Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лексикон на форум "Любовни романи"

Featured Replies

Той Хитлер ако е имал ментално заболяване, едва ли сам е можел си го определи. Сори май съм вече малко професионално изкривена и седнах да разсъждавам,то и аз съм чувала, че всъщност не е бил психопат по рождение, но нека се вмъкна с една интересна психологическа задачка. Като бяхме в училище нашата г-жа реши да ни зададе задачка в часа по псиохология и казва така - Деца сега ще ви опиша две момчета, а вие ми кажете кое бихте предпочели за приятел. Първото - добър ученик, увлича се по музика, художествени изкуства и т.н. с две думи дете мечта за родителите си сещате се. Второто - среден ученик, хайманосва наляво надясно, не е като да не пийва и т.н. нехранимайко ама не от най-лошите. И тука за да се натегнат на учителката всички освен мен и приятелката ми викат ооо първото как, ние обаче двете твърдо заставаме зад номер две. Решихме сме честни - пусти марийки както се казва. Та учитлката вика деца първия е Хитлер, втория Чърчил. Аз тогава си харесах моя човек и почнах се ровя из биото му. И след това километрично лирично отклонение, за да не е съвсем офтопик, а поддържате ли у вас някой конкретен пилот от формулата, все има леки предпочитания към някой...

• Отговори 622
  • Прегледи 74,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Той Хитлер ако е имал ментално заболяване, едва ли сам е можел си го определи. Сори май съм вече малко професионално изкривена и седнах да разсъждавам,то и аз съм чувала, че всъщност не е бил психопат по рождение, но нека се вмъкна с една интересна психологическа задачка.

Като бяхме в училище нашата г-жа реши да ни зададе задачка в часа по псиохология и казва така - Деца сега ще ви опиша две момчета, а вие ми кажете кое бихте предпочели за приятел. Първото - добър ученик, увлича се по музика, художествени изкуства и т.н. с две думи дете мечта за родителите си сещате се. Второто - среден ученик, хайманосва наляво надясно, не е като да не пийва и т.н. нехранимайко ама не от най-лошите. И тука за да се натегнат на учителката всички освен мен и приятелката ми викат ооо първото как, ние обаче двете твърдо заставаме зад номер две. Решихме сме честни - пусти марийки както се казва. Та учитлката вика деца първия е Хитлер, втория Чърчил. Аз тогава си харесах моя човек и почнах се ровя из биото му.

И след това километрично лирично отклонение, за да не е съвсем офтопик, а поддържате ли у вас някой конкретен пилот от формулата, все има леки предпочитания към някой...

Едва ли някой на времето е имал смелостта да го освидетелства.Наскоро четох твърдението,че бил сключил „сделка“ и „продал душата“ си на дявола,защото малко известен факт е ,че срещу него е имало 42 опита за покушение и всичките -неуспешни.Даже американски учени правили разстановка на един от фрапиращите случаи,при който се взривява устройство на 1,5м от него и той има само драскотини,а манекена ,който изпълнявавал неговото тяло при опита,било издухано от взривната въла и смачкано.Така,че всичко около него е пълно със загадки,а отговорите са само предположения.Но стига по този въпрос.

Тъй като няма българско участие във Формулата,естествемо сме за немското и до скоро - за Михаел Шумахер,а сега - за Себастиан Фетел.

Още няколко въпросчета от мен :( 1.Кой от замъците,които си посещавала ти е най любим и защо? 2.Коя е била най-сладката ти победа,а най горчивата загуба? 3.Ако имаше възможност би ли променила нещо в живота си дотук? 4.Какво би направила,ако си невидима за един час?

1.Кой от замъците,които си посещавала ти е най любим и защо?

Всички замъци в които съм ходила,са очарователни и красиви.Но най - голямо удоволствие ми достави посещението на два занъка-Neuschwanstein и Linderhof.Трябва вътрешността да се види ,неможе да се опишат с прости думи красотите.Ще кача още някоя снимка.

2.Коя е била най-сладката ти победа,а най горчивата загуба?

Сладка победа съм имала,но няма друго да споменавам,защото е лично.,Много горчива загуба не съм имала,да ме пази Господ.

3.Ако имаше възможност би ли променила нещо в живота си дотук?

Да, бих променила едно нещо,семейството ми го знае,но е много лично.

4.Какво би направила,ако си невидима за един час?

Бих отишла да видя ученическата си любов!!!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Благодаря за снимките,прекрасни са http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Сега нямам възможност,но се надявам някой ден да мога да ги посетя,както и останалите :speak:

1. Име. Имаш ли прякор/и, галени имена? Разкажи малко за тях.

