Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лексикон на форум "Любовни романи"

Featured Replies

Марги има моето гласче.

• Отговори 622
  • Прегледи 74,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

1. Име. Имаш ли прякор/и, галени имена? Разкажи малко за тях.

Маргарита.Повечето случаи ме съкращават на Меги,Маги,Марги или Марго(това последното най-много си го харесвам :clap:).Семейството ми ме нарича Миме,а ако съм сгазила с нещо използват цялото ми име.Една от най-близките ми приятелки ме нарича Маргорют ;)

2. Твоята снимка

Публикувано изображение

3. Рожденна дата

17 август 1983

4. Цвят на косата, а на очите?

Светлокестенява коса,кафеви очи

5. От къде си?

Варна

6. Имаш ли брат или сестра, а ще споделиш ли как се казва?

Имам по-голям брат.Казва се Злати.Имам и плененник на 1г. и два месеца.Казва се Виктор

Публикувано изображение

7. С какво се занимаваш в момента?

Работя в хранителен магазин

8. Семейно положение?

Волна като птичка

9. Любими: цвят, число, месец, сезон??

Всички нюанси на синьото и виолетовото,3,август,зима

10. Пушач или непушач?

Непушач

11. Пиеш ли? А носиш ли (на алкохол или приятели)?

Рядко.Обичам червеното вино и коктейлите,но както казах пия рядко,защото много бързо ме хваща и може да се наложи м да ме носят,а не съм от леките категории,слава богу никога не е ставало.А да нося приятели ми се е случвало един два пъти

12. Любимо животно, а растение?

Котки и кучета.Теменужки

13. Имаш ли домашен любимец...или саксия?

Да,черен котарак на 6г..Нямам саксии,обикновенно стях се заминава майка ми

14. Каква музика обичаш?

Всякаква без хеви метал

15. Любима песен, певица, певец, група, дует?

Tina Arena & Marc Anthony - I want to spend my lifetime lovin you,имам много певици,които харесвам,но нямам любима,Орлин Горанов,Backstreet Boys-въпреки,че е се е разпаднала,но за мен си остава най-страхотната група

16. Какви филми харесваш?

Комедии,драма,кримилнални и исторически

17. Любим филм, актьор, актриса?

Имам много,но първото,което ми изниква в главата е "Сам вкъщи"1 и 2,особено втората част :indian: ,Джордж Клуни,Кийра Найтли

18. Любима книга (посочи един роман и нещо встрани от жанра), автор, герой, героиня?

"Дяволско желание".Книгите на Агата Кристи.Любим герой ми е Еркюл Поаро

19. Предпочитана медия - радио, телевизия, вестници или интернет? Обичаш да си информиран/а или те устройва блаженото неведение?

Харесвам всякакво радио стига да намеря хубава песен.Телевизора стои като паметник и обикновенно го използвам редките случай,когато се уморя от компютъра,а доста отдавна не съм поглеждала вестник.А в интернет мога да се ровичкам цял ден.Обичам да съм информирана,но като слушам какво става по света и унас,понякога предпочитам да съм блаженно неведение

20. Чужд език, който харесваш? А какъв знаеш?

Англйския и Френския.Съвсем малко знам английски

21. В кои държави си бил, а кои искаш да посетиш?

В нито една,но искам да посетя Ангия и Фрранция на първо време

22. Хобито ти?

Книги и музика

23. Девиза ти?

Нямам такъв

24. За какво мечтаеш?

За по добра работа,любов и семейство

25. От какво се страхуваш?

Имам страх от големи кръстовиша

26. Песимист, оптимист или трезвомислещ реалист?

Наполовина оптимист,наполовина песимист,даже много често песимиста надделява в мен.

27. Гордостта е?

Нещо,което трябва всеки да притежава,но в определени граници.

28. Държиш ли на думата си?

Да,когато зависи от мен.

29. Латерна или добър слушател?

Мога да бъда и двете.Зависи от човека срещу мен или ситуацията.

30. Обичаш ли предизвикателствата?

Не си падам много по тях.

31. Любовта е?

Най-великото нещо на света.

32. Какво не би простила на най-близките си хора?

Мисля,че няма такова нещо.

