Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лексикон на форум "Любовни романи"

Featured Replies

Здравейте на всички. Ето че дойде време и аз да се представя. Публикувано изображение

1. Име. Имаш ли прякор/и, галени имена? Разкажи малко за тях.

Публикувано изображениеГанка, Ганенце, Ганичка, Гани, Гане, Ганинка и т.н. Прякори йок.

2. Твоята снимка

преди и сега: Публикувано изображение

на 9 месеца, на 16 може би, на около 19, на 22-23 и преди около 6-7 месеца

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

3. Рожденна дата

17.10.

4. Цвят на косата, а на очите?

Кестенява коса, пъстри очи Публикувано изображение

5. От къде си?

град Стамболийски, обл.Пловдивска

6. Имаш ли брат или сестра, а ще споделиш ли как се казва?

Имам брат - Георги, с две години по-голям.

7. С какво се занимаваш в момента?

Гледам си бебка Публикувано изображение

8. Семейно положение?

Омъжена Публикувано изображение

9. Любими: цвят, число, месец, сезон?

Обожавам синьото, числото е 3, нямам любим месец, а сезона е определено пролетта, когато всичко се разлиства и съживява.

10. Пушач или непушач?

Непушач от около 6 години

11. Пиеш ли? А носиш ли (на алкохол или приятели)?

Дам, за компания. На алкохол вече не толкова, колкото преди, което е нормално поради липса на тренинг.

На приятели съм мноооооооооого оскъдна, но тези, които наричам така, със сигурност са такива. Всъщност има само един човек, на когото бих дала това определение - другарчето ми от детските години, с която споделяме любовта към книгите и която много обичам Публикувано изображение Тя е човека, който е до мен през годините, в добро и лошо, в радост и беди. Останалите са просто познати в различен етап от живота ми.

12. Любимо животно, а растение?

Ако имах, бих си избрала котенце, а растение - бонзай.

13. Имаш ли домашен любимец...или саксия?

Нямам домашен любимец, но саксии имам много. Ето няколко от тях (в момента всички са в една стая заради отоплението) между които е моето бонзайче, което си донесох от Германия и е с мен вече 5 години.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

14. Каква музика обичаш?

Обожавам гръцката музика, иначе слушам всичко, без техно.

15. Любима песен, певица, певец, група, дует?

От изброените имам само любима певица и това е Селин Дион.

16. Какви филми харесваш?

Интересни...

17. Любим филм, актьор, актриса?

Step up 2: The Streets Публикувано изображение

18. Любима книга (посочи един роман и нещо встрани от жанра), автор, герой, героиня?

"Ти ми принадлежиш" на Джоана, встрани от жанра бих казала като цяло Артър Хейли с всичките му романи.

За автор, който още не е разбрал (че пропищях ушите на целия форум), това е Нора Робъртс.

Героиня е Алекс от "Ти ми принадлежиш", а герой нямам - Искам ги всичкитееееееееееееееее! Публикувано изображение

19. Предпочитана медия - радио, телевизия, вестници или интернет? Обичаш да си информиран/а или те устройва блаженото неведение?

Обожавам докато съм на компа да гледам ( или по-точно да слушам) ТВ. Устройват ме и двете положения на информираност...

20. Чужд език, който харесваш? А какъв знаеш?

Харесвам гръцкия език. За знаене, мога да кажа, че знам немски. Разбирам английски, руски и гръцки. Последния го знаех до степен нормален разговор в ежедневието, но след като започнах да уча немски, зарязах гръцкия и с течение на времето го забравих до толкова, колкото да поразбирам песните, които слушам. Иначе умението да чета и пиша на езика си остана.

21. В кои държави си бил, а кои искаш да посетиш?

Ами естествено в Германия, а ако се броят, и страните, през които се минава с автобус или кола дотам: Румъния, Унгария, Австрия, Сърбия, Словения и Хърватска. Искам да посетя може би Италия и Швейцария.

22. Хобито ти?

Книги и цветя

23. Девиза ти?

Ами да речем "Аз живея с околните, но не и за тях!"