Казвам се Милена. Галени имена са почти всички производни на името ми...Миме, Мимче, Мимка, Мимо, Миленке (което не го обичам особено много), Миле, Миленче, а нашите, когато ми се радват ми казват Мимозо :speak: Иначе сред приятелите си съм известа и като Мите, а това е една дълга история на нашата компания, но на кратко започнаха да ми кават така заради латиницата.. Mimeto.. Тук съм по-известа и като Блеки.. Така, че общо взето всеки си ми казва така както му харесва :wors:

2. Твоята снимка

Публикувано изображение

3. Рожденна дата

06.08.1987, На 23 години, зодия Лъвче (изтъквам го, защото много си обичам зодията)

4. Цвят на косата, а на очите?

Светлокестенява, лятото по-светла, зимата по-тъмна, с кафяви очи

5. От къде си?

Родена съм в Горна Оряховица, но сега откъде съм емии.. малко е трудно да се каже..за това да кажем жителка на България и по-специално на Търновска област..

6. Имаш ли брат или сестра, а ще споделиш ли как се казва?

Имам брат, който е с три години по-малък от мен, казва се Генади и е един от най-добрите ми приятели, изключително близки сме и си споделяме всичко.

7. С какво се занимаваш в момента?

Преди около месец започнах работа, а иначе от около три години съм си звероукротител на едно диване..малкия ми три годишен син :P

8. Семейно положение?

Обвързана с едно дете. Общо взето в къщи си имам голямо и малко чудовище, които поне не ме оставят да скучая

9. Любими: цвят, число, месец, сезон?

Цветовете са много, но май най-обичам синьо, Числата 6,13 и 11 - рожденният ден на малкото чудовище, Месецът е август, а любимите ми сезони са пролетта и лятото..обичам да ми е топло, а и много обичам да пътувам, а тогава е най-подходящото за дълги разходки :)

10. Пушач или непушач?

Непушач

11. Пиеш ли? А носиш ли (на алкохол или приятели)?

Не пия, или поне не често..всъщност ако трябва да бъда честна винаги аз съм тази, която остава трезвена и гледа сеири. Случвало ми се е един или два пъти да пийна и аз (единият беше с шотове с текила), но никога не съм стигала до там, че да ме носят или да правя глупости, а що се отнася до това дали съм носила приятели..случвало се е три-четири..хиляди пъти :hush:

12. Любимо животно, а растение?

Обичам котки във всичките им разновидности..

13. Имаш ли домашен любимец...или саксия?

Публикувано изображение

Освен този домашен любимец друг си нямам..казва се Ивайло :P

А за цветята, имам си няколко саксии..

http://img690.imageshack.us/img690/50/29112010766.jpg

http://img18.imageshack.us/img18/8273/29112010757.jpg

http://img545.imageshack.us/img545/5414/29112010758.jpg

http://img703.imageshack.us/img703/4175/29112010760.jpg

http://img33.imageshack.us/img33/8355/29112010761.jpg

http://img717.imageshack.us/img717/2825/29112010762.jpg

http://img23.imageshack.us/img23/643/29112010763.jpg

http://img156.imageshack.us/img156/784/29112010765.jpg

Не, че съм голяма привърженичка на цветното царство(въпреки, че почти всичко, което посея пониква) , но тъй като са подаръци от приятели и баби цветарки, няма как и си ги гледам..

14. Каква музика обичаш?

По принцип мога да слушам всичко и обичам да танцувам на всичко, но в момента съм тотално на вълна рок, метал и всичко що е по-хард..

15. Любима песен, певица, певец, група, дует?

Любимите ми песни са много, но да речем Poison на Alice Cooper, Wanted dead or alive, Blaze of Glory на Bon Jovy, I stand alone на Godsmack, Here without you на 3 Doors Down, песните на Брайън Адамс, Nothing else matters на Металика, Tainted love, Beautiful people, This is the new shit na Manson, но харесвам и много денс парчета. Обожавам и ретрото. А за чалгата..ами бивша чалгарка, която няма нищо против чалгата, просто вкусовете ми се промениха с годините...

16. Какви филми харесваш?

Романтични, комедии, анимации и екшъни

17. Любим филм, актьор, актриса?

Много харесвам Властелинът на пръстените, Карибски пирати и Step up 1 и 2, скоро ще гледам и 3.. За любим актьор и актриса..не мога да кажа, че имам любими..

18. Любима книга (посочи един роман и нещо встрани от жанра), автор, герой, героиня?

От любовните (вече ставам досадна), но най-много обичам Покорителят на Джоана Линдзи. А в страни от нашият жанр харесвам Хари Потър, Властелинът на пръстените, романите на Агата Кристи, Артър Конан Дойл, Реймънд Чандлър, Тери Пратчет... От българските обичам разказите на Йовков и Елин Пелин, а от романите Тютюн на Димитър Димов. Любим герой ми е Еркюл Поаро, за мен това е най-великият детектив от роман. Харесвам и Смърт от светът на диска...

19. Предпочитана медия - радио, телевизия, вестници или интернет? Обичаш да си информиран/а или те устройва блаженото неведение?

Предпочитам интернет. Чета и вестници, слушам и радио и гледам доста телевизия, но Интернет е най-великото откритие по наше време.. Преди мечтаех да стана журналистка, но тъй като леекинко се провалих на кандидатстудентските изпити (слава богу) не следя нон стоп какво става, защото блаженното неведение е лукс, поне за ден два..