33. Опиши се с една дума.

Беля

Редактирано от margc (преглед на промените)

• Автор

Марги, първо да ти е жив и здрав племенника, много е сладък! Моите въпроси са: 1) Откога четеш романи и как попадна във форума? 2) Как предпочиташ да четеш - от компютъра или си от старата школа и обичаш да усещаш книгата в ръцете си? 3) Най-хубавият коледен подарък, който получи? 4) Пишеш, че мечтаеш за по-добра работа - с какво искаш да се занимаваш? 5) Описваш се като "Беля", ще споделиш ли най-голямата си пакост?

Марги, първо да ти е жив и здрав племенника, много е сладък!

Благодаря за пожеланията

Моите въпроси са:

1) Откога четеш романи и как попадна във форума?

Чета от 15-16 годишна.Попаднах във форума докато търсех резюмето на една книга,която исках да прочета в читанката.

2) Как предпочиташ да четеш - от компютъра или си от старата школа и обичаш да усещаш книгата в ръцете си?

Предпочитам книгата да е в ръцете ми.Няма по голямо удоволствие да седна удобно някъде и да чета :wors:

3) Най-хубавият коледен подарък, който получи?

Това,че семейството и приятелите ми са до мен.Мисля,че това е безценен подарък,за съжаление,който в забързаното ежедневие забравяме.

4) Пишеш, че мечтаеш за по-добра работа - с какво искаш да се занимаваш?

Бих искала да искарам някакъв курс и да се сдобия професия,но още не съм се насочила към нищо конкретно.Да ме питам защо още не съм го направила.Обмислям,някои варианти,но ще видим какво ще излезе.

5) Описваш се като "Беля", ще споделиш ли най-голямата си пакост?

Те са толкова много,че не мога да определя,коя е най-голяма.В момента в главата ми изниква спомен как като бях на 11 години с приятелки,решихме вкъщи да се правим на готвачки,въпреки,че не разбирахме нищо от готвене.Както се предполага,нищо не се получи и аз реших да извърля "произведението" през терасата то взе,че падна върху дюшека на една съседка.За мой лош късмет съседката успяла да ме види и дойде вкъщи и го показа на майка ми и разказа какво е видяла.А тя за наказание ме накара да го изпера.Спомням си,че доста търкане падна.

Описвам се като такава,защото съм си подвижна беля.Много често се случва счупя или разваля нещо попътя си.А понякога се забърквам в такива каши,че после забавно да се гледа как се измъквам от тях :lol6:

Здравей, Марго, айде и от мен питанки: 1.Какво са за теб традициите и празниците? 2.Какво прави от група хора - "семейство"? 3.Защо някои хора нямат хоби?

• Автор

Марги, моите следващи въпроси са: 1) Любимото ти домакинско задължение, ако изобщо има такова? 2) Какво мислиш за българското кино - това от миналото и сегашното, харесваш ли "Стъклен дом"? 3) Съвременни или исторически романи предпочиташ? 4) Имаш ли странично занимание, правенето на което ти доставя същото удоволствие като четенето? 5) Кино или театър? 6) Море или планина?

Здравей, Марго, айде и от мен питанки:

1.Какво са за теб традициите и празниците?

Смятам, че традициите ни определят като народ и отличават от другите,защото това са нашите бит и култура. И според мен трябва да се спазват както са си,но както казват традициите,вече не са това,което бяха и за съжаление със всяка изминала година не се спазват както преди години и забелязвам все повече навлизат чуждите традииции у нас и малко или много изместват нашите,което според е грешно.Трябва ги пазим и ценим ,за да можем да ги предадем на бъдищите поколения.А празниците за мен са нещо страхотно,винаги много се забавлявам на тях :cool:

2.Какво прави от група хора - "семейство"?

Като изключим кръвната връзка,която има в повечето случаи,смятам,че семейство могат да се нарекат тези хора,които межди тях има обич,уважение и грижа един за друг.Те се тревожат заедно с теб и споделят и радостите ти.Знаеш,че можеш да разчиташ на тях,както и те на теб.Винаги ще застанат зад гърба ти при нужда

3.Защо някои хора нямат хоби?

