Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 5)

Featured Replies

Има я в Читанка

Благодаря !:::))))

Редактирано от Тор (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 331,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Книгата за Мишел и Джон е много интересна. Браво на преводача и на редакторите! Чете се на един дъх. Продължавайте ,момичета, за да ни радвате с още много нови и интересни книжки. Искам да Ви попитам дали рускините са превели или издавали серията за братята Лоуган на Лий Майкълс и евентуално с какви заглавия, че нещо не мога да се ориентирам.

Събота е ден за почивка. Събота е ден за веселба с близки и приятели и може би малко готвене гарнирано с леко зачистване на веселието в куфнята. Събота е ден да се разтовариш от тегобите на ежедневието. А тази събота по Дриймовски е и денят да получим разкошен съботен обяд ала Дрийм Тийм. Състои се от едно ястие само. За вас готвиха моите слънчица Плами,Крис, Ин и Гай. Естествено за убийствената корица е виновна ПАК Ин. А за крайният лицеприятен и удобен вид отново бандата на Тор. Хаде юруш на доматите с поредната разкошота на Плам. Вряла вряла, пареща и мнооого вкусна, сервираме ви:

Лора Лей - Под повърхността на звяра

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Съни,Алена,Ине,Криси,Гани :giggle1:

Момичета настройвам се на ............котешка вълна :ohmy:

само трябва да измисля как да кротна домашните и "отивам" в рая................

ПС.Ине спри да правиш такива надъхващи корици,че едва се удържам :clap:

Ооо, супер! Имаме си звяр за обяд! Плам, благодаря ти за желанието и дългоочаквания превод на книгата! На редакторките също едно голямо благодаря, че са направили книгата толкова приятна за четене. Корицата е страхотно изпипата, браво Ине! Днес, че си чета сладко и ще се запасявам с търпение за другата книжка от поредицата. Хихи. Още веднъж ви благодаря! И една виртуална почерпка за следобеда: :giggle1:

Публикувано изображение

Слънца дриймови, благодаря ви много за поредните бисери ;)

Публикувано изображение

Много благодаря на целия екип.Продължавайте в същия дух.

И аз благодаря за новите преводи и на целия екип . :ph34r:

Съжалявам, че измествам темата от новия фенпревод на Дрийм Тийма, не е нарочно, но в другите теми няма да го прочетат достатъчно хора. От снощи място не мога да си намеря от яд, дори мислех изобщо да не пиша, честно казано не очаквам особено много хора да се впечатлят, но поне ще пробвам... През последните два месеца ми се наложи да вляза на няколко пъти в един сайт, няма дори да го споменавам, не си заслужава...и гледам аз мигат торентчета, позагледах се и се оказаха доста нови книги - 3-тата сватбена агенция на Нора, на Джейн Ан Кренц последните две от Аркейн, съвсем наскоро пък тука във форума пуснаха линк и към 3-тта от Братството (и съм 99% сигурна, че потребителя който пусна линка е и същия, който ги е сканирал и силно се надявам да прочете коментара ми и да му стане 10 пъти по-гадно от колкото ми е на мен). Та видях ги тези книги, да кажа че се възмутих ще е супер меко определение, знаете какво ми е мнението за сканирането на новите книги никога не съм го крила и винаги съм се изказвала супер негативно по въпроса, за това няма да се повтарям. Но вчера пак ми се наложи да вляза във въпросния сайт и просто щях да припадна, когато видях НОВАТА сватебна агенция, която излезе на 21.10.2011 и не е била качена вчера, а на 22.10. Добре, кажете ми каква е тая наглост и какъв човек трябва да си, за да го направиш това. Аз дори не съм си я прочела още, и я чакам повече от половин година да излезе. Всеки, който си я е свалил може още от днес да почне да мрънка на Хермес за новата поредица на Нора, ама наааааааааааа - тука си представете един развят среден пръст, защото точно това ще видим и не година, ами не знам колко ще чакаме за нова книга. Бясна съм, толкова много съм бясна, че жадувам за физическа саморазправа. И ме е срам, защото се чувствам лично отговорна. Защото тези тъпотии от тука тръгнаха, преди 4 години се събрахме и да факт сканирахме, и аз съм го правила, но сканирах книги на 15 години, а не на един ден. И както винаги се появиха хора, които изродиха цялата идея и я превърнаха в гадост, в мръсотия. Питам я въпросната личност, която си го позволява това - защо го правиш? И да уточня, не питам защо си я сканирала - това мога да го разбера и да ти вляза в положение, НО ЗАЩО Я КАЧВАШ?! Не те ли е срам, не ти ли е жал за хора като мене? Знаеш ли, че е имало книги за които съм се разплаквала от радост, щом съм разбирала че ще ги издадат. И знаеш ли какво правиш ти с прекрасната ми емоция, съсипваш я, бих се изказала 100 пъти по-грубо, но въпросната личност не заслужава да ме баннат за груб език. Мога да разбера всеки - нямаш пари да си я купиш, здравословно си възпрепятстван и не можеш да четеш, в чужбина си и не можеш да я докопаш и още хиляди причини, решение винаги има и то не е да сканираш книга на 1 ден и да я разпространяваш - ей това не мога да разбера. Престъпление е, може би от законов характер не (или поне не съм сигурна), но от морален - със сигурност и абсолютна гавра с всички, които обичаме книгите. П.С. И знаете ли кое е най-грозното - 99% от хората, които прочетат коментара ми ще си помислят "Ееее верно ли, трябва и аз да си ги сваля, къде ли са качени"............

