Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

Featured Replies

Да, естествено. Това съм го виждал единствено в нелицензираната версия на AIDA и при тази инсталация. Като при случая с AIDA след лицензирането се махна червената рамка и сега си е нормално.

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 249,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да, с Аваст съм. Но какво ще рече тая виртуална кутия?

Да, с Аваст съм. Но какво ще рече тая виртуална кутия?

Ами при инсталиране на някои програми аваст ги слага в така-наречения snadbox и ги огражда с тази червена линия отстрани. Така се избягва инсталирането на вреден софтуер на системате. Ето линк с повече информация: http://support.avast...leid=455#idt_09

Да, сега разбрах, че е трябвало от падащото меню да избера start normally :P Мерси!

От 7 най-много ми харесва Екранната клавиатура :( , защото : ми се счупи клавиатурата и сега съм със екранната :D много е удобно :D

От 7 най-много ми харесва Екранната клавиатура :( , защото : ми се счупи клавиатурата и сега съм със екранната :D много е удобно :D

Ако погледнеш поста ми в другата тема може би безсмислената ти усмивка ще се изтрие от лицето ти

Здравейте! Имам следния проблем с Уин7: след като го рестартирам (без значение от менюто или от копчето на предния панел), компютъра се изключва, а вентилаторите си работят. Налага се да натисна Старт бутона и си тръгва нормално. Търсих с гугъл сходни проблеми. Оказа се че трябва да се настрои нещо в Power Managеment в BIOS-a, а аз нямам такова меню там. Моля за помощ.

WinKey+R > powercfg.cpl > change plan settings на използвания от нас план > change advanced power settings > опцията power buttons and lid проверяваме какво прави бутона при натискане и избираме shut down преди да почнем да ровим из биос

Shut down си е настроен, като го натисна се изключва. Проблема е с бутона Рестарт (в старт меню и на предния панел) т.е. като го натисна и компютъра се изключва в режим на Hibernate, а Hibernate функцията е изключена. Става дума за настолно РС.

zdr na vsi4ki nz dali e za tuk tazi tema oba4e iskam da popitam za6to kato natisna shut down i kompa mi se resva lap top e asus i to4no predi sa se izkliu4i mi dava sin ekran "ekrana na murtveca" predi misleh 4e e ot counter strike no sega izob6to nesum go instaliral sega sum windows 7 probvah s vista ne stava pak se resva s xp su6to se restartira kato skaniram s antivirusnata ni6to ne otkriva i mn rqdko se izkliu4va ot purviq put tova 6te e 4udo ako stane pak skaniram su6to s spyware doctor otrkiva nqkvi gadove ama nz nqkoi ako moje da pomaga

Като за начало бих те посъветвал да пишеш на кирилица(за да се регистрираш тук,би трябвало да си прочел правилата на форума,но май не си!!) и не на последно място наблегни на правописа.Все пак е по разбираемо да пишеш на кирилица,аз стигнах до средата на поста ти и се отказах да тормозя очите си....това е форум,а не IRC :ph34r::clown:

Хм, не виждам темата за оптимизация на Windows 7... :clown: направена от lost in, ако не се лъжа.

като стана дума за оптимизация махнал съм автоматичните ъпдейти, голям проблем ли е ? имам Нортън Интернет 2011 и засега добре ме пази :D

зависи от къде го гледаш - но определено светът няма да свърши защото си ги спрял :) а имало ли е въобще такава тема за оптимизация на 7? аз ли съм я проспал

Имам проблем с активирането на Windows 7 Ultimate x86 на лаптоп Samsung RV508. Нито един активатор не става...На няколко пъти системата се крашна...След чиста преинсталация проблемът остава. Просто няма активатор, който да активира това чудо...Помощ!

Имам проблем с активирането на Windows 7 Ultimate x86 на лаптоп Samsung RV508. Нито един активатор не става...На няколко пъти системата се крашна...След чиста преинсталация проблемът остава. Просто няма активатор, който да активира това чудо...Помощ!

Прочетете пак правилата на форума!!!!!!!!!!!!

Ако купя оригинален Windows 7 Ultimate Edition и имам нелегален Office пакет, ще стават ли конфликти при ъпдейт. И още един въпрос при закупуване на легално копие, ще трябва ли след време да купувам легална 8-ца или ще мога да си ползвам стария код?

зависи, но е почти сигурно че да не, ще се наложи да си закупите и легален windows 8/next или както там ще се казва

Здравейте, Някой би ли ми обяснил има ли как да сложа windows 7, след като сега съм с ubuntu . пробвах да сложа windows по стандартния начин, но след форматиране и инсталация не ми разпознава харда(или нещо такова, щото нали се рестартира след копиране на файовете и си седи черен екран и въобще на буутва :Х ). След това слагам диска на убунту , инсталирам си и всичко е тип топ О.о ей ся проам пак и прави проблеми и с убунтуту ... а бе нещо мега здраво се ебава . Ако това има някво значение : компютъра ми не е за 64 битова система, но по погрешка първия път сложих 64битово убунту и след едни ъпдейти крашна мега мощно. След това вече пробвах да сложа windows но не стана :Х пф тежък случай, надявам се някой да има решение :Х надявам се не е проблем, че ще сложа същия пост в темата за linux/ Благодаря предварително ! Ако случайно поста ми е за друга тема като го премествате, дали е възможно да ми дадете линк :)

Редактирано от Georgi Dubstep Stoyanov (преглед на промените)

я пак? опишете целия процес подробно: какво се случва, Вие какво правите и така

Здравейте! Възникна следния проблем. Каква е тази грешка и как мога да правя пряк път в същия дял. От грешката се вижда, че няма права.

Публикувано изображение

От няколко дни имам проблем с компютъра. Уникално бавен е, макар курсора да се движи, няма десен бутон, както и файловете не са активни, не мога да отворя и старт меню. След дълго чакане "да загрее", излезе следният прозорец:

Публикувано изображение

Здравейте, някой може ли да ми каже как да си удебеля леко шрифта на Уина, че е мн тънък и блед и нещо не ме радва. Мерси предварително

Здравейте, някой може ли да ми каже как да си удебеля леко шрифта на Уина, че е мн тънък и блед и нещо не ме радва. Мерси предварително

Control Panel -> All Control Panel Items -> Display -> Abjust Clear Type text -> минаваш през визардчето, като маркираш най-добре изглеждащият текст с най-тъмни и плътни букви.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.