24. За какво мечтаеш?

За спокоен и доволен живот.

25. От какво се страхуваш?

Не знам...

26. Песимист, оптимист или трезвомислещ реалист?

Определено реалист

27. Гордостта е?

Нещо което не искаш, но притежаваш

28. Държиш ли на думата си?

Определено, иначе не я давам

29. Латерна или добър слушател?

Хахахах, мноооооооооооого добър слушател

30. Обичаш ли предизвикателствата?

Давайте насам!

31. Любовта е?

Нещото, което се използва да се обяснят много постъпки, независимо лоши или добри.

32. Какво не би простила на най-близките си хора?

Няма такова нещо, затова са ми най-близки хора.

33. Опиши се с една дума.

Инат.

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Отговори 622
  • Прегледи 74,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ехее,Слънчице,най-после и ти на пангала!!! :) Казваш за себе си ,че си инат - от добрите или лошите? Много ми е интересно,как намираш време- домакинство,семейство,бебче–и този подробен блог винаги с най-актуалната информация за книгите? Каква е най-голямата ти мечта - реално постижима? Какво мислиш по въпроса:„финанси-деца“,„любов-деца“? От къде тази любов към книгите? Съжаляваш ли ,че се прибра в България и имаш ли планове , като порасне малката,да ходиш пак някъде?

• Автор

Гане моите първо въпроси са: 1) Как попадна във форума? 2) Колко е голяма библиотеката ти, имам предвид бройка, ако си водиш такава? 3) Можеш ли да играеш сиртаки, или нещо друго което се води гръцки танц (не им знам имената). И изобщо обичаш ли да танцуваш, от кой тип хора си - тези които могат да станат шампиони в Денсингстарс, или си по-скоро дърво, което играе? 4) Виждам, че си много запалена по цветята, би ли се захванала да отглеждаш голяма цветна градина, защо не и оранжерия пълна с екзотични растения? 5) Сподели любимата си рецепта, приготвянето на която те изпълва с радост.

Ехее,Слънчице,най-после и ти на пангала!!! :giggle1:

К'о да пра'йш?!

Казваш за себе си ,че си инат - от добрите или лошите?

Иска ми се да вярвам, че съм от добрите, но не винаги ми се отдава...

Много ми е интересно,как намираш време- домакинство,семейство,бебче–и този подробен блог винаги с най-актуалната информация за книгите?

То да беше само това. Не че се хваля (но не се и оплаквам, в никакъв случай), ама освен това редактирам, сканирам и качвам торенти. Опитвам се да балансирам и мисля, че успявам да се справя доста добре. А и си имам едно кротко бебче-ангелче (метнала се е на майка си Публикувано изображение).

Какво мислиш по въпроса:„финанси-деца",„любов-деца"?

Мисля, че когато човек иска, може да отгледа и повече деца с по-малко финанси. За съжаление от стремеж да задоволим едно дете с всичко (което според мен не е правилно), се решаваме да имаме по-малко деца. Аз лично бих искала минимум две, а ако стане, ще се радвам и на трето.

От къде тази любов към книгите?

По книгите се запалих в началото на 90-те, което ще рече преди почти 20 години. Имах комшия, който имаше невероятно много книги. Започна да ми дава да чета и аз така се зарибих, че повечето джобни пари отиваха за книги. Чета разнообразна литература, въобще всичко, което ми попадне. Публикувано изображение

Съжаляваш ли ,че се прибра в България и имаш ли планове , като порасне малката,да ходиш пак някъде?

Определено не. Харесвам Германия с уредеността й и възможностите й, но само дотолкова. Искам, не искам, със сигурност ще отида поне още няколко пъти. Поне такива са плановете ми засега.

Гане моите първо въпроси са:

1) Как попадна във форума?

