Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лексикон на форум "Любовни романи"

Featured Replies

Моят въпрос е насочен към другото ти хоби - спортта...и по-точно футбола - кой ти е любимият отбор и футболист, пък ако случайно не гледаш футбол, сподели нещо за някой друг любим спорт ;)

И нещо относно разказа ти за времето на прехода и как си го преживяла, много ме впечатли това което си написала и искам да те попитам - съжаляваш ли? Ако можеш да върнеш лентата би ли променила едно нещо с риск друго от сегашния ти живот да липсва?

И още един въпрос - кое е най-романтичното нещо, което правил мъжът ти за теб?

А сетих се и още нещо, ще споделиш ли с нас най-голямата си издънка, изцепка или гаф, за която като се сетиш и лицето ти се обагря в мораво червено!

Хи,хи още нещо между другото да питаш.Сега сериозно.обичам спорта,футбол гледам и още как.Вече се наситихме не е като преди години,сега всякакви първенства и за себе си съм избрала английското и големите форуми.Нашето съм го отписала отдавна.Но преди сто години даже играх в съвсем импровизиран дженски футболен отбор,който по късно официално стана клуб към Гранд хотел Варна{не съм сигурна,че още съществува}е,аз бях приключила вече,много си харесвах краката :) За играчи и отбори,заради нашите момчета разбира се съм подкрепяла Барса и Ман.Юнайтед,в миналото много се кефех на Милан{Бастен,Гулит,Рийкард}.Карл Хайнц Румениге е един от онези,които ме възторгваха,от по-близки времена Бекъм /няма да обяснявам защо,но не външен вид де/Други спортове худ.гимнастика-еуфорията от успехите на нашите сложи началото,но идиотското самоизяждане в отбора ме отврати,а и в тоя спорт много договорки на светоно ниво.Тенис-Надал си го виждала нали?/справка - аватара/Борис Бекер,Щефи Граф,Пат Рафтър-пристрастие към по-атрактивния стил на игра.Но аз съм вярно куче,дори и да се промени моя човек аз пак го подкрепям.Ето ти причина,вече да не гледам Формула 1.Единия любимец, Сена, загина при катастрофа-за дълго не гледах,после се появи Култард,страхотен, но винаги втори-най-вече заради отборна стратегия.В деня, в който той се отказа, аз спрях да гледам.Такааа, няма как да подмина най-новата си страст,само от 6 години съм върл фен на снукъра и успях да запаля цялата рода.Когато попаднах на предаване, по евроспорт нямаше коментар на български-можеш да си представиш какъв ад е да не знаеш правилата,дума да не разбираш,но магията......Харесах си един играя-присъствие,майсторлък,абе моя човек си беше. Е,оказа се,онзи когото определят за най-големия талант появявал се някога О~Съливан,на моменти голямо леке,но си е моя и до днес.

Дали съжалявам,да често си мисля,че съм сбъркала тук и там.Да, искам да върна лентата,искам всичко което имам,

но на по-късен етап./вероятно детето щеше да е едно./Абе не е по големите жестове,но в ежедневието е много нежен и винаги действа успокояващо просто да те гушне,когато си готова да се взривиш.Той е уравновесеният у дома,аз съм драснипали клечицата/правя уговорката,че с годините и двамата се поизхабихме / е,сега на послеедния ще съм малко по-постна,но в общи линии съвсем преднамерено "сбърках" моичкия,с едно старо гадже в кулминационен момент,мразя такива игрички,винаги съм се дразнила от съученички с подобен маниер,но го направих и до ден днешен ми е криво. Ами за сега толкоза,че мъжо става любопитен,а ако реши, може да бъде голямо бъзикне,че и по-лошо.Ако някога се видим и сме на правилната вълна,може да се поговори по-сериозно.философия,психология натам бяха насочени интересите ми някога.....преди мноооого време. :yanim:

И се извинявам за нескопосаното писане,че свиквам с компа на щерката,лойто е със странна испанска клвиатура.А моят ще пътува за София :) :)

• Отговори 622
  • Прегледи 74,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Поздравления и аз съм фен на снукъра,макар от доста време да не гледам.За ОСъливан си абсолютно права. Любопитно ми е какво друго гледаш по теве-то и кое предпочиташ тв или ровене в нета?

Поздравления и аз съм фен на снукъра,макар от доста време да не гледам.За ОСъливан си абсолютно права.

Любопитно ми е какво друго гледаш по теве-то и кое предпочиташ тв или ровене в нета?

