Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да се увеличи зимната ваканция на учениците?

109 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се увеличи зимната ваканция на учениците?

• Да
      50%
      55
    • Не
      49%
      53

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Не разбирам защо е това негативно мнение от по-старите поколения към днешните ученици(7-18 години).Точно заради тази непостоянност повечето от хора от българския народ ще се оставят на правителството да ги тъпче като л***а. Имаше няколко коментара от рода на "учи,или иначе ще ровиш по кофите" и прочие.Не мога да позволя някой да ми казва че животът ми зависи от оценката на други хора,които дори и името ми не знаят.Не съм съгласен,и няма да позволя на никой да ми поставя оценка на възможностите,защото аз я знам повече от всеки друг. Само да ви попитам-замисляли ли сте някога какво сте направили през живота си,и съответни дали си е заслужавало нервите и загубеното време?Повечето хора си мислят че ще живеят вечно и правят всичко по измислените "правилата" на живота,или се крепят на мнението на другите.Дайте си равносметка дали си заслужава да си губите времето с глупости от които кариерата ви ще зависи много малко,или ще си изживеете живота както трябва :P .Именно заради тези неща искам ваканциите да се увеличат-за да прекарвам повече време със семейството си,а не постоянно да мисля за изпити,оценки и такива неща. Знам че много хора от форума няма одобрят гледната ми точка,но все пак тя няма да се промени.Пожелавам ви приятна и хубава вечер.

• Отговори 213
  • Прегледи 17,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Има хора които ще преценят колко ваканция ви се полага ! Точно заради този субективизъм ! И ако не си разбрал сме на този хал защото смятаме , че правилата са направени да се нарушават или заобикалят , а тъпите Германци , Французи и Американци знаят , че правилата са за да се спазват ! Така , че другите просперират защото спазват правилата , а не тъпчем на едно място защото се правим на хитри и когато спрем да се правим на хитри може и да ги настигнем ! Няма ли ред и правила има само анархия и няма развитие и се тъпче на място !

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

Не разбирам защо е това негативно мнение от по-старите поколения към днешните ученици(7-18 години).Точно заради тази непостоянност повечето от хора от българския народ ще се оставят на правителството да ги тъпче като л***а.

Имаше няколко коментара от рода на "учи,или иначе ще ровиш по кофите" и прочие.Не мога да позволя някой да ми казва че животът ми зависи от оценката на други хора,които дори и името ми не знаят.Не съм съгласен,и няма да позволя на никой да ми поставя оценка на възможностите,защото аз я знам повече от всеки друг.

Само да ви попитам-замисляли ли сте някога какво сте направили през живота си,и съответни дали си е заслужавало нервите и загубеното време?Повечето хора си мислят че ще живеят вечно и правят всичко по измислените "правилата" на живота,или се крепят на мнението на другите.Дайте си равносметка дали си заслужава да си губите времето с глупости от които кариерата ви ще зависи много малко,или ще си изживеете живота както трябва ;) .Именно заради тези неща искам ваканциите да се увеличат-за да прекарвам повече време със семейството си,а не постоянно да мисля за изпити,оценки и такива неща.

Знам че много хора от форума няма одобрят гледната ми точка,но все пак тя няма да се промени.Пожелавам ви приятна и хубава вечер.

Ако беше гений, щеше да ме зарадваш с мъдростта на 15-те си години. Жалко, но с написаното горе не успя. Като прибавиш тридесетина лазерника към биографията си, е възможно да станеш и по-разсъдлив, и по-мъдър, а съответно и по-полезен за обществото. Тогава и съветите ти ще тежат.

Засега най-доброто за теб е да попиваш опита и знанията на поколенията преди теб. Именно на тях се дължи движението на обществото напред. Ако отхвърляш сътвореното преди теб, както правят много български "управленци", ще стигнеш до любимото им дърво - кривата круша.

Независимо, че си разстроен, и твоята вечер би могла да протече приятно. Пожелавам ти го, плюс всички екстри, които ти хрумнат... :)

....

Аха...За онези малоумници, които правят недоумиците в образователната система ли си говорим?

Същите тия, които променят всичко както си искат, с политически и никой не знае още какви цели?

На този хал сме и защото ни управляват дебили, никоя държава не е преживяла повече национални катастрофи от нас.

Ако почна да цитирам, ще стане ясно колко недоумици има в системата.