Мисля, че беше след Коледата на 2008 г. Приятелката ми дойде у нас и както винаги заговорихме за книги. Тя беше попаднала на темата и ми каза. Всъщност аз също бях попадала на нея, но това беше преди да почне да се развива. Спомням си, че на 30.12 до през нощта и на 31 сутринта изчетох всичките деветдесет и няколко страници, изписани дотогава и изтеглих всички сканове. Почувствах се толкова благодарна, а и между ходенията в Германия си стоях по няколко месеца вкъщи и имах много свободно време и реших да помогна и аз с каквото мога. Понеже нямах скенер, а аланглето ми е на ниво "разбиращ", реших да си предложа услугите при редакциите. Първата ми редакция беше катастрофа. Публикувано изображение От желание да се покажа "можеща", се изложих. Въпреки, че не разбирах половината термини от препоръчителните проверки, реших да не питам и редактирах книгата, като мислех, че съм я направила перфектно. И тогааааааааааава Тори Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение , а аз Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение. Седнах и изрових инфо за всички термини, които не разбирах, а които не можах да намеря, попитах Тори и тя душицата со кротце, со благо, обясни кое как е. Оттогава, с изключение на няколко залитания, мисля, че си върша съвестно работата. Започнах и да сканирам, защото се оказа, че се търси една книга, която много се искаше, а аз я имах - Изумрудите на Бианка на Нора, както и едно книжле, което Инка (Ralna) много искаше да прочете след зарибяване от страна на Ели (NELG). Както споменах, нямах скенер, та ги снимах с дигиталния. Тогава приятелката ми предложи да взема нейния скенер, за да сканирам и горкичкия, остана си при мен. Ох, отплеснах се, но в общи линии: Дойдох, видях, останах!

2) Колко е голяма библиотеката ти, имам предвид бройка, ако си водиш такава?

След бърза справка със списъците ми в блога, към момента притежавам 1088 книги

3) Можеш ли да играеш сиртаки, или нещо друго което се води гръцки танц (не им знам имената). И изобщо обичаш ли да танцуваш, от кой тип хора си - тези които могат да станат шампиони в Денсингстарс, или си по-скоро дърво, което играе?

Сиртаки съм играла, но популярния вариант от няколко стъпки, който съм виждала да се играе в България. Истинско сиртаки - не. Мога да правя и няколко основни стъпки на зейбекико или да се полюшвам в ритъма му, но дотолкова. Преди бях "Dancing Queen", но с времето нещо "улегнах".

4) Виждам, че си много запалена по цветята, би ли се захванала да отглеждаш голяма цветна градина, защо не и оранжерия пълна с екзотични растения?

Можеш да се обзаложиш! Всъщност бих направила така, че да направя дома ми "джунгла" от цветя. В интерес на истината обичам повече стайните растения пред тези в градината. И винаги ме е теглило към нестандартните, различните цветя. Не съм привърженик на това, да си напълня дома с 20-30 саксии различно цъфтящи мушкато или да имам от дадено цвете по 5 саксии. Засега се въздържам, защото влезнахме в новия ни дом след раждането на Дара и има още какво да се дооправя, като едно от нещата е отоплението през зимата. Затова съм наблъскала цветята в една стая и не смея много да купувам. Но като се поуредим, ще има цветя навсякъде.

5) Сподели любимата си рецепта, приготвянето на която те изпълва с радост.

Хм, всъщност обожавам да готвя и ако имам време, почвам да готвя 1 нещо и накрая завършвам с няколко направени неща. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Рецепти много, но особено лятото обичам да правя рататуи. В Германия го приготвяхме по следния начин:

Продукти: кромид-лук, чушка (най-много пасват "трикольорите" в Метро: 3 камби в една опаковка - зелена, жълта и червена), тиквички, патлаждан, 1 глава чесън и айвар. Без чесъна, останалите продукти са в еднакво количество, като се ръководя според чушките - слагам и трите за цвят. Около 2 глави колкото юмрук лук, една средна тиквичка и един среден патладжан. Но пропорциите може да си ги направи човек както иска или както дойде. Аз личко гледам да са поравно.