Честно да ти кажа,никога не съм се замисляла.Много рядко съм срещала,някои без някакво определено хоби,но причини може да има всякакви.Една,които може да е липсва на време,понякога не можеш дъх да си поемеш от задължения,камоли да се отдаваш на някакво хоби.Другата е просто да не се интерусува от нищо определено или просто не му се занимава

Марги, моите следващи въпроси са:

1) Любимото ти домакинско задължение, ако изобщо има такова?

Да.имам и то две.Готвенето и прахосмукачката.Готвенето,защото ми доставя истинско удоволствие,само не ми харесва частта след него,защото след моето готвене кухнята изглежда така сякаш бомба е паднала :P ,а прахосмукачката е предпочитам,защото най-бързо приключвам с нея

2) Какво мислиш за българското кино - това от миналото и сегашното, харесваш ли "Стъклен дом"?

Че в момента е много зле и съм твърдо ЗА това от миналото.Няма филм от предишните,с изключение един-два,който да не ми е доставил удоволствие докато го гледам.За съжаление вече няма такива филми вече.Виждам,че се правят някакви опити,но засега не успешни.Засега мисля,че "Стъллен дом" малко се доближава до онова време.Харесвам го.Допадат ми както героите, така и сюжета.Допада ми и намесената интрига.Интересното,че докато даваха сериите от първия сезон,аз не бях гледала нито една от тях,докато една вечер нямаше какво да правя и се загледах във филма,да видя какво представлява,защото всички бяха луднали по него.Изгледах цялата серия и много ми хареса.Серията се оказа последна за първия сезон.После си изтеглих си целия първи сезон и оттогава не съм пропуснала нито една серия.А втория сезон е още по страхотен от първия

3) Съвременни или исторически романи предпочиташ?

Историческите.Винаги съм се интересувала от история и всичко свързана със нея,а когато историята е съчетана със страхотна любовна история е направо прекрасно.А и докато ги чета се потопявам в непознати светове.В светове на крале и кралици,на херцози и маркизове.На истински и силни мъже и н независими,но нежни жени.Не казвам,че съвременните падат по долу,но някак в романтиката във историческите е по-завладяваща

4) Имаш ли странично занимание, правенето на което ти доставя същото удоволствие като четенето?

Да,разходките сред природата.Обичам да се разхождам и да не мисля за нищо,освен за заобикалящата ме природа.Това ми прояснява главата и ме зарежда с нови сили.Няма по голямо удолствие от това.Е,като изключим книгите естествено :angry:

5) Кино или театър?

Предпочитам киното,но не мога да бъда обективна,защото съм ходила на театър само веднъж и то в 4-ти клас

6) Море или планина?

И двете.Обичам морето не само,защото съм родена в морски град.Обичам разходките край него,имам чуството,че има някаква магия в него,освен това като гледам колко необятно проблемите ми винаги ми се струват малки и лесно решими.Харесвам и планината,въпреки,че не съм ходила никога,но съдя по това,което съм виждала отдалеч и имам желания отида някога

Два въпроса и от мен : Кой е любимият ти литературен герой и прилича ли ти на някоя известна личност ??? Иска ли ти се да си някои герой - независимо от пола?

Редактирано от Gael (преглед на промените)

• Автор

Марги, следващите ми въпроси: 1) Какво най-обичаш да готвиш, кой е кулинарният ти специалитет? 2) Кое ти е любимото местненце за разходка? 3) Имаш ли политически пристрастия? 4) Религиозна ли си?

Хайде и аз да се включа: 1. Кой е любимия ти тип сюжет от историческите любовни романи? Защо точно той? 2. Смяташ ли Нова Година за голям празник, или за теб е просто ден от седмицата? Със семейството си ли го празнуваш или предпочиташ да се събереш с приятели? 3. Подигравали ли са ти се за жанра книги, които четеш? Ако да, как реагираш при подобни закачки?

Е,мога да питам и на живо,но 1.Попадаш на самотен остров,какво ти се ще да имаш/остави книгите/ в себе си? 2.Ако може с коя личност /жива или не/ би искала да се срещнеш и защо? 3. Вярваш ли в живота след смъртта? А мислиш ли че има разумни същества някъде из Вселената? 4.Ако имаш добра перспектива заминаваш ли от България или си оставаш на всяка цена?