И най-важното, което бях споменал напреде, но кой ли да му обърне внимание, то е по-маловажно от ругаенето на учениците...

А това е, че на други места учениците доброволно отиват, за да научат нещо.

На други места не се преподава само суха теория.

Има материална база.

Учебниците отгоре на всичкото са написани по такъв начин, че далеч не предразполагат по-слабите ученици да прочетат урока, изключителна сухота, крайно усложняване на дори прости обяснения, изпадане в невероятно безполезни подробности и всичко това, колкото да запълнят повече страници, за да имат причина да го продават на по-високи цени.

Както казах, нивото на което се преподава в училищата според моята субективна оценка е ниско.

Безкрайно преповтаряне, усложняване, а реално наученото е недостатъчно от практическа гледна точка.

Учи се, учи се, но ако се учи само зададеното от МОН и по учебните програми, до никъде не се стига.

На практика, като почнеш да си търсиш работа, дадените знания се оказват крайно НЕДОСТАТЪЧНИ.

Хванете учебниците по Български език и ще видите, че се пише едно и също, колкото да има какво да се продава.

Фрапиращо е обаче и незнанието на учениците.

И това е заради налагащият се мутренски манталитет.

И за жалост такава е реалността-Хора с висши образования, знаещи, работят на мизерни заплати, а тарикатите печелят хиляди/милиони.

Положението е много комплексно.

Oтново не казвам нищо за ваканцията, а се абстрахирам и се опитвам да говоря обективно за нещата, такива каквито са.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ако беше гений, щеше да ме зарадваш с мъдростта на 15-те си години. Жалко, но с написаното горе не успя. Като прибавиш тридесетина лазерника към биографията си, е възможно да станеш и по-разсъдлив, и по-мъдър, а съответно и по-полезен за обществото. Тогава и съветите ти ще тежат.

Засега най-доброто за теб е да попиваш опита и знанията на поколенията преди теб. Именно на тях се дължи движението на обществото напред. Ако отхвърляш сътвореното преди теб, както правят много български "управленци", ще стигнеш до любимото им дърво - кривата круша.

Независимо, че си разстроен, и твоята вечер би могла да протече приятно. Пожелавам ти го, плюс всички екстри, които ти хрумнат... :cool:

Да не мислиш че се опитвам да впечатля някого?А,и би ли ми обяснил какво означава "полезен за обществото"?Пък и не виждам българското общество да се движи напред,а по-скоро назад.

Да не мислиш че се опитвам да впечатля някого?А,и би ли ми обяснил какво означава "полезен за обществото"?Пък и не виждам българското общество да се движи напред,а по-скоро назад.

:cool:

Не се опитваш да впечатлиш някого, а да пофилософстваш. В това няма нищо лошо, напротив. С маса знания и опит думите ти ще звучат меродавно.

До смисъла на словосъчетанието "полезен за обществото" човек стига сам. Много хора не успяват, някои - защото не искат. В тежка форма това се нарича социопатия, но не се наблюдава много често. По-леката форма "социофобия" в момента е широкоразпространена поради широк кръг причини.

Българското общество постоянно се движи напред. Тъжното е, че има периоди, в които движението се извършва по окръжност. :ass:

Тези времена понякога се задържат твърде дълго, но и те все някога свършват.

Много важно е никога да не се отчайваш. С ясна глава и много знания винаги постигаш повече от околните и дори можеш да им помагаш безвъзмездно. Ако имаш и чувство за хумор, което да те спасява в най-трудните моменти, ще успееш да тласкаш живота си, накъдето искаш. :baby:

Аз това се питам - защо всеки казва проблема е в МОН, образувателната система, учителите, училищата, обществото, родителите... Кой ли не ви е виновен и НИ е виновен на нас българите. Виновни сме си самите ние реално, че непрекъснато си търсим виновни и не поглеждаме в себе си. Някой от вас запитвал ли се е "А ние с какво направихме обстановката в час по-добра?", "А ние помагаме ли на учителите с тишина, участие, знания..?". Айде това последното може би е малко тъпо. Няма значение разбира се какво искам да кажа. Никой няма да ви налее в главите. Аз все си мисля, че училището има за цел да даде основни знания и методика как за в бъдеще да учим, защото се учим цял живот. Поне това трябва да се знае и може. Малко се впуснах в странични разсъждения, но исках да кажа, че България няма да се промени докато всеки не поеме отговорност за себе си и не се издърпа като барон Мюнхаузен сам от блатото. Не очаквайте помощ от другиго. По света никой не разчита на друг - сам действа. Там младежите след 18 се оправят сами - не като тук мама, тате, фамилия, жилище, работа с връзки... Та да се върна на ваканцията - определена е колко е и тя е еднаква за всички. Няма хък, няма мък. Може в МОН да са идиоти, но все пак учениците и учителите са длъжни да спазват тези решения, защото това ви е работата. Да до 18 вашата работа е да се готвите за живота. Кой както се подготви така, но правила има и те трябва да се спазват. Свобода и свободия са две много различни работи.

Редактирано от ieti (преглед на промените)

...

И пак обобщаващ коментар. Преди следващият такъв, реших обаче да напиша контра.

Уча последна година в техническа гимназия. С успех Отличен 5.53 съм.

Никога не съм повишавал тон на учител и не съм предизвиквал безредици в часовете, за разлика от други хора.

Смея да твърдя, че знанията, които ми се дават дори в елитната техническа гимназия, в която съм не са достатъчни.

Последната година просто скучая. Прочел съм десетки книги и имам години опит в ремонти на компютри, работя това и вадя пари с него, а те ще ме учат какво е клавиатура, мишка, периферно устройство... Направо понякога ми става обидно.

Мога да преподам уроците по половината специални предмети на нивото на учител-инжинер, че и да отбележа новите тенденции в областта.

От тук си правете изводите. И не, нито дума от казаното не се отклонява от реалността.

Аз не виждам смисъл да влизам в половината часове, защото това, което ми се преподава го знам от преди години.

Наистина скучая...Но влизам в часовете, защото така е редно и спазвам реда.

Цялото си развитие го дължа на всичко, но не и на училището.

С елементарните знания, които се дават дори в Професионалните Гимназии съм наясно, че до никъде няма да стигна.

Учи се някаква теория, а на практика-нищо.

От друга страна там, където уча е на 30км от мен. Имам 2смени на транспорт, пътувам около 2часа и половина на ден.

По 60км всеки ден и си плащам за (не)удоволствието и (не)удобството.

Нещо, някой да каже?

Та с какво съм си заслужил да бъда набеждаван за мързелив, за незнам си какъв още?

И пак обобщаващ коментар. Преди следващият такъв, реших обаче да напиша контра.

Уча последна година в техническа гимназия. С успех Отличен 5.53 съм.

Никога не съм повишавал тон на учител и не съм предизвиквал безредици в часовете, за разлика от други хора.

Смея да твърдя, че знанията, които ми се дават дори в елитната техническа гимназия, в която съм не са достатъчни.

Последната година просто скучая. Прочел съм десетки книги и имам години опит в ремонти на компютри, работя това и вадя пари с него, а те ще ме учат какво е клавиатура, мишка, периферно устройство... Направо понякога ми става обидно.

Мога да преподам уроците по половината специални предмети на нивото на учител-инжинер, че и да отбележа новите тенденции в областта.

От тук си правете изводите. И не, нито дума от казаното не се отклонява от реалността.

Аз не виждам смисъл да влизам в половината часове, защото това, което ми се преподава го знам от преди години.

Наистина скучая...Но влизам в часовете, защото така е редно и спазвам реда.

Цялото си развитие го дължа на всичко, но не и на училището.

С елементарните знания, които се дават дори в Професионалните Гимназии съм наясно, че до никъде няма да стигна.

Учи се някаква теория, а на практика-нищо.

От друга страна там, където уча е на 30км от мен. Имам 2смени на транспорт, пътувам около 2часа и половина на ден.

По 60км всеки ден и си плащам за (не)удоволствието и (не)удобството.

Нещо, някой да каже?

Та с какво съм си заслужил да бъда набеждаван за мързелив, за незнам си какъв още?

Доприне си и ти с нещо.Донеси в час дърта конфигурация и покажи на съучениците си как става асемблирането.Ще стане интересно.Не вярвам учителите да имат нещо против.

Доприне си и ти с нещо.Донеси в час дърта конфигурация и покажи на съучениците си как става асемблирането.Ще стане интересно.Не вярвам учителите да имат нещо против.

