Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Гане, Жули, благодаря ви. Тъкмо даже се рових в блога на Гането, но нали съм отличничка по английски, чат-пат разбрах нещо. Но ще очаквам, ако може наистина да пуснете резюметата, ще съм благодарна.

• Отговори 2k
  • Прегледи 326,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Малко по-късно, ако някой не ме превари ще ти спретна резюметата им набързо.

Опс, Гането ме изпревари

Нищо, нищо, колкото повече, толкова повече. А и на резюменцата и аз ще се зарадвам

Жане, благодаря че сподели с нас отговора на Плеяда! Супер книжки са подготвили, остава ни само да чакаме, за да ги добавим в колекциите си! :ohmy::handshake:

Супер новина ...

"С ухание на жасмин" на Джуд Деверо е историческа, а действието се развива в Америка - Южна Каролина и Флорида.

Тази на Джоана е всъщност Малъри номер 9, а двечките на Аманда Куик са последните излезли и не са част от поредица. Малко по-късно, ако някой не ме превари ще ти спретна резюметата им набързо.

Опс, Гането ме изпревари

Само да те поправя съкровище, че на джо е осма малъри за дрю и габито и карибите. аз тамън да се зачудя пак що прескачат ама не карат си поред хората. ся само са чудя колко да ги чарджа че така добре съм подгряла с книгата хихи от преди година. майтапя се и съм една от първите, които ще си я купи разбира се. новините са чудесни.
Ммммм суперрр получаваш и ти много http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif и многоооо ти благодаря че си ровила :)

P.S Мили момичета дали някоя от вас се сдоби и прочете новичката на Линда - Дръзка съдба и ако може да каже нещо повече :)

Редактирано от svetleto_11 (преглед на промените)

Така ... съвсем набързо, затова ще ми простите някои неточности: Wait until midnight Amanda Quick Адам Хардести има сериозен проблем. Тайните от миналото му може да бъдат разкрити, а в процеса на издирване на вероятния изнудвач, той открива мъртвото тяло на известен медиум. И за да станат нещата още по-лоши, къщата й е била разпердушинена, а дневникът, съдържащ тайните на Адам, липсва. Единствената му следа е списък с последните посетители на медиума – хората, които са дошли на посещение в нощта на смъртта й. Най-вероятната заподозряна е мисис Каролайн Фордайс, с която той се сблъсква в собствената й дневна само за да открие, че е неприятно привлечен от красивата млада вдовица. Обезпокоена от въпросите и намеците на Адам, Каролайн стига до заключението, че сама трябва да проведе разследване. Ако може да открие истинския убиец, Адам няма да има причина да разкрие връзката й с мъртвия медиум, което би предизвикало скандал, който тя и лелите й не биха могли да си позволят. Освен това животът й в продължение на дълго време е твърде скучен и вълнуващото напрежение, което изпитва в присъствието на Адам е добре дошла алтернатива на еднообразното й ежедневие. The river knows Amanda Quick Първата целувка идва в слабо осветения коридор на горния етаж на великолепната къща на Елуин Хейстингс. Луиза не успява да я предвиди … Разбира се, не е възможно Антъни Столбридж да има романтични намерения. Целувката е отчаяно действие, чиято цел е да отвлече вниманието на въоръжената охрана, която е на път да залови двойката на място, където не би трябвало да се намират. Все пак Луиза Брайс не е точно въплъщение на мъжката представа за изкусителна жена в мрачната си рокля и очила с позлатени рамки. Единственото общо между двамата натрапници е страстния им интерес към личните дела на мистър Хейстингс – известен член на Общество, за което и двамата подозират, че крие ужасни тайни. Сега, уловени в собствената си клопка, Антъни и Луиза обединяват усилията си за да достигнат до истината. Всеки има причина за този поход – говори се, че годеницата ма Антъни се е хвърлила в Темза, но Антъни има свои подозрения. Луиза, чиято истинска самоличност е скрита под пластове загадъчност, е убедена, че Хейстингс е свързан с известен бордей. Само че изправянето на Хейстингс пред правосъдието ще се окаже по-опасно, отколкото са предполагали, а партньорството им – по-разгорещено, отколкото са смятали. Тъй като Луиза събужда не само любопитството на Антъни, а двамата споделят още нещо – изпитват вълнуващо привличане към опасността … The scent of jasmine Jude Deveraux Чарлстън, 1799: Дъщеря на южняшка благородничка и надарен художник, на Катрин Едилиън Харкорт не й липсват ухажори у дома във Вирджиния и очаква сбъдването на мечтата си за брак и семейство. Но авантюристичния дух на Кей, подхранван при израстването й в компанията на трима братя, е предизвикан по време на посещението й в Южна Каролина при нейния кръстник. Прикован на легло заради счупения си крак, той моли Кей да свърши нещо спешно вместо него: на път за изтънчен маскарад, тя трябва да заведе един натоварен кон на син на негов стар приятел, който се оказва избягал престъпник, обвинен в убийството на съпругата си! Кей се съгласява с плана, който изобщо не минава по план … и се озовава бягаща от преследвачите на Александър Макдауъл и бясно язди в нощта с избягалия шотландец. Макар да трябва да се бои от него, Кей открива, че е неустоимо привлечена от Алекс и въвлечена в неговата история за погрешно правосъдие и невинност докато търсят убежище в горещите блата на Флорида. Дали доверието й към него ще се окаже най-голямата грешка в живота й? Или любовта към него ще е спасението, което и двамата търсят? На книжката на Джоана има фен-превод така че ... да е жива и здрава Ети за превода (освен ако пак не бъркам, но не мисля).