Бързам веднага да те подкрепя Пете в справедливото ти възмущение. Още когато правихме анкетата се изтъкнаха основателните доводи такова нещо при нас да не допускаме. Не бяхме много единодушни за оптималния срок, но така или иначе избрахме някакъв и си го спазваме защо ценим и уважаваме чуждия труд. За съжаление много хора изобщо не се замислят за тези неща и нета им позволява да вършат тези безобразия. Ми остава на тяхната съвест, ако я имат де. Що се отнася до живеещите в чужбина, винаги има начин. Аз лично другата седмица ще изпращам сватбената на една както и викам от моите немкини. Няма да си оставим момичетата без книги я, но те искат да си ги купят, а не да се наметкат на далаверата.

Това е ужасно! Издателствата напълно ще престанат да издават хубави книги. Да се сканира книга и да се качи на следващия ден от издаването й е ОТВРАТИТЕЛНО спрямо издателствата и тези, които се радват за издаването й и тръпнат в нетърпение да си я купят! :)

Аз също се извинявам, че се измества фокуса от еуфорията по новия превод, но искам да взема отношение по този въпрос за сканирането на книги много по-рано от една година от издаването им, да не говорим за един ден. Живея в чужбина и ако не се прибера за лятото, не мога се докопам до никоя хубава книга. Дори тук бях помолила някой да ми сканира две, които много държах да прочета, с условието да ми ги прати и да ги качи след като навършат година от издаването. Пете, абсолютно си права и те подържам напълно в яростта ти.Лошото е това, че в този сайт за който говориш, не признават нищо друго освен собствените си ПЕРСОНИ.Мисля си, че след коментара ти , можеш да бъдеш отрязана от там, както направиха с мен и много други, които надигнахме глас за протест по друг един повод, но беше с основание. В отговор – кръц.Те така или иначе не могат да разберат, какво причиняват на другите, защото в един прекрасен ден, някой, който тръгне наистина да си търи правата – за това че качваме в нета книги, без значение, кога са издавани, може да доведе до по дръстични мерки срещу нас и по този начин да развали удоволствието на всички, които търсят някоя стара книга, която не може да намери. Но пък който си обича книгите, държи и да си ги купува.Аз прочетох агенцията – вярно, но имам първите две и чакам сега да ми пратят другите две, защото обичам книгите и си ги събирам.Защото винаги е по-приятно да я отвориш и прочетеш, отколкото в компа – спор няма. Друг е въпроса, как ще реагират издателствата . . .

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

Аз също видях въпросния сайт. Не съм писала възмущението си тук, за да не им правя безплатна реклама (колкото и да ми е мъчно, една част и хората ще видият коментара, ще потърсят в нета книжка на месец и вместо да си я купят, ще я свалят). Вярно е че някои хора не могат да заделят пари за книги, но пък за това могат да чакат докато мине време. Написах възмущението си към пресните книжки, единия го изтриха, другия не знам дали е още там и чакам да ме изготят. П.П. Страхотни книжки момичета, благодаря много за превода!

Редактирано от mariva (преглед на промените)

Първо да си кажа официалното Огроооомно благодаря за книжките. А за проблема с качването на новите книги- гадно е и нечестно, но според мен издателствата имат до някъде вина, защото не реагират често когато това се случи. Просто и те трябва да са по- бдителни и да защитават правата си. Иначе винаги има някой, който се опитва да мине между капките и да се вреди за далаверката.

И аз видях скана и съм напълно потресена. Е, как може бе хора! Напълно съм съгласна с Петето, че ще искаме книги ама ще получим нещо съвсем друго. И от издателствата ще бъдат напълно прави да ни покажат средното си пръстче. Иска ми се да попитам дали изчетоха всички прекрасни стари книги, че толкова примряха хората за четене, че качват вече книга на един ден? Не мога да разбера и това е! Аз също нямах търпение да излезе книгата, макар, че съм я чела исках да си я купя и да си я прибавя към библиотеката. Ама дали след като спаднат продажбите на "Хермес" ще ни пуснат нова книга скоро,а ? Как мислите вие? Тогава ще видим какво ще се сканира?