Два въпроса и от мен :

Кой е любимият ти литературен герой и прилича ли ти на някоя известна личност ???

Еркюл Поаро.Както всички знаят той герой от книгите на Агата Кристи.Винаги много съм го харесвала защото има невероятен детективският нюх,който благодарение на него той бе постигал невероятни успехи, разкривайки най-заплетените случаи.И бих могла да го оприлича на актьора Дани Де Вито.Много си приличат на външен вид.

Иска ли ти се да си някои герой - независимо от пола?

Робин Худ.Бих искала като него да вземам от богатите за да давам на бедните :speak: Един вид благотворителност и страхотни приключения.Определено не е изпускане такъв живот.Е,има опасност да те хванат някъде и да те сложат на бесилото,но рисковете на професията :cool:

Марги, следващите ми въпроси:

1) Какво най-обичаш да готвиш, кой е кулинарният ти специалитет?

Тъй като обожавам сладкото,най-любимата част от готвенето ми са десертите,но още не се спрявам много добре с тях.Незнам дали мога да го нарека специалитет,но правя страхотно пиле със сметана и гъби.

2) Кое ти е любимото местненце за разходка?

Те са три.Едното е Морската ни градина .Там можеш малко или много да се насладиш на природата,ако се абстрахираш от градския шум.Друго място е морето.А трето е една гора близо до квартала в който живея

3) Имаш ли политически пристрастия?

Не,защото всички са си лика прилика и лъжат на поразия.Пълнят си джобовете,а ние да се спасяваме както можем и невярвам скоро това да се промени,но надеждата умира последна.

4) Религиозна ли си?

Незнам,по скоро бих се нарекла вярваща,защото вярвам в Бог,но много рядко ходя на църква.

Хайде и аз да се включа:

1. Кой е любимия ти тип сюжет от историческите любовни романи? Защо точно той?

Любимия сюжет е брака по неволя..Много ми харесва,когато главните са принудени да се оженят.поради някаква причина.Я заради наследство или в ситуация в която благоприличието нарушено.След бракуването им има доста невороятни и комични ситации.А любимата ми част от това е наблюдавам как те малко по малко се разкриват един пред друг,взаимно преродолявайки страховете си и се влюбват.Любими книги на тази тема са "Дяволско желание" ,"Девицата и звярът" ,"Сърце за продан","Лилията и леопарда"и много други

2. Смяташ ли Нова Година за голям празник, или за теб е просто ден от седмицата? Със семейството си ли го празнуваш или предпочиташ да се събереш с приятели?

Нова Година е за мен празник,който задължително трябва да се отбележи.Все пак отбелязваме края на старата година и началото новата година.Време,когато трябва преосмислиш какво ти се случило през изминалата и надеждите ти за следвашата.Предпочитам събирането със приятели и както почти всяка година ще се съберем в дома на моя приятелка.

3. Подигравали ли са ти се за жанра книги, които четеш? Ако да, как реагираш при подобни закачки?

Не,не си спомням за такъв момент,дори и да имало някаъв подигравателен коментар, с цел да ме ядосат,аз съм такъв непокист,че изобщо не съм ги отразила.

Е,мога да питам и на живо,но

1.Попадаш на самотен остров,какво ти се ще да имаш/остави книгите/ в себе си?

Едното е храната, тук е излишно е да изтъквам причините.Другото е тоалетни принадлежности.Все пак дори да съм на самотен остров,не искам да заприличам на някоя дивачка.Трето нещо(тук ставам вече нагла :P )без което не мога(като изключим книгите) е музиката.С тези три неща,не чакайте скоро да се прибера ;)

2.Ако може с коя личност /жива или не/ би искала да се срещнеш и защо?

Слави Трифонов.Винаги съм искала да се запозная с него.Любопитно ми е какъв е извън екрана и да разбера повече за човека Слави Трифонов,а не шоумена.

3. Вярваш ли в живота след смъртта? А мислиш ли че има разумни същества някъде из Вселената?