Приготвяне: Продуктите се нарязват предварително на еднакви кубчета около 1х1 см. В тиган (достатъчно дълбок да побере всички продукти) или тенджера се слага обилно зехтин - да покрие добре дъното. Продуктите се запържват последователно в следния ред - чесън, лук, чушка, тиквичка, патладжан. Слага се и около 3-4 с.л. айвар, подправя се със сол и суха мащерка. Аз лично слагам "Kräuter de Provence" - френска подправка, състояща се от босилек, майоран, риган, розмарин, лавандула, мента и мащерка, но не знам дали тук се намира. В различните вариации на подправката слагат още естрагон, резене, кербел (азиатски магданоз), даф. лист или салвия. Когато зеленчуците са почти готови, се махат от котлона. Обичам леко да хрупкат, отколкото да са разкашкани, а и процеса на готвене не спира със махането от котлона.

Готовото рататуи може да се яде самостоятелно или като гарнитура на месо. Аз лично много го обичам със спагети.

Леле, леле, започнах да си облизвам пръстите. Жена-чудо - чете, редактира, с торенти се занимава, гледа бебе, поддържа дом, готви, чисти, пере, подрежда, цветя гледа... и още колко ли неща... Аз имам един въпрос: Ще се ожениш ли за мене? Чисто фиктивно. Хареса ми кухнята ти. :P А сериозните: Най-красивото нещо, което си виждала е...? Може ли да споделиш една своя мечта, която си спомогнала да осъществиш, и някоя, за която тепърва се бориш, или ще се бориш? Когато си в чужбина носталгията ти силна ли е? А сега, когато имаш и малката сладурка, няма ли да е десеторно по-силна, или тя ще идва с теб на пътуванията? Спомена, че искаш малко котенце... Какво мислиш за домашните любимци и малките дечурлига? Против ли си гледането и на двете на едно място или смяташ, че няма опасност за бебешоците? Имаш ли фобии, или по-обикновени страхове? Сняг, пързалка, скивлек, шейни, ски, лифтове, адреналин и приключения или Слънце, полянка, пикник, цветя, езерце, спокойствие и уют? Нещото, без което не можеш е...? А нещото, с което не можеш /или не понасяш/ е...?

Леле, леле, започнах да си облизвам пръстите. Жена-чудо - чете, редактира, с торенти се занимава, гледа бебе, поддържа дом, готви, чисти, пере, подрежда, цветя гледа... и още колко ли неща...

Аз имам един въпрос: Ще се ожениш ли за мене? Чисто фиктивно. Хареса ми кухнята ти. :ph34r:

'Зимам тъ.

А сериозните:

Най-красивото нещо, което си виждала е...?

В момента не мога да преценя, може би най-зрелищното е Мариенплац в Мюнхен, но знаеш ли, като прочетох въпроса, първото нещо, което ми хрумна беше дъщеря ми...

Може ли да споделиш една своя мечта, която си спомогнала да осъществиш, и някоя, за която тепърва се бориш, или ще се бориш?

Осъществената мечта е дома ми, заради когото се аложи да замина в чужбина, за да го построим. Мечтата, за която тепърва ще се боря, е да отгледам едно здраво, силно и възпитано дете (деца).

Когато си в чужбина носталгията ти силна ли е? А сега, когато имаш и малката сладурка, няма ли да е десеторно по-силна, или тя ще идва с теб на пътуванията?

В началото е доста силна. Всъщност аз съм работила на две места в Германия. На първото имах възможност само да се обаждам по телефона и понеже договора ми беше за година и половина с отпуски на по 6 мес и като прибавим, че това беше първото ми отделяне от мъжа ми и то няколко месеца след сватбата... да беше много тежко. На второто място отидох при братовчедка ми, с която работехме на едно и също работно място и деляхме един апартамент. Затова решихме да си прекараме нет и вече беше по-добре. Можех по скайп да си говоря със всички, колкото исках, а и след "големия" договор, следващите бяха за по няколко месеца, така че се ядваше. Пък и човек третръпва.

Не ми се мисли за това, че ако замина, трябва да я оставя. Не бих я влачила по пътища и то за няколко месеца. Дори и сега като пиша, тя си играе на леглото и ми показва разни неща, гледа ме и ми се усмихва...