Компютри има, но никой не дава да се отварят.

Значи вместо училището да осигури материалната база, ние винаги трябва да си мъкнем всичко?

Обидно е това отношение, т.е един вид казват "оправяйте се както намерите"

Не е редно.

А и това няма да го има заложено в програмата...Никой не би ми дал време, за да преподам това.

Но каквото и да направя, никой няма да ми даде времето...

За това, докато това е така, всеки ще се спасява поединично.

Компютри има, но никой не дава да се отварят.

Значи вместо училището да осигури материалната база, ние винаги трябва да си мъкнем всичко?

Обидно е това отношение, т.е един вид казват "оправяйте се както намерите"

Не е редно.

А и това няма да го има заложено в програмата...Никой не би ми дал време, за да преподам това.

Но каквото и да направя, никой няма да ми даде времето...

За това, докато това е така, всеки ще се спасява поединично.

не позволявай да изместят въпроса в тяхна изгода , това е стар номер на тези които страшно мразят някой да ги накара да мислят. някой по-нагоре беше се възмутил че за всичко се обвинява мон, ами разбира се че ще се обвинява след като превърнаха в държавна политика съсипването на българското образование, а защо го съсипват ли, ами защото ги мързи да ползват главите си по преназначение и вървят по-най лесния начин само и само да не натоварят мозъка си с някоя мисъл. а това да мъкнеш компа от вкъщи в училище това не е твое задължение твоето задължение е да изискваш по-качествено обучение което и го правиш

Несъмнено има много ученолюбиви деца, и не трябва да слагаме всички под общ знаменател! За съжаление те са една много малка част, и съм убеден, че те са в училище, а не на улицата! Категорично съм против удължаване на ваканцията!

Несъмнено има много ученолюбиви деца, и не трябва да слагаме всички под общ знаменател! За съжаление те са една много малка част, и съм убеден, че те са в училище, а не на улицата! Категорично съм против удължаване на ваканцията!

Спрямо ежедневното ми изморително пътуване с много километри и знанията, които се дават, цялото желание за посещение на същият този техникум се губи...

И честно казано, предпочитам да практикувам ремонти на компютри, вместо да уча остаряла и елементарна теория, която знам.

Губи се просто предизвикателството, да научиш нещо ново, непознато...

От всички специални предмети, които уча, само един има известна доза предизвикателство- Програмиране на асемблер.

• Автор

Не разбирам защо е това негативно мнение от по-старите поколения към днешните ученици(7-18 години).Точно заради тази непостоянност повечето от хора от българския народ ще се оставят на правителството да ги тъпче като л***а.

Имаше няколко коментара от рода на "учи,или иначе ще ровиш по кофите" и прочие.Не мога да позволя някой да ми казва че животът ми зависи от оценката на други хора,които дори и името ми не знаят.Не съм съгласен,и няма да позволя на никой да ми поставя оценка на възможностите,защото аз я знам повече от всеки друг.

Само да ви попитам-замисляли ли сте някога какво сте направили през живота си,и съответни дали си е заслужавало нервите и загубеното време?Повечето хора си мислят че ще живеят вечно и правят всичко по измислените "правилата" на живота,или се крепят на мнението на другите.Дайте си равносметка дали си заслужава да си губите времето с глупости от които кариерата ви ще зависи много малко,или ще си изживеете живота както трябва :) .Именно заради тези неща искам ваканциите да се увеличат-за да прекарвам повече време със семейството си,а не постоянно да мисля за изпити,оценки и такива неща.

Знам че много хора от форума няма одобрят гледната ми точка,но все пак тя няма да се промени.Пожелавам ви приятна и хубава вечер.

На 90% съм съгласен с теб.Така като гледам повече от хората против вече са завършили.Относно "учи,или иначе ще ровиш по кофите" какво да ти кажа.В тая държава и с 3 да завършиш ако попаднеш в подходяща среда може и палат за изградиш.Преди 3-4 години ми ставаше гадничко ако се издъня някъде.Не може да знаеш всичко,но много ме беше яд когато влагах доста усилия и след това резултатът не беше хубав.Сега не приемам оценките толкова сериозно.Е какво имал съм 3 или 4.E и?Света не свършва с това,а и оценките се поправят.Плюс това не мога да върна времето за да си поправя отговорите.Според мен ваканцийката трябва да е с 3-4 дни повече.