Хем вярвам,хем не.Разумната част от мен не вярва да има нещо след това,но от друга страна не мога да повярвам,че всичко свършва просто така без продължение,нали някъде ни чака рая или ада.

Да,вярвам.Не вярвам в толкова безкрайна вселена да сме единствените разумни същества,а и може те да са по-развити и умни от нас и да със по напреднала технология.Всичко е възможно.

4.Ако имаш добра перспектива заминаваш ли от България или си оставаш на всяка цена?

Определено заминавам без да се замисля.Много обичам страната си,имаме красива природа,тук са семейството ми и хора,които обичам,но в момента положението е такова,че повечето от българите работят за жълти стотинки с които се чудят кое по напред да платят..Не искам това за себе си и за семейството си.Предпочитам да замина извън България,да натрупам достатъчно пари и тогава да се прибера за да живея тук.

Аз така се извинявам, че по никое време и доста позакъсняла, но ако може да задам и аз няколко въпроса, че по празниците изобщо трудно се докопвах до компа вкъщи. 1 - Ако можеше да живееш в коя да е друга историческа епоха , коя би била тя и защо? 2 - И на теб ще задам любимия си въпрос, ако можеше да се срещнеш с някоя историческа личност коя би била тя, защо и какво би я попитала. 3 - Истина или лъжа, че на война и в любовта, всичко е позволено? :)

Аз така се извинявам, че по никое време и доста позакъсняла, но ако може да задам и аз няколко въпроса, че по празниците изобщо трудно се докопвах до компа вкъщи.

По добре късно отколкото никога,мисля,че няма да има проблем

1 - Ако можеше да живееш в коя да е друга историческа епоха , коя би била тя и защо?

Имам много любими епохи,в които искам да живея,но тази която се отличава най- много е при Вилхем Завоевателя.Просто атмосферата на това време много ме очарова,но поскоро съм повлияна от това,което съм прочела в романите отколкото истринската действителност,защото както всяко време си е имало трудностии и своето очарование :)

2 - И на теб ще задам любимия си въпрос, ако можеше да се срещнеш с някоя историческа личност коя би била тя, защо и какво би я попитала.

Една любимите исторически личности е кралица Елизабет I.Харесвам я и респектирана от нея.Възхищавам се,че толкова независима и с характер и не е позволила да я направят марионетка без глас.Успяла е да подчини всички и страната под нейното управление е разцъвтяла..Бих искала да я попитам дали сред толкова лицемерие,машинации и цялата отговорност,която имала за страна си е намерила и малко щастие за себе си.

3 - Истина или лъжа, че на война и в любовта, всичко е позволено? ;)

Мисля,че това зависи от гледната точка на всеки човек.За някои това е истина и биха използвали всички средства,дори и непозволени,за да спечелят едното или другото..За мен е лъжа,защото всяко нещо си има граници,защото това което си направил може двойно да ти се върне.Сега си мисля така,но никога не казвам никога,защото не се знае какво ще ми дойде до главата някой ден и как ще реагирам :)

Навлязох във форума ,като стихия :P,без да се представя ,сега дойде време да си разголя душата. :whist:

1. Име. Имаш ли прякор/и, галени имена? Разкажи малко за тях.

Казвам се Румяна.На галено ми викат Руми,Румка,прякори нямам.

2. Твоята снимка

Има актуална на „моя профил“

3. Рожденна дата

14.06.1961

4. Цвят на косата, а на очите?

Натурално руса,пъстри(зелени)

5. От къде си?

Родена в Пазарджик,омъжена в Ст.Загора,живуща в Мюнхен.

6. Имаш ли брат или сестра, а ще споделиш ли как се казва?

Имам брат,7 години по-малък,казва се Николай,сега имам и племеник на 10 месеца.

7. С какво се занимаваш в момента?

Най-малката дъщеря на май месец ще има матура(6 предмета),изхода от която е опеделящ за бъдещето й,и се наложи да си остана в къщи и да се занимавам с нея и с най-неблагодарната работа разбира се - домакинството.

8. Семейно положение?

Омъжена с 3 дъщери - на 26,23,13 години.

9. Любими: цвят, число, месец, сезон?

