Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Формула 1 - дискусия, новини, резултати

Featured Replies

Хамилтън ще види бая зор тая година с Розберг. Няма да му е така лесно както беше с Алонсо май.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

• Отговори 3k
  • Прегледи 343,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• skalata_73
    skalata_73

Днес се навършват 20 години от смъртта на Айртон Сена! Това бе последната му обиколка.   http://vbox7.com/play:6f0544a0bd Поклон пред паметта на шампиона!

• Поклон пред паметта на шампиона !   А само един ден по-рано на същата писта намери смъртта си и австрийският пилот Роланд Раценбергер .   Черният уикенд на Имола през 1994 г. завърши със смъртта

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Странно състезание в Монако, а?  Чак и аз не можах да повярвам каква глупост направиха Мерцедес.  А Диема спорт трябва да си върнат лиценза за излъчване, защото не спазват най-важното условие - да пок

Публикувани изображения

Хамилтън ще види бая зор тая година с Розберг. Няма да му е така лесно както беше с Алонсо май.

Аз дори съм изненадан, че Хамилтън все пак успява да се опъва на Розберг.  Но какво да кажем за Рикардо? Или пък защо Лука ди Монтедземоло си тръгна предварително от Бахрейн? Но като че ли най-запомнящото от състезанието бе салтото на Гутиерес, предизвикано от снегорина на Малдонадо. Защо ли ми се струва, че е съвсем близо времето, в което ще забранят носовете на болидите тип "мравояд"? Ама така го подхвана с хобата, като бик тореадор на корида. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

................. Или пък защо Лука ди Монтедземоло си тръгна предварително от Бахрейн? ...................

На въпрос на английски журналисти каква е причината да си тръгне по-рано, ранен полет или просто няма какво да гледа , Монтедземоло отговори лаконично: И двете !

Аз дори съм изненадан, че Хамилтън все пак успява да се опъва на Розберг.

Направо нищо не каза !

Изненада ме пола на Розберг и то силно ме изненада, все пак Хамилтън е квалификатор и в подкрепа на това ще ти кажа че беше единствения който крадеше полове по време на ерата на Редбул. Но и Розберг янма да се даде без бой. Направо не знам как им разрешиха да направят това шоу. При Браун за шеф (ако го бяха задържали) това е изключено. Но все пак Розберг не е Маса където и двамата могат да отпаднат.

Ако продължават в същият дух тази година ще подмина всички съзтезания. До тук все заспивам докато ги гледам. Егати и скуката. И ако се надяват, че така ще върнат зрителите - в голяма грешка са.

Ти си заспал на едно от най интересните състезания от последната петилетка. Аз до тоалетната не посмях да отида че да не изтърва нещо.

п.п. Кен давам ти повод за ще постове в бисерите.

Що, аз знаех, че Розберг е от мъжки пол :P

Ти мина първо през бисерите и сега и на теб ли да обяснявам...  Мъжки, женски все тая.

Бритни какъв пол е ?

Ти мина първо през бисерите и сега и на теб ли да обяснявам...  Мъжки, женски все тая.

Бритни какъв пол е ?

Нещо много си наперушинен, а не мога да разбера защо :P Заради Мерцедес ли? Споко, аз съм фен на Форд. И точно това ме освобождава от задължението да викам против някой във F1. 

А за бисерите...ами то аз нарочно пиша като за бисерите, че белким някой поспори в тая тема, че гледам май само се трият постове, без да се съгражда нещо ново. В крайна сметка ми направиха впечатления три неща днес - салтото на Гутиерес, доминцията на Мерцедес и равните НБО тази и миналата година. Това е цяло чудо - как Мерцедес успяха да постигнат същата бързина спрямо Редбула на Фетел миналата година. 

Нещо много си наперушинен, а не мога да разбера защо :P Заради Мерцедес ли? Споко, аз съм фен на Форд. И точно това ме освобождава от задължението да викам против някой във F1. 

И аз не мога да си обясня защо съм на кеф днес. По принцип в живота не съм фен на мерцедес но днес ме зарадва втората им двойна победа. Е все пак поддържам печката от как се появи в F1 и е нормално.

На Форд Фиеста :P

Абе...що няма Фиести във формулата :speak:

Щото думата няма да можем да вземем ние тук в темата.

