Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Познай на кого е коментарът

Featured Replies

nikivesy

Бинго,Пете!!! :eek:
  • Отговори 468
  • Прегледи 35,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Момичета, много се забавлявам, като чета тая тема! Мене хич ме няма в отгатването (не памет, а решето е то мойто... ), и се включвам късно, пък и ме мързи да се ровя (то и не знам къде, де! ), ама и

• Голата Маха
    Голата Маха

Ето едно цитатче и от мен: И мен ме зарибихте с "Тъмна любов"-то такъв мъж хич,ама хич не е за изпускане А аз сега се заплеснах по Лоис Макмастър Бюджолд - "Споделящият нож". От две нощи не съм спа

• Голата Маха
    Голата Маха

Явно трябва да пусна още едно цитатче от същата дама!!!

Бинго,Пете!!! :eek:

Следващият:

Не може да е истина това за Уелси! Публикувано изображение Направо ме разревахте, абсолютно ли сте сигурни??? Няма ли да я съживи Скрайб Върждин?Публикувано изображениеТова няма да го преживея със сигурност...и да се случи точно в книгата,която чакам с най-голямо нетърпение!

Тази поредица просто ме разбива бавно, но сигурно...не мога да се позная! Днеска си довърших "Вечна любов" и само дето не изкъртих стените вкъщи от яд,че следващата книга ще излиза чак ноември! Определено няма да устискам до тогава, не ми е във възможностите,ще се побъркам направо!Толкова много ми хареса книжката за Рейдж,че думи нямам, адски тъжно и емоционално беше! Направо смазващо. Много ми хареса каква героиня е избрала авторката за Холивуд. Според мен не беше прекалено драматично, само толкова,колкото трябваше, но то е достатъчно за да те разтърси из основи! А тези бонус сцени със Зейдист и Бела, лелеее само дето не крещях от кеф! Въобще не ми се видя брутална сцената в спалнията на Зито, много си беше вълнуващо даже! Оценката ми за книжката е 10, както и за "Тъмна любов". Противно на природата ми,поредицата просто ме омагьоса и честно казано ме побърка. Окичила съм си плаката на "Вечна любов" в стаята и си тъгувам безпомощно,защото месеците до ноември ми се виждат като цял век! Публикувано изображение Всичките герои са ми страшни любимци, но Зейдист пак си остава първенец! За разлика от първата книга,тука ми направиха много силно впечатление Фюри и Вишъс! Тез двамата усещам,че ще са голямо шоу...единият въздържател, другият пък чете мислиПубликувано изображение Вече не знам коя от всички книги да чакам с по-голямо нетърпение! Не се издържа!

П.С : Да ни е честита новата темичка!

Хайде , ето го и следващият участник, в "Часа на Питанката" , с водещ Джим Кери ( идея нямам какво беше това лирично отклонение ;) ) , та как да е превключваме на вълна сериозно поведение, таааа, кой е то ?

Искам да ви напомня,за една книга на Хана Хауъл-"Красавицата и звяра",то на български е само тя де.

Главната много,много красива и същевременно умна и земна,страхотна комбинация.Той рицар до мозъка на костите си,

същевременно много раним.Обичаше я до полуда,но не вярваше че какъвто е обикновен и тя може да е влюбена в него.От това

произлязоха ситуации,чак да го хлопнеш,ама тя главната се оправи и без моята помощ.Иначе романа си имаше от всичко-

малко зорлян сватба,доволно количество лоши,извънбрачен син и интересен обрат. За мен си е 10.

Скай наша Инка ли писала туй, че тя ги хлопва без откат кат заслужат? Не проверяяла тъй че може много грозно греши кой друг трепа.

Скай наша Инка ли писала туй, че тя ги хлопва без откат кат заслужат? Не проверяяла тъй че може много грозно греши кой друг трепа.

Не е тя мамо Бошке друга е, но е от обичайните заподозрени :wors:

Следващата загадка:

Аз точно за това не харесвам Кони Мейсън - хубаво пише и всичко ок, обаче ... Ами първата нейна книга, която четох (бях 8-ми клас), "Черният рицар", ми се видя доста ... как да кажа ... ами, че то на почти всяка страница, множко ми дойде. А и Сюзън Джонсън - нищичко не съм прочела от нея, преди време започнах "Любовникът", но я зарязах точно заради това, че ми омръзна все едно и също да чета. Е, посъбрах мнения, ще я прочета някой ден, казаха, че е хубава.

А иначе - аз нямам нищо против любовните сцени, стига в цялата книга да са 2-3 - мисля, че това е предостатъчно. На мен ми е по-интересен диалога между героите, действието. Аз като чета нещо очаквам разказ с напрежение, драма и интрига! Публикувано изображение

Начи аз малко по член 64 - в случая член: УЧИ!!! Че ша та утрепаме - ша заместя скай със следващото предложение. Естествено е по нейна молба. Та играта продължава така: Прочетох и Тръпка и Копнеж и още преди да съм довършила последната страница исках да отида и да си купя третата книга Завинаги. За съжаленение, при нас ще излезе евентуално чак на лято. Който не ги е чел... мога само да кажа, че е направил голям пропуск. Аз мисля, че някъде съм пускала коментар за поредицата, но не се сещам къде точно (май в кой любовен...четете). Историята е предадена по доста различен начин, но в хубавия смисъл. Книгите са така написани, че те карат да се чувстваш, като част от историята и след прочитане, една седмица ходиш като цапнат с мокър парцал и не знаеш в кой свят си. Щом е еуспяла да ме омагьоса така, при положение, че не си падам много по фантасмагории (не съм чела дори Здрач, само съм гледала филмите), значи можеш да си направиш равносметка. Така, че моят съвет е, давай смело и изобщо не се колебай. П.С. В този ред на мисли искам сърдечно да благодаря на Крис, че ме запали по тази прекрасна трилогия. Без нея никога нямаше да се докосна до вълшебния свят на вълците.

