Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лексикон на форум "Любовни романи"

Featured Replies

• Автор

И аз да питам:

1. Ако можеше да имаш супер сила, коя би си избрала и защо?

Амиии ако можех да чета мисли, щеше да е просто супер! :)

2. Кои са 5 книги, които можеш да четеш отново и отново, и отново, и отново, и отново, и отново, и отново, и отново, и отново, и отново, и отново?

Амиии ще ти кажа романи, защото тях имам навика да препрочитам - първите три от Малори, "Пламъкът и цветето" и "Перлата на любовта", тях специално толкова пъти съм ги препрочитала, че на изуст ги знам и въпреки всичко не ми омръзват!

3. Преди време имаше акция остави книга в метрото-автобуса-влака / не знам дали беше в България или нейде по чужбина/, ти коя книга би оставила? Защо?

Ще спомена отново име на роман - "Спомен" на Джуд Деверо, страшно ме трогна тази история, мисля че е много нежна и красива и би могла да зарадва душата на много хора.

За сега тези :clap:

Хихихи ти драйвъра го остави. Намирвам частен и безплатен веднаги. Харесва ми идеята да видим кога ще пощурея че ся съм са кротнала нящо.

Емиии имаш ми номера, звънни когато ти се долудува!
  • Отговори 622
  • Прегледи 74,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Е нека да се отчета и аз :) . Предварително се извинявам , ако се доблирам с някой.

Ако можеш да сложиш нечия физономия на тоалетната си хартия, кого би избрала за тази важна задача? ;)

Мише доста провокативен въпрос, ама много ме затрудняваш...да речем това на актьора, който играе Джейкъб в "Здрач" - поредицата, пфууу адски голям неприятник, не мога да го трая!

Какъв подарък би искала от Дядо коледа? Може и списък!

Ох, тука направо ми бръкна в сърцето. Да си призная, напоследък много силно усещам финансовата криза и дойдат ли някакви празници, всеки бонус лев отива за неща от първа необходимост, което си е направо жалко, защото на човек му се иска да се поглези. Та от няколко месеца си мечтая за един грамадански пъзел 1000-2000 части, и е направо срамота защото струват 30-40 лв, ама все не мога да заделя да си купя...ако имаш някакви контакти с дядо Коледа, кажи една ласкава приказка за мене, цяла година съм добро дете :ph34r:

Какво дете(характер, визия и тн.) би искала да имаш?

Чак характер, не мога да си го представя толкова голямо, но като бебе, много искам момиченце, с големи бузи, руса къдрава главица и синички очета. Всичко е готово, само ми трябва един татко с такива гени...

Какво искаш да постигнеш в следващите 5 години?

Искам да се дипломирам, отново да започна работа и да се изнеса от вкъщи. Никакви по-конкретни идеи, защото не обичам да си съставям планове, направя ли си, провалят се с гръм и трясък!

Кое е най-високото място на което си ходила? А най-далечното?

Най-високото, хмм не съм съвсем сигурна, но мисля че е Папашчаир, а най-далечното - Силистра.

Ако намериш 100 лв какво първо ще си купиш? А ако спечелиш 10000 000?

За 100-те лева директно ще ги хвърля в някоя книжарница, без грам угризения. Колкото до втората сума, това са страшно много пари, и след като се погрижа за всичките си си близки и за себе си, бих ги вложила в някакъв бизнес...предполагам, а не е изключено и да ги прахосам :blink:

;)

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Та от няколко месеца си мечтая за един грамадански пъзел 1000-2000 части, и е направо срамота защото струват 30-40 лв, ама все не мога да заделя да си купя...ако имаш някакви контакти с дядо Коледа, кажи една ласкава приказка за мене, цяла година съм добро дете public/style_emoticons/default/ph34r.gif

Ох, мило, аз не съм Дядо Коледа, но като ми дойдеш на гости, ще ти подаря няколко от по 1000. Стига да не ти пречи, че не са хубаво опаковани - в смисъл, че съм ги разопаковала и са в торбички само с картинката с цел минимизиране на обема при пренасянето от Германия. Но поне ще са заместител, докато си купиш новички. :salad:

