Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лексикон на форум "Любовни романи"

Featured Replies

Брех нещо им помина мерака или народа запразни от сега.

Здравейте дами,

намерих ви наскоро покрай книгите, които държа да отбележе много добре сте подредили. Вкключвам се сега защото ме провокира учудването ви че няма желаещи да попълват лексикона. А вие какво очаквате? И защо всъщност го направихте като вие самите се познавате и единствения опит на външно лице да се включи във вашата тема й позволихте да попълни лексикона, но после не срещна никакъв интерес от ваша страна./говоря за мимитован/ Ами честно казано аз не бих се предложила в създалата се ситуация.

От друга страна се вайкате, че само няколко човека поддържате форума, а когато "младото момиче" предложи тема за романтични жестове срещна упрек, че разводнява форума. Ами как друг новак да се реши да ви наруши царството?

Не искам да ви сравнявам с други форуми, но например бгамите и техния форум би трявало уж да е само за деца, да обаче аз зная за много хора които са регистрирани там и нямат деца заради това че там се разискват както децата и техните проблеми, през обсъждане на лекари по градовете, през пазаруване в чужбина и онлайн до фермата във фейсбук. Все пак съгласете се темите свързани с любовните романи в даден момент се изчерпват. Като обсъдите индианците викингите и всички видове мъже, руси, черни и

червенокоси дами книгите които харесвате и не харсвате и новите книги които ще се издават, книгите които четете или пишете и до там. Можеби е време да дадете шанс на новите със свежи идеи.

• Отговори 622
  • Прегледи 74,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте дами,

намерих ви наскоро покрай книгите, които държа да отбележе много добре сте подредили. Вкключвам се сега защото ме провокира учудването ви че няма желаещи да попълват лексикона. А вие какво очаквате? И защо всъщност го направихте като вие самите се познавате и единствения опит на външно лице да се включи във вашата тема й позволихте да попълни лексикона, но после не срещна никакъв интерес от ваша страна./говоря за мимитован/ Ами честно казано аз не бих се предложила в създалата се ситуация.

От друга страна се вайкате, че само няколко човека поддържате форума, а когато "младото момиче" предложи тема за романтични жестове срещна упрек, че разводнява форума. Ами как друг новак да се реши да ви наруши царството?

Не искам да ви сравнявам с други форуми, но например бгамите и техния форум би трявало уж да е само за деца, да обаче аз зная за много хора които са регистрирани там и нямат деца заради това че там се разискват както децата и техните проблеми, през обсъждане на лекари по градовете, през пазаруване в чужбина и онлайн до фермата във фейсбук. Все пак съгласете се темите свързани с любовните романи в даден момент се изчерпват. Като обсъдите индианците викингите и всички видове мъже, руси, черни и

червенокоси дами книгите които харесвате и не харсвате и новите книги които ще се издават, книгите които четете или пишете и до там. Можеби е време да дадете шанс на новите със свежи идеи. - Здравей мила, ако въпроса е отправен към мен то отговорът ми е следния: Не не сме само малка групичка която си храни егото като говори за себе си и собствените си интереси и желания. Смятам вижда се от форума, в който много хора пишат в различните често непресичащи се интереси. Но, Да! Обединява ни любовта към този тип литература, който инак често среща неразбиране защото се смята за несериозен и да не кажа глуповат и еквивалент на нисък интелект. Всеки съфорумец тук със сигурност се разхожда и до други форуми и има мнение и интереси и в други поприща. Тук си дъвчем мъже, забавляваме се с весели остроумни сюжети и най-важното информираме се за всичко ново или добре забравено старо. Що се отнася до новите попълнения ами аз лично не съм чула, така де прочела някой да каже "таз пък ся новата де са бута и кво иска?". Интереса е общ. Демек като го има темата живее, като го няма замира.Нета е необятен и теми и за манжи и за деца и за кучета и за протони неутрони и "има ли почва изневярата у нас?" дал Господ. И всеки пише където си иска. Що се отнася до това, че тази седмица съм аз а не някой друг, ами да ме беше изпреварил. Имайки горе долу идея каква е седмицата и кво правя го предложих, за да не спре играта просто. Ако решите да спре така или инак то аз съм напълно ок. Който иска да знае нещо за мен ще намери начин щото не клеча зад дувара.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

• Автор

Здравейте дами,

червенокоси дами книгите които харесвате и не харсвате и новите книги които ще се издават, книгите които четете или пишете и до там. Можеби е време да дадете шанс на новите със свежи идеи.

