Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лексикон на форум "Любовни романи"

Featured Replies

Е,коя ще е сладващата жертва :offtopic_s: Има ли някой,който да се престераши да се покаже на показ:baby:

• Отговори 622
  • Прегледи 74,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами,ако искате да задавате въпроси на един заек във форума... :)

Ами,ако искате да задавате въпроси на един заек във форума... :angry:

Амиии.. зайче бяло пухкаво, защо като начало не отговориш на въпросника, който е в началото на темата? :speak:

1. Име. Имаш ли прякор/и, галени имена? Разкажи малко за тях.-Казвам се Силвия,а ми казват Силви. 2. Твоята снимка-Тук съм пас. 3. Рожденна дата-05.08.1994г. 4. Цвят на косата, а на очите?-Тъмно кафява коса с червени отблясъци,почти черни очи. 5. От къде си?-София. 6. Имаш ли брат или сестра, а ще споделиш ли как се казва?-Имам по-малък брат. 7. С какво се занимаваш в момента?-Ученик съм. 8. Семейно положение?-Необвързана. 9. Любими: цвят, число, месец, сезон?-Черно и бяло, 3,май,пролет. 10. Пушач или непушач?-Пасивен пушач. 11. Пиеш ли? А носиш ли (на алкохол или приятели)?-Не съм си правила подобен експеримент. :nono: 12. Любимо животно, а растение?-Куче,растение нямам. 13. Имаш ли домашен любимец...или саксия?-Имам куче. 14. Каква музика обичаш?-Всичко без чалга. 15. Любима песен, певица, певец, група, дует?Fly project-Goodbye за сега,Аврил Лавин,Енрике може би,Black eyed peas,с дуета обаче ме хванахте. 16. Какви филми харесваш?-Романтични. :) 17. Любим филм, актьор, актриса?-Нямам такива. 18. Любима книга (посочи един роман и нещо встрани от жанра), автор, герой, героиня?-Може би Дневниците на вампира,Джулия Куин тя е авторка на първия роман който прочетох,Алек Кинкейд,Дафни и Джейми. 19. Предпочитана медия - радио, телевизия, вестници или интернет? Обичаш да си информиран/а или те устройва блаженото неведение?-Радио и интернет.Предпочитам да съм информирана. 20. Чужд език, който харесваш? А какъв знаеш?Харесвам италианският,а уча английски и горе долу го разбирам. 21. В кои държави си бил, а кои искаш да посетиш?Не съм била в чужбина,но бих искала да отида в Англия и Италия. 22. Хобито ти?-Книги. 23. Девиза ти?-Нямам. 24. За какво мечтаеш?-Дом,семейство,кариера... 25. От какво се страхуваш?-Безсрашна съм. ;) 26. Песимист, оптимист или трезвомислещ реалист?-Трезвомислещ оптимист. 27. Гордостта е?-Нещо задължително,но в умерени комичества. 28. Държиш ли на думата си?-Стига да е по-възможноститие ми да. 29. Латерна или добър слушател?-По скоро слушател. 30. Обичаш ли предизвикателствата?-Естествено. 31. Любовта е?-Нещото което всеки изпитва през живота си. 32. Какво не би простила на най-близките си хора?-Лъжата. 33. Опиши се с една дума.-Оптимист. Вие сте.

Редактирано от Swisi (преглед на промените)

Здрасти и велкоме!

1.Такаа и аз като теб съм пасивен пушач(доста толерантен при това,макар след като чух по тв-то някакъв пушач да твърди,че е дискриминиран от забраната да се пуши на общ. места направо ми се сви толерантността-аз и децата редовно гълтаме чужд дим по кафета и градинки) .Мислиш ли,че забраната за пушене на обществени места е оправдана и възможна?

2.Какво е кучето и как му е името?

3.Как си представяш(физически и психо) перфектната героиня на л.роман?

4.Вярваш ли ,че медиите информират наистина ?

5.Като слушател комфортно ли ти е ако в разговор с приятел настане тишина и никой няма какво да каже?Опитваш ли се да запълниш ?

