Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Градината и нейните обитатели ...

Featured Replies

Бабините сакъзчета

Публикувано изображение

племенника нали и той луд Стрелец като леля си-та ще ходи в другия двор,през оградата мдам

Публикувано изображение

да ама се показа кучо та се отказа

Публикувано изображение

петуниите до механата ни

Публикувано изображение

някои сме в механата-други вилнеят из градината

:baby:

Публикувано изображение

• Отговори 625
  • Прегледи 110,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

А моят люляк е решил да събуди :whist:

Публикувано изображение

Като цъфне целият, чак до другата улица ухае.Под него, може да видите едната малка лозичка (гъмза) се развива прекрасно.Тази година чакм първа чепка от нея ;)

А моят люляк е решил да събуди :)

Луда завист ме гризееее...При мен всичко е със закъснение...Обаче началото на май чакайте традиционната изложба "Флора" да цъфне тук в темата...

Луда завист ме гризееее...П...

въпрос на добър зъблекар :)

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Тази красота я снимах в Ботевград.

Публикувано изображение

Черешата на съседите в Правец.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Това е най-новия обитател в градината на мама. Днес и го купих.

Публикувано изображение

И жабите станаха 3...

Публикувано изображение

А лаленцата са цъфнали :cool:

Публикувано изображение

Този гълъб и стомната са си моя придобивка. Подарих ги на себе си. Днес е пазара на калени произведения в Ботевград. Традицията повелява да си купиш нещо калено за здраве. 4 години не бях ходила на този пазар...

Публикувано изображение

А мен вчера ме зарадваха с голямо букетче лаленца, които красят терасата ми:

Публикувано изображение

Трета серия

Саксиики

Нямам много цветя в къщи,тъй като жилището не е голямо и се старая да не "задушавам".Но за няколко зелени петна за радост на очите и душата винаги има местенце.

И така-Трите грации

Публикувано изображение

Бамбука,които краси ъгъла...

Публикувано изображение

Трилистника.Търся му кашпа ,като на грациите,но тая серия/Антик / вече е демоде и не я произвеждат.Ако някъде има залежали,моля,дайте инфо - в Мосю Бриколаж ги зареждаха

Публикувано изображение

Следват разни чакащи да им харесам саксиики

Публикувано изображение

А тази шпинга/така наричахме въшките жаргонно по време на соца/ е бъдещ зелен водопад:)

Публикувано изображение

Този рошльо на терасата беше едно грозно малко ,крехко стебълце,като го откраднах...:wors:

Публикувано изображение

А пък това е мн благодатно за гледане-устойчиво на всякакви атмосферни промени,мога да си го аранжирам,както ми е музесто/видно е,че скоро не ми е било:ph34r: /

Публикувано изображение

Редактирано от Niкiта (преглед на промените)

Нашият двор,на братлето туята

Публикувано изображение

Публикувано изображение

комшията

Публикувано изображение

Пък ако не знаете как се копае -

снахата ще ви научи

:)

Публикувано изображение

Търся му кашпа ,като на грациите,но тая серия/Антик / вече е демоде и не я произвеждат.Ако някъде има залежали,моля,дайте инфо - в Мосю Бриколаж ги зареждаха

Точно там ги видях вчера (във Варна).Имаше квадратни, правоъгълни саксии, кашпи, сандъчета...Сега разглеждах каталога им, но там ги няма.

Малка част от мамините любимци.., уфффффф ако знаете тези цветя колко съм ги мила и поливала...

Публикувано изображение

Така хубаво е цъфнало, че просто не се въздържах...

Публикувано изображение

малко великденски снимчици с градини и обитатели :

на село, една колона, поддържаща навеса с масата :

Публикувано изображение

навесът, от другата страна :

Публикувано изображение

цветната градина :

Публикувано изображение

пътеката към сайванта (аз съм редил камънака) :

Публикувано изображение

щъркелицата мъти :

Публикувано изображение

а онзи ден, като ходих на нивата за пръст, намерих новият обитател на градината :

Публикувано изображение

вчера направих следното с малката - по нейна молба и желание :

Публикувано изображение

леко лирично отстъпление - изглед към Балкана от нивата :

Публикувано изображение

и по-близък план :

Публикувано изображение

А това е специално за Profruit, ако хвръли поглед към темата :

Публикувано изображение

Точно там ги видях вчера (във Варна).Имаше квадратни, правоъгълни саксии, кашпи, сандъчета...Сега разглеждах каталога им, но там ги няма.

