Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лексикон на форум "Любовни романи"

Featured Replies

Здравей. Май този път честта да бъда първа се падна на мен. :) Останах с впечатлението, че си все още непълнолетна понеже говориш за училището, а не за завършване или университет.

1. През коя година си родена? (ако не е прекалено лично де)

2. Какво искаш да учиш след като завършиш? Каква професия харесваш най-много?

3. Обичаш ли да си похапваш сладичко, дори да е вредно?

4. Кое е любимото ти местенце, на което обичаш да ходиш за да починеш или просто да помислиш?

5. Каква си се представяш след 10-15 години?

6. Какво мислиш за мъжкият пол в до 20-22 им година? (може да е малко тъп въпрос, ама за това се сетих ;д)

7. Суеверна ли си?

01. На 13 съм.

02. Ами искам да уча Съвременна история в германия. За Втората Светова Война. може би искам да съм учител или професор. ( тази тема съм я описала обстойно в блога си, ако искате надникнете) Знам мечтите са ми налудничави... :speak:

03. О, преди време се тъпчех със сладко и чипс, но сега вече сякаш, не ми се яде....

04. Ами в училището, където уча, има спортна зала и до нея има едно стълбище, приятно и уютно, въпреки, че е навън ми е прекрасно, когато стоя там.

05. Като..... голямо момиче, не зная наистина или на фона Бранденбургската Врата хи хи.

06. Наистина изобщо не е тъп Стаси! Тогава момчетата започват да порастват, въпреки, че те дори, като остареят, пак са си деца. Особено пък сега в тази възраст.

07. Невероятно много...

Аде тоз път аз да съм първа заинтригува ме.

1. Страхотно добро впечатление ми направи, че си включила и български любими автори, та какво мислиш за Димитър Талев и Чудомир?

2. Какво е за теб гордостта - ревностна защита на личното ти его или необходимост да запазиш и отстояваш личните си принципи?

3. Как си представяш живота си след десет години? Но нямам предвид спретнатата къщурка, а дали ще си постигнала мечтите си, дали ще си удовлетворена от постигнатото или мислиш, че още ще се луташ в търсене и надежда към по-добро?

А ни съм била фръст аме нема значение.

01. За Димитър Талев знам, че е написла Железният Светилник (ако не греша)А колкото до Чудомир, аз съм му голяааааааааама фенка. Най- ми харесва "Не съм от тях", "Минахме ли моста" " Зъболекаря" ( за Станчо Глухаря.) и други.

02. За мен е ревностна защита на личното ми его.

03 Тук ме Хванахте в капан и то голям..... Ами.... Може би още ще се лутам, не зная, бъдещето ще покажа....

Редактирано от The_young_girl (преглед на промените)

• Отговори 622
  • Прегледи 74,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

01. На 13 съм.

За Димитър Талев знам, че е написла Железният Светилник (ако не греша)А колкото до Чудомир, аз съм му голяааааааааама фенка. Най- ми харесва "Не съм от тях", "Минахме ли моста" " Зъболекаря" ( за Станчо Глухаря.) и други.

Очарована съм, слънчице- Ще дойде момент ще прочетеш и светилника и останалите, но браво на мама и тате за културата която възпитават в теб. Вече и аз мога отговоря на другите си въпроси. Дерзай!

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

• Автор

Кали моят първи въпрос е как се запали по любовните романи? Какво е мнението на околните ти за тях?

Очарована съм, слънчице- Ще дойде момент ще прочетеш и светилника и останалите, но браво на мама и тате за културата която възпитават в теб. Вече и аз мога отговоря на другите си въпроси. Дерзай!

Благодаря :baby:

Кали моят първи въпрос е как се запали по любовните романи? Какво е мнението на околните ти за тях?

Аз качвах торнети в Наносет. нет ( но затвориха сайта :):hush::wub: ) И който ми гласуваше и аз му гласувах и така попаднах на Пантерата и перлата и се заинтригувах... Прочетох я на един дъх и оттам се запалих.... :speak: Иначе другите приемат равнодушно, че какво да кажат. Мама ме приема, каквато съм, също и леля.