цвят - цикламено и резида,число - 7 и 13,месец - април,защото всичко се раззеленява и цъвти,сезон - зимата,защото не обичам много топло.

10. Пушач или непушач? Пушач,който УЖ все се кани да ги отказва,ама не става,щото сутрин „кафето без цигара е като любов без целувка“

11. Пиеш ли? А носиш ли (на алкохол или приятели)?

НЕ ПИЯ,защото от една чаша бира се напивам и ми става гадно.На приятели нося,ама да са истински.Много е готино да се намираш в компания на „весело пийнали“ хора и да си единствения трезвен........

12. Любимо животно, а растение?

Любимото ми животно е кучето,от растенията много обичам гладиоли и рози.

13. Имаш ли домашен любимец...или саксия?

Имах домашни любимци,майка и син ,немски овчарки,но починаха преди 4 години от старост и немога да ги прежаля още и да ги заменя с други.Саксии не гледам ,щото всичко дето захвана изсъхва...

14. Каква музика обичаш?

Обичам да слушам всякакъв род музика с изключение на ЧАЛГА.

15. Любима песен, певица, певец, група, дует.

любимата ми група е Black Eyed Peas ,любимите ми песни в момента са Black Eyed Peas - The Time of my life The Dirty Bit и Nelly - Just A Dream .В класическия жанр имам един любим цигулар и диригент на оркестър и хор - Andre Rieu - холандец - концертите му са едно разкошно преживяване.

16. Какви филми харесваш?

Романтични и комедии.

17. Любим филм, актьор, актриса?

Вижте настоящият ми аватар и ще разберете!!!

18. Любима книга (посочи един роман и нещо встрани от жанра), автор, герой, героиня?

Оххх,толкова много книги съм изчела,че...,но Артър Конан Дойл и всичко за Шерлок Холмс и Агата Кристи и всичко за Еркюл Поаро.

19. Предпочитана медия - радио, телевизия, вестници или интернет? Обичаш да си информиран/а или те устройва блаженото неведение?

Обичам всички видове медии,но напоследък съм се ограничила до радио заради музиката и интернет,щото е най-гъвкавата медия.Аз съм на принципа,че една работа се състои от 95% информация и 5% труд.

20. Чужд език, който харесваш? А какъв знаеш?

Харесвам английски,но го знам толкова ,колкото да си изкарам боя някъде.Иначе знам немски и руски.

21. В кои държави си бил, а кои искаш да посетиш?

Била съм в :Румъния,Сърбия,Унгария,Австрия,Полша,Словения,Хърватска,Чехия,Италия,Холандия,Швейцария,Франция,Белгия,Лихтенщейн.Искам да отида до Канада.

22. Хобито ти?

Докато все още не ми бяха нужни очила за по- дребните неща шиех денонощно гоблени.Сега единствената ми СТРАСТ са книгите.

23. Девиза ти?

......................

24. За какво мечтаеш?

Мечтата ми е да живея в горите на Канада и да карам голям камион с трупи...

25. От какво се страхуваш?

Единствено имам страх от болести,защото здравето е единственото нещо което не се купува с пари.

26. Песимист, оптимист или трезвомислещ реалист?

Напоследък „чашата започва да е на половина празна“

27. Гордостта е?

...хубаво нещо ,но при определени ситуации пречи...

28. Държиш ли на думата си?

Абсолютно!Затова много внимавам когато обещавам нещо!!!

29. Латерна или добър слушател?

Много добър слушател.

30. Обичаш ли предизвикателствата?

Да....

31. Любовта е?

ЛЮБОВТА е най- прекрасното чувство,което всеки трявба да изживее...

32. Какво не би простила на най-близките си хора?

Когато човек ОБИЧА е готов да прости ВСИЧКО.

33. Опиши се с една дума.

Ако питате моя мъж - ДОСАДНА!!!!

