Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игра - Целуни, Омъжи се, Убий

Featured Replies

Първия Антъни го вземам,втория-целувка,третия-нож Ето три тюленчета на Мелтън(Лутър не го давам) Гейб Рено Уести Макафри Джо Монтгомъри

Редактирано от liq t. (преглед на промените)

• Отговори 74
  • Прегледи 15,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Първия Антъни го вземам,втория-целувка,третия-нож

Ето три тюленчета на Мелтън(Лутър не го давам)

Гейб Рено

Уести Макафри

Джо Монтгомъри

За Гейб - голяяяяма целувка.

Уести го грабвам.

Джо ... любовта изисква жертви - бързо и безболезнено, надявам се.

И като сме на вълна поредици:

Монти Рандолф

Хен Рандолф

Зак Рандолф

Монти Рандолф - убивам Хен Рандолф - взимам го Зак Рандолф - целувам го Следващите трима, пак поредица, този път паднали ангели: Рафи ("Падналите ангели") Никълъс ("Неприлично предложение") Майкъл ("Защото вярваш в любовта")

Пете, как можа само любимци да наредиш......

Взимам Майкъл, толкова е готин!

Ще целувам Никълъс, няма как!

Милия Рафи, не искам да го убивам, но ако няма друг избор, ще се сбогувам с него!

Сега да ви видя.....

Гейб, Уести и Лутър от поредицата за тюлените на Марлис Мелтън!!!

Редактирано от Yoringel (преглед на промените)

Гейб, Уести и Лутър от поредицата за тюлените на Марлис Мелтън - целувам ги и ги взимам и тримата за мъже, осъдете ме за многобройни бракове :speak: Моите трима: Брандон, Джеф и Бо Бърмингам от поредицата на Катлийн Удиуиз.

Брандон-ще го целуна,макар да не го познавам

Джеф-оженвам го,тъй като има най-симпатично име

Бо- убивам го без милост-що за име е това!?

Корд Кантрел-Съпруг за Рейчъл

Джонатан Хазард-Тайната на Клеопатра

Ник Синклер-Гордост

Корд Кантрел-Съпруг за Рейчъл - убивам ги, само заради името! Джонатан Хазард-Тайната на Клеопатра - целувам го Ник Синклер-Гордост - взимам го за мъж Моите тримца: Кал, Гейдж и Фокс - от "Знакът на седемте" на Нора Робъртс

Кал-не харесвам името,а и някой трябва да умре. Гейдж-една гооляма целувка. Фокс -вземам го за себе си.:nono: Едуард,Бела и Ренесме от Здрач поредицата.

Едуард - пу за менПубликувано изображение!

Ренесме - целувам я и може да ми вика мамо :rolleyes:

Бела - давайте пушката, за мен ще е удоволствиеПубликувано изображение

Следващите трима:

Вишъс, Джон Матю и Фюри от Братството на Черния Кинжал

За Ви се женя веднага!!! Джон умира - не ме се ще но тя Върджина пак ще го върне нали е добра. Фюри получава много ама много целувки. Герои от сериите Бюканън на Дж. Гарууд Ноа Клейборн - Шеста книга Джон- Пол - Трета книга Ник - Първа книга

Ноа Клейборн - Шеста книга - убивам го (само защото все още не съм го прочела) Джон- Пол - Трета книга - целувам го Ник - Първа книга - взимам го за мъж Следващите трима от поредицата на Джудит Макнот: Ройс Уестморланд Клейътн Уестморланд Стивън Уестморланд

Лалаалалал, страхоооотни мъже! Ама на първо място ще се омъжа за Клейтън, след което ще целуна Ройс и за съжаление Стивън ще умре.

Джон Медина, Уеб ("Сенки от мрака") и Макс Конрой

Лалаалалал, страхоооотни мъже! Ама на първо място ще се омъжа за Клейтън, след което ще целуна Ройс и за съжаление Стивън ще умре.

Джон Медина, Уеб ("Сенки от мрака") и Макс Конрой

Оле,оле, за Джон Медина се омъжвам, щото не го давам на никой. :rolleyes:;):)

Уеб и Макс ги задушавам от целувки, щото немога бъда многоженка. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Днес съм много любвеобвилно настроена и затова няма трепам никой.

А сега да ви видя – трима страхотни,свръхсексуални, надарени мъже.

ЛОРДЖИН, РЕДЖАР, ДЖАЙЪН РАН.

