Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Познай на кого е коментарът

Featured Replies

нцъ макар и да го избрах баш зарад туй коментара а и заради другите казани думи.

• Отговори 468
  • Прегледи 35,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Момичета, много се забавлявам, като чета тая тема! Мене хич ме няма в отгатването (не памет, а решето е то мойто... ), и се включвам късно, пък и ме мързи да се ровя (то и не знам къде, де! ), ама и

• Голата Маха
    Голата Маха

Ето едно цитатче и от мен: И мен ме зарибихте с "Тъмна любов"-то такъв мъж хич,ама хич не е за изпускане А аз сега се заплеснах по Лоис Макмастър Бюджолд - "Споделящият нож". От две нощи не съм спа

• Голата Маха
    Голата Маха

Явно трябва да пусна още едно цитатче от същата дама!!!

Ми днес слухтя жокерта хихи. Инак големо ренде. Ето нещо и от мен:

Извинявам се за грешките.По принцип пиша много бавно на български и в старанието си да пиша по бързичко сам сгрешила.Не мисля обаче че тук следим кой пише правилно.Тук се забавляваме.Тук са събрани само прекрасни момичета и общите ни интереси ни откъсват от ежедневието.Откриваме нови приятели и такива дребни неща не трябва да ни вълнуват.Пък и най-добрите автори имат редактори.Не се имам за писателка просто споделям хобито си с момичета които харесвам и уважавам.

djinjir?

99% съм сигурна, че съм права, така че следващата загадка:

Моят най-любим роман е "Дяволско желание" на Лори Макбейн.Чела съм съм стотици пъти и ще продължавам да чета още толкова.Знам я наизуст.Роман е много динамичен.Главните герои са с характери,той е свикнал да има всяка,а главната не го харесва още от първия поглед.Двамата попадат в компретиращата ситуация и от която той се вълзползва,за да я принуди да се ожени за нея.Нашата не е много съгласна,но няма как да се измъкне.След като женят има много забавни моменти и комични ситуации,от които се смееш до сълзи.Има и злодеи,които са разкрити накрая.Определено препоръчвам тази книга на които не са я чели.

Друга любима книга са "Принцеса Алесандра"-тук каквито и суперлативи да кажа няма да достаъчни.И за десерт съм си оставила"Пламъкът и цветето"-страхотна книга, има една много затрогваща сцена момент когато Брандон бе в станоприемницата сам и стоеще пред огледалото.Авторката го описваше като силен и красив мъж,а той се чудеше какво му има,че Хедър не го обича:cool:

99% съм сигурна, че съм права, така че следващата загадка:

Моят най-любим роман е "Дяволско желание" на Лори Макбейн.Чела съм съм стотици пъти и ще продължавам да чета още толкова.Знам я наизуст.Роман е много динамичен.Главните герои са с характери,той е свикнал да има всяка,а главната не го харесва още от първия поглед.Двамата попадат в компретиращата ситуация и от която той се вълзползва,за да я принуди да се ожени за нея.Нашата не е много съгласна,но няма как да се измъкне.След като женят има много забавни моменти и комични ситуации,от които се смееш до сълзи.Има и злодеи,които са разкрити накрая.Определено препоръчвам тази книга на които не са я чели.

Друга любима книга са "Принцеса Алесандра"-тук каквито и суперлативи да кажа няма да достаъчни.И за десерт съм си оставила"Пламъкът и цветето"-страхотна книга, има една много затрогваща сцена момент когато Брандон бе в станоприемницата сам и стоеще пред огледалото.Авторката го описваше като силен и красив мъж,а той се чудеше какво му има,че Хедър не го обича:cool:

така е пете и правилно не си ме дочакала се светна че съм пуснала коментар. За твойта нямам ощи отговор ама мож и да ме осени

Я, това е Марги/margs/

Прощавайте за закъснението

Току що си дочетох "Ястребът и гълъбицата" на Кит Гарланд и направо си умирам от кеф, защото случайно я грабнах от рафта, а тя взе че се оказа едно малко бижу.

Първо да подчертая, че пролога е изключително подвеждащ и навява мисли за предстояща драматична история, на която ще си изплачете очите. ХА! Всъщност става въпрос за изключително свежа и забавна история, а динамичния сюжет направо ще ви ускори пулса - аз лично в последните 100 страници направо се побърках от любопитство какво ще стане!

Слагам я в тази тема защото маскарада беше пълен - главния Майлс (бивш военен, преживял много тежки дни навремето) се подвизава като Нощния ястреб - нищо в стил Робин Худ, човека просто подкупва британците, които са блокирали американските води, за да може да осигури безопасен път за цялата си реколта от плантацията.

В същото време, докато Майлс си върши необезпокояван работата се появява Главната - Теди. Много готина героиня, страшно ми допадна, отбелязвам го защото си беше същински огън, пък аз обичам по-кротички :ph34r: Та тя беше принудена да шпионира, за да спаси брат си от плен и използва прикритие, предрешавайки се като Нощния ястреб - по-ниската му и не толкова мускулеста версия.