Та от няколко месеца си мечтая за един грамадански пъзел 1000-2000 части, и е направо срамота защото струват 30-40 лв, ама все не мога да заделя да си купя...ако имаш някакви контакти с дядо Коледа, кажи една ласкава приказка за мене, цяла година съм добро дете

Ееее,ама уточнявай.В днешно време,пъзелите биват мнооого. Цветя ли,животни ли,готически,романтични има пъзели дето пресъздават световни шедьоври в изобр.изкуство.Ти искаш пъзел заради реденето или после ще си го сложиш на стената?

Петенце,да те питам и тебе,вярваш ли,че има извънземни?

Какво мислиш за риалити предаванията и би ли участвала в такова?

Харесваш ли татуровките и пиърсингите? Би ли си направила и къде?

Издай тайната,как си поддържаш ноктите,при мен не се получава :ph34r:

Как мислиш би се почувствала,ако утре пред входа ви паркира лимузина и отвътре изкочи пратеник,който да ти съобщи,че си наследничка на полски граф... или в твоя случай да речеме руски?

• Автор

Ееее,ама уточнявай.В днешно време,пъзелите биват мнооого. Цветя ли,животни ли,готически,романтични има пъзели дето пресъздават световни шедьоври в изобр.изкуство.Ти искаш пъзел заради реденето или после ще си го сложиш на стената?

Амии досега съм редила 2 от по 500, и май се водят романтчини, на единия две дечица - момче и момиче, са на конче и се гледат влюбено, а на другия - малко момиченце гледа тъжничко. Като ги наредих не ги залепих, майка ми по-скоро би ме изхвърлила с пъзелите навън, отколкото да закачи нещо такова вкъщи...но на мен страшно ми харесва и да ги редя и като ги завърша, не виждам нищо лошо да им отделя 1 квадратен метър от стената. А на въпроса ти, относно типа - предпачитам нещо от като природни гледки и романтични, пък даже преди няколко седмици бях в буктрейдинга и там имаше едни страхотински - мисля че се водят фантастични - като нимфи, магьосници или богини, ама са направо уникални.

Ох, мило, аз не съм Дядо Коледа, но като ми дойдеш на гости, ще ти подаря няколко от по 1000. Стига да не ти пречи, че не са хубаво опаковани - в смисъл, че съм ги разопаковала и са в торбички само с картинката с цел минимизиране на обема при пренасянето от Германия. Но поне ще са заместител, докато си купиш новички. :ph34r:

Ех Гане, това е страшно мило от твоя страна, много ме зарадва http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif
  • Автор

Петенце,да те питам и тебе,вярваш ли,че има извънземни?

Да си призная само мисълта за извънземни ме изпълва с тих ужас, и прибягвам до добре изпитания метод на отричането. Логиката и разумът ми са на мнение, че все някъде има "нещо", но за лично успокоение твърдо вярвам, че не съществуват.

Какво мислиш за риалити предаванията и би ли участвала в такова?

Не ги харесвам, поне българските им версии, всичко в тях е толкова опорочено и извъртяно, все търсят скандала и сеира...изобщо грозна история. Не бих участвала в подобно нещо. Единственото предаване, в което искам да участвам някога (само че не е реалити) е "Стани богат".

Харесваш ли татуровките и пиърсингите? Би ли си направила и къде?

Когато са на чужди хора, зависи какво представляват или къде се намират, смятам че си имат своето очарование. Що се касае до мен, не бих се пробила (дупките на ушите са ми напълно достатъчни), но за татус...обмислям го от няколко месеца. Допада ми идеята, но истината е, че не ми стиска да го направя на този етап, трябва ми още доста време за да се самонавия.

