Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лексикон на форум "Любовни романи"

Featured Replies

Марси стана ми любопитна единствената дума, с която се определяш на финала. Интересно ми е дали се определяш така защото се смяташ за много по-различна от останалите и трудно намираш допирни точки с обкръжението си или просто се чувстваш най-комфортно когато си сама със себе си, което пак значи горе долу същото де. Въобще какво е за теб самотата?

• Отговори 622
  • Прегледи 74,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Марси стана ми любопитна единствената дума, с която се определяш на финала. Интересно ми е дали се определяш така защото се смяташ за много по-различна от останалите и трудно намираш допирни точки с обкръжението си или просто се чувстваш най-комфортно когато си сама със себе си, което пак значи горе долу същото де. Въобще какво е за теб самотата?

Да определям себе си като самoтен човек въпреки, че съм заобиколена с хора около мен понякога се чувствам сама и неразбрана, макар и близките ми да са около мен и да ме разбират и подкрепят.

• Автор

Марси обичаш ли (колекционираш ли) плюшени играчки?

Този път ще го карам на порцийки, че нямам търпение да се включа в играта, а се захванах да пиша посред нощите. Та първият ми въпрос /но не последен/ е: Как откри форума /тогава все още една темичка/ и какво те накара да се задържиш в него: приятната атмосфера, труднооткриваеми книжлета или нещо друго?

Марси, два въпроса от мен: 1. Кой е най-трудният избор, който ти се е налагало да направиш? 2. Сега като Пловдивчанка, на Пловдивчанка би ли ми казала, след като си живяла и в Пловдив и в София кой град обичаш повече. (Софиянци да не се обиждат, просто поредния въпрос за войната между двата града :) )

Марси,виждам,че си писала,че си чакаш скоро годежния пръстен :) затова и реших първите ми въпроси към теб да са свързани с любовта...От колко време сте заедно с твоя възлюбен и,ако не е тайна,би ли споделила с нас спомените си за първата целувка :)

Марси обичаш ли (колекционираш ли) плюшени играчки?

ми да ти кажа май не имам играчки останали от децките ми години но не смятам че колекционирам

Този път ще го карам на порцийки, че нямам търпение да се включа в играта, а се захванах да пиша посред нощите. Та първият ми въпрос /но не последен/ е:

Как откри форума /тогава все още една темичка/ и какво те накара да се задържиш в него: приятната атмосфера, труднооткриваеми книжлета или нещо друго?

аз открих форума преди една година като стана случайно рових се в интернет и написах Джоана Линдзи така намерих читанката и всички сканирани книги направо бях поразена аз от толкова време тарcих преплетени сърце незнаех за какво става на въпрос в книгата но бях влюбена в корицата имах всичко на Джоана само не и тази ( само аз си мислих че имам всичко после намерих още няколко книги които не знаеш че съществуват ) и така с още малко по старателно търсене намерих и форума така идваме и на втория въпрос в началото като четях коментарите първите коментари бях сразена от отнохението, вие си говорихте толкова мило викахте си мили дами и подобни изрази които ме поразиха което ме накара да остана в форума не книгите тихи ти знаеш че ги имам повечето но това беше до време сега в форума е като гнездо на оси злобни коментари нападки тон незнам защо всичко се е променило но определено не е като в началото сега е борба за надмощя кой какво е превел кой е по велик .

Марси, два въпроса от мен:

1. Кой е най-трудният избор, който ти се е налагало да направиш?

2. Сега като Пловдивчанка, на Пловдивчанка би ли ми казала, след като си живяла и в Пловдив и в София кой град обичаш повече. (Софиянци да не се обиждат, просто поредния въпрос за войната между двата града :) )

01.Все още не ми се е налагало да правя чак толкова сложни избори за коита даже и да помня не мисля че има такива но ката се замисля може би избирането на специалност която искам да уча

02.Aз обичам родния си град но не мисля че ще мога да живея и за в бъдеще там София ми харесва тук имаш шанс да се развиваш да си намериш хубава работа има много хора винаги нещо се случва има живот доката в пловдив в момента е мъртвило като всеки малък град може би някой ден положението ще се оправи но не и сега

Редактирано от marsei (преглед на промените)

но това беше до време сега в форума е като гнездо на оси злобни коментари нападки тон незнам защо всичко се е променило но определено не е като в началото сега е борба за надмощя кой какво е превел кой е по велик .