Само да те поправя съкровище, че на джо е осма малъри за дрю и габито и карибите. аз тамън да се зачудя пак що прескачат ама не карат си поред хората. ся само са чудя колко да ги чарджа че така добре съм подгряла с книгата хихи от преди година. майтапя се и съм една от първите, които ще си я купи разбира се. новините са чудесни.

А цани ли се вече за прев'дачка? Или ша ги остаиш да си го дръпнат направо от нета и после само с леки козметични намеси, редакторката им да го доукраси? :go ahead:

Ама наистина май требе ти плащат за идеитеи че им отваряш очите :lol6: !

Редактирано от shemett (преглед на промените)

А цани ли се вече за прев'дачка? Или ша ги остаиш да си го дръпнат направо от нета и после само с леки козметични намеси, редакторката им да го доукраси? :go ahead:

Ама наистина май требе ти плащат за идеитеи че им отваряш очите :lol6: !

Живи здрави Вани. Ако е ставало за преписване ша има с кво да се фукам. Ако са ме насмели профешънъл ша са почервя и посли ади пак. Дай гледаме по глобално на тоз свят.

Аве пете аз доброволно приех че съм злобната кучка на месеца ама ти с тез червени точки взе да ме биеш по всички точки.

Съни, виждам нещо новичко при тебееееее. Аватара е супер. :go ahead: Макар не смятах, че си Ледено момиче :lol6:

Редактирано от Слава (преглед на промените)

незнам дали е удачно да питам точно в тази тема,ако не е моля да ме извините но линковете на някой романи са преместени от Фанагория торент в БГЗОНА а там не ми излизат книжките при мен ли е проблема и ако не е как мога да си ги намеря

незнам дали е удачно да питам точно в тази тема,ако не е моля да ме извините но линковете на някой романи са преместени от Фанагория торент в БГЗОНА а там не ми излизат книжките при мен ли е проблема и ако не е как мога да си ги намеря

Тука му е мястото.Някога си имахме вземане-даване с Фанагория,вече не. Тя нещо се е обединила с БГ...., но там няма всичко наше.Сега си работим с www.escape-bg.net.Ако нещо ти трябва питай,защото не всичко е прехвърлено

[/quote

потърси тук - избора е доста голям, а ще бъдат качени и още доста. Ако искаш нещо определено - има си тема в торента със заявки.:)

http://www.escape-bg.net

Галето ме превари, много си бърза мадам! :wors: :wors:

Редактирано от Gael (преглед на промените)

Аз малко идиотски се изказвам, но момичетата дето поддържат тракера, често ги обясняват тия неща,че затуй-да ги отменя. На новото място ще си съберем всичко, но трябва време.

мерси за бързите отговори момичета отдавна не бях си дърпала някоя книжка и леко се стреснах като неможах да вляза във Фанагория,а в БГЗОНА няма нищо.

P.S Мили момичета дали някоя от вас се сдоби и прочете новичката на Линда - Дръзка съдба и ако може да каже нещо повече :wors:

На мен много ми хареса. :) Как главната /естествено, че й забравих името :wors: /посрещна болката от смъртта на брат си и мъжа, който обича, как се бори за живота си и търси спасение в работата си. Как се хваща като удавник за сламка за отмъщението. И как бавно стъпка по стъпка открива един нов свят и нова любов. Според мен си струва да бъде прочетена!

На мен много ми хареса. :) Как главната /естествено, че й забравих името :wors: /посрещна болката от смъртта на брат си и мъжа, който обича, как се бори за живота си и търси спасение в работата си. Как се хваща като удавник за сламка за отмъщението. И как бавно стъпка по стъпка открива един нов свят и нова любов. Според мен си струва да бъде прочетена!

щом така я представяш ми харесва благодаряяяя :wors:

/естествено, че й забравих името :wors: /

Ох, успокоих се, не е деменция туй мойто.Даже на любими книги изключвам как се именуват глявните, пък какво остава цитатите да оправя хихихихи....