Издай тайната,как си поддържаш ноктите,при мен не се получава :ph34r:

По принцип никога не съм имала проблеми да ги пускам дълги, бяха здрави и добре оформени...до един момент, когато направих огромната грешка да си сложа ноктопластика. Това трайно увреди ноктите ми за близо 4 години. Повече никога не бих направила подобна тъпотия!Сега (пу пу) нямам проблем! Що се отнася до подръжката им, всеки ден им отделям 3 минути - използвам един крем за ръце на "Bilka", струва само левче, и силно го натърквам върху плочката на нокътя и в кожичките, и след като крема попие им удрям една пила, освен това веднъж на 4-5 дни се лакирвам. Това е цялата грижа, която полагам за маникюра си.

Как мислиш би се почувствала,ако утре пред входа ви паркира лимузина и отвътре изкочи пратеник,който да ти съобщи,че си наследничка на полски граф... или в твоя случай да речеме руски?

Първо ще си помисля, че някой здравата ме бъзика. След като установя, че не ме будалкат, че не сънувам и че не съм се побъркала тотално, ще влетя вкъщи и ще писна в лицето на майка ми "Казах ли ти" (това защото всеки път когато заявя, че русофилията ми не може да е случайна, тя ми се присмива). След това ще се метна на лимузината и ще отпраша към наследения замък, където всички сте поканени на голяма пачанга!

Здравей и от мен, Пете! :rolleyes:

Искам и аз да ти задам няколко въпроса, а най-сетне намерих време да седна на компютъра.

1. Какво мислиш за гейовете? Според теб това болест ли е или просто вид разбиране? Смяташ ли, че гейя може да бъде най-верния и доверен приятел на една жена?

2. Редовният ми въпрос. Какво мислиш, че ще се случи през 2012? Коя от чуваните досега теории ти се струва най-налудничева?

3. Мислиш ли, че е възможно след време при промяната на модата, разбиранията и самия живот, хората да заживеят като в 17-18 век? Имам в предвид, възможно ли е тогавашните разбирания отново да се възродят.

4. Смяташ ли, че в България младото поколение (нашето и слагам всички ни), което учи и се опитва да избута напред, има шанс за реализация?

5. Къде намираш утеха?

6. Имаш ли си някое тайно, любимо местенце, на което обичаш да бъдеш без никой да те притеснява?

7. Какво носиш винаги със себе си когато излезеш от вас?

8. Какво мислиш за мъжете под чехъл?

И това е засега от мен.

• Автор

Здравей и от мен, Пете! ;)

Искам и аз да ти задам няколко въпроса, а най-сетне намерих време да седна на компютъра.

1. Какво мислиш за гейовете? Според теб това болест ли е или просто вид разбиране? Смяташ ли, че гейя може да бъде най-верния и доверен приятел на една жена?

Емии като цяло не ме бърка кой с кого си ляга и не мисля, че и на други хора им влиза в работата, например имам 2-ма приятели, които са адски изявени хомофоби, до такава степен, че неприязънта им граничи с физическото насилие, според мен това е прекалено. Но...има гейове и гейове. Официално се познавам само с едно момче, което си признава, но при него ги няма чупенето на китките, пискливия глас и лигавите маниери...държи си се съвсем нормално, какво против бих могла да имам срещу него. Но, тези които срещам по улиците, които парадират, пищят, вървят на двойки по магазините и си бъбрят "Муци, туй ше те седи трепач"...е за тези, ако ми дадеш една пушка...и за жалост втория вид е доста доминиращ!

Не мисля, че става въпрос за болест, по-скоро до това в каква среда си отраснал, в какъв тон си бил възпитаван, разбира се и физическото привличане, можеш или не да го подтискаш и т.н.

За приятелството между гейовете и жените, не мога да ти отговоря, не съм имала подобни близки отношения, гледала съм ги единствено по филмите и не мога да си съставя мнение.

2. Редовният ми въпрос. Какво мислиш, че ще се случи през 2012? Коя от чуваните досега теории ти се струва най-налудничева?

Не мисля, че ще се случи абсолютно нищо интересно, най-малкото пък края на света - само със спекулации и глупости занимават хората, вместо с нещо съществено, пък и на нас не ни трябва Апокалипсис, за да се затрием и сами се справяме доста добре!

3. Мислиш ли, че е възможно след време при промяната на модата, разбиранията и самия живот, хората да заживеят като в 17-18 век? Имам в предвид, възможно ли е тогавашните разбирания отново да се възродят.

