Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снимки в макрорежим

Featured Replies

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Отговори 308
  • Прегледи 57,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Днес се разхождах и снимах няколко пчели, докато не ме подгони цял кошер, нямам си идея от къде се взеха :wink12: . Ето 2 от тях:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Днес се разхождах и снимах няколко пчели, докато не ме подгони цял кошер, нямам си идея от къде се взеха :shock11:

Пчелите са като китайците - придвижват се на малки групички от по няколко милиона :wink12: .

Ето някои от днешните ми опити:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Пчелите са като китайците - придвижват се на малки групички от по няколко милиона :cool: .

Ето някои от днешните ми опити:

Леле е това вече за мен е перфектното макро. Наистина великолепни, превъзходни снимки. Първата снимка е просто страшнаа :P

Снимките са правени в спортен режим, понеже тези твари и за една секунда не се задържаха на една място - много Red Bull са пили с водката миналата нощ явно... правени са от около 2 метра разстояние от ръка и това e директен кроп от RAW със софтуера на Canon - Canon Digital Photo Professional. Понеже не е използван стандартния макро режим, ако прецени модератор, може да изтрие или да премести в друга тема.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Снимките са правени в спортен режим, понеже тези твари и за една секунда не се задържаха на една място - много Red Bull са пили с водката миналата нощ явно... правени са от около 2 метра разстояние от ръка и това e директен кроп от RAW със софтуера на Canon - Canon Digital Photo Professional. Понеже не е използван стандартния макро режим, ако прецени модератор, може да изтрие или да премести в друга тема.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Независимо че си модератор, това не е аргумент да не ти напиша положителен коментар /по мисълта на "белгиеца"/ А че ми харесват снимките ти това е самата истина. Не ми харесват. Просто са много добри!

Леле тоя белгиец как не ви дава спокойствие и дори когато го няма. Макро режим няма, тва е търговски трик на търговците служещ за будалкане на тези, които ги мързи да прочетат една безплатна книжка свалена от интернет, или пък да потърсят в гугъл информация български за макро снимките. Има един сайт с добри обяснения, саггсов да пуска линк и да не се прави на разсеян. Щото мене ме няма, утре трябва де се ходи на море, няма начин, семейни задължения.

Редактирано от Мес (преглед на промените)

Леле тоя белгиец как не ви дава спокойствие и дори когато го няма.

Макро режим няма, тва е търговски трик на търговците служещ за будалкане на тези, които ги мързи да прочетат една безплатна книжка свалена от интернет, или пък да потърсят в гугъл информация български за макро снимките. Има един сайт с добри обяснения, саггсов да пуска линк и да не се прави на разсеян. Щото мене ме няма, утре трябва де се ходи на море, няма начин, семейни задължения.

Не си забравяй фотоапарата като отидеш на "море" И какво е това море бе "белгийче" покрай Белгия, Франция и Холандия. За Германия не съм споменал, щото ако наистина отидеш там, ще ти е хладничко. А и немските "каки" хич не хващат око! пожелавам Ви много приятна почивка и като се върнеш да постнеш някоя и друга "фотка"

Леле е това вече за мен е перфектното макро. Наистина великолепни, превъзходни снимки. Първата снимка е просто страшнаа :idea:

Благодаря за комплимента, но има какво още да се желае ... Може би някой ден ще станат перфектни, когато успея да отделя пари за това:

Публикувано изображение

Редактирано от Mr. McPherson (преглед на промените)

Не си забравяй фотоапарата като отидеш на "море" И какво е това море бе "белгийче" покрай Белгия, Франция и Холандия. За Германия не съм споменал, щото ако наистина отидеш там, ще ти е хладничко. А и немските "каки" хич не хващат око! пожелавам Ви много приятна почивка и като се върнеш да постнеш някоя и друга "фотка"

:mad:

Напротив, немските каки много хващат око, същото не мога да кажа за французойките и белгийките, но въпрос на вкус. Митът, че германките са грозни и дебели ще се опровергае, ако се развъртиш малко из немско в сегашно време, което не означава от хотела до ресторанта или от вкъщи до работа.

Белгиец, приятно моренце - чакаме снимки :(

Гледайки снимките ви, си мисля, че не съм за тука, но толкова си може апаратчето ми.

YRE, последните ти снимки са бомбастични!

Публикувано изображение

Гледайки снимките ви, си мисля, че не съм за тука, но толкова си може апаратчето ми.

YRE, последните ти снимки са бомбастични!

Мерси,чак пък бомбастични...има още какво да се желае.

Fedora,темата е за ,,Снимки в макрорежим``,защо да не си за тука.Не е

някакъв фотографски конкурс така,че не се притеснявай,

,очакваме още много снимки ;)

Редактирано от YRE (преглед на промените)

Заповядайте:

Публикувано изображение

малко гадинки

Браво fedora :) и двете са много хубави.

Браво fedora :) и двете са много хубави.

Благодаря! Одобрението ти означава много за мен, имайки предвид уменията, които демонстрираш чрез снимките.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.