Спомена, че искаш малко котенце... Какво мислиш за домашните любимци и малките дечурлига? Против ли си гледането и на двете на едно място или смяташ, че няма опасност за бебешоците?

Нямам нищо против, но може би детето трябва да е по-голямо. Опасност има винаги и от всичко, но пък това не означава, че трябва да го лишаваме от подобни радости. Единственото, което би ме спряло, е това, че живеем на третия етаж, а не искам да гледам домашен любимец само вкъщи. Но като му дойде времето, ще му мислим с баща й. :)

Имаш ли фобии, или по-обикновени страхове?

Мне.

Сняг, пързалка, скивлек, шейни, ски, лифтове, адреналин и приключения

или

Слънце, полянка, пикник, цветя, езерце, спокойствие и уют?

Макар, че и двете си имат своето очарование, определено съм за Слънце, полянка, пикник, цветя, езерце, спокойствие и уют, а ако прибавиш и едно книжле за четене, ще ме спечелиш веднага за каузата. Ох, караш ме да си мечтая...

Нещото, без което не можеш е...?

В последно време това е лаптопа Публикувано изображение

А нещото, с което не можеш /или не понасяш/ е...?

Кавгата, караницата...

Гане, по кое време си била в Мюнхен, защото аз бях там от Юни 2006 до Декември 2007. А къде си работила? Може да имаме общи познати или да сме се срещали. Аз бях в Макдоналдс на Щахус. А не би ли искала да вземеш мъжа и детето и да отидете да живеете там за постоянно? Какво мислиш за българите в чужбина? Можеш ли да им се довериш или винаги гледат как да се възползват от теб? П.С. И според мен Мариен плац е най-красивото нещо, което съм виждала.

Гане, по кое време си била в Мюнхен, защото аз бях там от Юни 2006 до Декември 2007. А къде си работила? Може да имаме общи познати или да сме се срещали. Аз бях в Макдоналдс на Щахус.

Ети, едва ли ако сме се срещали, не помним. В Мюнхен съм ходила само няколко пъти на разходка. Иначе заминах за първи път януари 2004 за около 2 седмици, за да видя мястото и работата. Реших да приема предложението за работа и се прибрах. В средата на февруари заминах отново с 18-месечен договор. Бях в Бад Тьолц (Bad Tölz) и по-точно в Tölzer Bräustüberl .

Между другото много живописен град. Руми, ако не си ходила там, посети го някой уикенд, няма да съжаляваш.

След като ми изтече договора се прибрах август 2005 и си спомням, че тъкмо бяхме седнали на масата, когато получих смс от братовчедка ми да не си разопаковам куфарите, щото шефовете й са ми изпратили сезонен договор. Няма да описвам чувствата си в този момент. Заминах около месец, след като се бях прибрала. От тогава до миналата година лятото работех там сезонно по няколко месеца - Markt Wartenberg. То е на около 14 км от Ердинг и на около 30 от Мюнхен. Работех ето тук - Hotel Reiter Bräu.

А не би ли искала да вземеш мъжа и детето и да отидете да живеете там за постоянно?

Категорично не. Иначе досега да съм го направила. Хубаво е да печелиш там и да харчиш тук (поне досега), но да правиш и двете неща там, не е лесно.

Какво мислиш за българите в чужбина? Можеш ли да им се довериш или винаги гледат как да се възползват от теб?

Ами във всяко стадо си има мърша. Какво да ти кажа, зависи на какъв човек ще попаднеш. А и аз трудно се доверявам. Във Вартенберг нямах допир с българи, защото бях единствената там, където работех. В Тьолц имах бг колежки, даже се запознах с няколко момичета, които бяха в града или околностите. С тях се срещахме на кафенце. Нямам лоши преживявания, но не е зле човек да си има едно наум.

П.С. И според мен Мариен плац е най-красивото нещо, което съм виждала.