Много съм разочарована да прочета тези думи. Аз не мисля, че сме се нападали, но сме нормални хора, които си изтърват нервите понякога. Е за това си има модове и те си вършат работата перфектно. Колкото до това кой какво е превел мисля, че е пределно ясно. Още по пределно ясно е че мотивите за този вид дейност ако се основаваха само на лаври и нескончаеми благодарята преводите много бързо щяха да секнат. А сега по темата. Въпрос към теб с право да не отговаряш ако не искаш:

Забивали ли са ти нож в гърба близки или поне хора, които си мислила за близки и понеже задавам отговор по-скоро ме интересува каква е била реакцията ти. Как се справяш с предателството, когато дойде неочаквано и от човек когото си смятала за най малкото лоялен?

• Автор

аз открих форума преди една година като стана случайно рових се в интернет и написах Джоана Линдзи така намерих читанката и всички сканирани книги направо бях поразена аз от толкова време тарcих преплетени сърце незнаех за какво става на въпрос в книгата но бях влюбена в корицата имах всичко на Джоана само не и тази ( само аз си мислих че имам всичко после намерих още няколко книги които не знаеш че съществуват ) и така с още малко по старателно търсене намерих и форума така идваме и на втория въпрос в началото като четях коментарите първите коментари бях сразена от отнохението, вие си говорихте толкова мило викахте си мили дами и подобни изрази които ме поразиха което ме накара да остана в форума не книгите тихи ти знаеш че ги имам повечето но това беше до време сега в форума е като гнездо на оси злобни коментари нападки тон незнам защо всичко се е променило но определено не е като в началото сега е борба за надмощя кой какво е превел кой е по велик .

Хмм Марси, оприличаваш форума като гнездо на оси и май здравата бръкна в него. Много точно си се изразила и абсолютно съм съгласна с думите ти. Не знам защо се получи така, може би защото сме много "мили дами" на куп. Много неща от преди две години се промениха драстично. Забравихме от къде тръгнахме...да не кажа, че направо се самозабравихме. Вместо да се развиваме, да създаваме нови и нови теми, познанства и приятелства, преместихме дискусиите и коментарите си в скайпа и се делим на все по-малки групички.

Малко минавам в патетичен тон и не ме кефи това коета написах, звучи различно от това което искам да кажа. Важното е не в какво се превърна гнездото, а това с което се сдобихме докато бяхме в него. Огледай се Марси, ако си създала поне едно ново приятелство, значи оставането ти във форума си е заслужавало. Това е важното...не мисля, че някой трябва да се чувства обиден от коментара ти, все пак всеки има право на мнение и твое право е да го споделиш!

П.С. Забравих си въпроса, нещо по-пикантно, какво мислиш за секса за една нощ?

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Марси,виждам,че си писала,че си чакаш скоро годежния пръстен :angry: затова и реших първите ми въпроси към теб да са свързани с любовта...От колко време сте заедно с твоя възлюбен и,ако не е тайна,би ли споделила с нас спомените си за първата целувка :ph34r:

имам връзка от много кратко време от няколко месеца знам че е много кратко и страно да живееш с някои от 5 месеца но когато си намерил правилния човек и го чувстах не мисля че има значение дали ще е след много години или сега а аз целувката нека ти разкажа лично като се видим другия път :cool:

Много съм разочарована да прочета тези думи. Аз не мисля, че сме се нападали, но сме нормални хора, които си изтърват нервите понякога. Е за това си има модове и те си вършат работата перфектно. Колкото до това кой какво е превел мисля, че е пределно ясно. Още по пределно ясно е че мотивите за този вид дейност ако се основаваха само на лаври и нескончаеми благодарята преводите много бързо щяха да секнат. А сега по темата. Въпрос към теб с право да не отговаряш ако не искаш:

Забивали ли са ти нож в гърба близки или поне хора, които си мислила за близки и понеже задавам отговор по-скоро ме интересува каква е била реакцията ти. Как се справяш с предателството, когато дойде неочаквано и от човек когото си смятала за най малкото лоялен?