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

Лорджин го мляскам звучно. Джаян Рън го гръмвам шумно. А Реджар-хммм,ще го взема, ох, на мама. Следващите са - 1.Фалън Джоунс(Аркейн) 2.робинята Изаура(Робинята Изаура) 3.Ив Далас(В смъртта)

Фалън и Изаура ги целувам,Ив Далас я убивам и забягвам с Рурк(нищо,че не си го писала) от мен-тримата главни от Вихрената поредица на Айрис Йохансен Лион Андреас Жан Марк Андреас Алекс Каразов

• 3 седмици по-късно...

И тримата не ги "познавам", но ще карам по симпатия към имената: Лион Андреас - целувам го Жан Марк Андреас - убивам го Алекс Каразов - омъжвам се :clap: Моята тройка: Гейбриъл ("Твой завинаги") Кристофър ("Роза през зимата") Кен ("Сърце от лед")

Моята тройка:

Гейбриъл ("Твой завинаги")

Кристофър ("Роза през зимата")

Кен ("Сърце от лед")

Гейбриъл и го целувам и се омъжвам за него..

Кен го гушвам, за да не е съвсем капо, а

Кристофър под ножа, защото не го "познавам"

Моята тройка са:

Стивън (Алисия)

Рурк (Шана)

Хен (Лаура)

Гейбриъл и го целувам и се омъжвам за него..

Кен го гушвам, за да не е съвсем капо, а

Кристофър под ножа, защото не го "познавам"

Моята тройка са:

Стивън (Алисия)

Рурк (Шана)

Хен (Лаура)

Мимиии срамота, почини си малко от Линда и прочети "Роза през зимата" на Катлийн Удиуиз, нищо не си чела, щом не си минала този роман! Просто е абсолютно задължителен за всеки себеуважаващ се фен на любовните романи!

Стивън (Алисия) - сватба

Рурк (Шана) - целувка

Хен (Лаура) - убивам го

Моята тройка:

Джейк (Джейк")

Син Джин ("Лунна страст")

Нейтън ("Брачна авантюра")

Мимиии срамота, почини си малко от Линда и прочети "Роза през зимата" на Катлийн Удиуиз, нищо не си чела, щом не си минала този роман! Просто е абсолютно задължителен за всеки себеуважаващ се фен на любовните романи!

Пете, тя книжката търпеливо си ме чака да й обърна внимание, но пусто да остане все нещо друго ми грабва погледа. Но тъй като съм "себеуважаващ се фен на любовните романи" абсолютно задължително ще я прочета... I promise http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

А за играта тъй като съм чела само за Нейтън не искам да трепам любимци.. за това оставям на следващият :biggrin:

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Дааа,срамота просто!

И аз не ги познавам.

Аз ги "познавам" и тримата ,но не искам никой да минава под ножа.Затова Джейк и Син Джин горещо ги целувам,а за Нейтън го вземам за съпруг :cool: Следвашите какдидати са Алекс Тревейн("Дяволско желание") Гевин Аскот("Джудит") Доминик льо Сабр("Най-силната магия")

• 2 седмици по-късно...

Аз ги "познавам" и тримата ,но не искам никой да минава под ножа.Затова Джейк и Син Джин горещо ги целувам,а за Нейтън го вземам за съпруг :cool:

Следвашите какдидати са

Алекс Тревейн("Дяволско желание")

Гевин Аскот("Джудит")

Доминик льо Сабр("Най-силната магия")

ее жалко че не съм чела другите две книги и незнам нищо за Алекс и Доминик защото с удоволствие щях да видя сметката на Гевин, адски много ме дразнеше докато четях книгата.

• 3 месеца по-късно...

Гевин го убивам, целувам Алекс и се омъжвам за Доминик. Новата тройка е: Линдхърст - "Софи" Ейнджъл - "Ангел на греха" Доминик Слейд - "Среднощен маскарад"

Линдхърст - "Софи" - вземам го Ейнджъл - "Ангел на греха" - целувам го Доминик Слейд - "Среднощен маскарад" - ще умира Следващата тройка: Дел, Джак и Мал от "Сватбената агенция" на Нора Робъртс

Не мога да убия никой от тези тримцата, затова целувам Мал и Джак и си взимам вкъщи Дел. Новата тройка: Джейк (Невинни лъжи), Зак (Клада от страсти), Лутър (Горещи следи) от "Аркейн", Джейн Ан Кренц.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.