Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лексикон на форум "Любовни романи"

Featured Replies

Пепи,ето и моите въпроси: 1.Как попадна във форума? 2.Откога и как започна да четеш любовни романи? 3.Любима сцена или роман,която препочиташ постоянно? 4.Най-сладката ти победа? 5.Ако можеш за един ден да правиш всичко,което пожелаеш какво би направила? 6.От спокойните хора ли си или избухваш много лесно?

• Отговори 622
  • Прегледи 74,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изтървах предните съфорумки да се включа с въпросчета, затова при теб ще съм от първите ;-) 1. С какво те привличт Малдивите за почивка? Защото звучи екзотично, някой ти го е препоръчал или друго? 2. Какво предпочиташ Море или планина? 3. Екскурзия или почивка? 4. Покрай мъж и дете остава намираш ли време за себе си и изцяло женски глезотии? 5. Какво работиш и удовлетворява ли те работата ти или мечтаеш за друго?

1) Искаш ли да имаш още деца?

Не.От малка си представях семейството с две деца.

Имало е и моменти,когато съм искала голямо семейство,но реалността е малко по-различна.

Дори без да отчитаме финансовата част не знам дали ще се справя с повече от две деца.А и последната ми бременност бе доста сложна и трудно бих се решила отново.

Е,всичко е възможно.

2) Колко гоблени си ушила, ще покажеш ли някоя снимчица, имаш ли любим и кой гоблен мечтаеш да ушиеш?

Ами 3 ушити и един почнат преди 4 години.Точно него искам да завърша.Харесвам пеизажи,замъци и подобни.Снимка ще кача по-късно,че ще ги търся на другия компютър.

3) Добра домакиня ли си, в смисъл обичаш ли да се занимаваш с този род задължения или тайно си мечтаеш някак да се свършат сами Въпроса ми е малко тъп, но ти го задавам защото наистина познавам хора, които име кеф, но е вярно че колкото и да обичаш нещо, правено всекидневно омръзва...

Не е тъп и аз познавам хора обичащи домакинската работа.Да им се чуди човек.

Аз не съм добра домакиня,хубаво,че моя човек не е капризен.

Справям се криво ляво с готвенето,но не ми идва от вътре.Обичам да правя сладкиши.

Мечтая да спчечля някой милион от тотото,че да си взема готвачка и чистачка в къщи. Ей такава домакиня съм.

4) Пишеш че интересите ти са се променили с времето, само те ли? Ами характера, вкусовете?

Промяна в смисъл,че израстваш някои неща.Вкусовете ти се изменят спорд егн-то.

Характера ми си е все същия. Мисля,че човек много трудно се променя наистина.

А и още нещо - усещаше ли се различна след като роди за първи път?

Това е голяма тема.

Аз съм практичен човек ,а на моменти дори циник.Но раждането за мен бе нещо голямо.Няма как да си същия след като преминеш прз него.Нещо като изпитание на ума и тялото.Нещо като личен Еверест.

Но тези емоции са свързани с бебчето предимно с желанието да премине всичко добре и без опасност за него.

Ако имаш предвид дали съм се почуствала майка и тн от първия миг-не.Чуствах се щастлива, успяла,но спрямо бебчето бях като в небрано лозе. За мен промяната дойде в месеците след раждането-бавно и постепенно.

С второто нещата бяха различни.Бях подготвена,но както се казва Капризната Съдба успя да ни изненада и постави в шах.

Здравей, Пепи!(:

1. Смяташ ли малките за дяволчета и ядосваш ли се на белите им?

2. Каква е любимата ти вредна, но страшно вкусна за тебе храна?

3. Какво предпочиташ - кафе или чай?

4. Какво си пробвала досега, от което си се отказала, защото си се видяла неспособна да го постигнеш?

5. Следвала ли си?

6. На къде мислиш, че върви светът?

Пепи,ето и моите въпроси:

1.Как попадна във форума?

Търсех си книжки и Гугъл ме насочи към темата в Калдата.Тогава бе само тема от 30-40 страници.

2.Откога и как започна да четеш любовни романи?

От преди пубертета.Може би към 6-7 клас.Всяко лято ходехме на село и с братовчедка ми редовно висяхме в селското читалище.

Та тя бе прочела „Шана" на Удиуиз и ми я разказа цветно.Събрах си парички и почнах да си купувам книжки.Тогава имаше голямо разнообразие.