Публикувано изображение

Чеки се понамърдам и аз с някой въпрос. Нощна птица ли си или си утринно чадо /изключвам факта, че ся нямаш избор и Дара определя режима./ Спагети или пица? Или боб с наденица хихи. Дъ намбър уан парче на всички времена за теб. Мюзикъли са изразявам. Ако имаш право да си поръчаш превод /щот си с връзки нали хихихихи/ коя книга на Норка би искала да преведа? И дори можеш да разшириш отговора с книгата, която въобще най-много би искала да прочетеш на наш роден език скоро.

Слънчице,ще ме извиниш много щото се намесвам по този начин,но тъй като говориш за Бад Тьолц и Мариенплатц,ще си позволя да пусна няколко снимки.И напълно споделям мнението ти - абсолютно живописни места в които се потапяш в друго време!!!

Бад Тьолц

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Мариенплатц

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Чеки се понамърдам и аз с някой въпрос.

Нощна птица ли си или си утринно чадо /изключвам факта, че ся нямаш избор и Дара определя режима./

Да речем, че се нагаждам според момента. Имаше време, когато работех такава работа, че се прибирах по сутрините и спях през деня. Но сега съм "нормално" чедо. А и Дара е супер бебче, ляга в 8-9 вечерта, сутрин се будя, тя нашата си кротка и си играе с ръцете, чака мама да се събуди. :cool:

Спагети или пица? Или боб с наденица хихи.

И трите, дядо попе, и трите...

Дъ намбър уан парче на всички времена за теб. Мюзикъли са изразявам.

Туш! Как можа да ми зададеш такъв въпрос! Много труден избор. И все пак бих казала Celine Dion - Because you loved me. Ако беше до мен, бих ти я запяла, но понеже си на 120 км., ще те поздравя по друг начин:

http-~~-//www.vbox7.com/play:d6eaeabf

Ако имаш право да си поръчаш превод /щот си с връзки нали хихихихи/ коя книга на Норка би искала да преведа? И дори можеш да разшириш отговора с книгата, която въобще най-много би искала да прочетеш на наш роден език скоро.

Пак туш! Искам ги всичките и може би някога ще стане, но защо да не се започне с Considering Kate, единствената непреведена от Станисласки. Разширението може да се изрази в третата от поредицата Джон Медина на Линда Хауърд - 3. Kiss Me While I Sleep (2004)

Слънчице,ще ме извиниш много щото се намесвам по този начин,но тъй като говориш за Бад Тьолц и Мариенплатц,ще си позволя да пусна няколко снимки.И напълно споделям мнението ти - абсолютно живописни места в които се потапяш в друго време!!!

Хах, Руми, като се прибрах първия път, баща ми ме попита правила ли съм снимки да видят и аз му изръсих снимки от 7-8 ленти (тогава нямах дигитален, а обикновен апарат) и то само от града. Тогава той ме попита да не би да ставам архитект, та съм снимала само сгради. Но просто не може да устои човек. И сега, като си ги разглеждам, ме навяват спомени. Там бих се върнала с удоволствие, дори и да не е за работа.

Гане днес пия шампанско ве. Що ме разплакваш тъй ся. Хихи шегувам се и благодаря страхотно не само за поздрава, но и че ме върна в един много любим макар и тъжен за мен филм. Колкото до преводите нали ти казах с връзки си хихи. Исках го просто черно на бяло. Така де суросинкяво зилено на бяло на моя комп. Целуни Дара.

Гане днес пия шампанско ве. Що ме разплакваш тъй ся. Хихи шегувам се и благодаря страхотно не само за поздрава, но и че ме върна в един много любим макар и тъжен за мен филм. Колкото до преводите нали ти казах с връзки си хихи. Исках го просто черно на бяло. Така де суросинкяво зилено на бяло на моя комп. Целуни Дара.