Абсурд да се случи нещо такова. Нашите собствени разбирания за ценности и морал са толкова изродени, и тепърва мисля че ще вървят надолу, докато напълно изчезнат. Това последното така го написах, сякаш през 17-18 век е царял идеалния морал, знам че не е било така, но дари и да е имало "свободия", в никакъв случай не може да се сравнява със сегашния момент. И дори да не става въпрос за тези неща, да вземем битовите условия, дрехите, технологиите...не виждам как някой би се отказал от модерния си, подреден живот. Истината е, че с всичките бонуси на новото време, не осъзнаваме през какъв стрес минаваме ежедневно в стремежа да си осигуряваме нови и нови бонуси. Смятам, че хората днес не са и не знаят как да бъдат щастливи.

4. Смяташ ли, че в България младото поколение (нашето и слагам всички ни), което учи и се опитва да избута напред, има шанс за реализация?

Трудно е, със сигурност, на мен тепърва ми предстои да се сблъскам с тези препятствия. Но наистина вярвам, трябва да вярвам, че ако си кадърен, че ако наистина имаш желанието да се развиваш във сферата, в която си добър, рано или късно ще получиш шанса си и ще успееш.

5. Къде намираш утеха?

На много места - при добър приятел, в хубава песен или книга.

6. Имаш ли си някое тайно, любимо местенце, на което обичаш да бъдеш без никой да те притеснява?

Не, нямам такова. До сега не съм успяла да се привържа към някое място до такава степен.

7. Какво носиш винаги със себе си когато излезеш от вас?

Ако питаш за някаква вещ със сантиментална стойност, няма такава. Истината е, че дори да изляза само за да хвърля боклука или просто до магазина, нося ключове и телефон.

8. Какво мислиш за мъжете под чехъл?

Еми нищо лошо не мисля, нормално е в някоя връзка единият от партньорите да е доминиращ, но когато това е мъжът като че ли не прави чак такова впечатление, когато това е жената обаче мъжа е доста осмиван. Не виждам, нищо чак толкова лошо, в крайна сметка жените от половин век насам се нагърбихме с всякакви "неженски дейности", защо пък и да не командваме в собствените си семейства. Не знам какво друго да ти отговоря, изобщо не съм се замисляла по темата.

И това е засега от мен.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Момичета няма ли някой желаещ за тази седмица да попълва лексикона :), за съжаление Вики е прекалено заета, за да може да се включи :baby:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Момичета няма ли някой желаещ за тази седмица да попълва лексикона :), за съжаление Вики е прекалено заета, за да може да се включи :)

Брех нещо им помина мерака или народа запразни от сега. Не забравям разбира се, че тук има много студенти. Ако не измислите нещо по-добро щот мен ме знаете общо зето, ша са жертвам. Време ша имам, нерви също, само не знам дали ша ви е интересно.

Брех нещо им помина мерака или народа запразни от сега. Не забравям разбира се, че тук има много студенти. Ако не измислите нещо по-добро щот мен ме знаете общо зето, ша са жертвам. Време ша имам, нерви също, само не знам дали ша ви е интересно.

А-а-аде!Ти почни,па ако си безинтересна,ний ша та спрем.Майтапа на страна,ще се радвам да го попълниш.Едно е аз да те опознавам чрез постовете,друго е като вида какво мислиш ти за себе си чрез лексикона.

А-а-аде!Ти почни,па ако си безинтересна,ний ша та спрем.Майтапа на страна,ще се радвам да го попълниш.Едно е аз да те опознавам чрез постовете,друго е като вида какво мислиш ти за себе си чрез лексикона.

Гледам друг нище коментира ама ако кажете изваждам си кирливите ризи да не спира веселбата. Не повня кога са правеше.

Гледам друг нище коментира ама ако кажете изваждам си кирливите ризи да не спира веселбата. Не повня кога са правеше.