3.Любима сцена или роман,която препочиташ постоянно?

Нямам.Според настроението си избирам книга за препрочитане.

4.Най-сладката ти победа?

Когато успея да накарам децата да действат в правилната посока без да се усетят,че ми играят по свирката.Отглеждането на деца изисква да си добър манипулатор(в добрия смисъл).

5.Ако можеш за един ден да правиш всичко,което пожелаеш какво би направила?

Хубаво време(над 20гр ),дъъълга разходка,кафенце с приятел.Може и пазаруване .Много обичам да купувам детски дрешки и дреболии за дома

6.От спокойните хора ли си или избухваш много лесно?

Нервак.Така поне съпружието ме описва.Не съм скандалджия обаче.Предпочитам да разговарям спокойно пред викове и крясъци.

Изтървах предните съфорумки да се включа с въпросчета, затова при теб ще съм от първите ;-)

1. С какво те привличт Малдивите за почивка? Защото звучи екзотично, някой ти го е препоръчал или друго?

Екзотично е,а и по Лукс тв,какви кадри излъчват.Тц-тц.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Температурата на въздуха целогодишно е между 24°C до 33°C.

2. Какво предпочиташ Море или планина?

Море.

И планината харесвам.Стига да е топло и уютно.

3. Екскурзия или почивка?

Почивка.Обичам да се излежавам и разполагам свободно с времто си.

Екскурзиите са надпревара с времето-минимум време,максимум събития.

4. Покрай мъж и дете остава намираш ли време за себе си и изцяло женски глезотии?

Не.Проблема е по-скоро в мен.Има ли желание, начин се намира.

Сега имаше 4 свободни дни и аз излезнах цели 2 пъти и то с цялото семейство или с голямата.Луда работа.

5. Какво работиш и удовлетворява ли те работата ти или мечтаеш за друго?

Учител съм и при това неудоволетворен.

Ако имам избор не бих работила това.Не е всекиму работа.Друго на ум за сега нямам.

Извинете за моткането,но децата са полудели,интернета спира,трия по грешка, чак не ми се вярва.Комедия от грешки.

Здравей, Пепи!(:

1. Смяташ ли малките за дяволчета и ядосваш ли се на белите им?

И двете,в зависимост от белите.Понякога ме ядосват и стискам зъби,а в следващия момент се хиля като побъркана на някоя тяхна приумица.Опитвам се да гледам от добрата страна.

2. Каква е любимата ти вредна, но страшно вкусна за тебе храна?

Дюнер,шоколад,много шоколад.И задължително кафе.

3. Какво предпочиташ - кафе или чай?

Кафе.Маниак съм,без да съм разбирач.А как го пия само боговте знаят точното количество захар и кафе.

4. Какво си пробвала досега, от което си се отказала, защото си се видяла неспособна да го постигнеш?

Опитах се пак да уча,но въпреки добрата оценка на изпита не ме приеха.

5. Следвала ли си?

Да.Както казах вече опитах втори път,но имаше по-добри и не стана за съжаление.

6. На къде мислиш, че върви светът?

Към самоунищожение.Сериозно.

Едно въпросче и от мен - Как отбелязвате във вашето семейство днешния празник?

Здравей, Пепи, ето и няколко питанки и от мен: 1.Кое галено твое име харесваш най-много? 2. Като върл фен на Нора, не мога да не те попитам как се сблъска с нейното творчество? 3.Като маниак, колко кафета пиеш на ден? 4. Кое е най-идиотското име за домашен любимец, което си чувала? 5.Защо, според теб, хората се женят? Засега толкова.. :cool:

Едно въпросче и от мен - Как отбелязвате във вашето семейство днешния празник?

Амии,понеже отказах какъвто и да е подарък мъжът реши той да сготви за вечеря.И така.(Ако не бяха децата вероятно щяхме да сме на вън,да пийнем и хапнем)

Честно казано обичам да ми подаряват цветя,но след като ги сложа във ваза ги забравям.С живите не съм по-добра,та цветята отпадат за мен.

Мисля да се обадя на майка ми да я поздравя.Тя е голяма душица и доста е направила за мен .