1.Такаа и аз като теб съм пасивен пушач(доста толерантен при това,макар след като чух по тв-то някакъв пушач да твърди,че е дискриминиран от забраната да се пуши на общ. места направо ми се сви толерантността-аз и децата редовно гълтаме чужд дим по кафета и градинки) .Мислиш ли,че забраната за пушене на обществени места е оправдана и възможна? -Попринцип е оправдана,но не и изпълнима.

2.Какво е кучето и как му е името?-Коферманче :cool: и се казва Макс.Не мисля,че породата е от значение,което пък не значи че не харесвам породистите.

3.Как си представяш(физически и психо) перфектната героиня на л.роман?-Хм,перфектна,перфектна колко да е перфектна?Опредеделено трябва да си има от всичко по малко(характера),а пък физиката не е от значение.

4.Вярваш ли ,че медиите информират наистина ?-Медиите са манипулатори според мен.Представят нещата само от тяхната гледна точка.

5.Като слушател комфортно ли ти е ако в разговор с приятел настане тишина и никой няма какво да каже?Опитваш ли се да запълниш ?-С любимите хора ми е приятно дори да си седим и да мълчим.И все пак като настане кофти тишина се опитвам да променя това.

Реших да се пробвам и в тази тема :eek: само не разбрах първо вие ли задавате въпроси или първо аз казвам каквото си искам :wors:.

Реших да се пробвам и в тази тема :wors: само не разбрах първо вие ли задавате въпроси или първо аз казвам каквото си искам :).

В първия пост на темата има въпросник - отговори на въпросите там, а след това другите ще ти задават допълнителни въпроси :)

-Коферманче :P и се казва Макс.Не мисля,че породата е от значение,което пък не значи че не харесвам породистите.

Седя и се чудя какъв пък е тоя Коферман?:P

Иначе за породите и непородистите споделям мнението ти.

Здравей, я да питам: 1. Предвид възрастта ти, как се "дишаш" с вашите? Имам чувството, че много от младите като са недоволни от нещо и се измъкват с изрази от сорта "ти не ме разбираш" и се връткат. Питам,щото дъщеря ми е година по-малка от теб и често кръстосваме шпаги. 2. Одобряваш ли тая лудница около абитурентските и ако не, стиска ли ти да се отцепиш от другите /знам ли,да идеш със семейната кола карана от баща ти или с рокля чиято цена не равна на месечния бюджет на едно средно училище/ 3. Ориентирала ли си се, какво ще правиш по-нанатък. В България или не, ще търсиш реализация? 4.Понеже ни събраха книгите-исторически или съвременни предпочиташ? Има ли книга, която силино да те е провокирала, та чак да си поискала да се включиш в действието.Знам ли-да промениш нещо, или да подкрепиш някой от героите?

И аз да се включа с някое въпросче: 1. Какви книги предпочиташ - в електронен вариант или хартиени? 2. Има ли роман който си чела повече от 3 пъти и ако има кой е той? 3. Любимо мъжко име? 4. Ако приятелството имаше цвят какъв щеше да е той? 5. Довърши изречението: Тя го погледна замечтано и ...

