Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Циганин или ром ? Новини свързани с интеграцията и още нещо

Featured Replies

Кои са твоите ученически години ?

И къде е учил?

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 217,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имаше някои детски изпълнение с мустачки и брадички на времето... Ама тия урунгели на снимката, не са на по 8-9-10 годишни и заслужават съд!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Имаше някои детски изпълнение с мустачки и брадички на времето... Ама тия урунгели на снимката, не са на по 8-9-10 годишни и заслужават съд!

Децата рисуват мустаци и брадички за забавление, а тези...съвсем съзнателно се гаврят със светли личности от българската история.

С какво право?!

тези...съвсем съзнателно се гаврят със светли личности от българската история.

С какво право?!

с правото че вече са над нас

Гаврят се с Левски, който е искал всички етноси в България да имат равни права... :( :( :(

Каква мерзост!

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Децата рисуват мустаци и брадички за забавление, а тези...съвсем съзнателно се гаврят със светли личности от българската история.

С какво право?!

После се възмущавахте, че Pussy Riot са осъдени!? Виждате как боли!

Редактирано от algor (преглед на промените)

После се възмущавахте, че Pussy Riot са осъдени!? Виждате как боли!

тия сега ги научих от гугъла - че трябваше да те питам кои са

Редактирано от algor (преглед на промените)

После се възмущавахте, че шиБанячките от Pussy Riot са осъдени!? Виждате как боли!

Мацките са го направили за пари и слава, а тези...от злоба.

Мацките са го направили за пари и слава, а тези...от злоба.

За пари, че са го направили, е абсолютно сигурно...Ама егаси славата? :angry:

За пари, че са го направили, е абсолютно сигурно...Ама егаси славата? :angry:

Васко щеше да пее и сега в някоя квартална кръчма за жълти стотинки, ако не си беше се превърнал в скандалния Азис.

В шоу бизнеса е важна славата, независимо каква.

Васко щеше да пее и сега в някоя квартална кръчма за жълти стотинки, ако не си беше се превърнал в скандалния Азис.

В шоу бизнеса е важна славата, независимо каква.

И в затвора също, особено обратното на добрата слава...Наистина са обмислили добре, каква слава да придобият. :D

И в затвора също, особено обратното на добрата слава...Наистина са обмислили добре, каква слава да придобият. :D

а за това какво ще кажеш, пак ли е за слава а

Публикувано изображение

"Цигани се гаврят с потретите на Великите Българи, които е Българска майка юнашка, раждала и пак ще ражда.

Ставай, НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ да го НАПРАВИМ, да подкрепим ИСТИНСКИТЕ МАЙКИ НА БЪЛГАРИЯ, които раждат децата ни, не защото искат да получават помощи, а защото искат да ПРОДЪЛЖАТ РОДА БЪЛГАРСКИ!"

http://www.facebook.com/pages/%D0%9D%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/190311954354955?fref=ts

а за това какво ще кажеш, пак ли е за слава а

Публикувано изображение

"Цигани се гаврят с потретите на Великите Българи, които е Българска майка юнашка, раждала и пак ще ражда.

Ставай, НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ да го НАПРАВИМ, да подкрепим ИСТИНСКИТЕ МАЙКИ НА БЪЛГАРИЯ, които раждат децата ни, не защото искат да получават помощи, а защото искат да ПРОДЪЛЖАТ РОДА БЪЛГАРСКИ!"

http://www.facebook....4354955?fref=ts

Няма как да правиш сравнение с Котенцата, или с братя мангасарян. Напълно подкрепям всяко законно действие, което би предотвратило възможността, да се случват други гаври с националното ни достойнство!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

ние с жена ме станахме,но не разбираме от тоя лозунг какво трябва да направиме?най вереоятно ще си лягам!къде е гаврата?виждам трима циганина,който държат портрети!веднага се сетих,че преди години ние ги горяхме пред партийния дом!по време на барикадите ли беше не помня,но ги трошехме и горяхме!на кого бяха не съм обърнал внимание!по филмите съм гледал че и на 9ти септември нашите деди са правили същото!виждал съм как се унищожават и икони!няколко циганина ли са ни виновни та да сееме омраза?ако милееме за левски,защо позволяваме паметника на левски да бъде абсолютно масонски символ?айде стига са ни манипулирали!писна ми непрекъснато некой да ни вика мрази тоя,мрази оня!

ние с жена ме станахме,но не разбираме от тоя лозунг какво трябва да направиме?най вереоятно ще си лягам!къде е гаврата?виждам трима циганина,който държат портрети!веднага се сетих,че преди години ние ги горяхме пред партийния дом!по време на барикадите ли беше не помня,но ги трошехме и горяхме!на кого бяха не съм обърнал внимание!по филмите съм гледал че и на 9ти септември нашите деди са правили същото!виждал съм как се унищожават и икони!няколко циганина ли са ни виновни та да сееме омраза?ако милееме за левски,защо позволяваме паметника на левски да бъде абсолютно масонски символ?айде стига са ни манипулирали!писна ми непрекъснато некой да ни вика мрази тоя,мрази оня!

Да тия определено са виновни, а това което се правеше на барикадите, беше безумието на тълпата, умело манипулирано от банда гадни предатели!

добре,но защо требва да мразим цигани,турци,македонци,сирийци,сърби,либийци,комунисти,монархисти,герберасти,? всеки ден излиза новина кой да мразя!почвам да забравям кого да мразя!който проповядва омраза,от него требва да се пазиме!в случая с тия цигани,кой иска да ни искара на национален протест!?той сее омраза!

Няма как да правиш сравнение с Котенцата, или с братя мангасарян. Напълно подкрепям всяко законно действие, което би предотвратило възможността, да се случват други гаври с националното ни достойнство!