Ами, овен спорта,другото са филими-като преди това съм си събрала инфо,просто не ща да си губя времето.Рядко сериали,макар да съм изгледала туй-онуй от

латинотата.Естествено, Д-р Хаус много ми допадаше,но към края на 5 и в 6 сезон го развалиха тоя образ,че сега нещо не съм зазяпала 7ми.Както казах Латина фиеста ми стана любима програма и като не ми харесва нищо,си пускам музиката й.

Ами, телевизора ми е по на сърце по две причини. Очевадната,че за да ръчкаш в нета и да получиш наистина свястна информация, аланглето трябва да е на ниво,пък и техн.познания.И трябват нерви,защото често те препраща от тук-там, а аз искам да знам нещото на момента. И друго,то е въпрос на усещане-не обичам музика на диск или от компютър,тя е "мъртва".От радио и телевизор е друго нещо,отнася се и за филмите.Т.е. факта,че съм се запалили по нашия форум си е малко чудо......

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

Айде аз да си се върна на любимата тема за Острова Публикувано изображениеВиждам, че като мнозинството от нас много искаш да отидеш там, та въпросът ми към теб е от книгите ли се запали така или има нещо друго, което е пробудило интереса ти?

И още един въпрос: Обичаш ли дъждовното време?

Предлагам следващият участник да е Тихчо :)

Айде аз да си се върна на любимата тема за Острова Публикувано изображениеВиждам, че като мнозинството от нас много искаш да отидеш там, та въпросът ми към теб е от книгите ли се запали така или има нещо друго, което е пробудило интереса ти?

И още един въпрос: Обичаш ли дъждовното време?

Предлагам следващият участник да е Тихчо :)

Ами,не не точно нашите книги,по-рано беше.От уроците по история,по-скоро учителката,после си търсех сама.... И красивите приказки,бяха върха на сладоледа.Не знам, но на моменти имам чувството,че преди векове съм живяла в Ирландия /добре,че не вярвам в прераждания/

Всъщност го обожавам,само не и,ако ще правя контролно по математика /това кошмар от ученическите години де/

Тихи,мило мисля,че вече ти е време ти да отговаряш.

Гале един въпрос и от мен :  Вярваш ли в това, че ние Водолеите сме с най-труден характер и сме непредсказуеми? ( аз също съм родена на 10.02 :rolleyes: )

Гале един въпрос и от мен : 

Вярваш ли в това, че ние Водолеите сме с най-труден характер и сме непредсказуеми? ( аз също съм родена на 10.02 :bday19: )

Еееее,не бих казала.Чувала съм,че вододолейте са най-вече артистични натури и от там много неспокойни,търсещи.Аз сигурно съм нереализиран талант,но

вечното търсене и недоволство са ми присъщи.Все си мисля,ако зодията е от значение,то би следвало да има нещо общо между хората независимо от пола.

Обаче,мъж ми и той е водолей,а сме различни като деня и нощта..., а и кой казва,кой зодиак вярно определя личността/нали има китайски , оня с дърветата и разни други/...абе,не ше да е от зодията,мойта "проклетия" е от гена.Между другото, много се радвам,че се обади някой роден на 10.02-от осми клас нататък,в класа,на работа в различните отдели,винаги е имало още някой роден на този ден,някак си свикнах да не съм сама. Та така "наборе".

Въпреки голямата ни разлика, виждам че и ти споделяш страстта ми към Ирландия  :bday19: та въпроса ми е: Ако имаше възможност да я посетиш, къде точно би искала да разгледаш?

• Автор

Първо Гале, благодаря ти за изчерпателните отговори, удоволствие е да ги чета! Второ предлагам следващия попълващ да е Марси (marsei). И трето, Гале въпрос към теб, какъв е най-добрият ти приятел - мъж или жена и откога датира най-ранното ти приятелство, което все още поддържаш?

Въпреки голямата ни разлика, виждам че и ти споделяш страстта ми към Ирландия  :bday19: та въпроса ми е: Ако имаше възможност да я посетиш, къде точно би искала да разгледаш?

Неееее,никога не миля за конкретно място,а за околност-скалист бряг,бушуващо море или планинска месност и мъгла.Знам ли,може и да е нелепо,такива мета има навсякъде по света,но аз знам,че е Ирландия......

Първо Гале, благодаря ти за изчерпателните отговори, удоволствие е да ги чета!

Второ предлагам следващия попълващ да е Марси (marsei).