• Автор

Аз качвах торнети в Наносет. нет ( но затвориха сайта :):hush::wub: ) И който ми гласуваше и аз му гласувах и така попаднах на Пантерата и перлата и се заинтригувах... Прочетох я на един дъх и оттам се запалих.... :speak: Иначе другите приемат равнодушно, че какво да кажат. Мама ме приема, каквато съм, също и леля.

Разсъждаваш отлично...Следващият ми въпрос засяга най-хубавият ти рожден ден, би ли споделила за него?

Разсъждаваш отлично...Следващият ми въпрос засяга най-хубавият ти рожден ден, би ли споделила за него?

Ами най - хубавция ми рожден ден беше, когато се събрахме цялата рода и си прказвахме и се смеехме... :) Беше много приятно ( но не помня за кой рожден ден беше :ph34r: )
  • Автор

Последно за днес: Вярваш ли в духове или някакви други паранормални явления? Водиш ли си дневник? И - когато пораснеш достатъчно ще останеш да живееш в България или с триста ще се отправиш към друга държава без да погледнеш назад. Смяташ ли себе си за патриот?

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Айде и аз да се отчета с въпросчета да видя какво е от другата страна 01 . Можеш ли да готвих ако не какво ти приготвя мама и ти си похапваш с удоволствие . 02 . Гледаш ли някакви сериали по телевизията или теглиш от интернет . 03 . С кой повече се разбираш с майка ти или баща ти кой по те глези 04 . Миличка ти си доста мъничка ваште сигурно ти правят проблем с излизането къде ходиш най често в сободното си време с приятели и до колко часа те пускат .

Редактирано от marsei (преглед на промените)

Последно за днес:

Вярваш ли в духове или някакви други паранормални явления?

Водиш ли си дневник?

И - когато пораснеш достатъчно ще останеш да живееш в България или с триста ще се отправиш към друга държава без да погледнеш назад, другояче казано патриот ли си?

Протетирам! :ph34r: Последния въпрос е подвеждащ,при така зададена питанка,кой ще каже,че не е патриот!? А да си стоиш тук,само по себе си не е патриотизъм.Имам много познати,които са в България,но биха дали мило и драго да се махнат.

И понеже се намесих,я да питам

Как мислиш "цъкането" добър заместител ли е на личните контакти и не губим ли от тази относителна анонимност,която ни дава компютъра?

• Автор

Протетирам! :down: Последния въпрос е подвеждащ,при така зададена питанка,кой ще каже,че не е патриот!? А да си стоиш тук,само по себе си не е патриотизъм.Имам много познати,които са в България,но биха дали мило и драго да се махнат.

Взимам си бележка и поправям.

няколко въпросчета и от мен: 1. Какво мислиш за насилието в училище? 2. За това че носите униформи? 3. Как си прекарвате времето с приятелите ти и има ли и други които четат любовни романи? 4. Ако межеш да си героиня в един от романите коя би си избрала да бъдеш?

Лелееее.... Вие ме засипахте с въпроси. Ще се постарая да ви отговоря добре :down:

Последно за днес:

Вярваш ли в духове или някакви други паранормални явления?

Водиш ли си дневник?

И - когато пораснеш достатъчно ще останеш да живееш в България или с триста ще се отправиш към друга държава без да погледнеш назад. Смяташ ли себе си за патриот?

01. Да вярвам.

02. Да, всеки ден си пиша преживяванията.

03. Ох, за годините ми този въпрос е объркващ, но искам да живея в България, но за съжаление, тук няма достатъчно условия човек да се развива без рушвети и рушвети... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Айде и аз да се отчета с въпросчета да видя какво е от другата страна

01 . Можеш ли да готвих ако не какво ти приготвя мама и ти си похапваш с удоволствие .

02 . Гледаш ли някакви сериали по телевизията или теглиш от интернет .

03 . С кой повече се разбираш с майка ти или баща ти кой по те глези

04 . Миличка ти си доста мъничка ваште сигурно ти правят проблем с излизането къде ходиш най често в сободното си време с приятели и до колко часа те пускат .

01. Не мога да готвя, но обожавам пържени картофки с кюфтенца....