Амии,понеже отказах какъвто и да е подарък мъжът реши той да сготви за вечеря.И така.(Ако не бяха децата вероятно щяхме да сме на вън,да пийнем и хапнем)

Честно казано обичам да ми подаряват цветя,но след като ги сложа във ваза ги забравям.С живите не съм по-добра,та цветята отпадат за мен.

Мисля да се обадя на майка ми да я поздравя.Тя е голяма душица и доста е направила за мен .

Страхотен жест от негова страна, а относно цветята, явно сме учили в едно и също училище как се стопанисват. И аз съм им голям мор. Иначе острани като ги видя някъде им се радвам.

Здравей, Пепи, ето и няколко питанки и от мен:

1.Кое галено твое име харесваш най-много?

Пепи,но никога не се представям така.Някак несериозно от една страна ми звучи,а от друга само най-близките ми викат така.Но това е и една от причините да си го харесвам.

2. Като върл фен на Нора, не мога да не те попитам как се сблъска с нейното творчество?

Честно казано не помня със сигурност.Мисля,че бе когато учех в Пловдив(98-02).

Пътувах с влака,а на гарата имаше една много заредена сергия със стари книги.От там си купих повечето книги на Нора.Първата бе "Родена в огън".Направо се влюбих в Роугън.Тя ми е любима от поредицата.:(

До този момент бях чела предимно Сандра Браун,но нещо все не ми допадаше напълно,а Норчето много ми хареса.А, бе, бях много изненадана какви приятни и симпатични герои има.

3.Като маниак, колко кафета пиеш на ден?

Преди децата и тн пиех по две.Сега пия по едно,но при мен хватката е,че правя кафето дълго.И си го пия половината ден.Обаче ми много важно горчивината и захарта да са точни.Затова и като ми прави кафе мъжа ми оставя аз да си сложа захар .Обикновенно ме гледа странно и върти очи.А пък за чашите да не почвам.Последната ми мания е на Дау Егбъртс-подарък към кафето.

4. Кое е най-идиотското име за домашен любимец, което си чувала?

Не се сещам.Хората май са много по-грижовни към имената на любимците си,отколкото към тези на децата си.Селските кучета при нас винаги са Бобчо или Роска.Имахме един Гошо,но му виках Гец.Това може би е доста странно.

5.Защо, според теб, хората се женят?

От навик.ТрадицияЖелание да угодиш на родителите си.Е,предполагам има хора така изживяват любовта си по-пълноценно чрез шумно и пълно с ритуали тържество,но за мен това са формалности и голямо неудобство.Не обичам по-този начин да ставам център на вниманието.Аз например съм израсла с идеята,че ще се омъжа,но като почнаха приготовленията съжалих. От тесен семеен кръг нещата отидоха към 40 човека,а накрая 100-тина.Луда работа.Сега бих свела хората до 10 човека .Или направо 4.

А живеенето на семейни начала е неудобно като се появят дацата.

Засега толкова.. :clap:

Страхотен жест от негова страна, а относно цветята, явно сме учили в едно и също училище как се стопанисват. И аз съм им голям мор. Иначе острани като ги видя някъде им се радвам.

Много харесвам като цъфтят и от време на време през пролетта купувам някое цъфтящо.Но обгрижването им ми е голям проблем.Купувам им пръст,оправям ги и ако мъжа ми не ме подсети ще си загинат неполяти.Миналата зима убих едно от растенията му(имаше човека две саксийки преди да се вземем).http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Пепи, тъй като знам, че обичаш книжките за Света на Диска, а аз съм прочела само няколко коя би ми препоръчала? Коя е най-любимата ти книга и кой е най любимият ти персонаж от историите на Тери Пратчет?

Ох,все едно ме питаш шоколад с лешници или бадеми.Ми важното е да е шоколад и то повечко.:(

Най-популярни и интересни са за стражата , вещиците и Ринсуинд.Първата която прочетох бе Фантастична светлина и ефекта бе,че ме приспа.По някаква странна причина реших да я прочета пак и цяла нощ се хилих като зелка.Така че е въпрос на настроение дали ще ти хареса книжката.

Веднага обаче ще ти препоръчам две книжки-„Вещици в чужбина“ и „Шовинист“.

Любимите персонажи са няколко.Сам Ваимс,Есме Вихронрав и Леля Ог.Не мога да избера само един,всеки си има някакъв чар.