И трето, Гале въпрос към теб, какъв е най-добрият ти приятел - мъж или жена и откога датира най-ранното ти приятелство, което все още поддържаш?

Аз съм за предложението да е след това Марси. Може да нямам време да пиша тези дни, но много ви се радвам на желанието и чета с интерис въпросите и отговорите.

Първо Гале, благодаря ти за изчерпателните отговори, удоволствие е да ги чета!

Второ предлагам следващия попълващ да е Марси (marsei).

И трето, Гале въпрос към теб, какъв е най-добрият ти приятел - мъж или жена и откога датира най-ранното ти приятелство, което все още поддържаш?

Прощавай,че съм пропуснала въпроса.Най-добрият ми приятел е жена.Не мисля,че мога да говоря за стари приятелства-живота ни разпиля,да чуваме се,но телефона е друго,когато се видим сме все така откровени,но нещата са се случили преди време и тръпката е попреминала.Мога да разчитам на тях и те на мен в тежък момент и все пак, човек се обръща в такъв случай към онези,които са най-близо/физически/.Аз съм трудна,наистина са единици приятелите ми.Някой да не се обърка,че като отговарям изчерпателно съм отворена книга,говаря откровено в лексикона,но това е съзнателен избор и има неща,които са си само мои. :)
  • Автор

Гале какво мислиш за "реалити предаванията" и по-конкретно за тези с благотворителна цел?

Гале какво мислиш за "реалити предаванията" и по-конкретно за тези с благотворителна цел?

Задължително залагат на най-долните страсти,дори идеята да е добра се опошлява,използват се я за реклама,я за разчистване на сметки/в смисъл,аз сега имам трибуна,дай да опрая оня.... / Не мисля,че събраните средства/когато формата е такъв/ отиват по предназначение,Силно манипулиран вот/за смс говоря/ ДА СЕ ЗАБРАНЯТ!Това си е лов на баламурници със съвременни средства.

Абсолютна загубаа на време са,но за съжаление децата гледат,Сина порасна,ама женското гледа.Уж ги смятат за "прототия" и гледат да се смеят,но и това ме вади извън кожа.

Гале, вярно е, че всеки преценява колко да сподели, но ти наистина блестиш с подробни и искрени отговори. Тея дни все не стигам до тази тема, но ей ме на, с едно-две въпросчета: 1. Какво мислиш за екстремните спортове? Опитвала ли си някой или ако не, имаш ли желание? 2. Харесваш ли филми по книги /може да споменеш любими такива/ или предпочиташ оригинала? 3. Какво мислиш за концертите на открито? 4. Обичаш ли да готвиш и кой е твоят специалитет? В този ред на мисли кое предпочиташ: сладкото или соленото? 5. Смяташ ли, че някой ден ще спреш да четеш любовни романи? Ако да, каква би била причината? И накрая давам едно гласче и аз за Марси (marsei). Скоро не сме й "чували гласчето" във форума, време й е да попише малко.

Гале, вярно е, че всеки преценява колко да сподели, но ти наистина блестиш с подробни и искрени отговори. Тея дни все не стигам до тази тема, но ей ме на, с едно-две въпросчета:

1. Какво мислиш за екстремните спортове? Опитвала ли си някой или ако не, имаш ли желание?

2. Харесваш ли филми по книги /може да споменеш любими такива/ или предпочиташ оригинала?

3. Какво мислиш за концертите на открито?

4. Обичаш ли да готвиш и кой е твоят специалитет? В този ред на мисли кое предпочиташ: сладкото или соленото?

5. Смяташ ли, че някой ден ще спреш да четеш любовни романи? Ако да, каква би била причината?

И накрая давам едно гласче и аз за Марси (marsei). Скоро не сме й "чували гласчето" във форума, време й е да попише малко.

Виж сега, те, екстремните,затуй са екстремни,че не са за всеки.Аз съм от страхливичките явно,не си падам, а и при парашутен скок загина най-добрата ми приятелка от момичешките години /песента от филмчето "Синьо лято" дето споделих,че ме кара да цивря е от това лято/. Мисля, тогава взех да осъзнавам,колко безгласни сме в тоз живот....доста ме промени психически тази смърт. Не,не си падам и намиран за безотговорни хората,които ги практикуват,нищо,че така влизам в противоречие със себе си,по друг много важен въпрос.

Да,има добри попадения,но като цяло-книгата."Английският пациент" е много силен филм,наравно с книгата ако не и по-добър.