Здравей, я да питам: 1. Предвид възрастта ти, как се "дишаш" с вашите? Имам чувството, че много от младите като са недоволни от нещо и се измъкват с изрази от сорта "ти не ме разбираш" и се връткат. Питам,щото дъщеря ми е година по-малка от теб и често кръстосваме шпаги.-Ами всъщност се разбирам доста добре с родителите си,както и с по-малкия си брат. 2. Одобряваш ли тая лудница около абитурентските и ако не, стиска ли ти да се отцепиш от другите /знам ли,да идеш със семейната кола карана от баща ти или с рокля чиято цена не равна на месечния бюджет на едно средно училище/-От сега съм почнала да се "пазаря" с наще,че аз бал не искам.Те обаче си правят сметки без кръчмаря. 3. Ориентирала ли си се, какво ще правиш по-нанатък. В България или не, ще търсиш реализация?-Не съм решила какво да правя све още,но ако имам шанс за по-добър живот в друга страна нищо не би ме задържало(освен семейството разбира се). 4.Понеже ни събраха книгите-исторически или съвременни предпочиташ? Има ли книга, която силино да те е провокирала, та чак да си поискала да се включиш в действието.Знам ли-да промениш нещо, или да подкрепиш някой от героите?-Предпочитам историческите.Бвъщност не съм чела много съвременни,че да имам база за сравнение.Не ме провокират,чак до толкова,че да ги променям,но тази която бих променила е тази за Реджина от серията Малори-Андерсън.Може би защото аз не бих простила на Никалъс.Бих позволила на братята си да го наритат едно хубаво. :) И аз да се включа с някое въпросче: 1. Какви книги предпочиташ - в електронен вариант или хартиени?-Хартиени,но понеже нямам възможност да обикалям да ги търся ,чета електронния им вариант. 2. Има ли роман който си чела повече от 3 пъти и ако има кой е той?-Препрочитам само отделни откъси,не цялата книга. 3. Любимо мъжко име?-Нямам любимо. 4. Ако приятелството имаше цвят какъв щеше да е той?-оранжево-жизнерадостно. 5. Довърши изречението: Тя го погледна замечтано и ... срещна погледа му.Думите бяха излишни. :wub:

• 1 месец по-късно...

1. Име. Имаш ли прякор/и, галени имена? Разкажи малко за тях. Гергана. Предпочитам Гери. Прякори нямам, прилагам груба сила, за да нямам :)

2. Твоята снимка. Показвам, само тази от бала и съм я добавила във форума :)

3. Рожденна дата 26 Юни

4. Цвят на косата, а на очите? На косата, естествения цвят ми е кестеняв, с червеникав отеннък, доста време бях яркочервена, сега съм за малко черна. Очите кафяви

5. От къде си? София

6. Имаш ли брат или сестра, а ще споделиш ли как се казва? Имам сестра, казва се Надежда и също е потребител на форума

7. С какво се занимаваш в момента? Чудя се как да седна да уча за държавен изпит, при положение че намерих 5,6,7,8,9 книги за Анита http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

8. Семейно положение? нищо законно, почти сама, ама не точно сложно е

9. Любими: цвят, число, месец, сезон? Цвят: син; число :7 ; месец: Юни; сезон: Лято

10. Пушач или непушач? ми за сега пушач

11. Пиеш ли? А носиш ли (на алкохол или приятели)? Пия понякога, имам кола отскоро и приключих с пиенето :) На алкохол държа, само за да докажа нещо , иначе не съм пияч. А за приятели, май не ми се говори...

12. Любимо животно, а растение? Животно: вампир (или по-скоро нямам):P; растение.... май роза

13. Имаш ли домашен любимец...или саксия? ми нямам, много съм разсеяна

14. Каква музика обичаш? ми всякаква, аз съм музикален помияр :)

15. Любима песен, певица, певец, група, дует? Мога да посоча само любима песен : "To the moon and back" на Savage Garden

16. Какви филми харесваш? романтични, лекички

17. Любим филм, актьор, актриса? Актьор - Мел Гибсън, иначе Пол Уесли също много ми харесва

18. Любима книга (посочи един роман и нещо встрани от жанра), автор, герой, героиня? Роман : Роза през зимата категорично; иначе Боунс и Жаб-Клод се борят за любима вампирска книга

19. Предпочитана медия - радио, телевизия, вестници или интернет? Обичаш да си информиран/а или те устройва блаженото неведение? Интернет; иначе обичам информацията - тя е сила - или те спасява, или много бой ядеш :)

20. Чужд език, който харесваш? А какъв знаеш? Харесвам и знам английски

21. В кои държави си бил, а кои искаш да посетиш? Била съм в Русия, но много ми се ходи в Италия и Шотландия или Ирландия

22. Хобито ти? ми да чета книги или да играя на компютъра

23. Девиза ти? По-добре да съжалявам за нещо, което съм направила, отколкото за нещо, което не съм направила.