20. Чужд език, който харесваш? А какъв знаеш?

Харесвам английския. Поназнайвам мъничко английски, руският колкото да си изпрося боя, а немски..колкото да кажа на някого, че го обичам или че е свиня :ph34r:

21. В кои държави си бил, а кои искаш да посетиш?

Никъде не съм била, освен в милата родина. Искам първо да пообиколя България, а после ако мога и света. Нямам конкретни предпочитания..просто да пътувам и да видя свят както се казва..

22. Хобито ти?

Освен четенето, обичам и да пиша и да се разхождам. Писането е една от големите страсти в живота ми.

23. Девиза ти?

Нямам точно определен девиз. Но има мисли, в които вярвам истински.. Че е най-тъмно преди да изгрее слънцето и че човек никога не трябва да се отказва, а винаги да се бори до последно..

24. За какво мечтаеш?

Това е малкаа тайна, която може би след време ще споделя първо с вас. Не искам да го казвам, защото се боря да осъществя мечтата си, но независимо дали ще стане или не аз ще се боря до последно.. Стискайте ми палци! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

25. От какво се страхуваш?

От лоши, алчни и злобни хора, защото от лошия човек по-голямо чудовище няма..

26. Песимист, оптимист или трезвомислещ реалист?

Оптимист до мозъка на костите си. Въпреки, че са ми се случвали много кофти неща, както на всеки човек, но аз вярвам, че почти всичко може да се оправии че стига човек да иска нещо, ако сърцето му е чисто и той истински вярва може да постигне всичко..

Иначе има една много готина история точно в тоя смисъл:

Вървят си един оптимист, песимист и реалист в един тъмен тунел..в края на тунела виждат светлина. Оптимистът вижда светлината в края на тунела, песимистът вижда само мрак и тъмнина, реалистът вижда приближаващият се към тях влак..А машинистът..трима идиоти на релсите! Така, че всичко е въпрос на гледна точка..както гледаш на света, такъв ще е и той..

27. Гордостта е?

Зависи от момента, ситуацията и дали си горд или горделив..

28. Държиш ли на думата си?

Да, когато обещая нещо винаги го правя.

29. Латерна или добър слушател?

И двете. Когато трябва съм добър слушател..изслушвам, успокоявам и се опитвам да помогна.. дори се правя на маймуна за да развеселя някого. А когато ми е приятно, весело, събрали сме се компания не ми млъкват устата..

30. Обичаш ли предизвикателствата?

Моя живот е едно голямо предизвикателство, приятелите и близките ми се чудят как се справям..или по-точно как се справих..

31. Любовта е?

Лично за мен любовта е всичко..

32. Какво не би простила на най-близките си хора?

Простила съм доста неща, ще продължавам да прощавам и занапред. И не само на близките ми.. човешко е да се греши, божествено е да се прощава..Публикувано изображение :P

33. Опиши се с една дума.

Мечтателка

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Ха,Миме,здрасти!Оказва се ,че си колкото средната ми дъщеря.Тя все казва ,че е още малка за отговорностите за семейство,а виждам ти имаш вече 3-годишен син.Мойте поздравления.Можеш ли да споделиш,когато се омъжи беше ли готова за това или просто дойде„сляпата неделя“.Сега младите казват „едно дете стига,няма финансови възможности за повече“.Ти самата колко деца искаш и какво мислиш по въпроса „финанси-деца“,„любов-деца“.Много ми е интересно какво точно пишеш-може ли да споделиш малко повече.

• Автор

Мими, моите първи въпроси са: 1) Вярваш ли в свръхестественото, смяташ ли че наистина съществуват хора с такива способности? И в същия тон ходила ли си на врачка/екстрасенс/нумеролог и подобните им? 2) Ако можеш да избираш в кой град в България да се установиш той ще е? 3) Помниш ли коя беше любимата ти играчка като дете? 4) Обичаш ли да домакинстваш, отдават ли ти се тези задължения или напротив тежат ти и само при мисълта за тях настръхваш? 5) Откога четеш любовни романи и как попадна във форума?

Ха,Миме,здрасти!Оказва се ,че си колкото средната ми дъщеря.Тя все казва ,че е още малка за отговорностите за семейство,а виждам ти имаш вече 3-годишен син.Мойте поздравления.Можеш ли да споделиш,когато се омъжи беше ли готова за това или просто дойде„сляпата неделя“.Сега младите казват „едно дете стига,няма финансови възможности за повече“.Ти самата колко деца искаш и какво мислиш по въпроса „финанси-деца“,„любов-деца“.Много ми е интересно какво точно пишеш-може ли да споделиш малко повече.