да забивали са ми нож в гърба и то не веднъж и то много близки за мен хора но може би това ме е направила по силна а как се справям трудно разбира се , затварям се в себе страдам преживявам го и един слънчев ден ми проблясва че няма смисъл да продължавам ставам и се изправям срещу проблемите все пак сичко е преодолимо освен смъртта нали

Хмм..да задам и аз някой въпрос... Пишеш ли и в други форуми? Какво си учила? Любимият ти герой(няма значение мъж/жена) от роман? Надявамс е да не се повтарям...

Хмм Марси, оприличаваш форума като гнездо на оси и май здравата бръкна в него. Много точно си се изразила и абсолютно съм съгласна с думите ти. Не знам защо се получи така, може би защото сме много "мили дами" на куп. Много неща от преди две години се промениха драстично. Забравихме от къде тръгнахме...да не кажа, че направо се самозабравихме. Вместо да се развиваме, да създаваме нови и нови теми, познанства и приятелства, преместихме дискусиите и коментарите си в скайпа и се делим на все по-малки групички.

Малко минавам в патетичен тон и не ме кефи това коета написах, звучи различно от това което искам да кажа. Важното е не в какво се превърна гнездото, а това с което се сдобихме докато бяхме в него. Огледай се Марси, ако си създала поне едно ново приятелство, значи оставането ти във форума си е заслужавало. Това е важното...не мисля, че някой трябва да се чувства обиден от коментара ти, все пак всеки има право на мнение и твое право е да го споделиш!

П.С. Забравих си въпроса, нещо по-пикантно, какво мислиш за секса за една нощ?

Пете и аз не знам защо има обидени аз просто казвам какво виждам и чета това си е мое мнение и не съм целяла да обидя някои а аз оставането ми в форума да намерила сам защо да съм тук

а да се върнем на въпроса ти мислаи че е супер идея ако срешнеш такъв човек и обстановката и в какво настроение си само да не е в пристъп на отчаяние но това не е за мен аз съм си старомодна по принцип

Хмм..да задам и аз някой въпрос...

Пишеш ли и в други форуми?

Какво си учила?

Любимият ти герой(няма значение мъж/жена) от роман?

Надявамс е да не се повтарям...

01. не пиша в други форуми ако ми се налага да получа някаква информация чета други форуми но по точно конкретен въпрос

02. завършила сам англйска гимназия в Пловдив а сега уча за више образование с специалност приложна графика

03. скарлет от отнесени от вихъра

Май няма да съм много оригинална, но ето и моят въпрос към Марси. Какво чувстваш, когато се налага да се местиш - ти, или твоите близки, или когато се разделяш с нещо скъпо? Склонна ли си да го последваш, или предпочиташ сигурността на старото място, където си била?

Едно въпросче и от мен, нали сме любовен форум и въпросчето е в този дух - Какво очакваш от човека до теб? Можеш ли да опишеш тези негови качества?

• Автор

Марси какво мислиш за ината? Приемаш го като качество или недостатък, и ти самата инат ли си?

Май няма да съм много оригинална, но ето и моят въпрос към Марси.

Какво чувстваш, когато се налага да се местиш - ти, или твоите близки, или когато се разделяш с нещо скъпо? Склонна ли си да го последваш, или предпочиташ сигурността на старото място, където си била?

До сега не ми се е налагало да се местя къде то и да е освен може би като дойдох преди 2 години в софия но аз се прибирам постояно и не чувствам никаква липса . Aко се налага ще го последвам но за сега не ми се е налагало да правя чак толкова трудни избори .

Едно въпросче и от мен, нали сме любовен форум и въпросчето е в този дух - Какво очакваш от човека до теб? Можеш ли да опишеш тези негови качества?

