Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новият дизайн на Kaldata.com

159 гласували потребители

1. 1. Харесва ли ви новият дизайн на Kaldata.com?

• Да
      57
    • Не
      102

Препоръчан отговор

Брех,като мокра стирка ме плясна новия дизан на сайта...мислех,че няма да го промениш никога :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 196
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Във ВИП форума има новина за това.Аз помолих да помогна , ама никой не отговори :) ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Новия дизайн е просто ужасен... Стария определено ми е по прегледен и по изчистен. Ясно на какво са наблегнали в новия дизайн, което съвсем не значи, че ми харесва. Жалко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Напълно съм съгласен. Току що я замених заглавната страница с адреса към форума. А за новини ще ползвам друг сайт.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И аз помислих че съм отворил друг сайт... дано свикнем по бързо с новия защото и на мен старият ми беше по прегледен :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично съм за референдум(анкета)за връщане на стария дизайн...просто си беше безкрайно удобен! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че сте пуснали тема, иначе нямаше да забележа, че има нов дизайн. Не че си спомням много от стария де :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако си спомняте, когато от Kaldata пуснаха предишния (нов) дизайн, пак имаше доста оплаквания. И с този ще свикнете :) Лично на мен ми изглежда доста удобен.

Редактирано от yankod (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако си спомняте, когато от Kaldata пуснаха предишния (нов) дизайн, пак имаше доста оплаквания. И с този ще свикнете :) Лично на мен ми изглежда доста удобен.

Ще свикнем разбира се, просто нямаме избор...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами да, а да не говорим, когато смениха пък версията на форума какви " кафги " настъпиха. Ама се свикна. Ще се свикне и с новия дизайн на сайта. А колкото до емотиконите - тези са ми много по приятни от някакви малки, дето не виждаш емотикон ли е, не е ли ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добре е станала интеграцията с Bomba.bg отдолу. Ако случайно си си харесал нещо от "Телефони" или "Хардуер" например, отиваш в Bomba.bg да си го купиш :)

Редактирано от yankod (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А колкото до емотиконите - тези са ми много по приятни от някакви малки, дето не виждаш емотикон ли е, не е ли ...

На „малките“ емотикони им трябва двойно по-малко пиксели по хоризонтала и вертикала, за да изглеждат добре. Но явно само мен ме дразнят, за това спирам. Една птичка пролет не правела, ами поне да не дразни другите. :-)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гласувам за опция чрез която потребителя да си избере кой от дизайните на началната страница да му се показва  новия е антипатичен и не информативен а на телефон е леко неподреден (последната версия на Опера за тъч телефони)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гласувам за опция чрез която потребителя да си избере кой от дизайните на началната страница да му се показва

новия е антипатичен и не информативен

а на телефон е леко неподреден (последната версия на Опера за тъч телефони)

Много разхвърляно ми се вижда всичко...Хубаво си беше, като можеше да се преглеждат новините и последните теми от форума само с превъртането на скрола.

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гласувам за опция чрез която потребителя да си избере кой от дизайните на началната страница да му се показва 

Гласувам за това. Вярно е че всеки си има вкус, но явно моя е различен от авторите на новия дизайн.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гласувам за това. Вярно е че всеки си има вкус, но явно моя е различен от авторите на новия дизайн.

гласуваш, не гласуваш резултата е ясен

[...], просто нямаме избор...

а може би наистина трябваше да пуснете фродо - поне да научи нещо

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Напротив, доста информативен е, но е с ужасна подредба, в това съм напълно съгласен, целта е да се отворят повече карета за рекламите, които да са показани направо с влизането в сайта, но така бият направо "у лево" кроше у зрителя, както казах е направо изгубена симетрията. Опитът за три колони в wordpress стил с миниатюри, напълно сдава багажа в долната част на страницата - току над футъра...и топ офертите на Бомба.бг...А, оправиха се при рефреша на страницата, или някой е удължил карето с прес съобщенията :nono:

Редактирано от sliderum (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам повечето колеги са втрещени от новата визия...В първия момент си помислих че съм влязъл в сайт на някой супермаркет...За човек ,който посещава сайта поне 2 пъти на ден,няма как да не ми направи впечатление колко неприветлива и студена начална страница те посреща.Не ми хареса.Смених си началната страница с тази на форума....Мое мнение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ми не ме радва някак си - много шаренийка - стария беше по интуитивен и достъпен. Като го мернах сефте дори се отказах да търся каквото ми трябваше... ама честито ново нещо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

гласуваш, не гласуваш резултата е ясен

Абсолютно! Все пак не е лесно да се поддържат няколко съвсем различни дизайна, така че е редно да проявим разбиране.

Като се има в предвид, колко ми беше омръзнал предишния, мога само да се зарадвам на новия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на мен ми хареса - повечко шарения има, но пълна липса на функционалност и супер дълга страница (с няколко скролвания не стигаш до долу - аз съм на 1360х768 и ми трябват 6 големи скролвания - колкото може да завърти пръста ми мишката) - на стария само минаваш с мишката над форуми, новини, софтуер и виждаш последните теми... сега освен, че не е така ами се виждат само последните 5 теми на кръст, пак има възможност за скролване, но само за форума/блога (пък не знам колко хора влизат тука само да четат точно блога) и сигурно на пръсти се броят хората, които ще цъкнат квадратчетата горе за да идат нататък... със стрелки си беше по удобно...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...