Ми да те подхващаме тогаз новогодишно. Та да попитам: 1. Любимият филм стана ясен, но любимият момент от любимият филм ми е любопитен? Предполагам присещаш са що питам. 2.При три щерки /респектирана съм определено/ искало ли ти се е едната поне да са измаймунджи в синче или си се радвала всеки път като ти кажат, че е момиченце? 3. Остави ги ся ти мъжете, те не могат си изберат чорапите за деня сами, камо ли определения да ни лепват. Доказано е че не разбират от жени. Явно ти не искаш сама да се определиш, но какво биха казали с една дума за теб дъщерите ти? 4. Още едно общо имаме с тези немски овчарки. Вярваш ли, че ако сега някой ти връчи един пух с уши три номера по големи и лапи дето пречат са върви би му обърнала гръб, заради претърпяната загуба?

1. Любимият филм стана ясен, но любимият момент от любимият филм ми е любопитен? Предполагам присещаш са що питам.

Тъй като си падам по страстните сцени,естествено любимия ми момент е след участието им в концерта,първата им нощ в неговото бунгало!!!

2.При три щерки /респектирана съм определено/ искало ли ти се е едната поне да са измаймунджи в синче или си се радвала всеки път като ти кажат, че е момиченце?

Естествено,че ми се е искало.Но не заради мен - детето си е дете и носи един и същи заряд от обич и емоции - а заради мъжа ми - за да се гордее,че има наследник.Но „трите дъщери на царя“ са нашата гордост и двамата не съжаляваме.

3. Остави ги ся ти мъжете, те не могат си изберат чорапите за деня сами, камо ли определения да ни лепват. Доказано е че не разбират от жени. Явно ти не искаш сама да се определиш, но какво биха казали с една дума за теб дъщерите ти?

Това за чорапите що ли ми е толкова познато???Е, естествено - „луда глава“,щото всички щури идеи идват от мен.

4. Още едно общо имаме с тези немски овчарки. Вярваш ли, че ако сега някой ти връчи един пух с уши три номера по големи и лапи дето пречат са върви би му обърнала гръб, заради претърпяната загуба?

НЕ,разбира се!Душиците ми влизат дълбоко в сърцето.И точно затова се пазя,защото спомените ще се връщат,а раните са дълбоки.Отгледах ги от едно парче месо(мъжкия даже го израждах) и ги гледах 15 години в апартамента ,заедно с децата.

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

И аз да се включа с няколко въпросчета :ph34r: 1.Как попадна на форума? 2.Ако можеш да си някоя известна личност(жива или не) за един ден,коя би била тя и защо и какво би направила? 3.Имаш ли любим момент от книга,който препочиташ непрекъснато? 4.Вярваш ли,че съдбата ни е написана или всичко зависи от нас? 5.Отколко годишна четеш любовни романи?

1.Как попадна на форума?

Във форума попаднах случайно.Две години си купувах и четех само Нора Робъртс и Сандра Браун.Един ден,ровейки се из интрнет,случайно попаднах на „Фанагория“ и започнах да си свалям книги от там.Когато август месец „Фанагорията“ спря дейност,бях като болна.Тогава в Гугъл открих „Калдата“ и форума.Регистрацията ми е от края на август.Сега съм доволна,че попаднах тук,защото срещнах много сродни души и ежедневните разговори(постове) ми носят огромно удовлетворение.

2.Ако можеш да си някоя известна личност(жива или не) за един ден,коя би била тя и защо и какво би направила?

За един ден мога да се справя превъплащавайки се в АНГЕЛА МЕРКЕЛ.Възхитена съм от тази жена и нейното ръководство на една голяма и силна държава ,като Германия.

3.Имаш ли любим момент от книга,който препочиташ непрекъснато?

Точно любим момент немога да отделя,защото имам 3 много любими книги ,които препрочитам за n-ти път и още толкова ще ги препрочитам - „Втори шанс“ - Линда Хауърд,„Сърца в пламъци“ - Джоана Линдзи,„Тес“ - Ейми Фетцър.

4.Вярваш ли,че съдбата ни е написана или всичко зависи от нас?

ДА,вярвам,че всичко е предопределено,но също така вярвам,че в опрделени моменти човек може да измени съдбата си,без да нарушава,„голямата пътека“,т.е.„малките пътеки“ могат да се променят.

5.Отколко годишна четеш любовни романи?

От 30-32 годишна,до тогава,такива романи,каквито днес ги четем ,не се издаваха.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.