Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Сдобих се и я прочетох още между Коледа и НГ - на мен много ми хареса! Книгата е абсолютен уникат с това, че е едновременно и съвременна, и историческа(страхотна е тая Линда - направо ни обърка понятията и категориите :) )! Половината от действието на романа се развива в днешно време в САЩ и прилича на трилър, а останалата половина - в 14 век в Шотландия и е типичен исторически любовен роман, като главните герои се срещат чрез пътуване във времето (не мога да реша дали е предадено като религиозно-митичен, или като фантастичен елемент в романа...). Може за някои това да не звучи привлекателно, обаче Главния от историческата част си струва всички жертви (имам предвид преодоляването на първата съвременна част!). Страшен мъжага ;) ! Според мен на авторката просто и се е наложило да вкара историческия елемент - в съвремието такъв мъж не може да има, дори и в роман...

_ _ _ _ _

Страхотно представяне ииии заминавам да я купувам и аззз Благодаря :speak:
  • Отговори 2k
  • Прегледи 326,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Ох,тичай че аз уж само отгоре-отгоре,ама сега "сръфах"един колега,

че ме пита нещо по работа :)

То добре че не беше шефа :hush:

Редактирано от Книжно човече (преглед на промените)

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=1461

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=1462

Здравейте, мога ли да помоля някой да ми прати книгите от поредицата "Монтгомъри" на Джуд Деверо? Че гледам в темата: Кой любовен роман четете в момента? големи похвали и искам да ги подкарам и тях. Мерси много!!!!!

Редактирано от leprikon4e (преглед на промените)

Здравейте, мога ли да помоля някой да ми прати книгите от поредицата "Монтгомъри" на Джуд Деверо? Че гледам в темата: Кой любовен роман четете в момента? големи похвали и искам да ги подкарам и тях. Мерси много!!!!!

Ако ми пишеш на ЛС ти ги пращам веднага

Не е точно тук мястото за молбата ми, но незнам къде на друго място мога да попитам. Търся загубени книжки от една поредица за деца, ако някой може да помогне ще се радвам. Аз открих само три запазени при мен: Електричество, Летящи модели и Забавни опити у дома.

post-195248-0-81108400-1294760363_thumb.

Благодарско на новите сканове. Ето още две книжлета, сканирани от Ани:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=1467

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=1468

Приятно четене! ;)

Снощи в миг на вдъхновение писах на ИК Ергон да ги питам имат ли намерение да издават още нещо на Лайза Клейпас и ето това е техния отговор :cool:

Здравейте!

Радваме се, че харесвате Лайза Клейпас. Ние също :baby: Смятаме дори, че в някои отношения е по-добра от Сандра Браун - историите на Лайза са по-човешки, по-ежедневни в добрия смисъл на думата, тя пише с повече топлота, а и с много приятно чувство за хумор. Наистина е много добра. Е, и Сандра е страхотна, но Лайза не й отстъпва по нищо. Така че - да, имаме твърдото намерение да я издаваме активно и занапред. В момента се подготвя преводът на романа й "Любов на разсъмване" (това е само работно заглавие; то може да се промени) , който е първа част от трилогия в жанра на т. нар. "исторически романс" (т.е. една чудесна любовна история, която би могла да се случи и в наши дни, само че е пренесена всред романтичните декори на предишни исторически епохи). Дали в миналото, или в настоящето - където и да "живеят" героите на Лайза, тя ги пресъздава като живи, заплита увлекателна интрига, изгражда ярки характери и съдби, разказва сладкодумно и със страст. Следим внимателно и романите й със съвременна тематика, очакваме следващия с нетърпение. Още не мога да посоча дата за излизането на следващата й книга (това зависи от много фактори извън нас - от самата авторка на първо място, от литературните агенти, от печатницата, от пазара), но във всички случаи когато имаме сигурност, че книгата предстои - веднага ще обявим това в сайта ни www.ergonbooks.com. Така че - следете сайта редовно (и ако решите да си купите книга - направете го с поръчка през сайта; ние ще ви направим сериозна отстъпка в цената и ще ви доставим книгата там, където за вас е удобно). В сайта ни ще намерите и други приятни изненади - например вчера получихме ръкописа на един страхотен роман, озаглавен "Бедствие на високи токчета" от Кристина Дод. Гарантирам ви страхотно забавление с тази книга и с тази авторка - много е добра, пише страшно увлекателно, живо, забавно, чете се на един дъх! Скоро ще видите в сайта обявена и нейната книга. Приятно четене!