Брех, че коментар как да го подмине човек...Много съжалявам за отрицателното мнение, което имаш за "царството", но за мен си чешаш езика, в случая пръстите.

Говориш за Евчето (да забележи, правим си труда да запомним името на всеки, който има възпитанието да се представи), не си права - всеки от активно следящия темата я уважи с въпроси, какво да се направи, че не всеки я чете или пише в нея.

Пишеш, че сме се били познавали, и все едно е нещо лошо, какво да направим - има хора, с които сме ежедневно "тук" повече от две години, няма как да не се познаваме. Но мога да ти дам не един или два примера, на момичета, които са се включили сравнително наскоро и са едни от най-активно пишещите, ноооо всичко опира до желанието или по-точно до липсата на такова.

Искаш да дадем шанс на "новите със свежи идеи", ъммм простете ми ама нещо аз ли съм ги пропуснала тез идеи, паметта ли ме подвежда, че не се сещам за такива?! Освен това имай предвид, че не сме отделен форум подобно на "бгмама", а сме подфорум, и всеки по-страничен опит за създаване на тема ще бъде мигновенно заличен от модераторите. Дори си спомням как Пепинка пусна една игра - бесеница, ако не се лъжа и директно я преместиха някъде другаде. И на нас ни се иска да направим още 50 теми, в които да си дърдориме за други неща - от плетки, игри, готвене, музика и т.н., но не ги решаваме ние тези неща!

Опитвам се да задържа добър тон, защото ще излезе че се заяждам с теб, с което само ще затвърда мнението ти, че а си се обадил, а сме ти махнали главата...но истината е че съм безкрайно подразнена от коментара ти, защото е първият, но вместо да споделиш впечатлението си от последната прочетена книга, или за любимият роман или дори да зададеш въпрос на Съни ти си правиш труда само да ни оплюеш...

И да се отдам малко на филосовстване - хората са казали - каквото повикало такова се обадило, жалко наистина, че вместо да използваш коментара си, за да изявиш желание да се включиш в темата, гарантирам ти, че за всеки, който я следи щеше да бъде безкрайно приятно да се запознае с теб...ние наистина не сме такива гаднярки.

П.С. Съни въпрос към теб. Какво мислиш за българското кино - новото и старо такова?

Искаш ли още домашни любимци, ако да какви?

Като момичета от една зодия, да ти върна въпрос от миналата седмица - какво мислиш за нам Рачетата?

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

П.С. Съни въпрос към теб. Какво мислиш за българското кино - новото и старо такова?

Искаш ли още домашни любимци, ако да какви? - Искам къща, ама голяма, с още по голям двор и тогава вече искам всяка животинка, която се сетиш. Обожавам животните, но и смятам, че трябва да живеят в подходяща среда. Заради егоизма си мъча и пойнтерката и котарака, който на ранчото му е най добре. Тоест бих взела целия свят, но само ако мога да се погрижа правилно за тях.

Като момичета от една зодия, да ти върна въпрос от миналата седмица - какво мислиш за нам Рачетата? - Малий ей ся ма тръшна. Кво да мисля. Проклета работа, инати урбулеци, големи души, целия свят не ни разбира, ама и ние не праим кой знае кво да го разберем. Реването е голема сила, ама ние от инат не ривем демек се тъпчем с гадна емоция. Но сме най големите душици на света ако някой ни остави да си спретнем едно местенце дето да е само наше ша го обичаме до гроб. С две думи сложни души, но лесни сърца.

Можеби е време да дадете шанс на новите със свежи идеи.

Тук откривам критика,към собствената ми реакция.Може би,не съм била права,може би, беше проява на "ревност"от моя страна.Но съгласи се,открих и харесах форума в един определен вид и това си беше израз на притеснение, в каква посока ще тръгне.Много от "старите" както е видно,подкрепиха Калояна/The_young_girl/,а независимо от това,че я сдъвках тя има желание и е сред нас,с идеи и мнения.Така,че добре дошъл на всеки,който иска. И да попитам,какво,да не си казваме мнението,защото някой може да го схване еди как си и да се обиди? какъв е смисълът тогава?