:mad: Хиляди благодарности!:wors: Имам едно ходене по Златни пясъци,ще го съчетя.Дано да има избор,стискайте палци...

Терасата и нейните обитатели - новите ми придобивки : столче, лейка и ново попълнение в аранжировката.Ако се хванат петуниите ще ви ги покажа като тръгнат:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Много я харесвам тази темичка и влизам с кеф да порадвам окото.Аз за съжаление нямам с какво да се похваля.Преди години си бях спретнала една малка джунгличка ,от която за съжаление няма вече и помен.

Ей, разкатах се от цветя в Лугано,Публикувано изображение

но точките ми обра тази градина покрай езерото Комо

Публикувано изображение

Бившото ми вкъщи. Цветята са дело на стринка ми. Не обръщайте внимоние на балоните, снимките са от моята сватба...Но са си актуални, всяко лято двора изглежда по този начин, с малки вариации...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Бившото ми вкъщи. Цветята са дело на стринка ми. Не обръщайте внимоние на балоните, снимките са от моята сватба...Но са си актуални, всяко лято двора изглежда по този начин, с малки вариации...

:yanim: горката женица ....

:yanim: горката женица ....

това е двора, не съм снимала градината, където положението е същото...Това лято ще ви го снимам, всичко си е нейно дело, аз от време на време поливам цветята на втория етаж, ама не си давам много зор :)

Четвърта серия

В тръпнещо очакване

Значи! Вчера лудницата беше пълна.Изпращахме "Дръзки",откриваха изложбата на цветята и имаше концерт "Мъжът на 60-интимно"трябваше да присъствам на всички събития-като на 1 служебно,на 2 то по мое желание,а на третото си беше 2в 1-обичам и имах покнанаааааааа...Та разказвам тук за Откриването на изложбата.Благополучно си намерих причина да се измъкна по обед,минах през къщи за апарата,и с разтупкано сърце драснах към Морската.ОБАЧЕ!То откриването било за следобед и съвпада с с други ангажименти...Та нащраках само отвън ,а в неделя живи и здрави ще имаме и вътре.В интерес на истината,вкарах чар и девойките ми позволиха да надникна и в трите павильона на изложението.Но не успях да се насладя,а набързо щракнах тук-там...Та ето го резултата.Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

А това е малка част от вътре.Там трябва време за да се заснеме индивидуално всичко.И все пак-моля.Тук съм в нирвана.Мога да стоя с часове и да се любувам на детайлите...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И така .До неделя ще съм в тръпнещо очакване.Вътрешните снимки губят много,защото съм ги нащракала ей така за де ви се изфукам.Нов неделя,ще имам време и ще е денят!!!:speak:

ПП Нямам време за редакция...простете http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Редактирано от Niкiта (преглед на промените)

• Автор

Пристигам, за да покажа новата ни обитателка и о чудо ... :cool::):P

Ники ... нямам думи, благодаря ти, вълшебство е това, отивай непременно да снимаш още, вече си откраднах поне две идеи :)

И тези мои любими племеннички всеки път ме шашардисват с подаръците си за мен.

Вижте с какво този път:

Публикувано изображение

От неделя я гледам и се чудя какво да я правя тази капризна принцеса ...

Хайде давайте съвети, че аз съм негрАмотна бабка :huh:

От неделя я гледам и се чудя какво да я правя тази капризна принцеса ...

Хайде давайте съвети, че аз съм негрАмотна бабка :cool:

Разкошна е Вили. Ама я сложи някъде да и е светличко и да знаеш, че не обича да се мести. Така както си е в прозрачната саксия, ще и наблюдаваш корените. Като започнат да побеляват, ще сипваш вода в нещо дълбоко и ще слагаш отдолу под саксията, докато корените позеленеят отново. Аз го наблюдавах този процес онзи ден. Съседката ми има две, такива красавици и понеже я попитах, как се гледат, тя обстойно ми обясни и показа, нагледно. Няма да я поливаш отгоре. Те затова се продават в такива саксии, за да може да им се наблюдават корените. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

И аз искам такава принцеса,как се казва?

Издържа ли на жеги-че мансардата ми е южна

:biggrin:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.