Тенкю, пийпъл

Чакай сега да видим аз какво да питам, нещо така по щуричко... Ако можеше да имаш супер сила , каква би била тя? А ако беше невидима за един ден, какво щеше да направиш? Би ли искала да можеш да четеш мислите на хората? Аааа любим супер герой имаш ли си, а мадама от детско, на която толкова си се кефила ( както аз на Роуг от Х-Мен) че би искала да си като нея - я визуално, я по характер? И така и така сме на тази тема, а някой дразнещ много те герой, ама да е положителен , може да не е супер герой ( както мен ме дразни Човека-паяк, понеже постоянно се оплаква за нещо, ама честно ако обърнете внимание на детското от 90-те, всяка божа серия започваше с тирада, защо е толкова презрян от съдбата хаха).

Чакай сега да видим аз какво да питам, нещо така по щуричко...

Ако можеше да имаш супер сила , каква би била тя?

Ахахахах, какъв отговор ми дойде на акъла. Та... Ако можех да имам някаква суперсила, бих избрала свръхбързина, та да редактирам със скоростта на светлината public/style_emoticons/default/whistling.gif

А ако беше невидима за един ден, какво щеше да направиш?

Щях да се излежавам цял ден.

Би ли искала да можеш да четеш мислите на хората?

Мне, прекалено обременяващо е. Така бих научила повече лоши, отколкото добри неща и затова не си струва.

Аааа любим супер герой имаш ли си, а мадама от детско, на която толкова си се кефила ( както аз на Роуг от Х-Мен) че би искала да си като нея - я визуално, я по характер?

Ооооох, къде ме върна... Имаше едно време един сериал "Седморката на Блейк". След всеки епизод лапетата от махалата се събирахме и го разигравахме. Хаха, бяха славни времена :P

И така и така сме на тази тема, а някой дразнещ много те герой, ама да е положителен , може да не е супер герой ( както мен ме дразни Човека-паяк, понеже постоянно се оплаква за нещо, ама честно ако обърнете внимание на детското от 90-те, всяка божа серия започваше с тирада, защо е толкова презрян от съдбата хаха).

Тук 'ич не мога да се сетя

Колкото до преводите нали ти казах с връзки си хихи. Исках го просто черно на бяло. Така де суросинкяво зилено на бяло на моя комп. Целуни Дара.

Сънчо,ти по принцип празни приказки не говориш,значи ли това ,че трябва да се надяваме скоро да видим трета част на Джон Медина,преведена на български от нашия любим отбор????????

:D:wors::wub:

Сънчо,ти по принцип празни приказки не говориш,значи ли това ,че трябва да се надяваме скоро да видим трета част на Джон Медина,преведена на български от нашия любим отбор????????

:D:wors::wub:

Аве баш съвсем скоро не, но квото съм казала съм направила, така че тези две книжки, които каза Гането вече категорично са в списъка с предстоящи. Но преди да ги започнем ми се ще да си довършим проектите, които не са по малко страхотни от последния, на който вече се радвате.

Аве баш съвсем скоро не, но квото съм казала съм направила, така че тези две книжки, които каза Гането вече категорично са в списъка с предстоящи. Но преди да ги започнем ми се ще да си довършим проектите, които не са по малко страхотни от последния, на който вече се радвате.

Значи Гането заслужава гоооооооооляма почерпка,а пък ние ще се въоръжим с търпение!

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

• Автор

Гане, моите следващи въпроси са: 1) Плодове или зеленчуци предпочиташ, и в този ред на мисли сладко или солено? 2) За или против сапунените сериали, и защо? А ако ги харесваш, сподели нещо за любимците ти. 3) Представяш ли си някога да си учителка по нещо свързано с готвенето? Или някоя дрга професия или реализация, като да имаш собствен ресторант например? 4) Имаш ли шофьорска книжка, ако да - обичаш ли да шофираш, доставя ли ти удоволствие или напротив предпочиташ да си зяпаж пейзажа през прозореца?

Гане, моите следващи въпроси са:

1) Плодове или зеленчуци предпочиташ, и в този ред на мисли сладко или солено?

Обичам и плодове, и зеленчуци. А от вторите определено соленото, изразяващо се в солети, пуканки, чипс, семки, но пък мразя яденето да ми е солено.

2) За или против сапунените сериали, и защо? А ако ги харесваш, сподели нещо за любимците ти.