Понеже тази сутрин писах за традиции и обичаи на днешния ден, та реших да те питам - ти традициите спазваш ли ги, или не си падаш по тях, или ковеш свои традиционни практики? Или "традициите не са това, което бяха"? Вярваща ли си?

• Автор

Моите следващи въпроси: 1) Шофьор ли си, обичаш ли да караш кола или си на мнение, че няма нищо по-хубаво от това да те возят? 2) Предварително се извинявам, ако бъркам, но мисля, че едното ти детенце е момиченце и за това питам следното: ако се заплесне по твоите книги след време на каква възраст би й позволила да ги чете и смяташ ли, че при една неподходяща възраст любовен орман би оказал грешно влияние. 3) Като говорим за деца - ти какъв родител си - супер амбициозна майка, която ще запише децата си на език, спорт, танци, уроци по музика и т.н. или по-скоро ще ги оставиш по течението? 4) Обмисляш ли вариант, в който със семейството ти се премествате да живеете в чужбина?

Понеже тази сутрин писах за традиции и обичаи на днешния ден, та реших да те питам - ти традициите спазваш ли ги, или не си падаш по тях, или ковеш свои традиционни практики? Или "традициите не са това, което бяха"? Вярваща ли си?

Извинете за забавянето. Традиции спазвам доколкото ми е удобно и ако са замесени други хора.Не обичам да правя нещо само заради „ами то така се прави,какво ще кажат хората".Понякога обаче няма как. Харесва ми за Коледа и Бъдни вечер да спазвам традицията,чисто семеен празник е и е приятно,но що се отнася за разни по-дребни обичаи не се впрягам особено.

Моите следващи въпроси: 1) Шофьор ли си, обичаш ли да караш кола или си на мнение, че няма нищо по-хубаво от това да те возят?  2) Предварително се извинявам, ако бъркам, но мисля, че едното ти детенце е момиченце и за това питам следното: ако се заплесне по твоите книги след време на каква възраст би й позволила да ги чете и смяташ ли, че при една неподходяща възраст любовен орман би оказал грешно влияние.  3) Като говорим за деца - ти какъв родител си - супер амбициозна майка, която ще запише децата си на език, спорт, танци, уроци по музика и т.н. или по-скоро ще ги оставиш по течението? 4) Обмисляш ли вариант, в който със семейството ти се премествате да живеете в чужбина?

1.Мисля,изпуснах момента да изкарам шофьорска книжка.Сега бих почнала курсове само ако нещо важно го налага.Като гледам какви шофьори има ми настръхва косата и предпочитам да ме возят.А и нещо ми подсказва,че няма да съм особено добър шофьор.Нали съм си бързак и вероятно ще допускам глупави грешки .  2.Ха, и двете са момичета.Сега уговарям таткото да поеме поне единия разговор за птичките и пчеличките.Нещо обаче не ми изглежда склонен. За либовната литература не съм мислила и вероятно на момента ще преценявам. Мен никой не ме е спирал и до сега си мислех,че ако им се четат такива книжки няма проблем,но като ме попита и съзнанието ми започна да измисля разни щуротии.Хората правилно казват „да не се случва това,което майката мисли за детето си". При определени фактори и обстоятелства всичко е възможно.Имах една позната,чиито родители я държаха строго,малко излизаше,бе срамежлива,наивна и опита ѝ бе само от любовните романи.Преживя разочарование от първото гадже и нещо ѝ стана.Превърна се в махленската .... ъъ нали. Та така всичко е възможно.  3.Не особено амбициозна.Още от сега мисля за народни танци и евентуално английски,но толкова.Не преди да станат на 5. Хубаво е да се занимават с танци или спорт ,че да са здрави,а езика е като българо-съветската дружба- важен като въздуха и водата. Като малка пропуснах възможноста да ходя на кръжоци,танци и подобни и ще направя всичко възможно децата ми да имат тези възможности.  4.Цялото семейство -не.Евентуално ако нещо важно наложи да отидем в чужбина ще е поединично,но моята професия не е нещо, което бих могла да упражнявам извън бг.На мъжа е по-конвертируема,но не сме мислили в тази посока и не зная дали би опитал гурбет. Не на последно място, какви пари трябва да се изкарват,че да оставим децата тук и заминем.Това няма да е живот за нас.