Ами, Руми, тогава явно е била и сляпата, че и глухата неделя, но се случи, че забременях първият семестър на първи курс...Непланирано, но тези неща понякога се случват. Когато разбрах бях ужасена, но и лично за себе си знаех, че няма да го махна (аз съм твърдо против абортите), имах подкрепата на човека до мен. Абсолютно всички мои близки хора бяха общо взето против да го родя: "Ти , си студентка, сега почваш ще си съсипеш живота.." Все неща от този сорт..но аз казах, че ще завърша и ще си гледам детето, колкото и да ни е трудно..еми направих го. И не мисля, че децата са спирачка за упоритите хора и за тези, които вярват в нещо.. Аз просто прекалено силно вярвам, че ще ми се случат хубави неща..

Аз искам да имам две деца, без значение финансовия въпрос и т.н, според мен едно дете може да се гледа и с малко пари (доказателството е моя случай), но с много любов.. Въпреки всичко ще направя всичко, което зависи от мен нищо да не им липсва на децата ми..

Мими, моите първи въпроси са:

1) Вярваш ли в свръхестественото, смяташ ли че наистина съществуват хора с такива способности? И в същия тон ходила ли си на врачка/екстрасенс/нумеролог и подобните им?

Вярвам, че има хора с такива способности, защото имаме такива истории в моето семейство и то доказани. Баща ми е ходил при баба Ванга (брат ми като бебе беше с бронхиална астма), та отишъл е той един път..имало страшна навалица и си е тръгнал. Отишъл втори път, нито си е казал името, нито нищо и тъкмо пак щял да си тръгне и тя го извикала..казала му е как да излекуват брат ми.. Мога да ви разкажа поне още три истории за тези неща, но да го оставим за друг път.

А вярвам и по-друга причина, аз сънувам разни неща, които се сбъдват..сънувах и неща, които са многооо странни, но се случиха.. Така, че да вярвам, защото има нещо..

2) Ако можеш да избираш в кой град в България да се установиш той ще е?

Мечтата ми е да живея във Велико Търново.. учила съм пет години там и мога да кажа, че са едни от най-хубавите в живота ми.. Имам много приятели, а и самият град мен ме зарежда. Когато отида там съм изключително щастлива..

3) Помниш ли коя беше любимата ти играчка като дете?

Тъй като съм израстнала с момчета (1 брат и 2 братовчеди + цялата махала).. най-обичах топка. Играла съм мач и всякакви производни на футбола игри.. :wors:

4) Обичаш ли да домакинстваш, отдават ли ти се тези задължения или напротив тежат ти и само при мисълта за тях настръхваш?

Аз съм от тези, които настръхват. Готвенето ми се отдава, но рядко имам "вдъхновение". Общо взето не съм по домакинстването.. за мое съжаление.. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

5) Откога четеш любовни романи и как попадна във форума?

Първите си любовни романи съм прочела на единадесет-дванадесет, но не ми станаха любими тогава. Случвало се е през годините да прочитам по някой любовен роман, но основно си търсех криминална или фентъзи литература. Преди две години обаче попаднах на селото на мъжа ми (още съм тука и е страшна скука).. нямаше какво да правя и едни приятели ми дадоха няколко романи (Ондин, Ариел, Сърце от лед, Сърце от пламък и Отровни думи).. после ми даваха още (след около седмица).. това лято изчетох сигурно над тридесет любовни романа. Като прочетох Отровни думи, много ми хареса, но дори и не си помислих, че може да е поредица, докато не попаднах на Покорителят.. А след това и тук, където се шмугнах да търся информация, за това колко бройчици е поредицата и така и не си тръгнах..

Ся и аз да се обадя като доказана рокаджийка. Ша ми споделиш ли любима балада, банда, парче, кавър, и в този ред на мисли, кой е концерта и на коя група, който никога няма да забравиш?

Ся и аз да се обадя като доказана рокаджийка. Ша ми споделиш ли любима балада, банда, парче, кавър, и в този ред на мисли, кой е концерта и на коя група, който никога няма да забравиш?

Любима балада - Nothing else matters, Mama said, Here without you, Feel на Robbie Williams.. и това е което се сещам на прима виста.

Любима банда - от чуждите харесвам Metallica, Godsmack, няколко песни на Manowar, Nickelback..

от българските умирам за БТР и Сигнал..

Любимо парче - Poison (Alice Cooper), Blaze of Glory, Wanted dead or alive, It`s my life, Have a nice day, I`ll be there for you, Always..и както съм тръгнала ще изброя всичко на Bon Jovy :biggrin:

За кавър не мога да кажа.. :biggrin:

Гледала съм много концерти на запис и нямам любим, но до сега не съм изпитала тръпката да гледам на живо, а знам, че няма база за сравнение.. завиждам (мъничко) на хората, които са го преживели :whist:

• Автор

Мими, моите следващи въпроси са: 1) Като родител имаш ли някаква мечта за сина си, в смисъл какъв очакваш да стане? И смяташ ли че има истина в това, че понякога родителите товарят децата си с планове и идеи, които всъщност изразяват собствените им непостигнати цели. 2) Има ли българска медийна личност, която харесваш, дотолкова, че изпитваш възхищение? 3) Би ли приела да участваш като статист в някаква телевизионна продукция и изобщо някога блазнилили са те подобни занимания? 4) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? 5) И теб да те попитам за темата с приятелството - мъж или жена е най-близката ти приятелка, и вярваш ли че може да съществува близко приятелство между представители от противополжния пол?

