Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

Featured Replies

То е ясно че уиндоса не е купен,но досега как вървя ,да не е от вчера инсталиран и го ъбтейтвам редовно.На лаптопа съм с 8.1 защо там си върви всичко.Инсталирани са оригинални копия на Уиндосите от MSDN и активирани със съответните лекарства.Остава нещо да се прецакал уиндоса .Вече мисля и да   преинсталирам и да видя какво ще стане.

Само първата част от поста е за теб.

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 252,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

случая говоря за легитимен достъп, а не за пиратлък (вж. Правилата)!!!

И според теб колко човека с легитимни ключове ще си изтеглят Windows от интернет, ами няма да си ползват дисковете, recovery дяла или друга recovery media? Да съм казал пиратлък? Ти в момента ми казваш, че това не е свободно изтегляне, а де факто е платено такова. Иска се да си платил и да имаш ключ, преди да изтеглиш. Т.е не мога да изтегля и да ползвам в пробният му период, например.

Изтегли и инсталирай:

http://support2.microsoft.com/kb/326564

https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/721d5c36-2642-4fbc-9cda-f4beb1ffc9c4/win-7-freezing-crashing-on-new-i7-build- ипълни предложеното от Ivan-Liu за радактиране на Power Options

Start->Search->напиши diskmgmt.msc и натисни Enter. Виж кой диск е Disk 2 и с каква буква е.

Отвори конзола cmd като администратор. В нея напиши chkdsk N:

където N е буквата на Disk 2.

Изпълни инструкцията за промяна ключа в първия пост и рестартирай компютъра:

https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-us/30919e4f-6810-48d6-8769-2cff61f07544/event-id-2017-the-server-was-unable-to-allocate-from-the-system-nonpaged-pool-because-the-server?forum=w7itpronetworking

Изтегли на работния плот и стартирай

http://go.microsoft.com/?linkid=9775756

И според теб колко човека с легитимни ключове ще си изтеглят Windows от интернет, ами няма да си ползват дисковете, recovery дяла или друга recovery media? Да съм казал пиратлък? Ти в момента ми казваш, че това не е свободно изтегляне, а де факто е платено такова. Иска се да си платил и да имаш ключ, преди да изтеглиш. Т.е не мога да изтегля и да ползвам в пробният му период, например.

Що ли имам странното усещане, че почесваш клавиатурата? Аз съм споделил новина. Не съм аз човекът, който да окачествява действията на МС

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

"belivakov"  диск 2 нямам,има 0 и 1. От всички работи успях само това "Изтегли на работния плот и стартирай http://go.microsoft....?linkid=9775756 "  да  направя.С другото нещо не мога да се справя.Сега отивам на работа и ще пиша утре.Накъде е проблема софтуерен или хардуерен.

Да не би да ползвaш от време на време външен диск или флашка? Съгласно регистрираното в логовете има Disk 2

Що ли имам странното усещане, че почесваш клавиатурата? Аз съм споделил новина. Не съм аз човекът, който да окачествява действията на МС

Тази новина е поднесена във вид на подвеждащо съдържание. Правилно беше - ISO-то може да се тегли, само ако предварително си платил за лиценз. С което се обезсмисля цялата работа за повечето потребители и тя става излишна :D

pirat.gif

Редактирано от Гост (преглед на промените)

...обезсмисля цялата работа за повечето потребители и тя става излишна...

...но не за всички, нали? Защо реши, че щом на теб не ти върши работа, това трябва да е валидно за всички?

Да не би да ползвaш от време на време външен диск или флашка? Съгласно регистрираното в логовете има Disk 2

Може точно тогава да е имало флашка вътре и затова да я виждаш.Иначе и без флашка се рестартира.Пиша от работата и чак утре ще мога да пиша от моя комп..

...но не за всички, нали? Защо реши, че щом на теб не ти върши работа, това трябва да е валидно за всички?

По-малко от 1% от потребителите на форума са с легална OS. По-малко от 1% от тези 1% нямат инсталационна медия или recovery и биха си изпращали продуктовият ключ на страница в интернет, забележи - чрез нешифрована връзка. HTTPS никъде не видях. Не само, че няма да си дам продуктовият ключ, ами приканвам и никой да не ползва дадената от теб връзка, защото се изисква изпращане на поверителна информация като продуктов ключ, за който се плащат над 200лв по нешифрован път, докато от Microsoft не отстранят грешката си.

