си я позная.....хи хи хи

Само да кажа не че е кой знае колко важно и за хвалене, но и аз имам две глави от Стихията. Не се правя на скромна или нещо такова просто са минали толкова редакции, че като стигна и до нея няма да си ги позная...

Мише, Мими да благодаря и на вас за добре свършената работа http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Моите хиляди благодарности и дълбок поклон пред всички момичета,които в този динамичен и стресов живот намират време за да превеждат книги на които всички ние много се радваме!!! :):):baby:

Ето и още няколко книги.

Барбара Фрийти - Да си играеш с огъня

Джуд Деверо - Искам те

Сандра Браун - Зад кадър

Сандра Браун - Шарада

Причтно четене!!!

Мише, Мими да благодаря и на вас за добре свършената работа http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

И аз много благодаря! Това се отнася за всяка от превеждащите, редактиращите и прочие. Ангажиментите ми не ми позволиха да участвам в общото начинание, въпреки голямото ми желание, затова мога само да се възхищавам на упоритата ви работа. Давайте все така, дами! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Едно голямо благодаря и от мен за всички книжки!!! :rolleyes:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

И да си се похваля- днес си взех "Годеницата на дявола" и си я слагам да чака на опашката... В момента ме е тръшнал един вирус :ill: и хич не мога да чета, ама само да се оправя и ги почвам, че ми се насъбраха доста!

Пропуснах преди малко.

...

Гале, вече се бях регистрирала като се видях, че съм се писала мъжкар и тъй като не мога да се оправям много, много и не знам как да го оправя.

...

Ани, можеш да редактираш данните в профила си като горе в десния ъгъл на всяка страница от падащото меню озаглавено с ника ти избереш "Моят профил", после на новата страница под рекламното каре вдясно натискаш бутона "Редактиране на профила" и ще те пренасочи към мястото където може да добавиш и сменяш информацията по акаунта ти. :rolleyes:

Второ Гале, вече се бях регистрирала като се видях, че съм се писала мъжкар и тъй като не мога да се оправям много, много и не знам как да го оправя.

Дано не съм те засегнала,де.Опитах да го кажа с усмивка,ама наистина ми е важно-заради различните гледните точки при мъжете и жените.А частта,с не моженето ми е мнооого позната.Постоянно мъча момичетата,кога на лични,кога направо във форума,да ми обясняват неща дето ги знаят и второкласниците.

Благодаря за страхотните книжки на всички, които са се трудили над тях :rolleyes::ill:

Момичета няма майтап,искам идея,че не ми ражда главата в момента.Коя по-пикантна/мнооого/ да пратя кат за моряци,сега ще висят поне три дни, преди да слезе моя.Мислех си за една на Б.Смол,ма е пдф,сете се нещо,знам ли С.Джонсън ли.....

Благодаря за книжките ! :yanim: :yanim: :yanim: Според мен ,която и да е на Сюзън Джонсън да им пратиш няма да сбъркаш :wors:

Да Сюзън Джонсън и Кони Мейсън са достатъчно пикантни, на моменти и брутални.:wors:

Момичета няма майтап,искам идея,че не ми ражда главата в момента.Коя по-пикантна/мнооого/ да пратя кат за моряци,сега ще висят поне три дни, преди да слезе моя.Мислех си за една на Б.Смол,ма е пдф,сете се нещо,знам ли С.Джонсън ли.....

"Любовникът" на Сюзън Джонсън, не съм я чела, но съм я прелиствала...чак ушите ми се изчервиха от "превода", то не бяха думи, закани...мале, мале не е истина...За нищо по-брутално не се сещам.

Благодаря за книжките ! :yanim: :yanim: :yanim:

Според мен ,която и да е на Сюзън Джонсън да им пратиш няма да сбъркаш :wors:

Да Сюзън Джонсън и Кони Мейсън са достатъчно пикантни, на моменти и брутални.:)

Заглавия моляяяя.Джонсън отдавна не съм я чела,точно щот ми идва в повече и не се сешам нищо.пък на Кони нищо и няма-нормално си е.

"Любовникът" на Сюзън Джонсън, не съм я чела, но съм я прелиствала...чак ушите ми се изчервиха от "превода", то не бяха думи, закани...мале, мале не е истина...За нищо по-брутално не се сещам.

А,тъй по-става,още някой ще потвърди ли?

Моите хиляди благодарности и дълбок поклон пред всички момичета,които в този динамичен и стресов живот намират време за да превеждат книги на които всички ние много се радваме!!! :wors::yanim::yanim:

Ето и още няколко книги.

Джуд Деверо - Искам те

Сандра Браун - Зад кадър

Сандра Браун - Шарада

Приятно четене!!!

Лелеееее, очите ми изскочиха. Как успя за един ден? Искаш да минеш рекорда на Тихи ли?

Шегувам се разбира се. Много, ама много благодаря. Напоследък форума заспа откъм сканове. Страхотна си! Малко са новички книжките, но както винаги съм казвала всеки решава сам колко време може да мине от издаването им до сканирането. Браво! Много благодаря!

Моите хиляди благодарности и дълбок поклон пред всички момичета,които в този динамичен и стресов живот намират време за да превеждат книги на които всички ние много се радваме!!! :yanim::yanim::yanim:

Ето и още няколко книги.

Джуд Деверо - Искам те

Сандра Браун - Зад кадър

Сандра Браун - Шарада

Причтно четене!!!

И аз да се наредя на опашката от благодарящи :):wors:

Днес явно е ден за сканове. Браво, Руми, още три книжки и би изравнила рекорда ми за сканирани книги в рамките на един ден.

Аз напоследък се изявявам само като вестител, та ето и едно книжле от Ани (mehche):

Елизабет Адлър - В един удар на сърцето

Приятно четене.

Леле, момичета!!! Влизам във форума и какво да видя?! Нови книжки... и то колко! .оО Вие направо ме разбихте! Е, как да не се радвам я... Най-сетне ще си попълня библиотеката с нови нещица, пък да не говорим, че ме приеха и съм ужаснооооо щастлива! (сън) В момента направо блестя и подскачам на стола от радост, задето сте толкова страхотни. :wors: Благодаря много за скановете на всички ви. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Леле, момичета!!! Влизам във форума и какво да видя?! Нови книжки... и то колко! .оО Вие направо ме разбихте! Е, как да не се радвам я... Най-сетне ще си попълня библиотеката с нови нещица, пък да не говорим, че ме приеха и съм ужаснооооо щастлива! (сън) В момента направо блестя и подскачам на стола от радост, задето сте толкова страхотни. :) Благодаря много за скановете на всички ви. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Браво,честито :yanim: задето са те приели.Къде,каво ще учиш пиле?

Честито, Стаси, редиците на студентките във форума се увеличиха с една бройка. Все по вода да ти върви и само отлични оценки пожелавам. :yanim:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.