Любима балада - Nothing else matters, Mama said, Here without you, Feel на Robbie Williams.. и това е което се сещам на прима виста.

Любима банда - от чуждите харесвам Metallica, Godsmack, няколко песни на Manowar, Nickelback..

от българските умирам за БТР и Сигнал..

Любимо парче - Poison (Alice Cooper), Blaze of Glory, Wanted dead or alive, It`s my life, Have a nice day, I`ll be there for you, Always..и както съм тръгнала ще изброя всичко на Bon Jovy :blink:

За кавър не мога да кажа.. :speak:

Гледала съм много концерти на запис и нямам любим, но до сега не съм изпитала тръпката да гледам на живо, а знам, че няма база за сравнение.. завиждам (мъничко) на хората, които са го преживели :)

Кръвната група изкрещя. Уелкъм ту дъ клъб бъди. Лично ша та заведа на концерт на живо. А дано уцелим нещо от ранга на АСЕ ДЕЦЕТО

Мими, моите следващи въпроси са:

1) Като родител имаш ли някаква мечта за сина си, в смисъл какъв очакваш да стане? И смяташ ли че има истина в това, че понякога родителите товарят децата си с планове и идеи, които всъщност изразяват собствените им непостигнати цели.

За в момента искам само да е жив и здрав. Като порастне той ще си каже какво иска да прави с живота си, аз не мисля да го спирам. Надявам се да мога да му помогна да осъществи мечтите си.

Според мен има истина, но само за някои родители. Например моята майка е искала да стане счетоводителка, но дядо ми не й е позволил. Когато трябваше да кандидатствам след седми клас, бях "посъветвана" да кандидатствам това. Приех идеята за моя, изкарах пет години в Икономическия във Велико Търново, а след това и Свищов (но само поради стечение на обстоятелствата). Сега имам професии (счетоводител и мениджър), но усещам, че призванието ми е другаде, сърцето също..

2) Има ли българска медийна личност, която харесваш, дотолкова, че изпитваш възхищение?

Харесвам много Наско от БТР, за мен е уникален певец, но чак да му се възхищавам не. Харесвам Слави Трифонов като певец и бизнесмен (не знам какъв е като човек), но той е човек, който е преследвал мечтите си до край, точно за това му се възхищавам, защото много малко са хората в България, които го правят. Всички се примиряват с положението и се отказват от мечтите си, моя оптимизъм не ми го позволява, въпреки всичко...

3) Би ли приела да участваш като статист в някаква телевизионна продукция и изобщо някога блазнилили са те подобни занимания?

Бих приела да участвам в телевизионна продукция, но само ако съм зад камерата, а не пред нея. най-вероятно като сценарист или нещо подобно.. :speak:

4) Вярваш ли в любовта от пръв поглед?

Да, вярвам. И не защото имам познати, на които се е случило, просто сърцето ми е приело, че я има и тя е по-силна от всичко..

5) И теб да те попитам за темата с приятелството - мъж или жена е най-близката ти приятелка, и вярваш ли че може да съществува близко приятелство между представители от противополжния пол?

Първо ще отговоря на втората част от въпроса - да, според мен има такова приятелство и то може да е по-силно от всичко друго. Аз имам приятели (мъже), с които сме заедно над 16 години, повече от половината ми живот и знам, че винаги мога да разчитам на тях и те на мен. Близки приятели имам и от двата пола. Това са хора, които са правили какво ли не за мен. Подкрепяли са ме страшно много и не са ме изоставяли никога и дори да не се виждаме месеци и години, приятелството си го има и нито времето, нито разстоянието могат да го променят. Мисля, че съм благословена от към приятели..

Кръвната група изкрещя. Уелкъм ту дъ клъб бъди. Лично ша та заведа на концерт на живо. А дано уцелим нещо от ранга на АСЕ ДЕЦЕТО

Съни, обещала си вече.. няма да се отмяташ, а аз ще чакам с нетърпение :blink:

Съни, обещала си вече.. няма да се отмяташ, а аз ще чакам с нетърпение :blink:

Промис из ъ промис. Малиииииии да си имам аланглето.
  • Автор

Мими, следващите ми въпроси: 1) Море или планина? 2) Какво мислиш за дрехите на жените, за които четем в книгите? Мислиш ли, че би се чувствала удобно в подобно чудо от коприна и сатен? 3) Кака искаше да станеш като малка? И като стана въпрос задетските ти години, какво лапе беше кротичко или...с вечно кървящи колена? 4) Плачеш ли често на книги или филми? 5) Кой е любимият ти празник?