Поздрави,

Сергей Райков,

Издателство ЕРГОН

Уау, това писмо от мъж ли е писано?!? Голяма изненада!!! Лайза, и то историческа. Не мога да повярвам. Много съм доволна, а от писмото останах очарована.

УАУУУУУУУ,А СИК..Р БЕ!

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Дани много благодаря и на теб, че сподели новината с нас! Аз съм вече хипер щастлива и душата ми на верен почитател на историческите романи е максимално зарадвана! Явно тази година ще имаме повече поводи за пазаруване в книжарниците :clap: Безкрайно съм благодарна и на Плеяда и на Ергон, вече им го писах лично, но искам и тук да ги похваля, защото смятам че заслужават :wors: !

:yanim: Сега като се заредят едни книжки, една след друга... Човек няма да може да излезе от книжарниците! :wors: Да му мислят другите на мен ми се води, че съм на работа :clap: докато си разглеждам книжките...

Браво на Ергон и Плеяда!!!:

Редактирано от radysan (преглед на промените)

Уау, това писмо от мъж ли е писано?!?

Голяма изненада!!! Лайза, и то историческа. Не мога да повярвам. Много съм доволна, а от писмото останах очарована.

Ако знаеш аз как бях очарована, само подскачах на стола и в един момент колегите почнаха да ме гледат странно :wors:

Дани много благодаря и на теб, че сподели новината с нас! Аз съм вече хипер щастлива и душата ми на верен почитател на историческите романи е максимално зарадвана! Явно тази година ще имаме повече поводи за пазаруване в книжарниците :) Безкрайно съм благодарна и на Плеяда и на Ергон, вече им го писах лично, но искам и тук да ги похваля, защото смятам че заслужават :wors: !

Ох Пете, от твоята уста в божиите уши. :clap: Много обичам да харча пари за книги

Току-виж още някое издателство се усети :yanim:

Лелелеле,направо УМИРАМ от кеФфффффффффффф!!!

Лайзичка + Кристина = много ,много ,много приятни Емоции :)

Ето така се печелят почитатели и се планира купуване на книги.

Аз лично и от двете заглавия съм силно,силно впечатлена.

За предстоящите от Плеяда,също съм във възторг-гОоооолЯм!!

Като прибавя и сладурите от ИБИС се очертават едни прекрасни месеци :P:blink:

И въобще не забравям бъдещите проекти на нашите момичета-

там имам набелязани няколко много силни заглавия.

Дебел намек -РеджААаааррРРРР!!!!!!/ох,дори името ме кара да мъркам/

Абе с две думи -Направихте ме щастлива :clap:

На книжката на Джоана има фен-превод така че ... да е жива и здрава Ети за превода (освен ако пак не бъркам, но не мисля).

Хи-хи, бъркаш Юле, за тази заслугата си е изцяло на Сънчо. Аз се включих в Бойд. :)

Пу пу, да не ни е уроки, само добри новини тея дни! Не знам на кое по-напред да се радвам, на Джоана ли, на Клейпас ли... Браво на Плеяда и Ергон, от кога се надявах да живнат малко БГ издателствата и да пуснат някои исторически книжлета. :biggrin: Ако нямах на главата си и застрашителни размери учебна дейност, щастието ми щеше да е пълно. Но уви, две добрини на едно място няма, както се казва.

Айдееее, ново любимо издателство на небосклона се очертава... Е сега човек как да не си заподскачка от кеф, бравос на Ергон, по работното заглавие на романа на Лайзичка си мисля, че става въпрос за втората книжка от поредичката Хатауей. Боже, божеееее, онзи ден се жалвах, че такава уникална поредичка едва ли ще видим някога на БГ и сега - хоп: най-прекрасната изненада. А пък ако вземат да се засиииилят и издадат и останалите от поредичката, ще ме направят най-щастливия човек http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Особено 3-та, 4-та и 5-тата са невероятни красоти, мислех,че Лайза ми е сред любимките, но заради тях обикнах авторката до непоносимост. Публикувано изображение

Дано, мили дами, все така - по вода да ни върви на нови и прекрасни романи през цялата година Публикувано изображение

П.С. Тайничко в душата ми взе да се промъква надеждичка, че може би на БГ книжния пазар се очертава нов бум на исторически любовни романи. Пу-пу-пу Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Май ще се сбъднат желанията ми за тази година - много нови и хубави книжки :biggrin:

Дано, мили дами, все така - по вода да ни върви на нови и прекрасни романи през цялата година Публикувано изображение

П.С. Тайничко в душата ми взе да се промъква надеждичка, че може би на БГ книжния пазар се очертава нов бум на исторически любовни романи. Пу-пу-пу Публикувано изображение

А дано Боби, от твоите пръсти в божиите уши!

