Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Специално искам да благодаря на Руми за Диамантената династия. Откога я чакам тази книжка. Мерси много, мила.

• Отговори 2k
  • Прегледи 320k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Много благодаря за книжките! :D;);) А какво е полужението с "Пламъци в рая" на Елизабет Лоуел? ;)

Според мен героините в романите не наподобяват глезли, които само стоят със скърстени ръце и нищо не правят. Дори и в началото на романа да са такива, търпят превъзпитание и стават отново многоможещи. Положението с мъжете е долу-горе същото. В романите са идеализирани - все много красиви, много високи, много силни, всичко знаят кое как се прави... В реалния свят обаче нещата стоят по друг начин. Типичен пример от моя дом: работата се дели на мъжка и женска. Готвенето да кажем е женска работа. Счупил ми се е котлона... примерно. И ми се казва - "Готвенето мъжка работа ли е?" Не. "Тогава си оправяй котлона." Или друг пример: счупи ми се дъската за гладене. "Гладенето мъжка работа ли е?" Не. "Ремонтирай си тогава дъската и не ме занимавай." :snowflake: Та се оказва, че съвременните жени не могат да си позволят да кажат "Не мога, защото съм жена."

Вярно си е.В нашите романи нещата са идеализирани.Мъжката част е мечта,дамите или са всичко можещи /което е ненормално и дразнещо/ или са някакви кукли,но красиви,поради което всичко им е простено.Що се отнася до пеалността-кой като го може.Имам познати които се измъкват с извинения,че не умеят това или онова,защото са жени.Но и мъжете здраво клинчят.И у дома има мъжка и женска работо,но женската е ежедневна и задължителна, а мъжката, ако нещо се развали и ако е на кеф.Нали пътува и като се върне лафа е,"аз бях на работа,сега съм в отпуска и ще почивам". Е, да де ама аз не съм лежала той докато е бил на работа.Общо взето,еманципацията,дала нещо,по и много ни е изяла.Мъжете отдавна вече не се чувстват "глави", по и така им е по-удобно.

А сега препоръчайте нещо вампирско.Моя откак си е дошъл, не остава ред ни за четене,ни за редакция, нямам нужната настройка за "нашите" книги и рекох да вампирясам.Обаче всичко на пазара е като излязло изпод индиго-малък град,гимназия/колеж/, тинейджъри с някакни способности....Може да са чудесно написани,но подразни ли ме познатото в началото, не става.А има месец до "Братството..."

А сега препоръчайте нещо вампирско.Моя откак си е дошъл, не остава ред ни за четене,ни за редакция, нямам нужната настройка за "нашите" книги и рекох да вампирясам.Обаче всичко на пазара е като излязло изпод индиго-малък град,гимназия/колеж/, тинейджъри с някакни способности....Може да са чудесно написани,но подразни ли ме познатото в началото, не става.А има месец до "Братството..."

Ох, и мен ме дразни вече шаблон. Толкова ли не могат да измислят нещо друго?

Колкото до книжка, горещо препоръчвам любимата си поредица "Анита Блейк"! Ако не си я чела, сигурна съм, че ще ти хареса :snowflake:

О, за мен Анита Блейк е най-доброто което съм чела в жанра. Стила е уникален, въобще не скучаеш, действието се развива с главоломна скорост и естествено има един почти любовен триъгълник. Аз лично клоня към Жан-Клод, ама се събират чак в някоя от по-следващите книги. И не е толкова тийн. Доколкото знам, ги има сканирани до пета или шеста, не съм много сигурна.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Благодарямомичета,не съм чела за Анита-ще се пробвам

Аз сигурно нахалствам щото писах по болния си въпрос в съответната тема, но тъй като знам, че тук се влиза най често да надам вопъл пак. Може ли някоя от вас да ми помогне да издиря поредицата на Janette Oke Series Love Comes Softly като книги. Гледах филмите и съм очарована, ама ми е влязъл връгалец и ми се ще да видя как пише тази жена. Книгите са доста стари и тайно се надам ги има в нета. Благодаря предварително.

Аз сигурно нахалствам щото писах по болния си въпрос в съответната тема, но тъй като знам, че тук се влиза най често да надам вопъл пак. Може ли някоя от вас да ми помогне да издиря поредицата на Janette Oke Series

Love Comes Softly като книги. Гледах филмите и съм очарована, ама ми е влязъл връгалец и ми се ще да видя как пише тази жена. Книгите са доста стари и тайно се надам ги има в нета. Благодаря предварително.