Аз хубаво си те кръстих блеки ощи от първия ти пост, щот съм една такава кръщавателна, но ми е интересно от къде идва ника ти. Има ли някаква история и първопричина и най важно хареса ли си кръщенето или ти го натресох хихи?

Мими, следващите ми въпроси:

1) Море или планина?

Много обичам да обикалям планините, но понякога много ми липсва соленият морски въздух. Така, че казвам и двете, но повече клоня към планина с подходящо място за къпане (я езеро, рекичка..)

2) Какво мислиш за дрехите на жените, за които четем в книгите? Мислиш ли, че би се чувствала удобно в подобно чудо от коприна и сатен?

Оо обожавам да чета за такива дрехи и ми се иска поне един ден да мога пробвам такива красоти. Може да изглеждам глупаво, но кой не си мечтае за рокли с кринолин или обикновените изчистени рокли.. За удобно не мисля, че ще се чувствам комфортно, тъй като аз съм абсолютно спортен тип, но с удоволствие бих ги поразвъртяла пред огледалото :rolleyes:

3) Кака искаше да станеш като малка? И като стана въпрос задетските ти години, какво лапе беше кротичко или...с вечно кървящи колена?

Мечтаех да стана лекарка поне 3-4 години и си държах на моето, докато не пораснах и не се сблъсках с биологията и химията.. Кротичко, срамежливо лапе с вечно забит нос в книгите.

4) Плачеш ли често на книги или филми?

Не знам дали има друга такава ревла като мен. Рева и на книги и на филми ама като абсолютна магарица. Когато някой влезе в стаята при мен и аз рева ама толкова сърцераздирателно и не мога да се успокоя, "натрапника" се шашка и мисли, че е станало нещо ужасно. И като ме попитат "Какво има, какво е станало?" И аз като кажа само "Книгата или филмът.." ме гледат все едно нещо ми хлопа дъската..

5) Кой е любимият ти празник?

Най-много обичам коледните празници и Нова година, от детските ми години ми е останало едно топло чувство и усещане за магия..

Аз хубаво си те кръстих блеки ощи от първия ти пост, щот съм една такава кръщавателна, но ми е интересно от къде идва ника ти. Има ли някаква история и първопричина и най важно хареса ли си кръщенето или ти го натресох хихи?

От малка мразя червено (майка ми ми беше накупила всичко що може в червено), а обичам рози и много ми харесва как звучи Блек Роуз.. А за Блеки от самото начало като ме кръсти така, бях на седмото небе..казвах на брат ми виж започвам да се вписвам, ставам част от една страхотна общност. Надух му главата.. Сега то е част от образа ми тук.. т.е всеки ме приема както си иска.. Но аз винаги ще си остана Милена, Мимето и т.н.. защото написаното не може да се мери с казаното на живо, защото понякога написаните думи могат да се изтълуват и погрешно.. За себе си знам, че искам да се запозная с всички ви на живо, защото ви чувствам близки..

И аз да се включа 1.Какви хора предпочиташ около себе си? Спокойни,бавни или по-забързани,дейни. 2.Има ли нещо в живота ти /човек или събитие/, което да е оставило много голям отпечатък, да го е пренасочил/за синчето ясно/ 3.Заминаваш ли от България, ако знаеш, че ще е по-добре за теб, за детето. 4.Казват,че южняците сме по-топли, по-гостоприемни, вярваш ли го и ако да, плюс ли е това? 5.Ти строга мама ли си, или слънчицето те върти на малкия си пръст? В днешно време децата се възпитават с разговори, опитваме се да сме им приятели, мислиш ли, че от време на време старите методи са полезни?/два шамара зад врата,образно казано/ 6.Назад в миналото или напред в бъдешето? 7.Лесно ли се вписваш в нова компания? Засега толкова,зададох някои от дежурните си въпроси, но то е защото те ме вълнуват.

Адашче,ето и моите въпроси към теб:

1.На кой кръстихте малкото чудовище :yanim: Някой от семейството или просто име,което харесвате?

2.А ти харесваш ли името си? :mark: И на кой си кръстена?

3.Ако не е тайна,как се запознахте с мъжа ти? И ако не е твърде лично, ще ни разкажеш ли за първата ви целувка?

4.Шоколад или конфитюр?

5.Какво мислиш за смъртната присъда? Трябва ли да я има?

6.Можеш ли да плуваш?

7.Какво искаш да е второто ти дете - момче или момиче?

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

И аз да се включа

1.Какви хора предпочиташ около себе си? Спокойни,бавни или по-забързани,дейни.

Обичам спокойни хора, тъй като и аз съм такава, но за съжаление около мен има толкова забързани и дейни, които ми се дразнят на мен, че не е истина. :down: Така, че бих казала, че обичам истинските хора, без преструвки и лицемерие..

2.Има ли нещо в живота ти /човек или събитие/, което да е оставило много голям отпечатък, да го е пренасочил/за синчето ясно/

Мисля, че всеки човек оставя някаква следа в живота ми. Имам предвид, че тези, които ти стават по-близки те оформят като човек и повлияват по някакъв начин на възприятието ти за света.

