Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лексикон на форум "Любовни романи"

Featured Replies

Хайде още някой и друг въпрос: 1. Лесно ли вземаш решения или винаги обмисляш нещата из основи? 2. Привързваш ли се към вещите си или си човек на новите придобивки? 3. Ходила ли си на караоке? Ако да - хареса ли ти, ако не - имаш ли желание, или смяташ, че няма да ти достигне смелост?

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Отговори 622
  • Прегледи 74,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хайде още някой и друг въпрос:

1. Лесно ли вземаш решения или винаги обмисляш нещата из основи?

2. Привързваш ли се към вещите си или си човек на новите придобивки?

3. Ходила ли си на караоке? Ако да - хареса ли ти, ако не - имаш ли желание, или смяташ, че няма да ти достигне смелост?

01. Oбмислям не мога да взема така решение независимо дали е за нещо много важно или маловажно .

02. Aз съм 100% вещоманка обичам си всички вещи и стари и нови и си пазя всичко което имам нищо не се хвърля .

03. Да ходила сам веднъж миналата година и ми хареса ама не успях да попея понеже имаше много хора и така и не ми пуснаха песента която исках .

• Автор

Марси имаш ли идол? И искаш ли голямо семейство, т.е. повече от едно - две деца? Предлагам следващият попълващ да е Пепинка :cool:

Предлагам следващият попълващ да е Пепинка :yanim:

Извинявайте момичета, че се намесвам, но много искам аз да съм следващата, която ще се представи. Може ли? :help:

Редактирано от The_young_girl (преглед на промените)

Извинявайте момичета, че се намесвам, но много искам аз да съм следващата, която ще се представи. Може ли? :baby:

Според правилата трябва да гласуват за теб, така че аз ти давам едно гласче. :blink:

Извинявайте момичета, че се намесвам, но много искам аз да съм следващата, която ще се представи. Може ли? :baby:

Имаш и моята подкрепа,толкова е свежо някой да е желаещ.

Наистина не знаех, че трябва да се гласува. Благодаря ви много за гласовете. :) :) :wors::cool:

Марси имаш ли идол?

И искаш ли голямо семейство, т.е. повече от едно - две деца?

Предлагам следващият попълващ да е Пепинка :whist:

01. не категорично нямам идол

02. искам точно три деца две момчета и едно момиче

P.S аз мога ли да гласувам ;)

Аз също гласувам. Всъщност гласувам за всички ви, и все пак сега гласувам за ... мразя никове - младата дама The young girl

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

И аз гласувам за теб, мила. Наистина е хубаво някой сам да се предложи. :whist:

Огромни благодарности! ;):P:wors: :wors: :whist:

...

P.S аз мога ли да гласувам :)

Разбира се, всеки има право на глас. :wors:

Момичета, извинявайте, че питам, но да започна ли или да изчакам всички да гласуват. Не искам да не уважа някой.

• Автор

Момичета, извинявайте, че питам, но да започна ли или да изчакам всички да гласуват. Не искам да не уважа някой.

Мила изчакай до довечера, днес все още може да се задават въпроси на Марси :cool:

Моят следващ въпрос е - Марси какво мислиш за пластичните операции?

Хвърли един поглед на първия пост в темата, където пише правилата. Има си времеви период за всеки участник от точно една седмица. :cool:

Хвърли един поглед на първия пост в темата, където пише правилата. Има си времеви период за всеки участник от точно една седмица. :clap:

Току - що прегледах първия пост и се чудя, защо отначало не го прочетох, ами трябваше да задавам куп безмислени въпроси? :ph34r:

Може би заради формулите по математика, които направо ми промиха мозъка ( те са лесни, ама аз съм такава "умница"....) ... :rolleyes:

Току - що прегледах първия пост и се чудя, защо отначало не го прочетох, ами трябваше да задавам куп безмислени въпроси? :bye1:

Може би заради формулите по математика, които направо ми промиха мозъка ( те са лесни, ама аз съм такава "умница"....) ... :cool:

Математиката е тооолкова хубав предмет... докато не разбереш що е то висша математика, така че радвай й се такава каквато е в училище. :)

И към Марси следващото въпросче:

Знам те, че имаш книжка, та смяташ ли се за добър шофьор и как според теб премина курса ти: напрегнато или ти идваше отръки карането?

