Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Искам да го заменя защото моят ПС е от 2004 и е направен за Хр . Параметрите ми са : 6 GB RAM , amd radeon hd 6470m ,nvidia geforce gt 525m 1GB и ми лаги на игри когато съм със седмицата а когато бях с Хр-то ми вървеше като по вода . :)

Не знаех, че компютрите от 2004 година можели да работят с 2 мобилни видео карти :ohmy:

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не знаех, че компютрите от 2004 година можели да работят с 2 мобилни видео карти :ohmy:

От различни производители!

Някой май си прави ебавки от време на време , вчера един написа това

RAM - 512MB

Видео - GeForce 6100

Процесор - AMD Sempron 2800+ 1,61 Гхц

Дъно - Asrock H67M-GE / s.1155

OC -XP SP3

Захранване - 350W

ПП: Ще проверя дали сам откачил нещо макар да не ми се вярва. :)

обаче дявола го забеляза :)

Публикувано Вчера, 19:08

Цитат

Процесор - AMD Sempron 2800+ 1,61 Гхц

Дъно - Asrock H67M-GE / s.1155Това е странно?!?Провери дали си свързал правилно вентилатора към дъното и дали правилно си монтирал радиатора.Паста сменял ли си?

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Успех с покупката и очакваме мнение от машинката. :)

Сори, quick, ама нямаше как... :D

Публикувано изображение

Поста е след редакция.

Заглавие World Of Warcraft 4.3.4 ! ВИЩЕ СПЕШНО

Привет!Искам да ви кажа че търся кой да ми направи сървър на World Of Warcraft 4.3.4 и ще бъди админ така http://www.speedtest.net/result/2172959440.png ето ми нета Моля ви трябва ми помощ

Още ино:

Имам компютър от 90 години с 64мб рам и ся вместо уин98 да бъде .Реших Линукс да поставя.Но не мога да намеря Дос линукс.Може ли да ми помогнете?

Трябваше да постнеш и каква машина ще е сървъра.

Лаптопа ми е геймърски един сървър искам само и да сме 2-3 админ

• 2 седмици по-късно...

Пробвала сам всички програми , тапи антивирусни и какволи оште не от саитовете само advanced system care with anti virus успя да хване 3 - 4 вируса 1 беше , някакав генерик на worms и на trojan + това намира успя някак да ги махна , но с главно "НО" има други вируси , които са в стелт режим имам spy.. adw , и каквото оште се сетите и се прикриват маи като са блокирали разделите и ништо неги лови . Advanced System Care ги показва но неги засича като зли :).Мисля че си имам и лубяшто хакерче но това е друга тема.Преинсталирахси WINDOWS XP PROFESSIONAL SP3, няколко пати , но нищо непомогна как да се справя с гадините , четох из саитовете че има и BIOS virus дали е от там какво мислите?!?

Ето какво ми показва някои от тях вируси:

.........................................................................

от сички вируси по малко направо супер нали ???!!! :@

Само серизни вируси ЛОШО знам :/

ТОВА са ПОКАЗАНИЯ ОТ ПРОГРАМАТА НА "IObit Malware Fighter PRO" И ГИ ЗАСИЧА КАТО ОБИКНОВЕНИТЕ ПРОГРАМИ "ПОРПУСКАГИ НО ГИ ПОКАЗВА" ///БЕЗ ДУМИ :X///ВСЕКИ ПАТ РАЗЛИЧНО ИЗЛИЗАТ НО ГИ ДАВА НО НЕГИ ЗАСИЧА (HELP) :)

Както виждате проблема е сериозен , доколкото знам вирусите са незабележими отчитат раздела като повреден или неработеште повечето програми неги ловят , просто ги пропискат , легетимиралисасе като разрешен софтлер.Мамкаму!?! Извинете несе здаржах ;)

Как се махат тез гадини незнам и Combo fix неги лови.

Бих се радвала много ако ВИРУСО БОРЕЦА както се пише нали е пич тои ги знае тези , помагаите останах без коса :)!!!!???!!!?!??!?!

Чудно дали нее някои BIOS вирус :O ????!

Ако някои ме пита дали сам исползвала сички програми какво изнамерих из нета казах и по горе "ДА".