Да, има такива събития, но такива има в живота на всеки човек..безвъзвратната загуба на близки и особено на млади хора ... Разбираш колко крехко нещо е живота и колко е преходен, и се стараеш да забравиш малките ежедневни несгоди, лошото отношение и тежките думи, защото не знаеш какво ще стане утре...

3.Заминаваш ли от България, ако знаеш, че ще е по-добре за теб, за детето.

Първо ще опитам да направя всичко възможно тук, преди да погледна извън България и да, макар да не ми се иска, ако се наложи бих заминала, особено заради детето.

4.Казват,че южняците сме по-топли, по-гостоприемни, вярваш ли го и ако да, плюс ли е това?

Мисля, че е вярно. А дали е плюс или минус зависи от отсрещната страна..ако другият човек е добър, мил, толерантен е плюс, но ако отсрещната страна е някой, който не заслужава гостоприемство и добро отношение мисля, че е минус.

5.Ти строга мама ли си, или слънчицето те върти на малкия си пръст? В днешно време децата се възпитават с разговори, опитваме се да сме им приятели, мислиш ли, че от време на време старите методи са полезни?/два шамара зад врата,образно казано/

Понякога съм строга, понякога ме върти на пръста си (за сметка на това баща му е строг и за двамата). Правя всичко възможно да възпитавам с разговори, постигнахме приятелство..доверява ми се и ми разказва как е минал денят му на градината, споделя ми. Но се случва да има и крясъци, тъй като и двамата сме доста гласовити понякога, но за шамари ми се е случвало изключително рядко и само по дупето (и до сега се чувствам виновна), но понякога може да те изкара извън нерви. :baby:

6.Назад в миналото или напред в бъдешето?

Живей в настоящето, но гледай с надежда в бъдещето.

7.Лесно ли се вписваш в нова компания?

Определено. Никога не съм имала проблем да се вписвам в нова компания, тъй като съм добър слушател и в същото време не съм мълчалива и затворена..обичам разговори, смях, майтапи :mad:

Засега толкова,зададох някои от дежурните си въпроси, но то е защото те ме вълнуват.

Адашче,ето и моите въпроси към теб:

1.На кой кръстихте малкото чудовище :) Някой от семейството или просто име,което харесвате?

Ами на свекърва ми. Не исках да кръщавам на никого, но тъй като при раждането направих голям кръвоизлив и бях общо взето на косъм... След два дни като се пооправих излязох да ги видя как са и тя ревеше и аз я успокоявах (вместо тя мен) и тогава реших да я зарадвам. Иначе щеше да се казва Кристиан.

2.А ти харесваш ли името си? :) И на кой си кръстена?

Като по-малка изобщо не го харесвах. Като пораснах осъзнах, че ми пасва.. Милена означава милея, жалея - аз съм такава милостива и жалостива. Кръстена съм на баба ми Милка.

3.Ако не е тайна,как се запознахте с мъжа ти? И ако не е твърде лично, ще ни разкажеш ли за първата ви целувка?

Той беше дошъл на моето село, при общи приятели и негови братовчеди. Същият ден някакъв непознат номер започна да ми презвънява. Запознахме се и се сприятелихме, майтапихме се и се закачахме, но за мен не беше нищо друго освен нов приятел (а си имах и гадже тогава). За него е било малкоо по-различно, след няколко дена ми прати смс, който беше завоалирано послание, че има нещо повече, но тогава нищо не стана, останахме си приятели. След няколко месеца (вече и аз нямах приятел) се засякохме в чата (на 30 декември) и цяла нощ сме си писали. Той не спираше да ме взима на подбив и аз да се издрача му написах "Да, бе, да бе и аз те обичам"..това подписа съдбата ми.. над месец не се отказа, пишеше ми, търсеше ме, дойде заради мен на Търново в най-големият студ и аз в крайна сметка, захапах въдицата. На следващата ни среща, която отново беше на моето село се бяхме събрали в един приятел и тъй като нямаше места по леглата бяхме на земята, върху якетата на всички и така, както си говорехме той ме целуна. Оттогава минаха 5 години (на 4 февруари стават точно 5).

4.Шоколад или конфитюр?

Шоколад.

5.Какво мислиш за смъртната присъда? Трябва ли да я има?

Аз съм против. Не мисля, че отнемането на един човешки живот може да компенсира нещо, а и по-голямо наказание от това да изживееш живота си без свобода според мен няма.

6.Можеш ли да плуваш?

Да, като ютия по дъното. Голям съм удавник, макар че имам огромното желание да се науча, но не ми се получава..

7.Какво искаш да е второто ти дете - момче или момиче?

Момиченце, с цялото си сърце искам едно малко розово бебе (след няколко годинки).

Ето и моите въпроси :) Коя е най-сладката ти победа? Какво мислиш за положението в България,напред или назад отиваме,според теб? Имаш ли сцена от роман,която препрочиташ непрекъсното? Ако имаш избор с коя известна личност(жива или не) би се срещнала и защо?И какво би искала да и кажеш?