Какво им става на емотиконите и другите инструменти?!Нищо не ми е активно.Да не съм прецакала аз нещо?

• 3 седмици по-късно...

1. Име. Имаш ли прякор/и, галени имена? Разкажи малко за тях. -Ирина. DeadSmurf, без особен смисъл, но стар и познат в района.

2. Твоята снимка - Е профилната ми снимка.

3. Рожденна дата - 28 септември

4. Цвят на косата, а на очите? - На теория руса, на практика много тъмна. По едно синьо и зелено.

5. От къде си? - От София.

6. Имаш ли брат или сестра, а ще споделиш ли как се казва? - Двама братя, но са твърде малки за да ги споменавам тук.

7. С какво се занимаваш в момента? - Уча.

8. Семейно положение? - Обвързана.

9. Любими: цвят, число, месец, сезон? - Черно, 8, октомври, есен.

10. Пушач или непушач? - Заклет пушач.

11. Пиеш ли? А носиш ли (на алкохол или приятели)? - Пия, но предимно нося приятели :wors:

12. Любимо животно, а растение? - Кон, не обичам тревки и бурени.

13. Имаш ли домашен любимец...или саксия? - Котка и 200литров аквариум.

14. Каква музика обичаш? - Предимно рок и метъл, абе да е по-тежка ако може.

15. Любима песен, певица, певец, група, дует? - Само дует - Дует на цветята от операта Лакме, друго нямам.

16. Какви филми харесваш? - Сапунени, а и сериозни, но за тях трябва специално настроение.

17. Любим филм, актьор, актриса? - Анджелина Джоли.

18. Любима книга (посочи един роман и нещо встрани от жанра), автор, герой, героиня? - Ох, това ще е тежко... Те са много и цели поредици, но нека кажем... Малори - Антъни и Ейми Малори, автори бол, но примерно Павел Вежинов. Книга - Вещи в занаята.

19. Предпочитана медия - радио, телевизия, вестници или интернет? Обичаш да си информиран/а или те устройва блаженото неведение? - Аз на практика живея в блажено информационно затъм,нение. Единствено радио слушам, дори нямам телевизор. Хубав живот си е това.

20. Чужд език, който харесваш? А какъв знаеш? - Харесвам много шведски, но знам само английски и малко руски.

21. В кои държави си бил, а кои искаш да посетиш? - Никъде, все още, но бих започнала с европейските.

22. Хобито ти? - Да чета.

23. Девиза ти? - Аз знам.

24. За какво мечтаеш? - За голямо и сплотено семейство и професионални успехи за мен и близките ми.

25. От какво се страхуваш? - От собствения си мързел и слаба амбиция.

26. Песимист, оптимист или трезвомислещ реалист? - Реалист, старая се да бъда практична, затова отпускам с фентъзи и любовни романи.

27. Гордостта е? - Често от полза, но понякога е порок, който те спъва.

28. Държиш ли на думата си? - Старая се.

29. Латерна или добър слушател? - И двете.

30. Обичаш ли предизвикателствата? - В умерени граници.

31. Любовта е? - Нещо, за което работиш и което се гради трудно, но дава богати плодове.

32. Какво не би простила от най-близките си хора? - Пренебрежението и високомерието.

33. Опиши се с една дума. - Импулсивна.

• Автор

Моите въпроси: 1) Как попадна във форума? 2) Кое друго нещо ти доставя, ако не същото, то поне подобно удоволствие както четенето. 3) Колко деца искаш да имаш? 4) Вярваща ли си?

Я смърфи. Кво ли да та питам ся? Ми да кажем кой беше последният концерт на който куфя яко и защо избра него?

Моите въпроси:

1) Как попадна във форума?

2) Кое друго нещо ти доставя, ако не същото, то поне подобно удоволствие както четенето.

3) Колко деца искаш да имаш?

4) Вярваща ли си?

1) Мииии отдавна, покрай един познат, който отдавна се отцепи, по мои спомени нещо даже тогава помагаше на Кал с развитието на сайта.

2) Не се сещам за нищо конкретно подобно в момента, но може би... "задълбочени вечерни дискусии по разнообразни теми, над чаша питие с любимия".

3) Не знам още, но поне две, да си само дете е ужасно.

4) Силно казано, аз се описвам като агностик.

