Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво сготвих в моята кухня / авторска тема /

Velichka Plyakova

Препоръчан отговор

Айде разбери за какво питам

Поне на две места съм писала, че това са пейнкексовете на Федора....

п.п. Щеше да го прочетеш ако целта ти е готвене, но - твоята цел е само трупане на безпредметни постове...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Прилича на палачинки,не на кекс-затова питах.

Мерси за "любезния" отговор.

Ние днес сме на потатос,риба тон и много :cool:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Картофки на фурна с пилешко и телешка кайма (щото месцето беше малко, а моите са хищници, та затова и с кайма)

И... една тортичка набързо

Торта Медовик

тортата трябва да отлежи повече, но тук я разрязах още след третия час, за да не снимам пак под тъпата лампа в тъмната Си кухня. Трябва да кажа, че и след толкова малко престой, е чудесна, много даже!

Точенето на корите винаги ми се е струвало голяма работа, пък то не било, бре.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Мислех, че съм приключила с готвенето още оня ден, ама не съм познала Публикувано изображение

П.П. Не го научих този български и това си е...

Редактирано от fedora (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Правих пенкейкса на Федора...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gifЗа следобедна закуска - нищо не оцеля още докато ги пържех...Едвам скатах двечки за големия Крал:

Това палачинки ли е,мекици ли

:bubblegum:

P.S.

Айде разбери за какво питам-като трият снимките.

Ми ходете да търсите по поста за какво иде реч.

1. Бел е написала изрично, какво е правила. Рецептата за пенкейкса се намира в друга тема и е много добре обяснена.

2. Ето ти нагледан пример за това, как да цитираш пост, без да копираш и снимковия материал, за да не задръстваме темата с едни и същи снимки, които да гледаме по 100 пъти.

Федора, за пореден път казвам, че си вълшебница, ама добре, че не живея у вас. Ще стана 100 кила :hang::biggrin:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да подчертаваме значи,ъхъм,ще ползваме U.

Добавете го в Правилата да знаят хората.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Федора, за пореден път казвам, че си вълшебница

Искам и за мен да казваш така,Публикувано изображение да речем след...........30 год. (сигур ша задобрея)...Публикувано изображение

Купих готово тесто, цял ден го лашках в колата, накъсах го на милинки одеве - не се получиха като на Емито - но ни заситиха...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сглобихме лодки от тиквички с кайма

+ чеснов сос

:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами греблата на лодките от какво ги направихте ма како?

На тез лодки,бате,гребла им не требат - щото си плуват сами в йената заобиколени от шавар (копър)

:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На тез лодки,бате,гребла им не требат - щото си плуват сами в йената заобиколени от шавар (копър)

:ph34r:

Ти с тоя гюрлюк ще престанеш ли? Давай мръвки, мръвки, като миналата вечер. Тогава ми хареса и яденето и ТИ!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Писах и без да искам си изтрих писаното... Както и да е, пастърма на стружки... Просто не ми режеше ножа, а пастърмата е камък :ph34r:

post-788-0-86832800-1301958012_thumb.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сутринта като станах първо омесих едно тесто, стори ми се малко, та направих още едно - рецептата издирих от нета за пърленка...Ако успея да ги изпека добре съм решила да купя хубаво сиренце и да поканя една женска компания за обяд:

Публикувано изображение

Имам да изчистя една торбичка с коприва - обожавам супичка със сметана...

Публикувано изображение

Снощи си поговорих любезно с майстора и обеща - за всички потребителки на Калдата да направи формички за готвене само срещу снимка в цял ръст::yanim:

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Снощи си поговорих любезно с майстора и обеща - за всички потребителки на Калдата да направи формички за готвене само срещу снимка в цял ръст::mad:

Мойте да ги носи на Шипка :cool: Снимка не му трябва, ти ще ме опишеш / кажи, една такава яхнала метла / :baby:

Лимонов сладкиш... :cool:

Публикувано изображение

Редактирано от shefkata (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Чедър с яйца на фурна

със зелена :yanim:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Писах и без да искам си изтрих писаното... Както и да е, пастърма на стружки... Просто не ми режеше ножа, а пастърмата е камък :cool:

Пастърмичката си е пастърмичка дори и на рендето да беше я настъргал . :angry:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз по нощите, ама да си призная...Таратор ми се ядеше страшно много. Свинско с картофи, за милото :cool:

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За вечеря ще пробвам пак рецептата за пърленки, но ми препоръчаха да ги опека на грил тигана...Ще ви покажа резултата...

За обед си хапнах половин козунак:( с айрянче (малко прекалих със сладкото) - извадих и Великденската си украса (полека лека, отдалеко, за да е леко се приготвяме)...Сега си търся и другите яйца... (по средата голямото мраморно яйце съм го купувала от Перперикон)...

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Останаха ми очите във вашите вкусотии, момичета и момчета! :wors:

а от моите ръчички:

Бърз тутманик със сиренце и наденичка

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мързеливи картофени кюфтета - хихи,можело значи

:P

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Каке! И аз ги обичам.Публикувано изображение

Ей,веднъж да си доволен,заслужаваш цялата тава

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Яхния с грах и телешки кюфтенца с подложка от паста

супа с телешко и лапад.Кашкавал пане.За десерт Роял кейк от магазина.

Твърде дълъг цитат.

Редактирано от shefkata (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма да скромнича - резултата от трудовата ми дейност е убийствен...

Пак правих пърленка...Абе, откак съм си вкъщи почти не съм купувала хляб...Рецептата е от нета - селска пърленка със сирене. Сипах и по едно вино - не ме чакайте да се появя скоро...Ще пия за ваше здраве :wors:

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...