Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Интересува ме дали компютъра ми поддържа 64bit и ако инсталирам по нов Виндовс дали ще работи с този бит

Не е ли за по наситен цвят на картината? един познат каза че 64bit отговаря за дигиталноста

Важно е да имаме 64и бит. Какво е това и къде са другите 63 - не ни пука.

Редактирано от flare (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Karinsan, на 24 Яну 2014 - 9:37 PM, написа:Публикувано изображение

Karinsan, на 24 Яну 2014 - 10:23 PM, написа:Публикувано изображение

Важно е да имаме 64и бит. Какво е това и къде са другите 63 - не ни пука.

Диагоналнотта бе копеУе .... хахахахаха

ми да де нали това им е целта сега и да го ползват като пред текст затова че нищо не знаят, просто не им се учи и си търсят оправдания 

Аз харесвам след текста, ама кой ме пита...

Здравейте, както се подразвира от заглавието, искам да отворя всички ядра на по-горе посоченият процесор на ОС Windows 8.1 Pro.

Какво има да му отключваш, процесора си е 2 ядра, 4 нишки - справка

Ами работи само на 1 ядро...

Как го установи ?

Ами преди NFS The Run, ми вървеше с 50-60 фпс на High, а сега върви с 20-25

Елементарна математика. Двойно по-малко FPS = двойно по-малко ядра.

Елементарна математика. Двойно по-малко FPS = двойно по-малко ядра.

Добре де с същият лаптоп съм, как така двойно по-малко ядра? Не съм сменял нищо, всичко си е същото...

Добре де с същият лаптоп съм, как така двойно по-малко ядра? Не съм сменял нищо, всичко си е същото...

Ми и аз това се питам. С каква логика реши, че баш ядрата на процесора са виновни?

Ми и аз това се питам. С каква логика реши, че баш ядрата на процесора са виновни?

Ами не знам, просто където е ресурсния монитор, преди показваше 4 квадрата, а сега е само един.

Ами не знам, просто където е ресурсния монитор, преди показваше 4 квадрата, а сега е само един.

:) Ами просто показва натоварването общо, не всяко ядро поотделно.

-----------------------------------

Тема:

Търся лаптоп без нъмпад

Отговор:

Lenovo IdeaPad Y510p - Отговаря на всичките ви изисквания без нъмпада :)

The Last Of Us СПЕШНО!

има го кода в папка крак но иска няква парола от един  сайт а там е фрашкано с реклами и не ми се занимава а тва за РС - РАЗРАБОТЕНА Е ОТ Skidrow .... -,- затова я няма за РС в категориите

Темата

Очните ми ябълки са възпалени, казаха ми, че не трябва въобще да не гледам филми, защото можело да ми паднат очите. Та, не гледам и филми.

А е трябвало да гледа.

Философски перли от дон Чеци от философския раздел...

Аз не знам колко си добър в играта шах-мат (т.е. в случая "играя" в условия на непълна информация - ако питаш що е това :) ) , но е ясно че в областта на игрите въобще (всички игри взети заедно , с основни видови представители шах , бридж и покер по отношение на термодинамиката) разбираш точно толкова , колкото и от ТД .

Ми, освен да изграете една партия с Бадр, за да се установи колко си дОбър, друго не виждам като решение.

Философски перли от дон Чеци от философския раздел...

Ми, освен да изграете една партия с Бадр, за да се установи колко си дОбър, друго не виждам като решение.

Друг път цитирай целия пост (по някога трябва да се цитира поредица от постове) за да не се получават недоразумения и превратни тълкувания на текста.....Навярно ти е известно за тримата слепци дето изследвали слона - единият случил на крака на слона , другия - на хобота , а третия на бивните....! :)

.....освен ако си сляп изследовател...За това и не виждаш друго решение ! Някои поне са само далтонисти...

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Ето на какъв ИДИОТ попаднах във лицевата книга. Човека просто си се кефи на двойките :-)

Публикувано изображение

А това което ти сега наричаш кръчма или кафене , то не е кръчма , нито пък кафене , а пак си е сладкарница ! :)

Званието кръчма не се дава ! То се заслужава ! :)

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Следва да се добави , че става дума за забрана на пушенето в кръчми и кафенета !  :)

Слабост на scepsis която вече съм отбелязъл....все трябва да вървя подире  му като една бавачка да го поправям !  :)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Здравейте наскоро се колебах какво да си взема, но реших таблет и то Ipad.Имам голям и може би много тъп,но не знам какво означава това.

Та имам слушалки Beats by Dr.Dre MIXR но не мога да случа на телефон с който да мога да получавам същия или по близък ефект до този на компютъра...

Търси телефон с жак...

Ами те... новите модели,всички са с жак!  :headphones:

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Преди малко както си отварях "Garena" ,на декстопат ми излезе син екран с адски много написани глупости. ...След секунда започна да зарежда някакви проценти и се рестартира .Случайно ако някой знае за какво става дума :) да драска 

bsod Windows ко да го прайш ...угаси го хубаво и си лягай,, утре като го пуснеш и час два след това не се е случило същото си късметлия,ако ли не виж има ли черги в радятора

Хей, кифляче я драсни бюджет, че врачката си счупи ръцете и неможе да гледа на топката, щото пък тя падна и се счупи. Боба го свариха колеги, щото бяха гладни, а картите ги няма, щото другите колеги бичат белот. Стига офтопик, я се научете като пуснете една тема да изчакате за отговори и да не се правите на много важни и да пускате по 10 теми, защото така само, ще ви наказват и накрая ще си остава с пръст в уста.Като толкова искаш лаптоп отивай в магазина и си взимай. Не тука да ти вадят думите с ченгел.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.