Ох, успокоих се, не е деменция туй мойто.Даже на любими книги изключвам как се именуват глявните, пък какво остава цитатите да оправя хихихихи....

Значи не съм сама :wors:

Съни, виждам нещо новичко при тебееееее.

Аватара е супер. :rolleyes: Макар не смятах, че си Ледено момиче :cool:

Ааааааа чрез нахалство към прогрес съм аз. Честно казано си гледам омръзналата физиономия аз ама щом са вижда ша са фукам.

Въх увидях се. Краси целувам те. Няма да се прекръстя, въпреки, че едни ледени надойдоха ама аз ша си остана гепардова с привкус на лека магия.

Мали, малиииии, ша са гътна от кеф Публикувано изображение Жане, всички тез красоти през тази ли година ще ги издават? Ох, плеядките ша ми докарат разхлопване на и без това лабавите дъски, а кат притурим и третата книжка на Амандичка, дет ша издават ЛЪЖИ ПО ПОЛУНОЩ,направо се размазах Публикувано изображение

И тринките на Амандичка са все разкошотии, дет се изгризват наеднъч. The River Knows го изпапах съвсем наскоро - преди два месеца и т.к. отдавна не бях чела нейна книга, чувството, което предизвика в душата ми бе като завръщане у дома след дълго митарстване сред дебрите на непознати авторки. Какво неверотно блаженство, че ще имаме удоволствието да им се насладим и на БГ http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Бравос на плеядките, да им върви все така занапред и през следващите 120 години да ни радват с все такива великолепни попадения Публикувано изображение

Живи здрави Вани. Ако е ставало за преписване ша има с кво да се фукам. Ако са ме насмели профешънъл ша са почервя и посли ади пак. Дай гледаме по глобално на тоз свят.

[/quo

Нямам нищо против да гледаме по-глобално на този свят, а че има с какво да се фукаш - има! Но сама знаеш, че не обичам неправдите и приписването на чужди заслуги. От друга страна, не виждам защо ти трябва да се червиш за чужди грешки, ама карай...

А по принцип знаеш, че съм им набрала още от "Да се влюбиш в негодник", УПС! сорри! - "Един за друг" и тез ЧЕТИРИЙСЕ и неколко глави.....

А иначе, да са живи и здрави и да ви радват с нови, качествено преведени любовни романчета! И това го казвам с най-добри чувства и пожелания! Не бих искала някой да ме разбира погрешно и да ми се налага впоследствие да обяснявам, че "видите ли, нямам сестра"!

...

P.S Мили момичета дали някоя от вас се сдоби и прочете новичката на Линда - Дръзка съдба и ако може да каже нещо повече :hush:

Сдобих се и я прочетох още между Коледа и НГ - на мен много ми хареса! Книгата е абсолютен уникат с това, че е едновременно и съвременна, и историческа(страхотна е тая Линда - направо ни обърка понятията и категориите :) )! Половината от действието на романа се развива в днешно време в САЩ и прилича на трилър, а останалата половина - в 14 век в Шотландия и е типичен исторически любовен роман, като главните герои се срещат чрез пътуване във времето (не мога да реша дали е предадено като религиозно-митичен, или като фантастичен елемент в романа...). Може за някои това да не звучи привлекателно, обаче Главния от историческата част си струва всички жертви (имам предвид преодоляването на първата съвременна част!). Страшен мъжага :) ! Според мен на авторката просто и се е наложило да вкара историческия елемент - в съвремието такъв мъж не може да има, дори и в роман...

_ _ _ _ _

Р.S. И нещо извън горната тема:

От известно време казвам "БЛАГОДАРЯ!" на всички, които са качили нови книжки в Escape-bg.net не тук, а на съответното редче за благодарности в торента, който тегля! Лично аз намирам това за по-разумно, иначе тук ще задръстим темата, ако всички започнем постоянно да благодарим - нови книжки се качват всеки ден...

Естествено - като всички тук - и аз съм страшно благодарна на тези, които сканират, редактират, превеждат, качват торенти - давам си сметка колко много време, труд, умения и благородство са необходими, и то само за да споделят с нас радостта от книгите и за да ни направят щастливи! Надявам се, че никой няма да ми се обиди, за това че съм решила да изразявам благодарностите си в торента, а не тук! Надявам се също, че всеки, който е качил торент, ще се сети да направи нещо като обратна връзка, и да погледне редчето за благодарности! :cant believe:

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Ох,Иве,направо ми разтупка сърчицето с нахвърлянето на "Дръзка съдба".

Аз щях да се заимам с нея след Коледа ,но ............

Вече тази седмица съм решила-Ще Се Купува!!!

Ще е днес или утре/по-скоро днес :wors: /

И познайте коООлко ще работя след това :cool:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.