Математиката е тооолкова хубав предмет... докато не разбереш що е то висша математика, така че радвай й се такава каквато е в училище. :bye1:

Ще го имам на предвид. :cool:

Мила изчакай до довечера, днес все още може да се задават въпроси на Марси :baby:

Моят следващ въпрос е - Марси какво мислиш за пластичните операции?

Че ако някой ден почуcтвам че имам нужда ще си направя с удоволствие .

И към Марси следващото въпросче:

Знам те, че имаш книжка, та смяташ ли се за добър шофьор и как според теб премина курса ти: напрегнато или ти идваше отръки карането?

Ми аз имам книжка от 2 години но карам сериозно от 6 месеца така , че е смешно да казвам че карам добре няколко месеца не е долям период аз се чувствам добре като карам но ми трябва още практика а пък курса ми мина много мъчително инструктора ми беше не заинтересован да ме научи да карам гледаше да ме претупа колко то да ми мине часа а листовките ги влачих една година понеже точно когато карах курса щях да кандидатствам имах приемни изпити , матури , завършване на училище , и не ми беше никак леко затова и като взех книжка не почнах да карам веднага не се чувствах особено сигурна в себе си .

Последен шанс за въпроси ли е днес??? Е, веднага се възползвам - 1. Марси какви дрехи обичаш да носиш? Любима марка, стил, бижута? 2. Какво ти е мнението за приятелството между мъжете и жените? 3. Какъв е дома ти, тоест как си представяш своя дом и къде? 4. Имаш ли фобии и мразиш ли нещо от все сърце? 5. Ако имаш право на едно желание, което златната рибка да ти изпълни - какво ще е то? 6. Докъде стигнала в амбицията си за да постигнеш нещо? 7. Последният въпрос е от един тест който съм решавала много отдавна - Можеш ли да убиеш човек или животно? П.С. и от мен един глас за "младата дама" - хи хи хи

Последен шанс за въпроси ли е днес??? Е, веднага се възползвам -

1. Марси какви дрехи обичаш да носиш? Любима марка, стил, бижута?

2. Какво ти е мнението за приятелството между мъжете и жените?

3. Какъв е дома ти, тоест как си представяш своя дом и къде?

4. Имаш ли фобии и мразиш ли нещо от все сърце?

5. Ако имаш право на едно желание, което златната рибка да ти изпълни - какво ще е то?

6. Докъде стигнала в амбицията си за да постигнеш нещо?

7. Последният въпрос е от един тест който съм решавала много отдавна - Можеш ли да убиеш човек или животно?

П.С. и от мен един глас за "младата дама" - хи хи хи

01 . обличам се спортно елегантно ( данки високи обивки от време ризки през лятото роклички ) за любими марки всеки сезон е резличнo зависи от колексиите им

02. няма такова винаги има скрити помисли

03. къща извън града можеби в италия или англия или шотландия ( и си предтавя че имам за съседи някои диви шотландци да ми се разкарват по полички по цял ден ) с голяма градина много животни и цветя ама не да ги гледам аз само за красота някои друк да ги полива .

04. да имам фобии от инжекции изпадам в истерия ако трябва да ми слагат

05 . пизките ми да са винаги с мен

06 . бих стигнала го края

07. не категорично това ми е една от фобите да видя труп никога не съм виждала и не искам да виждам

След купищата идиотщини, които изписах е време да напиша нещо свясно.

1. Име. Имаш ли прякор/и, галени имена? Разкажи малко за тях.

Името ми е Калояна. Първо ми викаха Кали, а от 6 клас насам ми казваха Калси, а сега моя приятелка ме преименува на Келси, но вие ми казвайте, както пожелаете :cool:

2. Твоята снимка

3. Рожденна дата

29 юли зодия Лъв

4. Цвят на косата, а на очите?

Цветът на косата ми е кестеняв. И на очите... нещо към светлокафяво, или пък пъстро.

5. От къде си?

От Враца

6. Имаш ли брат или сестра, а ще споделиш ли как се казва?

По - голяма сестра.

7. С какво се занимаваш в момента?

Уча.

8. Семейно положение?