24. За какво мечтаеш? За по-добър живот ( и може би да се запозная с вампир)

25. От какво се страхуваш? от чудовища

26. Песимист, оптимист или трезвомислещ реалист? Долен оптимист :)

27. Гордостта е? необходимост

28. Държиш ли на думата си? опитвам се, но напоследък не се получава

29. Латерна или добър слушател? И двете по-много

30. Обичаш ли предизвикателствата? ДА

31. Любовта е? Най-важното нещо на света

32. Какво не би простила на най-близките си хора? Всичко , не мога да се сърдя

33. Опиши се с една дума. ЗЛА

Редактирано от geri_113 (преглед на промените)

Е,колко зла? Би ли изчакала например5-10 за да си отмъстиш,ама като в сапунен сериал? Въобще по отмъщенията ли си или игнорираш несполуките с хора?

Е,колко зла? Ми значи многоооооооо ЗЛА, поне така твърдят хората около мене, пък вече и аз го усещам Би ли изчакала например5-10 за да си отмъстиш,ама като в сапунен сериал? Ми не Въобще по отмъщенията ли си или игнорираш несполуките с хора? Не си падам по отмъщенията. Аз съм на момента. Като побеснея мога да изям, някой с парцалите, обаче ако минат няколко часа или ден ми минава и няма да има жертви. Злопаметна съм и помня лошите неща, които са ми направили, но нямам за цел да отмъщавам. Е ако имам възможност........:rolleyes:

• Автор

Моите първи въпроси са: 1) Голяма любов усещам в тебе към вампирите, как се зароди? Любимата ти поредица коя е? И усещаш ли пренасищане на пазара с подобни книги, както и в нета с фен преводи, или толкова ти харесват че няма да се откажеш от жанра. 2) Как попадна във форума? 3) Предпочиташ четенето от компютъра или си традиционалист и държиш на книжния вариант?

1) Голяма любов усещам в тебе към вампирите, как се зароди?

Чела съм първите книги за Анита отдавна. Харесаха ми, но до там. После си търсех нещо за гледане докато съм на работа и случайно попаднах на сериала Дневниците на вампира. И се влюбих в Стефан. И оттам се почна.... книги, филми, каквото си намеря :ph34r:

Любимата ти поредица коя е?

Много мисля по въпроса и не съм много сигурна. Бих посочила Среднощен ловец, но определено Анита Блейк има място в сърцето ми :P

И усещаш ли пренасищане на пазара с подобни книги, както и в нета с фен преводи, или толкова ти харесват че няма да се откажеш от жанра.

Ми не усещам пренасищане, напротив книгите и преводите са ми малко. Изпитвам нужда от още многоооооо

2) Как попадна във форума?

Седях си вкъщи в гипс и ровех в нета. Чесно казано, не помня какво точно ме пренасочи към форума, но като видях раздела Любовни романи, знаех, че това е моя форум. Вече съм спряла да чета исторически романи, но пак много ми харесва всичко тук.

3) Предпочиташ четенето от компютъра или си традиционалист и държиш на книжния вариант?

По-принцип съм традиционалист, но тук правя изключение. Вече предпочитам е-варианта на книгите, защото чета на телефона си и мога навсякаде по всяко време да чета. Освен това чета доста бързо и ми се налага да нося купища книги с мене.

Защо се отказа от историческите романи?Да сверя часовника питам.

Защо се отказа от историческите романи? Звучи тъпо, но се преситих. Много са завладяващи, но не мога да се видя в главната и в един момент ми писнаха. Иначе прочетох доста впечатляваща бройка и то в книжен формат :rolleyes:

• 3 години по-късно...

Може ли да задам един въпрос,но не съм сигурна,че мястото му е тук.Знаете ли коя е следващата книга след "Непокорна страст" на Джейн Арчър?Има ли някой самата книга.На последната страница пише кои са следващите книги.

• Автор

Може ли да задам един въпрос,но не съм сигурна,че мястото му е тук.Знаете ли коя е следващата книга след "Непокорна страст" на Джейн Арчър?Има ли някой самата книга.На последната страница пише кои са следващите книги.

Книгите на авторката не са част от поредица, всичките са самостоятелни и на български е преведена само "Непокорна страст".

П.С. Не че има кой знае какво значение къде пишеш, но има една камара дискусионни теми...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.