02. Ами следях "Гибелна красота" " Робинята Изаура" "Мелодията на Сърцето" (тя ми е любимия) и др.

03.Ами аз не излизам навън, знам изглежда странно, но съм си добре сама, като вълк единак.

Протетирам! :wors: Последния въпрос е подвеждащ,при така зададена питанка,кой ще каже,че не е патриот!? А да си стоиш тук,само по себе си не е патриотизъм.Имам много познати,които са в България,но биха дали мило и драго да се махнат.

И понеже се намесих,я да питам

Как мислиш "цъкането" добър заместител ли е на личните контакти и не губим ли от тази относителна анонимност,която ни дава компютъра?

01 Не, "цъкането" не е добър заместител на личните контакти.И мисля, че губим относителната анонимност.

няколко въпросчета и от мен:

1. Какво мислиш за насилието в училище?

2. За това че носите униформи?

3. Как си прекарвате времето с приятелите ти и има ли и други които четат любовни романи?

4. Ако межеш да си героиня в един от романите коя би си избрала да бъдеш?

01. Смятам, че то трябва да изчезне. Аз всеки ден ходя на училище и виждам насилие, дали крясъци и викове или бой. Ставала съм свидетелка как моиче бие момче. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Но не зная какви мерки да се вземат....

02. Ами това смятам за напълно нормално. Защо трябва да има тъпи "кифли" и умни бедни и скромни момичета?!

03. Не няма други, които четат, а и аз не излизам с приятели...

04. Ами искам да съм или пък Джулиана от "Съвършен Герой" или Сара от "Пантерата и Перлата" но аз измислих .... една глупост - - - Сара ще бъде влюбена в друг, който идва и спасява любимата си от лапите на Калид, а Сара ще заобича още повече Стас ( момчето- любимия й ) и така.... аз все така "обработвам" романите, които чета....

Здрасти, Калояна! Ама ти си била землячка... е, почти. В този дух да те питам харесваш ли родния си град, къде обичаш да се разхождаш,къде да се забавляваш, да пазаруваш. Ако имаше възможност сега би ли се преместила в някой друг град?

Здрасти, Калояна! Ама ти си била землячка... е, почти. В този дух да те питам харесваш ли родния си град, къде обичаш да се разхождаш,къде да се забавляваш, да пазаруваш. Ако имаше възможност сега би ли се преместила в някой друг град?

Ами , харесвам го, наистина. Скалите, ливадите, кладенчетата, паметника на Ботев на площада и на връх "Мола" (хи :smash: - :baby: хи)

Не не бих се преместила, тук си ми е добре.

Харесвам да пазарувам има много хубави магазни, които не са и най-скъпарски а достъпни, като за мен

А иначе по- харесвам да се разхождам по пусти улички, където падат листата на дърветата на главата ми....

Лелееее.... Вие ме засипахте с въпроси. Ще се постарая да ви отговоря добре :baby:

...

03.Ами аз не излизам навън, знам изглежда странно, но съм си добре сама, като вълк единак.

...

Единственото странно в този отговор е, че ти си изчезващ вид, същия от който бях и аз на твоите години /с други думи не се изпокарвахме с баща ми за излизания просто защото не излизах/. :smash: Та думите ти ме провокира за следващия въпрос, който може би е прекалено личен, сама ще прецениш дали да отговориш: Винаги ли си предпочитала да си сама /т.е. да няма много хора около теб/ или просто си свикнала с времето, след като не си намерила подходящи приятели, или пък са те разочаровали?

И още едно: Как предпочиташ да четеш книгите - в електронен вариант или да държиш книжлето в ръце, сгушена на някое фотьойлче?

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Единственото странно в този отговор е, че ти си изчезващ вид, същия от който бях и аз на твоите години /с други думи не се изпокарвахме с баща ми за излизания просто защото не излизах/. :) Та думите ти ме провокира за следващия въпрос, който може би е прекалено личен, сама ще прецениш дали да отговориш: Винаги ли си предпочитала да си сама /т.е. да няма много хора около теб/ или просто си свикнала с времето, след като не си намерила подходящи приятели, или пък са те разочаровали?