.................................................

А,познала си наистина.

Следващата загадка:

"Току що прочетох поредицата на Стефани Майер,а междувременно изгледах и филма. Просто съм очарована.

Мислех си и за други романи,които са филмирани - имаше например 4-5 книги на Нора Робъртс.

Питам харесват ли ви или не?

За разлика от "Здрач", "Montana sky" на Н.Робъртс не ме докосна и не посмях да изгледам другите. Но преди време имаше филмирани "Арлекин" и тези които гледах бяха добри.

Освен това редовно попадам на хора,които се ядосват,че филма не бил точно по книгата и се питам има ли значение? "

Следващата загадка:

"Току що прочетох поредицата на Стефани Майер,а междувременно изгледах и филма. Просто съм очарована.

Мислех си и за други романи,които са филмирани - имаше например 4-5 книги на Нора Робъртс.

Питам харесват ли ви или не?

За разлика от "Здрач", "Montana sky" на Н.Робъртс не ме докосна и не посмях да изгледам другите. Но преди време имаше филмирани "Арлекин" и тези които гледах бяха добри.

Освен това редовно попадам на хора,които се ядосват,че филма не бил точно по книгата и се питам има ли значение? "

Peppinka ?

Мен ми мирише здраво на божествен аромат тип Кристи ама не съм ровила, а и съм зле с обонянието та ша видим.

Хм,това не съм аз.Май.

Душицо и аз така в началото да не си позная мой коментар, ама твой е, щом Петето казва хихи.

Аде нещо лескничко

Ох, имам толкова любими моменти, че е невъзможно да ги изпиша всички. Поне в кратък период на време де. ;) Но първият любим момент, за който се сещам е когато Уорън отиде в къщата на Ейми с цел да й каже, че заминава, но накрая реши да я напляска. Тя пък повече викаше отколкото да усещаше силни удари. Много смешен момент! (Твоята магия, Малори). ;)

Ай,стига,не можах да се позная!:cool:

Знам,знаам-stasungera.

Ей ама как я нацелииии, аз викам ви пообъркам че таз книжка и на мен любима, ама закова ме от първият път хихи. C'est toi, демек ти си за да разберат и франкофобитиии.

Ха сега,де!

Аз чета предисторията на поредицата Алфа и Омега на Патриша Бригс: "На лов". Тази предистория е само 61 странички. Разказва се за Ана, която от няколко години е върколак. Милата през първата година е мълтретирана и изнасилвана, и след един безуспешен опит да сложи край на живота си, тя започва да се отбранява и да не позволява другите върколаци да издевателстват на нея, нищо че за тях тя е на най-ниското стъпало в йерархията. Докато един ден не вижда във вестника снимка на изчезнало момче и разпознава в него, пленник на върколаците от глутницата й. Доста уплашена тя се обръща към върколака, който е най-високо в йерархията и той изпраща единият си син, да защитава Ана и да разбере, какво се случва в глутницата. След всичко, което е преживяла, Ана не може да се довери на никой "доминиращ" върколак, но скоро разбира, че Чарлз е много по-различен. Той е най-силния Алфа мъжкар, който е срещала, но се грижи за нея и я пази. Разкрива й всичко за върколаците, за законите и порядките, които никой не си е направил труда да й обясни, показва й, че е не само ценен член на глутницата, но й Омега, един много рядък и уважаван подвид на върколаците.

Книжката е наистина много хубава, макар и с грозната предистория за всичко, което е преживяла Ана (ама то е описани в две изречени, и е ненатрапчиво). Четивото е дело на фен превод, и в момента са преведени 7 глави от първата книга, която се развива непосредствено след случващото се в предисторията.

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Дообре, чеки постна един комент дет мноого ми ареса, кратичък но от сърце, хихи.

Аз преполових "От любов" на Линда Хауърд...ауу адски сладка книга. Още от първото изречение нещо ме е стистало за гърлото и чакам с нетърпение момента, в който ще се нарева едно хубаво, почти съм сигурна че ще го има, като го гледам как се държи Главния.

Дообре, чеки постна един комент дет мноого ми ареса, кратичък но от сърце, хихи.

Ивче, че той много пресен от днес на Петя. :lol6:

Ивче, че той много пресен от днес на Петя. :lol6:

Знае, знае, но пробвала очевадната тактика хихи. Не палучилась. Ти сиии :wub:

Знае, знае, но пробвала очевадната тактика хихи. Не палучилась. Ти сиии :ass:

Аааааа, ти пробвала, кака дали чете.Чете,чете!!!

Кой стои зад това коментарче?

Накрая и аз ще се захвана да преведа нещо от Линда , макар че не обичам да чета на английски, но за нея ще направя компромис Искам да разбера до къде е стигнал превода на номер 3. от поредицата Макензи? :yanim:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.