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Спрямо ежедневното ми изморително пътуване с много километри и знанията, които се дават, цялото желание за посещение на същият този техникум се губи...

И честно казано, предпочитам да практикувам ремонти на компютри, вместо да уча остаряла и елементарна теория, която знам.

Губи се просто предизвикателството, да научиш нещо ново, непознато...

От всички специални предмети, които уча, само един има известна доза предизвикателство- Програмиране на асемблер.

Е, и защо просто не си вземеш годината предварително след като казваш, че целия материал, който се преподава го знаеш? Държиш си изпитите за този клас и продължаваш в следващия или отиваш в институт, университет или където там си решиш.

...

Говоря за специалните предмети.

А ние в момента изучаваме специални предмети, математика, български език и литература и английски език.(е, и икономика, бизнес комуникации, предприемачество, но те са между другото)

Иначе предвид предстоящите матури подготовка по БЕЛ и Математика никак не отказвам.

Макар че, една година бях се разболял сериозно и трябваше да наваксвам материал за около 1 месец по всички изучавани предмети...успях...Но не го предпочитам този начин...

Приключвам тази част от темата.

Без това все още се чудя дали трябваше да пиша последните 4-5поста...

Но все пак си казах, че това е форум и всеки има свобода да изкаже мислите си...

Поздрави! :)

Пък и не виждам българското общество да се движи напред,а по-скоро назад.

Е как да се движи напред като още от училище къркат и искат ваканции -

все едно депутати се раждат всичките...

Е как да се движи напред като още от училище къркат и искат ваканции -

все едно депутати се раждат всичките...

е нали те това са го научили в училището, не съм чул някои родител да подтиква детито си към пиянство, виж чувал съм за родители които се чудят как да се отърват от децата си, та предполагам че тез които са против увеличението на ваканцията са училищни чиновници и таквиз родители

На младите им трябва една по яка гьостерица и много, ама много бой, че да влязат в пътя.

Жалко...толкова жалко, че каквото и да се опиташ да им кажеш няма смисъл. Все едно да спориш с телевизора. Гордеете се, че сте се събрали много хора на едно място?? Еми те и животните си ходят на стада. Лошото е, че в този случай те са по-умни от вас - ходят заедно, аз да оцелеят. Вие излязохте заедно да изнудите два-три дена повечко за пиене и купони. Плакатите грешно написани, но пък с претенции, че се преуморили от учене. Неможете да, четете на родния си език, но псувате като хамали. Еми не учете бе! Пример: в Лондон имаше грандиозен протест. Млади хора защитаваха правото си да учат и да не плащат непосилни такси (нищо, че става дума за студенти). И тука добро копиране - само, че наполовина. Като не ви се ходи на училище, не ходете. То вече и за отсъствия незнам дали ще изгонят някой. Ударете си една почивчица, пийнете по едно кафенце, после по една ракийка, пък след някоя друга годинка на запад да мием чинии и лятото да се показваме колко сме заможни за българския стандарт. Има една много вярна сентенция - Простакът е непобедим! Вие се представихте като откровени простаци и невежи, мислещи си, че отстояват някакви илюзорни права. Жалко и за малкото кадърен материал, който ще си отиде покрай простотията на стадото...

Не съм ходил никъде да протестирам. Няма никакъв смисъл...само ще се излагам сред другите. Добре ще е да се почива повече, но колкото - толкова. Каквото са решили тези по-горе - това ще стане :lol6: Имал съм доста моменти, в които не съм бил на училище поради най-различни причини, затова пък нямам право да се обаждам...и то толкова много приказки, та чак и протести...само за няколко дни :yanim::) че ако се отиде на училище може да се повредим нещо! :beer11:

Редактирано от Psychologist (преглед на промените)

Не съм ходил никъде да протестирам. Няма никакъв смисъл...само ще се излагам сред другите. Добре ще е да се почива повече, но колкото - толкова. Каквото са решили тези по-горе - това ще стане :lol6: Имал съм доста моменти, в които не съм бил на училище поради най-различни причини, затова пък нямам право да се обаждам...и то толкова много приказки, та чак и протести...само за няколко дни :yanim::) че ако се отиде на училище може да се повредим нещо! :beer11:

Опаааааа, извинявам се за минусчето... :/ (късния час явно си казва думата). Това е приятно за прочит, сред толкова глупости. Жалко, че за 7-8 страници дебати се намериха има няма 2-3 все още ученици с действащо сиво вещество.