Нали знаеш, Неделя - мързелив ден, днес като цяло форума е настроен ваканционно. Но и аз викам да те разконспирираме тази седмица, така че ти си на ред. :)

1. Име. Имаш ли прякор/и, галени имена? Разкажи малко за тях. - Надарена с шантавото Ерма,няма казвам от къде,и благословена с още около 10 от които най-популярни са: Съни,Пате,Чита и секви други видове котки

2. Твоята снимка - мноо са аресвам на всички,ни идна ни ми са отличи, но това което виждате на аватара съм си аз но в рисуван вариант.

3. Рожденна дата - юнско чадо,пръкнало се лето господне 1968 в ден понделник,двадесет и четвъртаго

4. Цвят на косата, а на очите? - зависи от периода..минах и през червен и през рус,но в момента явно пак съм в черен.Иначе са присещам за оригиналния наситено кестеняв,когато дъщеря ми забрави да се боядиса.Очите пъстри - ту зелени,ту бенбени,но се старая да ги държа винаги усмихнати.

5. От къде си? - Сложен въпрос! Се твърдя,че съм мома англичанка от трънски произход,с ирландско потекло,обаче докиментите пишат шопско софийско чадо.

6. Имаш ли брат или сестра, а ще споделиш ли как се казва? - Много щях,ама Господ не рачил.За сметка на това ми даде зълва и девер да си им се радвам на воля.

7. С какво се занимаваш в момента? - Точно в момента с един маркиз(голяма беля е тоз) и едно проклятие (ЕЙ,утрепа се да вали напоследък у софето). Така де, знаете,че съм преводач.

8. Семейно положение? - Сериозно: мъж, уникален пубер-щерка, кучка, кучка, котарак и за разкош най-добрия татко на света (поне за мен)

9. Любими: цвят, число, месец, сезон? - цвета си личи, числото е 9, и не само защото моето число е 9ка а и защото родих дъщеря си на него.Сезона е „жега“-ако може над 40 градуса.Месеца щеше да е спорен, ама откак завъдих още едно юнско си отана юни.

10. Пушач или непушач? - „наркоман“- не се хваля,ама няма и защо да лъжа..

11. Пиеш ли? А носиш ли (на алкохол или приятели)? - Пия. По правило като се напия, мен ме носят.Преди 20 години си взех един личен носач за по-лесно.Що се отнася до приятелите съм готова да ги нося и до край света.Щастлива съм, че моите са готови на същото за мен.

12. Любимо животно, а растение? - То животното ясно. Скоро ще си върна пак котешкия облик.Тез зилените са ми голем зор.Напоследък съм са упалмила да видим дъл ша са окажат държеливи кат мен.

13. Имаш ли домашен любимец...или саксия? - Ми аз вече рекох, ама да поясня:кучка пойнтер-голяма,лакома;кучка пинхуа/нова мода щот сме цънцъфъ/-много малка и много лакома;кралски рис,който в този животси изявява като махленска превъзходна, довлечена само да го нахраним. А за саксиите ами най-любимите ми са двете китайски рози, наследство от свекърва ми. Утрепват се да цъфтят.

14. Каква музика обичаш? - For those about to rock we salutе you.

15. Любима песен, певица, певец, група, дует? - Eдно брецам от 30 години и съм писнала сигурно,но Hotel California е моята песен.Певици любими немам,освен може би Джанис Джоплин.Певци за сметка на това МНОГО,но да кажем освен безсмъртния Рони Джеймс Дио,че може би Джон Бон Джоуви,ама пък стървах толкоз още...При групите положението е още по-опасно,но ще откроя Uriah Heep и Deep Purple.Що се отнася до дуети има страшно много попадения и любими парчето,но това което ми хрумва в момента да напиша е дуета на баба Тина Търнър и Дейвид Бауи на песента „tonight“.

16. Какви филми харесваш? - Сълзливи,ако може и сополиви /дъщеря ми го каза/,а иначе филми, след които не мога да отместя поглед поне половин час от екрана, за да се върна в реалността си.

17. Любим филм, актьор, актриса? - Любим филм нямам,може би всеки докоснал ме се е появил в точния момент.Но актьора ми определено е Ал Пачино и няма друг.При актрисите има конкуренция,но жената,която винаги ме залепва за екрана,каквото и да и щукне да играе е Мерил Стрийп.