П.С.Съни,какво мислиш за образователната ни система? Дали не е по-добре,след седми клас,вече проявили някакъв уклон и след разговор с психолози, децата да се насочват към хуманитарните или точните профили?Да не мъчим един "математик" да се мъчи с история- хуманитарните дисциплини за него да са факултативни,избираеми....и обратното разбира се.

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

леле опущил въпрос то че блях блях ама...

Какво мислиш за българското кино - новото и старо такова? - Не мисля нищо, старая се да гледам и да чета между редовете, но колкото и да искам да продължа да поощрявам бг киното с ходене на кино/мъж ми изобщо нема ми повярва, аз го мразя това упражнение/ или поне на компа, някак продължавам да тача и оценявам повече старите филми. Има един обаче от новите дето искам да гледам и не е Мисионерския. Много искам да науча дали спасение дебне от всякъде ама ша се образовам в домашна обстановка и ако си струва ша си купя едно двд както съм купила на всички хубави бг филми досега.

П.С.Съни,какво мислиш за образователната ни система? Дали не е по-добре,след седми клас,вече проявили някакъв уклон и след разговор с психолози, децата да се насочват към хуманитарните или точните профили?Да не мъчим един "математик" да се мъчи с история- хуманитарните дисциплини за него да са факултативни,избираеми....и обратното разбира се.- Плясъче настъпи ме по болното място. Като човек, който работи с деца и който, за да го прави се опитва да поставя техните интереси на първо място смятам, че образованието на децата ни е изцяло в ръцете на учителите им. Ама онези истинските дето учат. И не, не може дете с изявен уклон към точни науки да го мъчиш с история, както и обратното. Никога не съм смятала, че с постоянство към прогрес. Ако не искаш едно нещо то рано или късно ша избие пяната отгоре. От друга страна ако е само въпрос на мързел, но инак го има споменатия уклон, со кротсе со благо и со малко кютек ша стани. Чудеса съм правила със моркова и пръчката в ръка. Естествено и двете в кавички ама с мойто алтавото махам кавичките понявга. Ако въпроса ти се отнася до общата култура моето мнение е , че тя е задължителна и там нема морков. Имаше един период дето всеки ден питах кога е основана българската държава и кой е цар Борис. За мен ако ще и нанобиолог да си и да умреш да пишеш дисертации /забележи с кво чувство го пиша, ама има хора дето обичат/ трябва да можеш на сън да отговориш на някои въпроси щом си Българин.

Днес понеже съм под принудителен домашен арест отново имам време да "поспамя" както обичам да го наричам. Обмисля варианта да се прекръстя на "детето спам" примерно. Таа ( много обичам да го пиша това "таа" обаче ) зачетох се из коментарите и реших се включа първо по страничната тема - и аз се сещам за въпросния момент с темата за жестовете и коментара на Plqsak. Че може да е бил малко по остър може. Но ако си наравиш труда да прочетеш повече от един от коментарите на даден човек може да ти стане ясно дали той се изказва така по принцип или нещо в случая го е афектирало. Аз с въпросното "момиче" макар че то май не е много момиче, ами направо жена , съм си писала и лични съобщения и не съм забелязала някакво грубо или лошо отношение. И най-вече това е форум, трябва да е забавно и никой да не се притеснява да си каже мнението по въпроса. А това, което аз даже не знаех, че понеже е подфорум се срещат проблеми и със създаването на определени теми. Нооо стига с тези лирични отклонения - сега към Cheetah онзи ден се сетих супер интересен въпрос и после го забравих :) и докато се опитвам да се сетя, се сетииих че би ми било интересно да споделиш ако можеш да се срещнеш с една историческа личност коя ще е и защо? (Аз лично винаги съм искала да се срещна с Чърчил - пича има такива коментари относно някои въпроси, че наистина мисля е бил образ безподобен).

Нооо стига с тези лирични отклонения - сега към Cheetah онзи ден се сетих супер интересен въпрос и после го забравих :doh:

и докато се опитвам да се сетя, се сетииих че би ми било интересно да споделиш ако можеш да се срещнеш с една историческа личност коя ще е и защо? (Аз лично винаги съм искала да се срещна с Чърчил - пича има такива коментари относно някои въпроси, че наистина мисля е бил образ безподобен).