Нали му знаеш километричните постове на Кико кога стане дума за форд  ... а смятай за фиеста специално какво ще е.

Кико да не ме вземеш на сериозно !

п.п. Отивам да замърсявам околната среда че днес ще ми пишат отсъствие.

И аз не мога да си обясня защо съм на кеф днес. По принцип в живота не съм фен на мерцедес но днес ме зарадва втората им двойна победа. Е все пак поддържам печката от как се появи в F1 и е нормално.

Щото думата няма да можем да вземем ние тук в темата.

Нали му знаеш километричните постове на Кико кога стане дума за форд  ... а смятай за фиеста специално какво ще е.

Кико да не ме вземеш на сериозно !

п.п. Отивам да замърсявам околната среда че днес ще ми пишат отсъствие.

Значи...да отговоря и аз, защото няма ФФ във Ф1. Вижте абревиатурите, как да няма? Вие си мислите, че това е Формула 1, но всъщност това е Фиеста 1. Разбира се, правилното е FF1, но това вече би заприличало на шеснайсетично число, а малко хора си падат по математиката. Аз понеже си падам, знам за какво иде реч. 

За да взема някоя критика спрямо Форд на сериозно, трябва 8 години да не съм бил с тая марка. Ама аз съм бил и затова си гледам и пиша за Ф1 в тая тема. Кой както иска да го разбира. 

Това не става ли за бисерите, че да се посмеят хората още малко?

...Значи...да отговоря и аз, защото няма ФФ във Ф1. Вижте абревиатурите, как да няма? Вие си мислите, че това е Формула 1, но всъщност това е Фиеста 1....

Знаех си , че има Фиеста във формулата, знаех си :jumping11:

• 2 седмици по-късно...

В Китай като в България- и там вали. :D

И утре ако вали се надявам да стане интересно. Отборите с двигатели на Мерцедес продължават да доминират.

Кими явно не може да свикне с болида а и двигателя на Ферарито е слаб. Голям напредък на Уилямс. Ботас се представя много добре , от Маса всичко може да се очаква.

Кофти, че утре ще пропусна прякото предаване.

Нека по-добрият победи - само да не е оня англичанин! :)

И Редбулите!

Този спорт вече взе да става комерсиален.. По-добре да я прекръстят формула Мерцедес.

Не разбирам как едно време имаше равенство, и слаби отбори се месеха измежду лидерите, а сега има само един Мерцедес и толкова.

Ако някой ги застраши излизат и бам половин секунда, тъкмо някой ги доближи и бам още половин секунда...

В Бахрейн на обиколка според груби изчисления бяха с до 3 секунди по-бързи от останалите.

• 2 седмици по-късно...

Днес се навършват 20 години от смъртта на Айртон Сена! Това бе последната му обиколка.

http://vbox7.com/play:6f0544a0bd

Поклон пред паметта на шампиона!

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Поклон пред паметта на шампиона !

А само един ден по-рано на същата писта намери смъртта си и австрийският пилот Роланд Раценбергер .

Публикувано изображение

Черният уикенд на Имола през 1994 г. завърши със смъртта и на двамата. Нека си спомним за тях !

Публикувано изображение

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

Поклон пред най-!

Няма пилот, задминавал втория с обиколка!

Интернет нямаше, но и до ден днешен помня една снимка на Прост, който гледаше с отчаян поглед небето и се молеше да не вали.

don

Няма пилот, задминавал втория с обиколка!

Ако говорим за F1 има такъв пилот. Горе долу е със същата съдба като Сена.

За Найджъл Менсъл ли говорите? Защото правеше доста луди последни обиколки.

Тази и близките години бяха белязани и от други инциденти, за същото състезание тежко катастрофира и Рубенс Баричело.

През 1996та Мика Хакинен катастрофира и беше в кома дълг време.

През 1996та Мика Хакинен катастрофира и беше в кома дълг време.

96 година Хакинен не е катастрофирвал !

Катастрофира предната година на Аделайда в квалификацията и се завърна 96 година.

Ако говорим за F1 има такъв пилот. Горе долу е със същата съдба като Сена.

Може и да греша. Би ли дал малко повече инфо за пилота и конкретното състезание?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.