Я смърфи. Кво ли да та питам ся? Ми да кажем кой беше последният концерт на който куфя яко и защо избра него?

Ами, Epica, сега в Събота, избрахме го защото групата е страхотна и както се изрази една приятелка "ама аз след това повече няма да слушам Nightwish!" пък и кака Симоне Симънс оставя зад себе си лиги :)

Здрасти, Смърфчо!(:

1. Предпочиташ свят без или с технологии?

2. Шведския ти харесва, защото го свързваш с някоя рок/метъл група или просто самото му звучене?

3. Какво учиш и с какво се надяваш един ден да преуспееш?

4. Имаш ли любим екстремен спорт или просто някой, който би искала да пробваш?

Здрасти, Смърфчо!(:

1. Предпочиташ свят без или с технологии?

2. Шведския ти харесва, защото го свързваш с някоя рок/метъл група или просто самото му звучене?

3. Какво учиш и с какво се надяваш един ден да преуспееш?

4. Имаш ли любим екстремен спорт или просто някой, който би искала да пробваш?

Здрасти Стас :)

1) Всеки е имал и има своето очарование, замисля съм се доста често "какво ли би било, ако живеех като някоя от героините в тези романи?" След което ставам практична, като се замислиш за силното класово разделение и липсата на елементарни удобства... Но в крайна сметка установявам, че бих могла да се примиря с почти всичко от онова време, освен липсата на толкова богат избор от книги, лошата медицина и личната свобода на жените, независимо от коя класа. Е и хигиената малко ме безпокои, особено, ако не можеш да си я позволиш... Та може би все пак предпочитам сегашния удобен, улеснен свят, с многото си технологии и свободен достъп до информация и относителното равноправие между половете. Да не говори, че без Киндъла си не излизам никъде ;)

2) Харесва ми като звучене, може да звучи достатъчно груб при желание, но е всъщност много мелодичен. Смятам, че би ми "отивал" :speak:

3) Уча ветеринарна медицина, както смятам и с нея да се занимавам. Но не мисля, че се целя към преуспяване, или по-скоро за мен то би се изразило във финансова сигурност, която ще осигури едно спокойно семейство, чистото удоволствие от това професията и хобито ти, личните ти интереси да се припокриват в едно. Смятам, че е достатъчно.

4)Ако наричаш ските екстремни - да. Но бих искала да пробвам пара или делтапланеризъм, въпреки, че имам страх от високото.

Здравей,ДС! 1.Четеш Пратчет гледам,а имаш ли любим момент,любим лаф,въобще нещо по-така? 2.Пазиш ли диети или спортуваш,или дреме ти на хурката за спорта? 3.Страх ли те е от някое животно?Как да се справим с уличните кучета ?:biggrin: 4.Как си представяш старостта? 5.Здраве и живот като ти се роди дете искаш ли мъжа да е до теб или някой от семейството ти?Имам предвид буквално.

• 2 седмици по-късно...

Здравей,ДС!

1.Четеш Пратчет гледам,а имаш ли любим момент,любим лаф,въобще нещо по-така?

2.Пазиш ли диети или спортуваш,или дреме ти на хурката за спорта?

3.Страх ли те е от някое животно?Как да се справим с уличните кучета ?;)

4.Как си представяш старостта?

5.Здраве и живот като ти се роди дете искаш ли мъжа да е до теб или някой от семейството ти?Имам предвид буквално.

Пепи, извинявай, ама отдавна не съм влизала та те забавих сериозно ;)

1. От Пратчет точно сега не се сещам точен лаф, но имам любими моменти като разговора за мъжете между Есме Вихронрав и Леля Ог.

2. Не, нямам достатъчно воля и си ми личи ;)

3. Страх е силно казано, но определено имам здравословна доза респект към някои животни и не понасях пълзящи насекоми. Чрез кастриране и добре организирани приюти, както в Германия, където животните живеят цял живот спокойно. Каквото няма разплодна стойност или не е предвидено за разплод - под ножа, гарантирам, че живеят по-здрави и по-дълго.

4. Надявам се спокойна и в пътуване, но дали, ще видим.

5. Искам си мъжа, семейството ще ми трябва по-натам. А ако имаш предвид буквално за раждането - не знам, мисля, че по-добре бих се справила, ако не го мисля и него, дали няма да припадне да си строши главата на плочките ;) Значи сама.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.