Освен,че бера страх когато ходят децата?!Не са моето изживяване-на живо една песен звучи доста "по-сурово",от онова което съм чула и харесала.Т.е.чакам едно,получавам друго,отделно са екстрите от заобикалящата среда/винаги има,кой да ти развали удоволствието/ По-скоро,типа пиано-бар е за мен и това е открай време,не само от възрастта,която определено променя нещата малко от малко.

Ха,чак да обичам.Мога и при това чудесно,но докато го правя,няма време за книги и затова е досадно.Мъж ми казва,че ако съм с две леви,не би било проблем,а така се ядосвал още повече.Редовните ни пререкания са за салатата.Аз не пия нищо и съответно не обичам да се занимавам със салати.Не стига,че там ми отваря работа,ами и се мотка с вечерята/обяда/ Малиии,ако се връзвах,трябва само да готвя и после да мия чинии. Иначе аз си падам по яденето на сладко.За специалитет,чак пък толкоз,ама свинско върху лук,с моркови и майонеза.А от сладките е торта "мързелива", лесна и вкусна.

Е,то и от постовете ми понякога личи,че не съм на вълна любовни романи.Но да се откажа съвсем едвали.Обаче, кой знае какво ще му дойде до главата? Мама на 38 години загуби зрението на едното си око,другото с времето много отслабна. Ха, познай, от кого съм наследила любовта към книгите и дали тя четеше после.Тъй,че както дойде,но определено имам нужда от приказки за възрастни.

Много благодаря за отговорите и се извинявам, че с първия въпрос ти припомних тъжен момент. Тази торта ме заинтригува, да вземеш да напишеш рецептата ли... :)

Много благодаря за отговорите и се извинявам, че с първия въпрос ти припомних тъжен момент.

Тази торта ме заинтригува, да вземеш да напишеш рецептата ли... :)

Не мила,не се притеснявай,аз всеки ден казвам "добър ден" на родителите й, те гледаха как пораствам, женя се....,тя им беше една,искам да кажа всички сме се научили да живеем.А аз все пак гледам F1,това си е бая екстремно,но за близките хора-дума да не става. За другото на ЛС,няма е излагам пред някой баш кулинар я!
  • Автор

Гале маниак ли си на тема пазаруване? Робуваш ли на дадена марка и склонна ли да даваш луди пари за прищявка?

Гале маниак ли си на тема пазаруване? Робуваш ли на дадена марка и склонна ли да даваш луди пари за прищявка?

Категорично не съм от тези,дето ходят с етикета навън.Луди пари не давам за нищо,имам нужда да се поглезя като всеки,но не изпадам в крайности.
  • Автор

Гале, религиозна ли си? И другият ми въпрос - спориш ли често и оценяваш ли качествата на хубавия спор, с достойния противник? И последно - цял живот ли си живяла във Варна,или в последвствие вятърът те отнесе там :cant believe:

Гале, религиозна ли си? И другият ми въпрос - спориш ли често и оценяваш ли качествата на хубавия спор, с достойния противник?

И последно - цял живот ли си живяла във Варна,или в последвствие вятърът те отнесе там :yanim:

Не бих казала,че съм религиозна, аз съм от най-лошите,като имат зор тогава влизат в църква.Как да ти кажа, има едни божи заповеди..... едната повелява "... и не пожелавай роба му", а също имаше и нещо,че до десето коляно ще плащат за грешките на предците.Ще ме прощава Господ, ама това не е много човеколюбиво.Щом допуска робство и за него няма значение кой какъв е,ами гледа да наказва,е твърде човешки черти има у "него",че да го гледам като спасител. Да вярвам,че има някаква първоначална сила и към нея се обръщам когато вляза в църква-просто и нас това е приетото място. От времето на соца имаше една приказка от сорта

Християнин по месторождение,атеист по възпитание,непукист по убеждение.

Споря,не много често,но ако се "впрегна" с много хъс и с дни мога да търся истината.За съжаление, ми прави впечатление,че добрия спор,вече го няма.Всеки се вкопчва в мнението си, навива си на пръста и не приема никакви доводи.Много често се стига до личностни нападки, дори между приятели-грозно.

Абе, независимо от омешаното ми потекло,съм родена и живяла във Варна.Няколко кратки/слава богу/ месеца,съм изкарала в гарнизона Атия.