...

Без да защитавам никого, всеки си има право на изказване на своята гледна точка.

Нищо не е черно и бяло...

Аз например все още не съм гласувал "За" или "Против".

И няма да го направя.Неутрален съм.

Каквото се реши за добре, нека се приложи. Но да има някаква обосновка за това.

То разликата между неадекватните и адекватни действия е, че едните имат обясняние, обосновани са.

А другите-просто ей така, шизофренично се проявяват..."Гласовете ми го говорят"

Нямаше да е лошо, обаче да се спазват и другите разпоредби и закони в държавата, а не да се налага ред на парче...

Обаче ми е интересно каква позиция се съгражда в темата относно учащите се.

"Малко им е боя"

"Неграмотни" "Гамени, наркомани, пияници, обикалящи по дискотеките"

"Само и едиствено паплач, нарушаваща реда в часовете"

И едно нещо да помислите-Има учители, при които и най-лошите от класа онемяват, а има и такива, при които същите правят каквото си искат.

И не, не всички учители, при които учениците онемяват са строги и зли, просто някои хора имат подход...

Обаче да се гради мнение за всички учащите се на базата на някаква паплач, която неизменно е и в тази група не мисля, че е много редно.

Това е все едно на базата на това, че съм видял няколко лоши шофьора, да съдя за всички шофьори на автомобили, че са измет и т.н. Нередно е, не може да се обобщава.

С постовете ми по-горе реших да докажа противното, че има и хора, които не са част от тази паплач...

Но изглежда с новата страница те са нечути и невидяни, а обидите и заклеймяването, създаването на стереотипи продължават...

И бъдете сигурни, че по този начин обиждате тези, които не са такива, за каквито вие ги мислите и каквито представи вие градите за понятието "учащ се"

И тези хора, които са съвестни в ученето, не са малко. Видял съм много такива, дано да видя още.

п.п относно пиенето и т.н

Само ей така за контра, защото обичам да съм опозиция-интересно ми е, всеки, който седи и заклеймява тук, как ли се е държал, когато е бил ученик?

Не, не ми отговаряйте, нека отговорът бъде за вас. Лицемерно е, обаче да заклеймяваш, при условие че си бил такъв.

п.п2 А сега, погледете поста ми отново и ми кажете, че е неграмотно написан...

целта на дотук наспианото , е че не всичко се решава с протести ! и по-лошото е че тези коити протестират не знаят от кого да искат промяната ! много е важно като протестираш да знаеш към кого да се обърнеш за да може да има ефект , а не само да си протестираш ! И аз мога да си протестирам за какво ли не , но ако не е пред точният човек - все едно съм направил дупка във водата ! Е това направиха ученицитв с протеста при кмета - една голяма дупка в морето ! Като ви трябват пари отивате при мама и тати ,а не отивате при кмета нали :) И аз като съм недоволен от парите които получавам не се жалвам на кмета , а го обсъждам с шефа си ! Така , че следващият път като протестирате първо мислете - кой ще ни свърши работа и няма да станем за смях пред обществото като искаме от някой нещо което той не може да изпълни ! Не става само с мускули , трябва и малко акъл :rolleyes:

@jjjjjk прав си че не бива да се слагат всички под общ знаменател. Лошото е че хората като теб са малко. Аз съм учил в техникум по електроника. Повечето материал наистина беше от преди 30 години и учителите, които се опитваха да ни разкажат новости бяха наистина малко. В техническия университет в София дереджето е абсолютно същото - аз поправях грешките на преподавателката по програмиране в лекциите, за което тя искаше да ме скъса на изпита. Истината е че и при нас в 12-ти клас стояхме по 6 човека в час - другите играеха долу футбол. Виж от от 8 до 10-ти клас бяхме по-редовни, защото и предметите бяха повечко и по-важни. Аз ще си кажа какъв бях в училище - стоях си винаги в часовете, е може да не бях отличник и да не учех кой знае колко, но завърших средното с 4.96 и то защото ме хванаха веднъж да преписвам по електротехника и после преподавателката отказа да ме изпитва. Остави ми 3 за годината. Още съжалявам за тази ми тъпотия, но къде ми е бил акъла тогава. Сам си го направих.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.