18. Любима книга (посочи един роман и нещо встрани от жанра), автор, герой, героиня? - Да си дойдем на думата защо аватара ми е Cheetdh.Ами защото се кръстих на любимата си книга- за един гепард,написана от Джой Адамс.Сигурно ви е по-известна с „Лъвицата Елза“.Иначе книги любими имам страшно много от всякакви жанрове.Харесвам много напоследък Майкъл Конъли и Лий Чайлд и събирам всичко,което издадат.Обичам класиката и много се радвам,че емоцията от добре написан роман се предаде и на дъщеря ми и тя не ме замери с „Тремата Мускетари“ например,а когато каза,че „Цар Плъх“ на Клавел е един от любимите и романи,цял ден се хилих като тиква. Ромео и Жулиета-проклетията в тоя живот, а не децата, нямат спирачки.

19. Предпочитана медия - радио, телевизия, вестници или интернет? Обичаш да си информиран/а или те устройва блаженото неведение? - Напълно ми е добре да съм си блажено неинформирана, но естесвено,такъв филм нема.Нямам предпочтана медия.Когато искам нещо да знам/което е рядко/ фащам първото под ръка.

20. Чужд език, който харесваш? А какъв знаеш? - Знам,че нищо не знам!Горе-доле борим аланглето,защото ни иде свише.Обожавам италянския,обаче явно мързелът ми надделява вече 20 години.Обичам също и франсето,ама пък си знам,че там и мързела да оправя пак ша има бели.С две думи полиглотска душа съм, но залагам на това,което наистина знам.

21. В кои държави си бил, а кои искаш да посетиш? - Да почнем отзад-напред: ИСКАМ това Франция,тва Италия,тва Мадрид,тва..аве аде да не обикалям,ама дето се сетите искам да ида.Най-ми е на сърце обаче да видя зелените поля на Ирландия.Що се отнася де съм била,голем майтап-нищо зелено нямаше щот съм цопвала само в Сирия и Мароко.И сега като си помисля, другото място където искам да се върна е омагьосващия Маракеш с безбройните палми и чар.

22. Хобито ти? - Бода една воденица,ама нещо съм я зарязала от 2 години и са моля да не ме зарежат и мен,че ми беше подарък.

23. Девиза ти? - Аз лично нямам девиз,въпреки,че всички вменявани на зодията ми са писани за мен,но наскоро ме подсетиха,че раците сме вечно неразбрани щот само един ни разбрал и то погрешно и някак в момента се забавлявам с това.

24. За какво мечтаеш? - Дъщеря ми да не се кара с гаджето, мъжа ми да не си купува нов джисиемт молим, миалнята да почне да се зарежда сама,а ако може и да се разрежда...аве за какво Мечтая-да сме живи и здрави и аз и цялото ми семейство и да сме достатъчно мъдри да се радваме на малките неща в живота,защото понякога тръгваме да гоним дивото,а забравяме питомното.

25. От какво се страхуваш? - ЖАБИ!и мисокото-демек на Метеора повече няма да ида.

26. Песимист, оптимист или трезвомислещ реалист? - Шантав оптимист,който обаче в съдружие с онез песимистичните,му се налага да изтрезнява от време на време.

27. Гордостта е? - Гордостта е качество,което всеки човек притежава и всеки трабва да го уважава.Не бива да го бъркаме с горделивостта,която ни води по грешен път.

28. Държиш ли на думата си? - Никога!Тя ме държи.

29. Латерна или добър слушател? - И трите дядо Попе.

30. Обичаш ли предизвикателствата? - Изобщо не ги обичам,ако не бях котка,щях да съм щраус със забита в пясъка глава!Обаче аз съм котка и те си предизвикват.

31. Любовта е? - ...живот.Love forever,love is free.

32. Какво не би простила на най-близките си хора? - Че аз съм толкова прощавателна,та са не сещам.Не бих простила омраза, ама пък то от най-близките едвали ще я получа.