Много интересен въпрос над който признавам си не съм мислила, но може би ше е КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ I всепризната като най-бележитият монарх в английската история.

Да се включа и аз в спора по-горе, в който не зная защо съм замесена и аз след като, въпреки че не получих много въпроси все пак бях приветствана с добре дошла и окуражена да продължавам да пиша. Моя въпрос към cheetah тъй като си поговорихме на тема моренце и колко лошо нахална ставаш като чуеш тази дума :D къде си била на море /в страната и извън нея/ къде ти хареса най-много и защо?

Сънчо, аз смея да претендирам, че имам добра представа относно възгледите и мненията, които имаш. Но не съм те питала никога относно следното. Как си представяш своята кариера след примерно 3 години? А след 23? Мислиш ли, че ще имаш наследник в лицето на дъщеря си, която да продължи твоето дело?

Сънчо, аз смея да претендирам, че имам добра представа относно възгледите и мненията, които имаш. Но не съм те питала никога относно следното. Как си представяш своята кариера след примерно 3 години? А след 23? Мислиш ли, че ще имаш наследник в лицето на дъщеря си, която да продължи твоето дело? - Най са плаша кат ма питат за бъдещите ми творчески планове, щот таквоз животно аз не знам. Наистина Ечо ми е трудно да се видя на Коледа камо ли след три години. Шантаво пале съм, но се си мисля, че ината и божията помощ ша ми помогнат довърша туй дето наченах. Що се отнася до лекето мамино, ами наречи ме луда, но да мисля, че ша и уври главата и ша кротне на акъла на мама, ако пък не каквото и е начертала съдбата аз ще съм до нея да и наливам акъл в главата докат ма търпи.

Да се включа и аз в спора по-горе, в който не зная защо съм замесена и аз след като, въпреки че не получих много въпроси все пак бях приветствана с добре дошла и окуражена да продължавам да пиша.

Моя въпрос към cheetah тъй като си поговорихме на тема моренце и колко лошо нахална ставаш като чуеш тази дума :rolleyes: къде си била на море /в страната и извън нея/ къде ти хареса най-много и защо? - Като хлапе се на Златните ме мъкнеха нашите. Не знам дъл знаеш ама карти марти станции и така "Трифон Зарезан" беше мойта идея за море, но и мноооооооого стълби да му се не види. Два пътя му изневерих и единият път беше на Атлантическият океан в Мароко по точно Агадир брррррррр студено за лапе на десет, че и бурно, а другия път на Ахтопол и на ММЦто. Кат взех нищята в свои ръце някак все на южното ма дърпаше /нема стълби/ и все Созопол Царево Ахтопол и най вече последните години Арапя снова. Миналата година скочих до Каварна де ама беше мюзик море за феста. Определено си обичам нашето море и искам там. Нищо не знам за съседите освен коментари на приятели, но пък аз искам сама да видя и докат не ида няма се изказвам. Факт е обаче, че това дето видях миналата година на Слънчевия бряг и на Златните хич не ми се понрави. Исках си на Арапя. Моля се къмпинга да оцелее и догодина инак малко ша са чудим кви да ги дробим.

Аз не съм се разписвала с въпрос, така че ... реших да се отчета: 1. Кога реши, че любовните романи са ти слабост и защо реши, че точно такива искаш да издаваш? 2. Има ли нещо, което да си прочела и да си казала "Ей, това съм аз ... тази е точно като мен."? 3. Ако при някакви странни обстоятелства се окаже, че не може да се занимаваш с това, което ти е страст и професия към момента, какво смяташ, че би работила/правила и т.н.? 4. Каква си мечтаеше да станеш като малка? 5. Изкушаваш ли се от политика и изобщо всякакъв друг вид активност, която изисква множество хора и по възможност общо мнение (и изобщо в какви отношения сте ти и тълпата)? Не мога да ти го изпея, но ...

Аз не съм се разписвала с въпрос, така че ... реших да се отчета:

1. Кога реши, че любовните романи са ти слабост и защо реши, че точно такива искаш да издаваш? А нищо не съм решавала. Попадна ми Брачната на адашката ти и това беше. Кога не повни ама бая отдавна беши, негде марула на 24-25 съм била. И се почнаха едни Конита Джоани и Джулки и така си остана и до днес. И това не съм обмислялае много. Пощурех по Лей. Докопах се до книгите. После се пръкна Джеремето и след ред перипетии Шеметка ми се нави на акъла, че тоз лупинг и ний можем усвоим.