Необвързана

9. Любими: цвят, число, месец, сезон?

Цвят: син, розов. Число: 11. Месец: Юли. Сезон: Лято

10. Пушач или непушач?

Непушач.

11. Пиеш ли? А носиш ли (на алкохол или приятели)?

веднъж опитах...... и повече никога няма да пробвам....

12. Любимо животно, а растение?

Животинче: куче; Растение: роза

13. Имаш ли домашен любимец...или саксия?

Ами имам си саксийка с кактус - Кенанчо (Кинанчу) А за домашния любомиец... Мама не иска и да чуе :down:

14. Каква музика обичаш?

Поп

15. Любима песен, певица,певец, група, дует?

'o mare tu, Бионсе, Риана, Черил Коул, група... хм, не се сещам. А пък за дует ... (ептен йок)

16. Какви филми харесваш?

Ми много различни. Брулени хълмове, Стас и Нели, Карибски Пирати, Мадагаскар, Ледена епоха,и др.

17. Любим филм, актьор, актриса?

18. Любима книга (посочи един роман и нещо встрани от жанра), автор, герой, героиня?

така.... малко труден въпрос... :ph34r: Значи - Пантерата и Перлата, Стас и Нели. Дяволът носи прада. Графиня робиня, Бялата ръкавица Етюд в червено, Баскервилското куче и др. Автори - Артър К. Дойл, Катрин Каултър, Елин пелин, Йовков и др. герой - Калид, героиня сара. ( и двамата са от Пантерата и Перлата)

19. Предпочитана медия - радио, телевизия, вестници или интернет? Обичаш да си информиран/а или те устройва блаженото неведение?

Ами радио, интернет и телевизия... абе всички. Ами обичам да съм информирана.

20. Чужд език, който харесваш? А какъв знаеш?

Харесвам немския. Опитвах се да го уча

21. В кои държави си бил, а кои искаш да посетиш?

Искам да видя германия. Това ми стига.

22. Хобито ти?

Рисуване, четене, цъкане на компа и др.

23. Девиза ти?

Като малко играех белот с дядо и виках " Давай, пък то ще ти дойде".

24. За какво мечтаеш?

Да намеря истинската лябов.

25. От какво се страхуваш?

О, от мноооого неща. Примерно, като ме изкара на даската Госпожата по Мат и аз съм готова да припадна...

26. Песимист, оптимист или трезвомислещ реалист?

Песимист съм

27. Гордостта е?

Чувството, което всеки човек трябва да има по малко.

28. Държиш ли на думата си?

Понякога, но не винаги. зависи

29. Латерна или добър слушател?

Добър слушател съм

30. Обичаш ли предизвикателствата?

Горе - долу

31. Любовта е?

когато сърцето ти бие лудо, щом видиш любимия човек

32. Какво не би простила на най-близките си хора?

Измамата

33. Опиши се с една дума.

Самотница

Вие сте на ход момичета, питайте ме, каквото пожелаете

Здравей. Май този път честта да бъда първа се падна на мен. :) Останах с впечатлението, че си все още непълнолетна понеже говориш за училището, а не за завършване или университет.

1. През коя година си родена? (ако не е прекалено лично де)

2. Какво искаш да учиш след като завършиш? Каква професия харесваш най-много?

3. Обичаш ли да си похапваш сладичко, дори да е вредно?

4. Кое е любимото ти местенце, на което обичаш да ходиш за да починеш или просто да помислиш?

5. Каква си се представяш след 10-15 години?

6. Какво мислиш за мъжкият пол в до 20-22 им година? (може да е малко тъп въпрос, ама за това се сетих ;д)

7. Суеверна ли си?

Аде тоз път аз да съм първа заинтригува ме. 1. Страхотно добро впечатление ми направи, че си включила и български любими автори, та какво мислиш за Димитър Талев и Чудомир? 2. Какво е за теб гордостта - ревностна защита на личното ти его или необходимост да запазиш и отстояваш личните си принципи? 3. Как си представяш живота си след десет години? Но нямам предвид спретнатата къщурка, а дали ще си постигнала мечтите си, дали ще си удовлетворена от постигнатото или мислиш, че още ще се луташ в търсене и надежда към по-добро? А ни съм била фръст аме нема значение.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.