33. Опиши се с една дума. - Вещица, дето не си е завършила образованието.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Вещице,аз с два кратки професионални въпроса/мнооого съм любопитна,че съм твърде далеч от твойта сфера/ 1.Кога реши,че твоето поприще е преводачеството.Случайно или осмислен избор,предполагам имала си и други възможности. 2.Коя книга беше най-голямо професионално предивикателство?/Остави "Бък",там има емоционални фактори/

Вещице,аз с два кратки професионални въпроса/мнооого съм любопитна,че съм твърде далеч от твойта сфера/

1.Кога реши,че твоето поприще е преводачеството.Случайно или осмислен избор,предполагам имала си и други възможности. - Откакто се помня знам, че музиката и английския са моята голгота и радост / впрочем пише ми го и в характеристиката- едно време имаше такива/. Не съм го разбирала, усетих го и после положих усилия да го направя както трябва защото смятам, че когато претендираш за нещо трябва да има основание. Но всъщност призванието ми е да съм учител.

2.Коя книга беше най-голямо професионално предивикателство?/Остави "Бък",там има емоционални фактори/ - Най-голямото предизвикателство е всяка следваща, която подхващам. Джеремето и Бък са ми слабост, но съм сигурна, че скро ще имам нова.

Абе, помня ги тия характеристики,според тях философията,психологията бяха моето амплоа,ама съм мнооого далеч.Вярно си беше,ама не се борих много,пък и трябваше да се ходи в София....

Съни,към днешна дата какво може да те разплаче-красива гледка,човешка история или....Към днешна дата,защото туй=онуй ни е минало през главите и може би сме пообръкнали.

Между другото това с вещицата,ми напомня,че в началото като влязох в темата, твоя ник,кой знае защо го маркирах на виждане като sheetan. Та,бая време мислех за теб като за Дявола/не съм чак толкоз зле с английския/.Публикувано изображение

Аааа,понеже днес е Сава се присетих, с такова "изчанчено" заглавие,кога имаш имен ден?

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Абе, помня ги тия характеристики,според тях философията,психологията бяха моето амплоа,ама съм мнооого далеч.Вярно си беше,ама не се борих много,пък и трябваше да се ходи в София....

Съни,към днешна дата какво може да те разплаче-красива гледка,човешка история или....Към днешна дата,защото туй=онуй ни е минало през главите и може би сме пообръкнали.

Между другото това с вещицата,ми напомня,че в началото като влязох в темата, твоя ник,кой знае защо го маркирах на виждане като sheetan. Та,бая време мислех за теб като за Дявола/не съм чак толкоз зле с английския/.Публикувано изображение

Аааа,понеже днес е Сава се присетих, с такова "изчанчено" заглавие,кога имаш имен ден? - Да си не изневерявам аз на тертипа та на последния въпрос. Ми де ша знам. Измислят ми през годините много. Аз лично най-тача Йорданов ден щот съм кръстена на река и съм родена на Еньов ден рождения ден на Йоан Кръстител. Но напоследък имало некъф първи май и ся от ни един станах с два три. Но аз продължавам да си празнувам на 6 януари. Общо взето знам само аз и мъжо ама весело си знаем. На другия въпрос: плача за щяло и не щяло, но истински ме разстройва несправедливата съдба на деца - как им викаха в неравностойно положение - и не мисли, че е заради коледните кампании. Най ми е мъчно дете да няма кой да го гушне с блага истинска усмивка. Другото като чорапи и якета ша оправим някак.

• Автор

Съни малко въпроси и от мен: 1) Вярваш ли паранормалното? 2) Набожна ли си? 3) Тъй като вчера гледах един филм и от него си харесах един въпрос, ще се възползвам да те попитам - представи си, че къщата ти гори (да не дава Господ) и имаш само 60 секунди, за да излезеш - какво ще вземеш със себе си? 4) Ще разкажеш ли малко подробности за сватбения си ден? 5) Най-хубавият подарък, който са ти правили е?