2. Има ли нещо, което да си прочела и да си казала "Ей, това съм аз ... тази е точно като мен."? В различните романи с различни постъпки на героините съм се отъждествявала, но най-близко до мен май си остава "По дяволите, Сара". Джейд Ангелова ся се опитва я поизмести ама май няма да успее. Имам предвид, че баш толкоз на мен не мяза ако че е голема луда глава.

3. Ако при някакви странни обстоятелства се окаже, че не може да се занимаваш с това, което ти е страст и професия към момента, какво смяташ, че би работила/правила и т.н.? Голема драма ша настане. Но живота това му е хубавото, че не знаеш кво ша ти докара до главата, пък и стар лаф има д... знае и две и двеста. Все ша измисля нещо и задължително ще е с алангле, но ша драпам със зъби и нокти да обърна кебапчето отново и да правя това, кое3то ми е на сърце.

4. Каква си мечтаеше да станеш като малка? Май беше певица и актриса. Дезодоранта ми не падаше от ръцете докат са кълчотих пред огледалното. Обаче глас господ не бил дал. Пея вярно ама нема сила, а ролите някак остана си ги играя пред отбрано общество, разбирай дома и с приятели хихи.

5. Изкушаваш ли се от политика и изобщо всякакъв друг вид активност, която изисква множество хора и по възможност общо мнение (и изобщо в какви отношения сте ти и тълпата)? Аз и тълпата изобщо не се разбираме. Да не кажа, че се мразим. Това е една от причините да мразя да пазарувам. Кат го видя туй Метро или Фантастико у петък вечер и ми иде да избягам с писъци. Що се отнася до политиката имам отношение до толкова, че имам позиция по основните процеси в обществото, но никога не би ми щукнало да участвам активно. И не защото нямам дар слово или дори опит да говоря пред аудитория, че даже и да убеждавам / в школото директорката се мен тормозеше с родителските да омайвам мамите и татовците/, а защото ми е доста скучна и безинтересна материя.

Не мога да ти го изпея, но ...

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Джулс! Изби рибата с това парче.

Съниииии, какво мислиш за българските издателства? Коректни ли са според теб?

Доволна ли си от живота, който имаш?

Кой е най-любимият ти спомен от детството?

Имаш ли си тайно кътче, на което да се усамотяваш?

Това е за сега от мен и страхотно представяне. Много ми хареса.(:

Съниииии, какво мислиш за българските издателства? Коректни ли са според теб? Не смея да мисля, но се надявам всички от бранша да ги ръководи професионализъм и уважение към четивото, което представят на българската аудитория. Няма влизам в полемика за коректност защото бизнеса в бг зависи от много фактори, но задължителните за мен са високо качество на произведения продукт и малко повечко може би да се интересуваме що са търси и де мож са намери /особено ако говорим за нашите си книжки/.

Доволна ли си от живота, който имаш? Доволен значи заспал. Не много неща искам още да направя, да ми се случат, да видя. Дай боже Бог да е с мен.

Кой е най-любимият ти спомен от детството? - Тръгнах ..."с много имам", но после се открои онзи вълшебен миг една юлска нощ в Маракеш когато с още две три лапета /аз на десет те наоколо/ да рисуваме картини от облаците в нощното небе осеяно с палми. Никога няма да го забравя.

Имаш ли си тайно кътче, на което да се усамотяваш? Не, но си имам кътче, което си се знае, че е мое и никой ако обича много моля да не ме безпокои ако нища.

Това е за сега от мен и страхотно представяне. Много ми хареса.(:

Аве страхотно не знам ама палмата на първенството за шантаво кат нищо мога я спечеля. Блг за въпросите както на теб Стаси така и на всички момичета. Аде изберете си нова "жертва".

Не си спомням кой точно определяше следващата "разпната на кръста" хихи обаче не е редно играта да спира ако ви е интересна. Аз няма да предлагам, имайки предвид, че не съм наясно нито дали са склонни нито дали имат време да отделят момичетата. Но предлагам ако някоя прецени, че има време една седмица и най-вече желание направо да попълва лексикона. Щот то аз и преди бях прочетена книга ама ся хептен ша трябва си смучете въпросите от пръстите ако трябва продължим и тази пък и не е според регламента.

