Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

Featured Replies

Здравейте, от няколко дена когато стартирам уина стига до логото и след това виждам само черен екран, ако му бия рестарт се оправя и ако след това пак я рестартирам виждам черен екран и така, първият рестарт оправя вторият разваля Публикувано изображение Смених си драйвърите с най-новите и без видео драйвър за 2 секунди виждам черният екран с курсора на мишката и слет това се оправя, пробвах 2 по-стари видео драйвъра но няма ефект ...

Редактирано от adnan4o0 (преглед на промените)

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 249,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, единственото което намирам е това:AgataSoft клавиш Manager 1.4 Присвояване на клавиш за отваряне / затваряне на вашия CD-ROM . Мисълта ми беше,как да стане с мишката,както има опция с десен бутон в/у CD-ROM -eject да има опция и за затваряне. преди години имах тази опция,но с Win XP.

(ТЪЧПАД ПРОБЛЕМ)

Здравейте!

До сега съм работил с няколко лаптопа с Win7, но не съм имал подобна нерешима (за мен ;)) задача ;):

Тъчпада на HP Probook 4510s е с някакъв дреайвер (или вресия :): Synaptics TouchPad V7.2, който НЕ ПРОДЪЛЖАВА да движи драгнатия контекст, когато пръстът стигне до края на тъч-пада (обикновено, на другите лаптопи, като задържа пръста си по границата - захванатия контекст се движи в указаната посока).

Най-досадно е, когато маркирам няколко файла и искам с мишката да ги преместя някъде - ако не е в "статичния" обхват на тъчпада - не става ( налага се да ползвам cut/paste).

Изглежда глезотия, но е страхотно досадно. Моля, дайте съвет :).

Благодаря!

Редактирано от NikB (преглед на промените)

ако не се бъркам с друго прави се от опция в драйвъра...т.е в контролния панел на синаптикса не ме питайте как се казва, drag lock или нещо подобно е

Сега ми направи впечатление че при черен екран и клавиатурата ми не бачка :S

Благодаря :ph34r: Не е "drag lock" - това беше алтернативата ("заключва" драг-а, докликване - т.е. може да си вдигаш пръста, да го сложиш отново и пак да продължиш драгването, и така, докато не кликнеш). Но го намерих (най-сетне) - беше някакъв чек (RadioButton) в Pointing/EdgeMotion, а не в местата свързани с drag/drop. Както и да е :)

Здравейте искам да си инсталирам windows 7 само заради battlefield 3, искам да попитам дали ще ми тръгват всички приложения защото съм бил на 7 и не тръгваха някой работи искам да попитам дали ще ми тръгва всичко благодаря

Да всичко ще ти тръгва. 7-та е в обръщение от доста време, а и има опцията за стартиране на приложения в съвместимост със ... предишни версий на Win-a. Инсталирай спокойно. Даже е препоръчително да я сложиш ако имаш 2ГБ+ рам.

Да всичко ще ти тръгва. 7-та е в обръщение от доста време, а и има опцията за стартиране на приложения в съвместимост със ... предишни версий на Win-a. Инсталирай спокойно. Даже е препоръчително да я сложиш ако имаш 2ГБ+ рам.

Имам 5 гб рам,ето ми я системата 5 GB DDR2 1090 Mhz , AMD DUAL CORE 6000+ 3.3 Ghz, 9600GT 512/1 gb,Asus M2N-SLI,320 GB HDD

Minimum requirements for Battlefield 3

• Processor: Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz
  • RAM: 2GB
  • Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher.
  • Graphics card memory: 512 MB
  • Sound card: DirectX compatibl sound card
  • Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
Recommended system requirements for Battlefield 3

• Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
  • RAM: 4GB
  • Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950.
  • Graphics card memory: 1 GB
  • Sound card: DirectX compatibl sound card
  • Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

С твоята видео карта ще е голяма мъка да я играеш тази игра !