И още едно: Как предпочиташ да четеш книгите - в електронен вариант или да държиш книжлето в ръце, сгушена на някое фотьойлче?

01. Понякога обичам да съм сама, но понякога ми писва от това че съм самичка и ... не правя нищо съществено. Пак си седя вкъщи и си се оплаквам, защо пак съм самотна. Дам, това е моя лоша черта. :) Самосъжалението... е гадно нещо.

02. Обожавам да ги чета държейки листата, миришейки хартията, но това лято за по-бързо започнах електронния вариант, защото, ако трябва да си ги поръчвам.... търпението ми ще мине ..... За това, това лято се научих, как да въздишам романтично пред монитора и да гушкам компютърната мишка... ;)

..... За това, това лято се научих, как да въздишам романтично пред монитора и да гушкам компютърната мишка... :angry:

:cool: Кали, страхотен лаф, добре боравиш с думите!

:cool: Кали, страхотен лаф, добре боравиш с думите!

Мерси :angry:

01 . Пишеш че обичах кучета каква порода би искала да имаш или ти харесва . 02. Разбираш ли се с сестра ти . 03. Виждам че на въпроса за сериятели си отговорила че гледаш латино американски ( между другото и аз ги гледам от както се помня ) какво мислиш за това че в последно време ги изместиха с турски сериали и другия ми въпрос е кой латино американски сериали си гледала . 04. Разкажи ни за някои спомен от живота ти които те е направил щастлива и съответно такъв които те е натажил . 05 . Какво мислиш за социалните мрежи като facebook ( а ти имаш ли facebook ) .

01 . Пишеш че обичах кучета каква порода би искала да имаш или ти харесва .

02. Разбираш ли се с сестра ти .

03. Виждам че на въпроса за сериятели си отговорила че гледаш латино американски ( между другото и аз ги гледам от както се помня ) какво мислиш за това че в последно време ги изместиха с турски сериали и другия ми въпрос е кой латино американски сериали си гледала .

04. Разкажи ни за някои спомен от живота ти които те е направил щастлива и съответно такъв които те е натажил .

05 . Какво мислиш за социалните мрежи като facebook ( а ти имаш ли facebook ) .

Такаа... Да ти отговоря сега. И прощавай за закъснението....

01. Ами искам Коли, те са умни, хубави имного сладки.. :)

02. Не я виждам често, защото тя живее в друг град.

03. Ами мноооого харесвах Гибелна Красота, Зоро, Истинска любов и Робинята Изаура (2004). Колкото до турските филми, не съм против, защото някои от тях са много интересни.

04. Хубавия е, когато съм се веселила с приятели, а лошия е, когато всички ме забравят.

05. Ами мисля, че фейсбук е нож с две остриета. Имам , защото и моите приятели имат.

• Автор

Кали какво мислиш за екстремните спортове и влече ли те подобно забавление? Нещото, с което най-много се гордееш е? Недостатъкът, от който искаш да се отървеш е?

Кали какво мислиш за екстремните спортове и влече ли те подобно забавление?

Нещото, с което най-много се гордееш е?

Недостатъкът, от който искаш да се отървеш е?

01. Ами мисля, че екстремните спортове, носят налсладат, екстаз и яко усещане, но само за един миг, но после...... (примерно: можеш да останеш сакат за цял живот, само за един миг свобода) Това моето мнение, но не зная как вие мислите така.

02. Ами, .... малко труден въпрос... :wors: Аз по принцип изобщо нямам самочувствие и не се гордея с нищо.... Е, може би със мзнанията си по История

03. Прекалено съм срамежлива и не мога да се отърва от това чувство... даже се консултирах с психолог, но полза никаква... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

1. Какво би предпочела - технологично развитото бъдеще или опростеното, но елегантно минало? Защо?

2. Мислиш ли, че един ден отминалите времена могат да се завърнат (имам в предвид мода, начин на мислене и т.н.)?

3. Какво мислиш за учениците, които ходят само с тетрадка на училище? А за "кифлите"? ;д

4. Смяташ ли, че след 2012 година ще се случи нещо, което радикално ще промени живота на хората, живота на Земята?

5. Какво мислиш за Астрономията като наука?