То и аз не съм наясно как точно стоят нещата и избира ли някой някого, но ако няма излъчен желаещ до довечера - с удоволствие бих се включила, до неделя със сигурност съм закотвена през деня у нас, понеже ми предстои последния изпит от сесията и ще съм пред компютъра доста :)

Петето мож и да ма бий ама ти си на ход що се отнася до мен.

• Автор

Петето мож и да ма бий ама ти си на ход що се отнася до мен.

Глупости, и аз съм на същото мнение като теб, преди когато съм предлагала някой, винаги е било след като изрично съм го попитала дали има желанието...Така, че и аз гласувам за Vera_Pamil :cool:
Аз също гласувам в полза на теб. ;)

...... - с удоволствие бих се включила, до неделя със сигурност съм закотвена през деня у нас, понеже ми предстои последния изпит от сесията и ще съм пред компютъра доста :)

Аааааа,чи що още не си го попълнила.Я бърже! ;)

Е след такова бурно и топло приветствие на идеята, как да няма и то с усмивка на уста, както се казва.

1. Име. Имаш ли прякор/и, галени имена? Разкажи малко за тях.

По принцип рядко използвам пълното си име, поради факта, че през годините съм забелязала, че хората или не си правят труда да го запомнят или го заменят с някоя несвойствена интерпретация ( често къде , къде по сложна от оригинала ). Не ме разбирайте погрешно обичам си името. Поне сега, докато бях малка не особено, често заради гореспоменатите факти или тъпи рими от страна на съучениците ми. И сега без повече предисловия, представям ви - Иванила Юриева Атанасова. Запомнете го добре

ммм прякори и галени имена с това странно име бол - Фифи, Скай ( заради очите, пълния беше пък в комбинация от името ми - Ванила скай), Ванила Айс, Иве, Ивче-Пифче :cool:

2. Твоята снимка

Да не ви прави впечатление бутилката, просто тук добре съм излязла, което си е голяма рядкост.

Публикувано изображение

3. Рожденна дата?

12.05.1986 и по точно по време на последната серия, за култовия по онова време сериал - "Птиците умират сами". Майка още разказва как в началото на контракциите е обикаляла коридорите на родилното, за да намери сестра или доктор , който да й обърне внимание, преди края на сериала. Сега историята изглежда забавна, тогава едва ли й е било много смешно.

4. Цвят на косата, а на очите?

Подобно на много представителки на женския род и аз бая цветове съм сменяла. Като изключим черното, което на моя фейс ше стои " пази боже !" почти всичко останало съм пробвала. Сега съм си на кестеняво с лек червеникъв оттенък, което и си е най-близко до естественото ми. Очи - сини, като на тексаски конекрадец ( това сравнение баща ми го обожава, макар да не се сещам откъде е ).

5. От къде си?

Родом Варна , пребивавала една година в Молдова, по настоящем уча в Пловдив. Може да се каже , че нямам постоянен адрес в момента. Джиткам между айляка и черноморската ни столица почи непрекъснато. Къде ще се спра само оня горе знае, дори и аз още не съм осветлена по въпроса. :withflowers:

6. Имаш ли брат или сестра, а ще споделиш ли как се казва?

Имам да брат , 8 години по малък. Казва се Атанас. Голямо е "дете-анти", както обичам да го наричам и още по-голям дървен философ. Това последното е отличителна черта на рода. Не мога да си представя живота си без него, но той не обича изблици на нежности, така че избягвам да го мачкам много... вече :withflowers:

7. С какво се занимаваш в момента?

Баш в момента попълвам лексикона хихи, а в по-обширния смисъл - уча. Карам държавна сесия и съм специалност фармация. До преди сесията и си работех в аптека и така ми липсва динамиката на онова ежедневие, че на моменти нямам търпение да се върна. После се сещам, че това ще работя цял живот и ми минава желанието хахахаха.

8. Семейно положение?

По настоящем - необвързана, сама, отритнала мъжкия род до второ нареждане :wors:

9. Любими: цвят, число, месец, сезон?