Редактирано от margc (преглед на промените)

Ето и моите въпроси :wors:

Коя е най-сладката ти победа?

Най-сладката ми победа е когато се докажа.. Когато някой близък или приятел се е съмнявал в мен и аз съм се справила е един малък триумф.

Какво мислиш за положението в България,напред или назад отиваме,според теб?

Колкото и да не ми се иска в случая изневерявам на оптимистичната си същност, но имам чувството, че потъваме все по-дълбоко в калта..

Имаш ли сцена от роман,която препрочиташ непрекъсното?

Даа, страшно много са. Препрочитам много забавни сцени, които да ме развеселят, но що се отнася до трогателна има една, която ми е най-любима

"15 декември 1809 година

Скъпи мой лорд Шефилд,

Днес е третата годишнина от сватбата ни и се чувствам задължена да ви уведомя, че вие сте все така безсрамен, непоносим и арогантен, да, дори повече от преди, особено откакто непрекъснато разнасяте дъщеря ни на раменете си из къщата и парка. Въпреки моите възражения и въпреки предупрежденията на скъпата ви добросърдечна майка, моята най-вярна съюзница, вие настояхте да й дадем името Саманта и това доведе дотам, че щом някой я извика по име, пристигат малката и кучето. Известно време не можехме да бъдем сигурни кого от двамата ще заварим да дъвче блажено ботушите ви. Маниерите на момичето по време на ядене показват забележителна прилика с някогашните маниери на баща й. Тя отказва упорито да се храни с вилица и лъжица и пръска кашата си по стаята с въодушевление, което ужасява мистър и мисис Бекуит.

Пиша ви освен това, за да ви уведомя, че благодарение на вашите самопожертвователни (и твърде чести) знаци на внимание аз съм отново в благословено състояние. Надявам се този път да ви подаря син със зелени очи и златни къдрици. Той със сигурност ще командва прислугата с дръзкото високомерие, което може да се очаква от наследника на името Феърчайлд.

Твоята вечно предана Сесили

16 декември 1809 година

Моя любима лейди Шефилд,

Ако позволите, ще насоча ценното ви внимание върху обстоятелството, че нашето малко ангелче е наследило повечето си качества от скъпата си майка. Тя обича от време на време да се прави, че е някой друг (или нещо друго) — веднъж е приказна принцеса, друг път градинска жаба. Освен това има навика да изчезва точно когато имаме спешна нужда от нея. Едва вчера, докато отчаяно чаках новоизпеченият камериер Филип да ми върже шалчето за неделното отиване на църква, я намерих дълбоко заспала в гардеробната ми под огромна купчина шапки.

Значи сега искате да ми подарите син? Благодаря ви! Без съмнение той ще бъде същият възхитителен и неустоим досадник като майка си и сестра си.

Веднъж ме попитахте, скъпа моя, дали ще ви обичам и когато устните ви се набръчкат и очите ви избледнеят. Смея да ви уверя, че ще ви обичам дори когато ще имам съвсем малко силици (и няколко зъба), за да целувам набръчканите ви устни. Ще те обичам, сърце мое, дори когато отслабна и костите ми щръкнат, заплашвайки да пробият изтънялата ми кожа. Ще те обичам и когато зрението ми отново изчезне, но знай, че твоето сладко лице ще е последното, което ще видя на този свят. Защото съм и винаги ще бъда

Твоят любящ съпруг Гейбриъл" Публикувано изображение.

Ако имаш избор с коя известна личност(жива или не) би се срещнала и защо?И какво би искала да и кажеш?

Не знам за известна личност, но с удоволствие бих се срещнала с някои от главните в любовните романи. Ама изобщо няма да съм против..

1. Ако си на самотен остров и имаш право само на една книга, коя ще е тя? 2. Любим модел автомобил? 3. Знаеш ли вицове за блондинки, ако знаеш разкажи ни един? 4. Вярваш ли, че Майкъл Джексън може да е жив? 5. Кои обувки ти харесват повече?

post-236674-0-55150100-1295182894_thumb.

post-236674-0-70669300-1295182907_thumb.

post-236674-0-87958700-1295182917_thumb.

post-236674-0-73175500-1295182929_thumb.

1. Ако си на самотен остров и имаш право само на една книга, коя ще е тя?

Покорителят

2. Любим модел автомобил?

Много харесвам джиповете..

3. Знаеш ли вицове за блондинки, ако знаеш разкажи ни един?

Знам някои, но първият, за който се сещам е следният:

Защо блондинките се усмихват при буря?

Защото си мислят, че ги снимат..

4. Вярваш ли, че Майкъл Джексън може да е жив?

Не, а и напоследък не следя особено какво става в шоубизнеса. Има съмнения, че е жив ли?

5. Кои обувки ти харесват повече?

Гуменките, защото и аз имам такива, а и не мога да ходя на токчета.. Обичам ниски, удобни, спортни обувки

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.