Може въпросите ми да ти се струват малко глупави, но наистина ме интересува мнението ти. :speak:

1. Какво би предпочела - технологично развитото бъдеще или опростеното, но елегантно минало? Защо?

2. Мислиш ли, че един ден отминалите времена могат да се завърнат (имам в предвид мода, начин на мислене и т.н.)?

3. Какво мислиш за учениците, които ходят само с тетрадка на училище? А за "кифлите"? ;д

4. Смяташ ли, че след 2012 година ще се случи нещо, което радикално ще промени живота на хората, живота на Земята?

5. Какво мислиш за Астрономията като наука?

Може въпросите ми да ти се струват малко глупави, но наистина ме интересува мнението ти. :rolleyes:

Стаси, няма нищо такова.

01. Ами бих предпочела опростено минало, защото сега... някакси не ми харесва този живот.... Въпреки, че не мога да се отделя с часове от компютъра и телефона си и от МР4-ката си. Да би звучало откачено в едно минало време ( началото на 19 до средата на века) да каже някой иконом: "Сър, ще трябва да ме изчакате, защото си лавфя в скайпа с много вървежна кифла, ъъъ пардон икономка" :biggrin: Но това, че някои момчета се държат, като първобитни същества с момичетата ме вбесява. Аз предпочитам романтиката и съм романтичка до болка. Предпочитам, милите жестове, нежните думи, изискани младежи, а не раздърпани момчета! Да ти казват " Госпожице, позволете", "Госпожице, оставете на мен" и още др, вместо " Аре ма!" или " Ма к'фо мъ глеаш ма?' Даммм, поувлякох се малко. :sobbing:

03. Смятам, че не е справедливо спямо редовните ученици, те да носят цял тон раница, а някои тарикати да си дават почивка... А колкото за кифлите... не, съм им фен. Те са просто момичета с мноооого грим и самочувствие, като за световно. ( Извинявайте, ако имате някои познати добри кифли)

02. Ами аз отговорих малко от този въпрос на 01. Но както и да е... Възможно е, както Ренесанса се е появил след мрачното средновековието, където църквата управлявала всичко. Ренесанса е възраждане, възражда се интереса към човека, към античното. Така може и да се върнат някои нотки от миналите времена, но не и целите. Представяте ли си, ако модата от 50-те и 60-те години на 19 век се върне... Направо не ми се мисли, какво ще павим с тези огромни рокли... :down: Аз бих желала да се върне оная нежнст и джентълмените, които сякаш са на изчезване.....

04. Ох, не знам. Ту си мисля, че ще се случи нещо, ту си мисля, е няма да се случи нищо. Годинките са ми малко за сериозно мислене.

05. и тук пак съм пас. Да, Астроомията е интересна наука, но аз не я долюбвам много, тъй като , когато уча че има толкова по - огромни неща от това, което ние и природата сме създал, осъзнавам, че всеки човек е една нищожна прашинка, в огромния пясъчник на живота....

Годинките са ми малко за сериозно мислене.

Такаааа, може би предварително дължа едно извиненийце на Кали за по-долното изказване,още повече,че с лексикона нямаме за цел да даваме акъл или да коментираме разбиранията на отговарящия,но нещо ме глоожди.

Мила, на моменти като чета отговорите ти имам чувството,че срещу мен е майка ми /а тя е на 70/, в следващия подхвърляш,че годинките ти са малко за да си категорична по даден въпрос. Ми не ми се връзва нещо. Не че, 13 годишните не могат да са самотни или различни, но като цяло търсят средата-наборите да не ги изолират,че инак ще им се стъжни живота/инстинкт за самосъхранение/ и да си намерят хора със сродни интереси/пак този инстинкт,но на емоционално ниво/.Как да кажа,много „правилни” отговори ми даваш,тъй че се чудя с кого си говоря. Каквато и да е истината,няма проблем за мен-то си е въпрос на избор.Не се засягай и ти,ако съм сгрешила /моето оправдание за подозрителността са годините - живота е имал врема да ме ошамари/, ако наистина се „гъбаркаш”, дано ти е доставило удоволствие,че поне да е имало смисъл.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.