цвят - лилаво ( оттук и "люлюк" както съм го наричала като по-малка ми е любимо цвете, е той и зюмбюла)

число - две са 6 и 15( 1+ 5 = 6)

месец - труден въпрос, да кажем преходните като септември и май си го обичам много, нали си е моя месец

сезон - пак преходните пролет и есен

10. Пушач или непушач?

по настоящем - редовен пушком

11. Пиеш ли? А носиш ли (на алкохол или приятели)?

Все пак съм била в Молдова една година или както аз обичам да я наричам "руската школа по пиене". За никой не е тайна, че зад граница банда току що завършили гимназистчета се държат като отвързани. За бога имах преподаватели, които са идвали по-пияни от нас на упражнение и удряха по един шот водка за отскок рано сутрин, през зимата. Най-брутално там беше май след рождения ми ден. По правило лиготията, след като препия ме хваща на следващия ден. Аз още метях след купона в 6 сутринта, в 10 с бутилка ръка ( да не забравя да спомена, че беше с вода) и тъмни очила бях на линия. По същия начин пристигнаха и две от колежките ми , присъствали на купона. Голям смях падна онзи ден. Не знам какво но и в статуята на профила на Ленин открихме нещо много комично...

Последното ми напиване беше на този 8-ми декември. В мое оправдание, вече не пия като едно време и ми беше за последно. Е официално де :P

А колкото до приятелите все по-малко, но пък все хора , на които знам, че мога да разчитам. В този ред на мисли и една моя любима - "Какво е най-добър приятел? Човек на който звъниш в 3 през ноща, казваш му че си убил човек, а той те пита къде ще копаете." Е аз си имам такава приятелка. Какво повече ми трябва?

12. Любимо животно, а растение?

Котка

Аз вече май споменах - зюмбюл, люляк

13. Имаш ли домашен любимец...или саксия?

Любимец номер 13 - персийски котарак класик, той се подвизава под тежкото име - Амон Ра. На кратко Ра. А ако питате баща ми - Рачко, Радж Капур и много други :wors:

14. Каква музика обичаш?

"Да се лее рок!" Е и по ретро си падам, слушала съм даже и чалга, но предимно на маса де. Единствения стил, който сигурно никога няма да долюбя е техното. Просто не ме кефи.

15. Любима песен, певица, певец, група, дует?

"Рейнбоу" и много, много други. Но винаги първо за тях се сещам.

16. Какви филми харесваш?

Предимно комедии. " В живота има достатъчно драма, нека поне като се разтоварвам и бягам от реалността да е с усмивка."

17. Любим филм, актьор, актриса?

Сериал по-скоро "Свръхестествено", в този ред на мисли хвана ли големия брат ...ами... не му завиждам хихи.

Та актьори - Дженсън Екълс, Джерард Бътлър, Хю Джакман "ррр" хаха.

18. Любима книга (посочи един роман и нещо встрани от жанра), автор, герой, героиня?

Сложна работа - да кажем тази за Ейми и Уорън,а встрани Хари Потър и затворника от Азкабан или беше Азбакан, все бъркам името :wors:

Автор - пак сложна работа и Джулия Куин ми допада и онази, която написа "Some like it wicked" и много други. Да сложа общ знаменател - тези , които спадат към по-забавните писания са ми по на сърце.

Герой - хъмм... е тука работата се закучи, хайде пак да кажем Уорън Андерсън. Много ме радва какъв е, мисля че той за разлика от повечето герои най се доближава до образа и действията на един реален мъж. И да му е приятно да е с някоя жена, трудно си го признава.

Героиня - аве едно е сигурно не е Еймито. Тя е забавна, но аз си падам по скоро от типа героини ц-ца Мидълтън ли беше пнази от "Some like it wicked".

19. Предпочитана медия - радио, телевизия, вестници или интернет? Обичаш да си информиран/а или те устройва блаженото неведение?

"Блаженни били вярващите." Едно е сигурно с годините се убедих, колкото си по-глупав, прост и тесногръд, толкова ти е по-лесно и спокойно. Аз за съжаление не съм надарена с ни едно от гореизброените, колкото и нескромно да звучи.

Без интернет не мога да живея, но и радиото има своя чар :)

20. Чужд език, който харесваш? А какъв знаеш?

Харесвам италиански и много искам да го науча. А иначе не зле владея инглиша и " Не плохо говоря по рускому." Последните два ги уча първия от втори, втория от първи клас.