П.С. И аз подозирам, че ще се радваме на Хатауей в книжен вариант, след възторжените коментари, които редихте с el_colombo не ни остава нищо друго освен да палнем по една свещичка за благодарност!

Не мога да не споделя с всички: снощи прочетох на един дъх последния фен-превод - "Вампирът, който ме обичаше" - и съм очарована :yanim: - великолепно сте се справили, момичета, беше абсолютно удоволствие!!! Така ме увлече - просто нямам думи!

Искам да поздравя всички момичета, участвали във фен-превода, за невероятно добрата работа, която сте свършили!

И е страхотно попадение - едно голямо БРАВО за избора Ви!

Наложи се да прочета и първата, че още преди десетина години се бях отказала да чета Тереза Мадейрос заради разочарование от два нейни романа, та сега Ви благодаря и за това, че ми върнахте вкуса за нея!

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Не мога да не споделя с всички: снощи прочетох на един дъх последния фен-превод - "Вампирът, който ме обичаше" - и съм очарована :yanim: - великолепно сте се справили, момичета, беше абсолютно удоволствие!!! Така ме увлече - просто нямам думи!

Искам да поздравя всички момичета, участвали във фен-превода, за невероятно добрата работа, която сте свършили!

И е страхотно попадение - едно голямо БРАВО за избора Ви!

Наложи се да прочета и първата, че още преди десетина години се бях отказала да чета Тереза Мадейрос заради разочарование от два нейни романа, та сега Ви благодаря и за това, че ми върнахте вкуса за нея!

Сега остава да й се насладим и в книжен вариант. Отсега потривам ръчички, предвкусвайки удоволствието Публикувано изображение

Момичета,извинявам се ,че ставам нахална,но някой работи ли по въпроса за моето питане:

Разкарвайки се из блога на Гането открих,че има три книжки ,които мноооооого искам да прочета,но ги няма сканирани.Затова сърдечно моля ,ако някой има тези книжки да ги сканира или да ги даде за сканиране.Това са:АРЛЕКИН„Страст“N99 – „Изумителна тайна“ – Даяна Палмър , АРЛЕКИН„Супер Романс“N51 – „Между любов и вярност“ – Линда Хауърд , АРЛЕКИН„Изкушение“N48 - „Ново начало“ – Джина Уилкинс

Предварително благодаря!!!

Ровнете,моля из библиотеките си,дано откриете нещо!!!

:baby::wors::wors::wors::wors:

Руми, снощи Ивето ми е писала, че има само АРЛЕКИН„Супер Романс“N51 – „Между любов и вярност“ – Линда Хауърд

Тези дни ще се видим с нея и ще я сканирам веднага. :biggrin:

Руми, снощи Ивето ми е писала, че има само АРЛЕКИН„Супер Романс“N51 – „Между любов и вярност“ – Линда Хауърд

Тези дни ще се видим с нея и ще я сканирам веднага. :biggrin:

Ооооооооооооо,Жани,моите сърдечни благодарности на теб и на Ивето.По добре това ,отколкото нищо.Ураааааааааааааааааа,сега ще си имам всичко преведено от Линда.!!!

Чакам с нетърпение,няма да мога да спя.

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Елиииииии,мила,гледам качваш само Арлекинчета,няма ли откъде да намериш и тези?????

:baby::wors::wors:

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

Елиииииии,мила,гледам качваш само Арлекинчета,няма ли откъде да намериш и тези?????

:biggrin::baby::wors:

:wors: То аз напоследък арлекините ги купувам на килограм май вместо на бройка. Имам толкова повтарящи, щото не помня какво имам, и се чудя кво да ги правя, но точно тези ги нямам. Имам една идея откъде мога да ги намеря, но докато не проверя със сигурност и ги взема, ако ги има, не се ангажирам с обещание, затова не съм писала досега. :wors:

:baby: То аз напоследък арлекините ги купувам на килограм май вместо на бройка. Имам толкова повтарящи, щото не помня какво имам, и се чудя кво да ги правя, но точно тези ги нямам. Имам една идея откъде мога да ги намеря, но докато не проверя със сигурност и ги взема, ако ги има, не се ангажирам с обещание, затова не съм писала досега. :biggrin:

ОК,мила,ако трябва да ги купуваш ,ще ти пусна парички не се притеснявай!Знам,че всеки има ограничени средства. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.