1. Име. Имаш ли прякор/и, галени имена? Разкажи малко за тях. Марсела прякори нямам а на галено Марси 3. Рожденна дата 06.11.1989 4. Цвят на косата, а на очите? коса кестенява а очи пъстри 5. От къде си? Пловдив 6. Имаш ли брат или сестра, а ще споделиш ли как се казва? нямам и това ми е най голямото щастие в живота аз съм голям егоист 7. С какво се занимаваш в момента? уча студент съм в софия 8. Семейно положение? сериозно обвързана (ако има такова определение)и живот и здраве скоро си чакам годежния пръстен 9. Любими: цвят, число, месец, сезон? Син , 6 , декември , пролет 10. Пушач или непушач? 100 % непушач 11. Пиеш ли? А носиш ли (на алкохол или приятели)? пия ама изобщо не нося на алкохол и винаги мен ме носят :rolleyes: 12. Любимо животно, а растение? любимо животно котка на растения не обичам 13. Имаш ли домашен любимец...или саксия? да имам котка - (британска късокосместа ) 14. Каква музика обичаш? поп малко рок като всеки подрастващ тинейджър в България съм минала и през чалга вълната но най на сърце ще си ми останат ретро хитовете на 90 15. Любима песен, певица, певец, група, дует? pointer sisters - im so excited , Gloria Gaynor I will survive , Dirty Dancing - The Time Of My Life , Ace of Base , DJ BOBO 16. Какви филми харесваш? стари много стари по възможност черно бели преовеличих малко старите филми са ми слабост но не гледам само това глеам почти всякакв жанр филми във всеки си намирам по нещо интересно на последък обаче нямам време да изгледам цял филм заспивам пред лаптопа и затова си намерих решение гледам сериали поне са по 40 мин серията и имам шанс да я изгледам на веднъж 17. Любим филм, актьор, актриса? The Pirat , Отнесени от вихъра , Grease , JUDY GARLAND , Брад Пит 18. Любима книга (посочи един роман и нещо встрани от жанра), автор, герой, героиня? Оскар Уайлд , Шекспир , Антон Павлович Чехов , 19. Предпочитана медия - радио, телевизия, вестници или интернет? Обичаш да си информиран/а или те устройва блаженото неведение? да ви презная до преди година не знаеш какво е да си легнеш без пуснат телевизор за 20 години живот не се бях от лепвала от телевизията но миналата година живеех в една квартира в софия и се случи така че нямах телевизия доста дълги месеци в началото ми беше страно да не знам какво става по новини в предавания но с всичко се свиква аз малко се отплеснах но за да отговоря на въпроса любима МЕДИА тв но и без нея се свиква сега сам само на интернет незнам как сам живяла без net преди не си го представям и не искам да си го преставям 20. Чужд език, който харесваш? А какъв знаеш? знам англиски но бих искала да науча китайски италиански испански 21. В кои държави си бил, а кои искаш да посетиш? аз съм си попътувала доста из европа видяла сам доста хубави неща от света извън нашта държава за което се чудя какво правя още тук ама кво да се прави и за това има време но са сигорност не искам да оставам в българия а затова какво не съм видяла и искам да видя мечтая си да видя Париж и Лондон 22. Хобито ти? книгите ми разбирасе 23. Девиза ти? не мисля че имам такъв 24. За какво мечтаеш? хората който обичам да са винаги до мен тоест живи и здрави 25. От какво се страхуваш? смърта 26. Песимист, оптимист или трезвомислещ реалист? трезвомислещ реалист 27. Гордостта е? нещо нормално но в умерени количества 28. Държиш ли на думата си? да 29. Латерна или добър слушател? добър слушател 30. Обичаш ли предизвикателствата? да 31. Любовта е? моята половинка 32. Какво не би простила на най-близките си хора? да ме изоставят 33. Опиши се с една дума. самота

Редактирано от marsei (преглед на промените)

• Автор

Аз май съм най-голямата любопитка във форума и пак започвам с въпросите. Марси определяш себе си като егоист, ще споделиш най-егоистичната си постъпка? И другият ми въпрос е - ако имаш възможност би ли променила нещо в живота си досега?

Аз май съм най-голямата любопитка във форума и пак започвам с въпросите. Марси определяш себе си като егоист, ще споделиш най-егоистичната си постъпка?

И другият ми въпрос е - ако имаш възможност би ли променила нещо в живота си досега?

1. Пете, това е интересен въпрос, но в момента не мога да се сетя някоя определена постъпка. Ако се сетя ще ти отговоря веднага.(Мале хвърли ме в големи размисли.)

2. А за втория ти въпрос - Не, не бих променила нищо дотук случило се в живота ми.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.