Здравейте, от няколко дена когато стартирам уина стига до логото и след това виждам само черен екран, ако му бия рестарт се оправя и ако след това пак я рестартирам виждам черен екран и така, първият рестарт оправя вторият разваля Публикувано изображение Смених си драйвърите с най-новите и без видео драйвър за 2 секунди виждам черният екран с курсора на мишката и слет това се оправя, пробвах 2 по-стари видео драйвъра но няма ефект ..., a и днес ми направи впечатление че при черен екран клавиатурата не работи, в смисъл лампите му не светят .

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-security/error-0x80070522-a-required-privilege-is-not-held/78cc11ec-c543-418d-9183-131318e9db8a ето едно от хилядите примерни решения и за не знам кой път ще ти повторя че когато ЗКУ не знае какво прави/какво се случва винаги ОС е виновна ъндърстенд ми?

http://answers.micro...83-131318e9db8a

ето едно от хилядите примерни решения

и за не знам кой път ще ти повторя че когато ЗКУ не знае какво прави/какво се случва винаги ОС е виновна

ъндърстенд ми?

Така ли? Я ми кажи, от какво е породен проблема тогава?

Пхахахах, не се сдържах, ама явно не разбираш достатъчно Английски, ако не знаеш, гореописания метод силно НЕ се препоръчва...

Ай със здраве!

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

пише си достатъчно ясно както и си пише защо не се препоръчва и какво се изисква ама кой да свърже 2 и 2. приятен следобед

пише си достатъчно ясно

както и си пише защо не се препоръчва и какво се изисква

ама кой да свърже 2 и 2. приятен следобед

То си пише, ама твоята некомпетентност и изказвания с цел провокация, не ти правят чест...

Плюс това, случайно да знаеш че не се опитвам да копиран на C:\, а на D:\?

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Здравейте искам да попитам вярно ли е че Win 7 не поддържа OpenGL за вградени видео карти на Intel ? Имам Intel 82945G Express и немога да играя CS 1.6 на OpenGL .. но пък забелязъх че CSI Miami май работи с OpenGL също, а с нея проблем нямам! Смених драйверите 10 пъти и сложих последните от на Intel сайта последно и ся съм с тях. Проблема не си ходи и играя на D3D .. FPS 99 едвам едвам.. а пък на същата конфогурация съм играл с 145 fps при OpenGL. Спиръм до тук че се отклоних от темата :help:

Аз съм на win 7 64 bit и играя цс 1.6 на опен гл, просто трябваше да си ъпдейтна уина и всичко е ок ся .

Плюс това, случайно да знаеш че не се опитвам да копиран на C:\, а на D:\?

Невероятно, но проблема се оправи, без моя намеса! Дори доскорошния проблем със запаметяване на MS Office файл, също изчезна...

Предполагам, че е имало някакъв ъпдейт, на Windows 7, а може би на Kaspersky?

Имам следния проблем .Купих си миналата година лаптоп , и всичко вървеше добре но един ден си скрих файловете в C, D и т.н. След извесно време пробвах да си сложа снимка (картинка, тапет) на декстопа но не ставаше (не можеше да се смени старата снимка ) след което като се порових във КОНТРОЛ ПАНЕЛ>ОБЛИК НА ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ>ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ и от там ФОН НА РАБОТНИЯ ПЛОТ само започна да ми сменя цветовете на декстопа . От там на татака всичко се повтаряше и продължава да се повтаря . Когато задам дадена снимка и искам да я сложа на декстопа ми излиза следното нещо ТОВА ИЗОБРАЖЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАДАДЕ КАТО ТАПЕТ. ВЪЗНИКНА ВЪТРЕШНА ГРЕШКА .

Съмнявам се със скриването на файловете да не съм повредил нещо , търсих по форумите и установих че много хора имат този проблем но никъде не намерих отговор как да го оправим . Моля ви ,ако някой е запознат с този проблем да ми помогне, защото е много досадно без снимка ( картинка ) на декстопа , а не ми се преинсталира windolls .Благодаря ви !!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.