Съни малко въпроси и от мен:

1) Вярваш ли паранормалното? - Знам ли? Иска ми се да вярвам, че не живея само тук и само сега, тоест прераждането и най-вече тези едни свише умения нещо ма дърпа ама общо взето само ме дърпа.

2) Набожна ли си? Умерено Богобоязлива. Не си позволявам да Богохулствам, но поколението ни само се възпитаваше, тъй че...

3) Тъй като вчера гледах един филм и от него си харесах един въпрос, ще се възползвам да те попитам - представи си, че къщата ти гори (да не дава Господ) и имаш само 60 секунди, за да излезеш - какво ще вземеш със себе си? А, това лесно: детето животните и задължително едни чорапи за малката и едни ботуши за лекето мамино, щот тя щерката няма са сети. Предполагам не включваме тато и мъжо щот те ша почнат ни изнасят преди мен?

4) Ще разкажеш ли малко подробности за сватбения си ден? Освен че валя и газехме сняг до колене ли хихи? Ами сватбения ми ден се характеризира с две неща. Сняг до коленете, мъж с летни обувки дето не можа ме вдигне /но пък оттогава не е спрял ме носи/ и вечния бяс как са не сетих поне подпишем на 14 февруари в съвета вместо на 15? Ама пък за туй са сме ги наредили: 14 подъръци; 15 а хак да ни е и 16 в църквата е "Бог дано ни е благословил да са търпим".

5) Най-хубавият подарък, който са ти правили е? Огромен букет полски цветя като бях лапе в осми клас за един рожден ден в габровския балкан. И пак същото тривиална съм 33 рози за любимото момиче от любимия мъж като одъртявах за 33ти път.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

• Автор

Моите следващи въпроси: 1)Обичаш ли да готвиш? 2)Кой празник те докарва да малка истерия, в смисъл подготовката ти за въпросния ден винаги е било непосилна задача? 3) Трифон Зарезан или Свети Валентин? 4) Какви места предпочиташ за пазаруване - големи хипермаркети като Била и Метро, или кварталното магазинче, което до скоро е било гараж? 5) Любимият ти филм на коледна тематика? 6) Украси ли вече елхата, и хванало ли те е "Коледното настроение"? 7) Най-добрата Новогодишна вечер, която си имала?

Моите следващи въпроси:

1)Обичаш ли да готвиш? От целия слугинаж дома това като че ли е единственото, което обичам и се лаская да мисля, че го правя добре или поне мъжо тъй рецитира. Ама пък той смее ли да каже друго ако иска да яде хихи.

2)Кой празник те докарва да малка истерия, в смисъл подготовката ти за въпросния ден винаги е било непосилна задача? Е галимацията обикновено е най голяма по Коледа и кат доди края на Юни щото и тогаз събираме всички дружки. Нали все по два три деня празнуваме у шашето семейство хихи и нема измъкване.

3) Трифон Зарезан или Свети Валентин? Аве който. Важното е празници да има.

4) Какви места предпочиташ за пазаруване - големи хипермаркети като Била и Метро, или кварталното магазинче, което до скоро е било гараж? Никакви. Мразя да пазарувам и винаги когато сваря го пробутвам на мъжо.

5) Любимият ти филм на коледна тематика? Харесват ми всички когато са на такава тематика. Сега не се сещам, но всъщност от онези дни се зазяпах в един с Маделин стоу и много ме впечатли. Казва се надежда за Коледа.

6) Украси ли вече елхата, и хванало ли те е "Коледното настроение"? Прая се на луда още щот ич не ми побира акъла как ша опазя малката пираня да не капичне елхата. Ми то мен коледното настроение ме фаща като ме фане печката та тогаз ша да е.

7) Най-добрата Новогодишна вечер, която си имала? О много са. Купон като има и си с приятели винаги е веселба.

Сънчо, айде и аз да се разпиша: Какво беше чувството, което изпита, когата за пръв път взе в ръцете си готово издание на Бък? :baby:

Сънчо, айде и аз да се разпиша:

Какво беше чувството, което изпита, когата за пръв път взе в ръцете си готово издание на Бък? :baby:Неописуемо Гане. Наистина си беше една сбъдната мечта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.