очаквам всичко аз давам всичко от себе си за него и очаквам също то . а за качества много може да се говори но мислаи че е лично и не е форума ако ти е интересно като се видим ще говорим

Марси какво мислиш за ината? Приемаш го като качество или недостатък, и ти самата инат ли си?

ми не смятам че ината е хубаво нещо изобщо причинива ни само главоболие също не смята че е хубаво да и си без мнение незнам някъде по средата трябва да сме да сме инати с мярка , лично сам голям инат и много страдам понякога от това а друк път ми помага да постигна това което искам

• Автор

Марси изповядваш ли някаква религия, почиташ ли я, в смисъл истински вярваща ли си, или се сещаш за Богове само по празници? А ако не вярваш, защо? И нещо по-битово - можеш ли да готвиш, ако да - доставя ли ти удоволствие и обичаш ли да експериментираш в кухнята?

Я и аз да питам.Мислиш ли,че може заради нещо,да захвърлиш настрани всичко важно досега.Да зарежеш образование,приятел или да заминеш далеч от приятели и родители.Какво

Какво обичаш да си похапваш най-много?

Какво предпочиташ море или балкан? Защо?

Вярваш ли,че съществуват ад и рай?

Марси изповядваш ли някаква религия, почиташ ли я, в смисъл истински вярваща ли си, или се сещаш за Богове само по празници?

А ако не вярваш, защо?

И нещо по-битово - можеш ли да готвиш, ако да - доставя ли ти удоволствие и обичаш ли да експериментираш в кухнята?

Aз съм православна християнка кръстена сам в църква като биах в невръстна възраст от 4 годинки почти не помня нищо ама имам снимки които са забавни мога някога да ти ги покажа ако искаш да се посмееш иначе си уважавам религията но не ходя на църква често а само по празници както каза ти . И не съм особено вярваща но не мога да ти обисня защо просто не го чувствам .

да мога да готвя и то много добре поне така са ми казвали аз всичко което си направя си го ям ама не е това целта хубаво е и другите хора да ядат покрай мен а аз удоволствие да доставя ми но напоследък не чак толкова може би защо то почна да ми се превръща в задължение или пък сам изморена и не ми е толкова приятно а аз експериментите нямам много време гледам в сободното си време да си чета а не да вися в кухнята

Я и аз да питам.Мислиш ли,че може заради нещо,да захвърлиш настрани всичко важно досега.Да зарежеш образование,приятел или да заминеш далеч от приятели и родители.Какво

не категорично не съм склона да постъпя така не съм такъв човек и при никакви обстоятелства

Какво обичаш да си похапваш най-много?

Какво предпочиташ море или балкан? Защо?

Вярваш ли,че съществуват ад и рай?

01. колко то и страно да звучи аз ям най много месо под каквато и да е форма и от какво то и да е животно обoжавам месо

02. предпочитам морето защото обичам водата и да се къпя в нея и има повече емоции от колкото на балкана

03. не вярвам, но това не значи, че не ми се иска да има

аз всичко което си направя си го ям ама не е това целта хубаво е и другите хора да ядат покрай мен

Много вярно.И аз така.;)

Да питам и аз.

1.Ако имаш възможност да заминеш да живееш и работиш извън бг,но трябва да оставиш близки и приятели би ли го направила?И при какави условоя?

2.Смяташ ли,че жените са прецакани от еманципацията в една или друга степен?

3.Човек на крайностите ли си или винаги златната среда?

Много вярно.И аз така.;)

Да питам и аз.

1.Ако имаш възможност да заминеш да живееш и работиш извън бг,но трябва да оставиш близки и приятели би ли го направила?И при какави условоя?

2.Смяташ ли,че жените са прецакани от еманципацията в една или друга степен?

3.Човек на крайностите ли си или винаги златната среда?

1.Aз май отговорих на същия въпрос но айде пак не бих оставила близките си за нищо на света аз съм много привързана към родителите всъщност това е причината да не съм заминала до сега .

2.Прецакани сме разбирасе нали все още чуваме да ни викат " ама ти си жена не може това ли онова .......... "

3.Определено сам много крайна .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.