21. В кои държави си бил, а кои искаш да посетиш?

Молдова, Турция и Франция ( Париж). Честно казано не мога да изброя всички но в листата ми за желания са Египет, Венецияи много други.

22. Хобито ти?

Като малка много рисувах, сега от време на време пиша.

23. Девиза ти?

Два са, но и двата са ми много любими

1 - Най-големия трик на дявола бе, че убеди хората, че не съществува.

и 2 - В живота има само едно сигурно нещо - смъртта. Всичко останало подлежи на преговори.

24. За какво мечтаеш?

За много работи - да се издигна в кариерата, да стана писател, да стана като Индиана Джоунс, предимно мечтая за приключения :)

25. От какво се страхуваш?

Вампири, тъмното, венерически болести хаха

26. Песимист, оптимист или трезвомислещ реалист?

Уж съм реалист, но на практика идея нямам. Обичам да се подготвя за най-лошото, пък ако излезе, че се изненадам приятно още по-добре за мен, нали така?

27. Гордостта е?

Лошо нещо, но доста хора страдаме от нея.

28. Държиш ли на думата си?

Старая се. Ако кажа да може и да излъжа, човек поне веднъж в живота си е разочаровал някого, нали така?

29. Латерна или добър слушател?

Опитвам се да съм второто, но че обичам да говоря, за никого не е тайна :)

30. Обичаш ли предизвикателствата?

О, да. Те са солта на живота, ако мога така да се изразя.

31. Любовта е?

Нещо прекрасно. Но е малко като мита за Лох Нес - много твърдят, че са я виждали, ала малко казват истината.

32. Какво не би простила на най-близките си хора?

Честно не знам. Мисля, че на най най - близките няма такова нещо.

33. Опиши се с една дума.

Само с една ли , е добре ще опитам, ако трябва да съм абсолютно честна първата, която ми дойде е - луда!

Първи въпрос, за който се хващам, свързвайки го с последната ти дума. Опиши ни най-лудото си преживяване. Какво изпитваше ти тогава?

Първи въпрос, за който се хващам, свързвайки го с последната ти дума.

Опиши ни най-лудото си преживяване. Какво изпитваше ти тогава?

Доста трудна работа ще да е да избера само едно. Поради факта, че съм луда глава през годините съм измисляла доста глупости и бели. Но ще споделя най-лудото нещо, което СА ме карали да направя. Нормално връщаме се в не толкова близката вече 2005 година. Първи курс, първи семстър, зимата... дискотека в Молдова. Дискотека, ама дискотека каквито бях преди 20 години тук - с дървените мебели и незавиден интериор. Таа седим си на масата, аз вече доволно почерпена и под доволно имам предвид - покажеш ми пръст аз се смея. На данснга излиза ди джея, който беше и стриптизьор и беше само по едни златисти ( поне мисля, че бяха златисти) гащета. Ама не беше готин, малко приличаше на ония квартет Максимус или както там се казваха. Таа човека , докато си говори нещо, една колежка ме бута да стана. Аз вече лесно манипулируема, докато се усетя стоя права, оня ме хваща на дансинга и след секунди вече съм на подиума под прожекторите. И така започва една от най-безумните истории в моя живот...

Какво си е говорил той междувременно по микрофона, амии трябва да е било нещо от този ред на мисли " желаещи за играта има ли?". А играта еее - "Кама сутра", както иде от името ще показваме секс пози. Спомням си , че това вече като го разбрах леко ми се наруши биволското спокойствие , ама какво да правиш. Ииии така аз групирана с някакво момче ( май молдованец) срещу друга двойка започнахме играта. Не си спомням точно какво съм правила и сигурно по-добре. Накрая резултата беше равен и за да решат победителя прибавиха по още един играч, за да правим тройки. За моя отбор стана момичето, което първоначално ме беше избутало почти на сцената. Не знам защо, но понеже бяхме ние две момичета и едно момче , а другия отбор две момчета и момиче се взе ренение, че тяхната тройка ( единия отпред , другия отзад на момичето ) е по-добрата. Нашата позиция няма да я описвам, чеее....

Ако трябва да сме честни не беше много справедлив баланс, ама здраве да е :)

Редактирано от Vera_Pamil (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.