абе пич аз нали ти казах по-горе че тия котенца ли кви са не бях ги чувала до днес

:D

и аз съм против гаврата, то само па тая да беше...

добре,но защо требва да мразим цигани,турци,македонци,сирийци,сърби,либийци,комунисти,монархисти,герберасти,? всеки ден излиза новина кой да мразя!почвам да забравям кого да мразя!който проповядва омраза,от него требва да се пазиме!в случая с тия цигани,кой иска да ни искара на национален протест!?той сее омраза!

Ми ако ми кажеш, кой ги мрази(изброените от теб), аз пък ще ти кажа защо? В случая с тия пеТали, какво отношение да имаме? Дали пък да не ги разцелуваме и да ги поздравим?

Ще помоля да се върнете на темата и оттук нататък призивите за протести и всички останали фейсбук активности - не тук. Благодаря предварително! пп. И по-внимателно с епитетите...

Доказателствата се намират в ума ми. Още няма как да свалим спомени на твърд носител. Не защитавам "героите" от снимката, а искам да кажа, че такива истории се случват в училищатата и това не е нищо ново. Това, че са цигани прави по-големия скандал, а не какво правят.

Това със снимката на тримата е доста интелигентно направено , макар и да е отвратително....мисля , че не е работа на "обикновените цигани"....!

Нека да добавя и тази снимка :

http://picbg.net/u/4...04/671492.jpg

Защо ли си мисля , че пак се опитват да ме правят на маймуна....!

Тези на снимката са малоумници и жертви ! Да се издири този зад фотоапарата и неговия началник дето знае как се качват неща в Нет-а! Пък на тях да им понаместят някои работи.....искам да кажа убежденията ! :)

Само ,че на това вече му се казва политика ! Така става ясно , че на никой не му изнася да решава проблема из корен , а е удобно безнаказано и някак си невидимо , из от зад да се използват следствията....Най-простото е , че докато има цигани в този смисъл , " На мен винаги ще ми е по-добре , а на Вуте ще му е по-зле! "....Значи , в този си статус циганите са необходими и за това се плаща - осъдени души....!

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Това със снимката на тримата е доста интелигентно направено , макар и да е отвратително....мисля , че не е работа на "обикновените цигани"....!

Защо ли си мисля , че пак се опитват да ме правят на маймуна....!

Тези на снимката са малоумници и жертви ! Да се издири този зад фотоапарата и неговия началник дето знае как се качват неща в Нет-а! Пък на тях да им понаместят някои работи.....искам да кажа убежденията ! :)

Тоест мислиш,че има някаква конспирация?? Просто е,снимали са се за да качат снимките в Интернет и да се правят на интересни пред приятелите си от facebook. Вчера в facebook се споделяше снимката. Както и за циганите,който се снимат на гробището и после ги качват в социалната мрежа.

Няма никаква конспирация,просто тези хора са без никакво образование,без съвест и без собствена чест.

Тоест мислиш,че има някаква конспирация?? Просто е,снимали са се за да качат снимките в Интернет и да се правят на интересни пред приятелите си от facebook. Вчера в facebook се споделяше снимката. Както и за циганите,който се снимат на гробището и после ги качват в социалната мрежа.

Няма никаква конспирация,просто тези хора са без никакво образование,без съвест и без собствена чест.

Вашето мнение никак не противоречи на моето ! Само се явява част от цялото ....

ВМРО пита Сергей Игнатов за циганите, които се изгавриха с историята ни

Запитване до министъра на образованието Сергей Игнатов изпрати ВМРО във връзка със скандалната снимка на цигани, които се гаврят с протрети на български национални герои. В писмото заместник-председателят на ВМРО Костадин Костадинов иска спешна информация как и защо е позволена случката.

Скандалната снимка на цигани, които се гаврят с портрети на Левски и на български царе, обиколи светкавично социалните мрежи. Беше създадена и специална група в интернет, която иска съд за въпросните момчета.

ВМРО иска незабавна проверка и информация от вътрешния министър за предприетите действия. Според партията подобни сцени са резултат от бездействието на държавата и от общото чувство за безнаказаност, обхванало циганската общност у нас.

На 21 октомври ВМРО организира Марш срещу безнаказаната циганска престъпност, който тръгва в 18.30 ч. от ъгъла на булевард „Ломско шосе” и улица „Бели Дунав” в столичния район „Надежда”.

dariknews.bg

ВМРО пита Сергей Игнатов за циганите, които се изгавриха с историята ни

Запитване до министъра на образованието Сергей Игнатов изпрати ВМРО във връзка със скандалната снимка на цигани, които се гаврят с протрети на български национални герои. В писмото заместник-председателят на ВМРО Костадин Костадинов иска спешна информация как и защо е позволена случката.

Скандалната снимка на цигани, които се гаврят с портрети на Левски и на български царе, обиколи светкавично социалните мрежи. Беше създадена и специална група в интернет, която иска съд за въпросните момчета.

ВМРО иска незабавна проверка и информация от вътрешния министър за предприетите действия. Според партията подобни сцени са резултат от бездействието на държавата и от общото чувство за безнаказаност, обхванало циганската общност у нас.

На 21 октомври ВМРО организира Марш срещу безнаказаната циганска престъпност, който тръгва в 18.30 ч. от ъгъла на булевард „Ломско шосе” и улица „Бели Дунав” в столичния район „Надежда”.

dariknews.bg

...Ето ! Сами можете да видите ! " съд за въпросните момчета....." Използват се следствията за лична изгода , без да има стремеж към изкореняване на злото !

ВМРО очевидно съзнават , че са в ІІІ-та глуха и правят каквото могат за да изпълзят от там вдигайки пушилка.....за сметка мирното съвместно съществуване на всички останали.....кой е казал , че самите те не са подбудителите?!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.