Какво даваш, ако ти ги намеря? :rolleyes:

Аз сигурно нахалствам щото писах по болния си въпрос в съответната тема, но тъй като знам, че тук се влиза най често да надам вопъл пак. Може ли някоя от вас да ми помогне да издиря поредицата на Janette Oke Series

Love Comes Softly като книги. Гледах филмите и съм очарована, ама ми е влязъл връгалец и ми се ще да видя как пише тази жена. Книгите са доста стари и тайно се надам ги има в нета. Благодаря предварително.

Ей,тук има някакъв пак,ама не знам какво е точно-Love.Comes.Softly.Collection.Pack1

Ааа,тва са филми.Сори.

Айде по друг начин да го напиша. И осемте съм ги намерила на англе, ама трябва да се уцелим някъде другаде.

Айде по друг начин да го напиша. И осемте съм ги намерила на англе, ама трябва да се уцелим някъде другаде.

Трябва да споделиш от къде ги изрови, на първо четене ги намерих само във формат за е-четци. Опасявам се, че търсаческите ми способности са яко раждясали. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

И аз, ама един бърз конверт ги оправи в док. :rolleyes:

Какво даваш, ако ти ги намеря? :speak:

И ти ли искаш тоЛти ми ми мога ги правя ама ша та утрепам от целувки като са увидим хихи

И що не стреляш?

Не само за скорострелната реакция но и за желанието да ми помогнете Благодаря от сърце. Ечо само за протокола ша ядеш торта ама ако чавето благоволи да я направи. Нища та тровя. Бебо блг слънчице. Пепи и на теб.

Естествено, че за тоЛта си правя сметката аз. :speak:

Много благодаря за книжките! :whist::ph34r::yanim:

А какво е полужението с "Пламъци в рая" на Елизабет Лоуел? :wors:

Имам я . Ако ми дадеш някакви координати ще ти я пратя!

Имам я . Ако ми дадеш някакви координати ще ти я пратя!

Може ли и аз да помоля за " Пламъци в рая ". Оставям си пощата, ако е удобно разбира се :( . [email protected]. Благодаря предварително. :wors:

Може ли и аз да помоля за " Пламъци в рая ". Оставям си пощата, ако е удобно разбира се ;) . [email protected]. Благодаря предварително. :speak:

Погледни си пощата,мила!!! :rolleyes:

Едно голямо "Благодаря" за книжщите и от мен! ;)

Дами рекох да дръпна поредицата и имам питане-не е сканирана 5 книга,или има грешка в номерацията Лоръл К. Хамилтън Поредица "Анита Блейк" 1.Престъпни удоволствия 2.Усмихнатият труп 3.Циркът на прокълнатите 4.Кафенето на лунатиците 6.Смъртоносен танц А ако някой може да метне поне първата ще е гот,защото няма сийдъри-никакви

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

Дами рекох да дръпна поредицата и имам питане-не е сканирана 5 книга,или има грешка в номерацията

Лоръл К. Хамилтън

Поредица "Анита Блейк"

1.Престъпни удоволствия

2.Усмихнатият труп

3.Циркът на прокълнатите

4.Кафенето на лунатиците

6.Смъртоносен танц

А ако някой може да метне поне първата ще е гот,защото няма сийдъри-никакви

Няма ли ги в Читанка? Аз първите от там ги четох.

Няма ли ги в Читанка? Аз първите от там ги четох.

абе,кво е туй читанка? :cool: аз гледам наште линкове,там нещо номерацията.....

Момичета, помощ! Някоя има ли на Джейн Ан Кренц "Изгубени вещи", "Дим в огледалото", " Скрити таланти" и на Нора Робъртс "Проклятието на Анжелик"? Ако ги имате, ще можете ли да ги сканирате? :ph34r:

Ето една от тези книжки

Нора Робъртс - Проклятието на Анжелик

Приятно четене!!!

П.П. Имам готова Сандра Браун - Завист.Да я пускам ли , или да изчакам още,незнам кога е излязла :cool:

Дами рекох да дръпна поредицата и имам питане-не е сканирана 5 книга,или има грешка в номерацията

Лоръл К. Хамилтън

Поредица "Анита Блейк"

1.Престъпни удоволствия

2.Усмихнатият труп

3.Циркът на прокълнатите

4.Кафенето на лунатиците

6.Смъртоносен танц

А ако някой може да метне поне първата ще е гот,защото няма сийдъри-никакви

Ето 4- книжки Тук

Ето 4- книжки Тук

супер!благодаря!
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.