Нямам нищо против сапунките, едно време дори ги гледах, но както всичко друго, и те се оказаха преходност за мен. Първият ми сериал беше "Есмералда" и затова има специално значение за мен, следваха Росалинда, Право на любов, Лус Мария и т.н. И понеже когато нещо ми е страст и се хвърлям с такъв плам в него, в този случай чак си имах тетрадка, в която описвах героите и актьорите, които ги играят и други подробности по сериала. Изрязвах картинки от списанията и си ги лепях в нея, абе въобще тийнейджърска му работа.

3) Представяш ли си някога да си учителка по нещо свързано с готвенето? Или някоя дрга професия или реализация, като да имаш собствен ресторант например?

Мне, ама хич. Всъщност професията ми е с две специалности: готвач и сервитьор, отделно съм работила и една-две други неща, но собствен ресторант не бих отворила. За учителка трябва да уча още, а не виждам перспектива в учителстването. Така че и това отпада.

4) Имаш ли шофьорска книжка, ако да - обичаш ли да шофираш, доставя ли ти удоволствие или напротив предпочиташ да си зяпаж пейзажа през прозореца?

Сега тук ще ме караш да се червя. Имам книжка от почти 13 години и с изключение на каране известно време след вземането, не съм се качвала да карам. И да си кажа честно нямам желание. Предпочитам да си зяпам пейзажа през прозореца.

Дано пак не та фрасна у Тушето и с риск да злоупотребя с професията ти въпросите ми са: Ако ама то не е ако а когато надодиш с какво би искала да те посрещна? Имам предвид на кое ястие ша си речеш ейй пък че убавиня. Кое е нещото дето не само можеш готвиш но и ядеш всеки божи ден със завиден апетит - еле пък ако ти го натвори някой друг и каже воала? И нещо извън манжорното: Как възприемаш поговорката " Няма ненаказано добро" и според теб тя част от манталитета на народа ни ли е или е просто горчив споделен опит?

Дано пак не та фрасна у Тушето и с риск да злоупотребя с професията ти въпросите ми са:

Душко, с професията не мож злоупотреби...

Ако ама то не е ако а когато надодиш с какво би искала да те посрещна? Имам предвид на кое ястие ша си речеш ейй пък че убавиня.

Сигурна съм, че с каквото и да ме посрешнеш, се ще е убавиня. Ама ако има домашно направена хрупкава пица, съм твоя завинаги Публикувано изображение

Кое е нещото дето не само можеш готвиш но и ядеш всеки божи ден със завиден апетит - еле пък ако ти го натвори някой друг и каже воала?

Обожавам таратор, а ако го направи майка ми, м-м-м-м... Публикувано изображение

И нещо извън манжорното:

Как възприемаш поговорката " Няма ненаказано добро" и според теб тя част от манталитета на народа ни ли е или е просто горчив споделен опит?

Може би по малко и от двете. Имах колега немец, който все повтаряше какво му е казвала майка му: "Не прави добро, да не получиш зло". За мен тази поговорка изразява неблагодарността на един човек към друг и за съжаление тя много често се среща при нас. Бих искала да е иначе, но...

Кат додиш ша ти готви мъжо то е ясно. Кат неговата пица друга няма. А за тиринтора сме на един акъл - винаги и по всяко време. Колкото до провокативният ми въпрос щеше ми се кажеш "не душко не сме таквиз" ама ти овне и реалист и за съжаление и мойте щипки вече не улавят друго.

Дойде и моят ред да се влключа :ph34r: Ето и моите въпроси: 1.Коя е най-сладката ти победа? 2.Ако можеш да се смениш някой за един ден,кой би бил той и защо?И какво би направила през този ден? 3.Ако имаше възможност да се срешнеш с любим твой литеретурен герой,кой би избрала и защо? 4.Вярваш ли любовта от пръв поглед?Ако не е прекалено лично да попитам,така ли се случи с мъжа ти или се открихте постепенно? 5.Вярваш ли,че не сме сами във вселенета?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.