Kaк да се преборя с тези неща щом и форматиране непомага плачемисе :C

Моляви ако някои може да помогне.... НЕИСКАМ ДА СЕ ОТКАЗВАМ ПРЕДИ ДА ПРОЧЕТЕМЕ ОПЕЛОТО!!!??!!(ОКОНЧАТЕЛНАТА ПРИСАДА)За ТЕЗИ нешта както се казва оште сам боса на "ТЕМА ВИРУС"

Някои можели да преброи правописните грешки? Даже и ника е написан с грешка.

(facepalm)

Дано и защитата от нежелана бременност не е на същото ниво...

2 изречения - 3 грешки. ;)

...

Редактирано от flare (преглед на промените)

Аз просто ще дам линк към темата: Вапрос

п.с. Искам да обърнете и внимание в профила на тоз красавец:

Публикувано изображение

Аз просто ще дам линк към темата: Вапрос

п.с. Искам да обърнете и внимание в профила на тоз красавец:

Е сега, човекът не обича затворени гласни...

SSD-то ще увеличи ли fps-то сравнено с обикновен диск. То 2-3 fps да мръдне пак ще е добре. :) и 4-5 от клок на картата и направо ще е супер :)

Гледай това SSD какви неща можело да прави! :D

Това предното защо да е бисер? SSD е по-бързо от HDD, и е напълно възможно да се увеличат кадрите в секунда с 1-2, това си е наистина така. Клока на видеото и процесора също спомагат, човека наистина правилно казва. Играта нали си има файлове-четенето им е по-бързо от SSD диск и така се получава по-плавна игра, особенно при по-тежки игри с доста файлове в директорията си, като NFS:The Run. А честотата всички знаем че е на принципа "колкото повече-толкова повече".Това и по списания съм го чел, SSD е с по-бърза скорост. Така, че не е бисер.

Редактирано от X.S.09 (преглед на промените)

Гледай това SSD какви неща можело да прави! :D

Е, човека пита де... Вижда се, че не знае. А и аз го подведох за скоростта, той разбра, че говоря за игрите.

п.с. честити 4343 мнения.

Това предното защо да е бисер? SSD е по-бързо от HDD, и е напълно възможно да се увеличат кадрите в секунда с 1-2, това си е наистина така. Клока на видеото и процесора също спомагат, човека наистина правилно казва. Играта нали си има файлове-четенето им е по-бързо от SSD диск и така се получава по-плавна игра, особенно при по-тежки игри с доста файлове в директорията си, като NFS:The Run. А честотата всички знаем че е на принципа "колкото повече-толкова повече".Това и по списания съм го чел, SSD е с по-бърза скорост. Така, че не е бисер.

Бисер е и още как. Може да увеличи FPS, само ако диска стане bottleneck, а това не мога да си го представя. Освен това дори и най бързия диск е хиляди пъти по-бавен от рама - затова разработчиците на игри правят операциите с диск нарядко и на места където няма да се забележи. Например с SSD може да се ускори началното зареждане на играта или преди всяка зона/писта...

Добре де, човека пита. Той не твърди нищо. Не виждам защо да е бисер. Все пак не е "мога ли да сложа AMD процесор на Intel дъно", а пита "ако заменя HDD със SSD ще ми се качи ли FPS?"

Захранването е добро с огромна перка е не ми се отваря кутията да я снимам но иначе виде картата по добра ли е от HD7770 - 226 лв. е 80W. тази не е стара на HD5450 по принцип няма перка аз сам му сложил защото много загряваше и нешто друго да ви питам имам 4 слота за рам ддр2 а даното подаржа 1333мхц и като гледам от еверест ми показва DDR2-667 SDRAM, DDR2-800 SDRAM, DDR3-800 SDRAM, DDR3-1066 SDRAM, DDR3-1333 SDRAM плс кажете ми ддр3 дали ще мога да сложа

А, имаме и отговор!!!!!

zahranvaneto e dobro s ogrmna perka e vie mi kajete dali tazi GTX seria e dobra ili mi prepora4vayte nqkakva video karta do 250lv i ako moje da vi pitam neshto koeto mn ma drazni.Az imam 4 slota za ram ddr2 no danoto podarja 1333mhz skorost na ram pamet kato otvorq ot everest tova mi pokazva DDR2-667 SDRAM, DDR2-800 SDRAM, DDR3-800 SDRAM, DDR3-1066 SDRAM, DDR3-1333 SDRAM pls kajete mi dali danoto 6te razpoznae ddr3sdram

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.