• Автор

Хаха, Боби, не само ти харесваш авторката точно заради този неин роман! :P

Не знам кои нейни книги си чела, аз само три - "Любов извън закона", "Табу" и "Грехопадение". Първите две ми харесаха повече. Писах за "Табу" в "Любов по време на война". Може би тук Маги трябва да препоръча, тъй като знаем, че е голям фен на Джонсън.

Колкото до "Любов извън закона", определено е супер четиво. Авторката не изневерява на стила си с любовните сцени, но бих казала, че те така умело са преплетени в сюжета, че човек се абстрахира. Историята започва, когато на Джони (главния, шотландец) му съобщават, че англичани са отвлекли по-малкия му брат. Затова той решава да отвлече дъщерята на англичанина и да я размени за брат си. Въпросната дама е Елизабет, главната, вдовица от скоро, която иска да си построи собствена къща с наследството от мъжа си и да си живее самостоятелно, разбира се, по-далеч и от роднините на покойния си съпруг и от баща си. Та Джони я отвлича и докато я държи в къщата си, тя се сприятелява с братовчед му, който е архитект, говорят си за плановете й за къщата, въобще, домочадието е очаровано от нея, а той се чуди как да я отбягва, че много му се иска, ама нали целта е да вземе брат си за нея. Разбира се, не изтрайва дълго и точно вечерта преди да стане размяната, се вземат. На следващия ден си казват чао, като всеки си мисли, че няма да се видят повече, тя осъзнава, че той е женкар и предпочита да не се поддава на чувствата си. Само че не спираме до тук. Джони не може да си я избие от главата и нарочно отива на една сватба, за която знае, че и тя ще е там, взима и братовчед си, за да го варди да не прави глупости. Големи сладури бяха, играеха си на котка и мишка през цялото време, докато Елизабет не реши, че е по-добре да си тръгне, отколкото да се поддаде на изкушението. Джони взе, че я подгони и прекараха известно време заедно, но пак се наложи да се разделят (на него ми се наложи да пътува). Само че се оказва, че главната е бременна и тъй като е сигурна, че той няма да се върне, а и няма да се ожени за нея, решава да приеме предложението на един неин съсед, та да не бъде бебето извънбрачно. Джони нищичко не знае и като се прибира у дома, икономката му вдига скандал за това, защото неговата и нейната прислуга си споделят новини, барабар с пратки. Той взема, че се напива, но по някое време посреднощ вдига целия клан и тръгва да спира сватбата. Леле колко бясна беше, когато той я отведе, но пък после не устоя на чара му и се ожениха. Само че баща й искаше да се докопа до парите на бившия й мъж и повдигна измислени обвинения срещу Джони, наложи им се да бягат и то точно, когато тя вече беше в напреднала бременност (о, по това време има толкова яки романтични моменти). Въпреки това баща й успява да ги хване и хвърля главния в тъмницата. И следва една спасителна мисия... Ауу, отлеснах се. Т.е. ясно ви е, че гласувам с 10-ка за книгата!

Линдзи или Тихи, едно и също е - това е авторката на изказването.

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

:) Тъкмо отвавям Да имаш съпруг знаменитост и ( тя беше опакована и до сега не я бях махала целуфана )на всяка станица книгата е 415 в най горната и част е поставено заглавието на друга книга на авторката е обяснете ми през каква редакция минава и кой е този дето отговаря нямам думи толкова ли много искаме от тези издателства като им даваме по 15 лв за книги затваряме си очите за правописни грешки е поне да я преглеждат като ги пускат на пазара дано само моето копие да сбъркано въпреки че не вярвам .

Така си е, давай!

Следващият:

"Аз съм на "Коралова целувка" на Джейн Ан.В началото съм и много ме мъчи,пусто не съм и почитателка на авторката.Ама ще я докарам до края,че надеждата крепи човека,може пък да се размърда."

Следващият:

"Аз съм на "Коралова целувка" на Джейн Ан.В началото съм и много ме мъчи,пусто не съм и почитателка на авторката.Ама ще я докарам до края,че надеждата крепи човека,може пък да се размърда."

Туй дори и без подсказка ми нашепва другарката Плясъкова, мхм, даже доста :baby:

Дам, тя е :P

Йейй :clap: Чакай сега да види на кой да изкопай коментар. :baby:

Гале, това е от зората на памтивека. Както казва Сънчо, такива коментари са голям майтап като спомен, а аз съм повече от щастлива да споделя тези моменти с всички. Между другото, копирам ги едно към едно :) Давай, ти си .

П.П.: Отдавна си мисля нещо и нали съм си хитруша, пействам коментар от темата с коментари хаха. Ха сега !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.