7957494h.jpg

По-малко от 1% от потребителите на форума са с легална OS. По-малко от 1% от тези 1% нямат инсталационна медия

Царят на цифрите? Да не би да работиш в НСИ, че работиш така добре с недоказани статистически данни?

Така, хубава работа, но не съвсем. Ако веднага не ми се е разбрала забележката, най-вече недоволствам от липсата на защитена връзка при изпращането на продуктов ключ. Отделно, че няма достъп за проба или възможност да го изтеглиш, ако не желаеш да си предоставяш продуктовият ключ наляво-надясно.

Мравка ...гледам си ми градски да дойда ти преинсталирам машината после ша черпиш по една биричка :)

Здравейте,днес след като включих компа се инсталираха актуализации,с учудване разбрах,че по време на рестарта започнаха да преминават бързо бели редове върху черен екран...около 5 минути.След като актуализацията приключи и уина се стартира нормално установих,че във външния хард,който ми е склад са изтрити всики кейгани,кракове и подобни включително инструкции към пиратските програми които съранявам там.Също така има някакъв файл от 4кило-създаден там.Споделям и питам дали някой има подобна интервенция?

Здравейте,днес след като включих компа се инсталираха актуализации,с учудване разбрах,че по време на рестарта започнаха да преминават бързо бели редове върху черен екран...около 5 минути.След като актуализацията приключи и уина се стартира нормално установих,че във външния хард,който ми е склад са изтрити всики кейгани,кракове и подобни включително инструкции към пиратските програми които съранявам там.Също така има някакъв файл от 4кило-създаден там.Споделям и питам дали някой има подобна интервенция?

Провери карантината на антивирусната (не си казал коя е).

Какъв е този файл от 4кило ? 4 килобайта ли имаш предвид ? С какво име и какъв тип е ?

Да, най-вероятно аваста или друга "интелегентна" програма е свършила тая работа. :D

Провери карантината на антивирусната (не си казал коя е).

Какъв е този файл от 4кило ? 4 килобайта ли имаш предвид ? С какво име и какъв тип е ?

Антивирусната е ЕсетСмарт версия5.Фаила е 4кбайта>bootsqm.dat-DAT fail.Но остава въпроса с преминаването на бели редове на черен екран-до сега не съм имал такава актуализация.

Антивирусната е ЕсетСмарт версия5.Фаила е 4кбайта>bootsqm.dat-DAT fail.Но остава въпроса с преминаването на бели редове на черен екран-до сега не съм имал такава актуализация.

Предполагам "бели редове на черен екран" е текст в бял цвят на черен фон ? Ако си спомняш приблизително времето на това събитие, може да провериш в Event log-а какво се е случило тогава.

Провери ли карантината на антивирусната за изтритите файлове ?

Белите редове и boot.sqm заедно ме навежда на мисълта за изпълнена chkdsk c: проверка с намерени и може би ремонтирани("преминават бързо бели редове върху черен екран") грешки.

Добре е да се пусне още веднъж тази проверка и проверка за повредени системни файлове. Стартирай конзола като администратор и в нея постави(щракни с десен бутон в черния прозорец и избери Paste) копирания по-долу получер текст:

echo y|chdsk c: /f /r /b

sfc /scannow

и натисни Enter

Дайте акъл за една свястна резолюция , в която да се ползва тоя голям windows така , че всичко да е четливо и максимално да запълва екрана , а мерси

Дайте акъл за една свястна резолюция , в която да се ползва тоя голям windows така , че всичко да е четливо и максимално да запълва екрана , а мерси

Щом е голям Windows значи ще му тича една голяма резолюция.

Нещо от 8К нагоре.

Windows-ът ли е голям или мониторчето? Колко е голямо мониторчето? 40? 50 цола?

Windows-ът ли е голям или мониторчето? Колко е голямо мониторчето? 40? 50 цола?

39

16:9? 16:10? и от какво разстояние ще се ползва?

Точен модел LG 39LB650V на разстояние 3м

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.