Напълно съгласна съм, че много (прекалено) рано са качили книгата. Труда на издателството отива по дяволите, защото много хора търсят първо безплатното, ако не го намерят мрънкат и накрая нареждат наред, защото не са го намерили...А когато търсят книга, излязла само преди няколко дена (защото много искат да я прочетат, но не и да си я купят) то купуването остава на заден план...

Съжалявам, че измествам темата от новия фенпревод на Дрийм Тийма, не е нарочно, но в другите теми няма да го прочетат достатъчно хора. От снощи място не мога да си намеря от яд, дори мислех изобщо да не пиша, честно казано не очаквам особено много хора да се впечатлят, но поне ще пробвам...

През последните два месеца ми се наложи да вляза на няколко пъти в един сайт, няма дори да го споменавам, не си заслужава...и гледам аз мигат торентчета, позагледах се и се оказаха доста нови книги - 3-тата сватбена агенция на Нора, на Джейн Ан Кренц последните две от Аркейн, съвсем наскоро пък тука във форума пуснаха линк и към 3-тта от Братството (и съм 99% сигурна, че потребителя който пусна линка е и същия, който ги е сканирал и силно се надявам да прочете коментара ми и да му стане 10 пъти по-гадно от колкото ми е на мен). Та видях ги тези книги, да кажа че се възмутих ще е супер меко определение, знаете какво ми е мнението за сканирането на новите книги никога не съм го крила и винаги съм се изказвала супер негативно по въпроса, за това няма да се повтарям.

Но вчера пак ми се наложи да вляза във въпросния сайт и просто щях да припадна, когато видях НОВАТА сватебна агенция, която излезе на 21.10.2011 и не е била качена вчера, а на 22.10. Добре, кажете ми каква е тая наглост и какъв човек трябва да си, за да го направиш това. Аз дори не съм си я прочела още, и я чакам повече от половин година да излезе. Всеки, който си я е свалил може още от днес да почне да мрънка на Хермес за новата поредица на Нора, ама наааааааааааа - тука си представете един развят среден пръст, защото точно това ще видим и не година, ами не знам колко ще чакаме за нова книга.

Бясна съм, толкова много съм бясна, че жадувам за физическа саморазправа. И ме е срам, защото се чувствам лично отговорна. Защото тези тъпотии от тука тръгнаха, преди 4 години се събрахме и да факт сканирахме, и аз съм го правила, но сканирах книги на 15 години, а не на един ден. И както винаги се появиха хора, които изродиха цялата идея и я превърнаха в гадост, в мръсотия.

Питам я въпросната личност, която си го позволява това - защо го правиш? И да уточня, не питам защо си я сканирала - това мога да го разбера и да ти вляза в положение, НО ЗАЩО Я КАЧВАШ?! Не те ли е срам, не ти ли е жал за хора като мене? Знаеш ли, че е имало книги за които съм се разплаквала от радост, щом съм разбирала че ще ги издадат. И знаеш ли какво правиш ти с прекрасната ми емоция, съсипваш я, бих се изказала 100 пъти по-грубо, но въпросната личност не заслужава да ме баннат за груб език.

Мога да разбера всеки - нямаш пари да си я купиш, здравословно си възпрепятстван и не можеш да четеш, в чужбина си и не можеш да я докопаш и още хиляди причини, решение винаги има и то не е да сканираш книга на 1 ден и да я разпространяваш - ей това не мога да разбера. Престъпление е, може би от законов характер не (или поне не съм сигурна), но от морален - със сигурност и абсолютна гавра с всички, които обичаме книгите.

П.С. И знаете ли кое е най-грозното - 99% от хората, които прочетат коментара ми ще си помислят "Ееее верно ли, трябва и аз да си ги сваля, къде ли са качени"............

Не, не ме е срам. И ще бъдат качени още 4 книги в деня на издаването им от издателство Хермес.Тогава линковете до тях ще изпратя до Хермес.

В един форум пишем хора в така нареченото неравностойно социално положение /инвалиди /. Поради една или друга причина възможността за четене на много е само чрез компютрите. Поради тази причина се свързахме с различни издателства и ако не постигнахме конкретни договорки то поне хората бяха много любезни. Единствено това издателство бяха безкрайно груби. Цитирам дословно - Защо не си гледаш болното здраве ами си седнала за книги да мислиш! Какво като трябва да чакате една година за да ги четете - ще чакате. И без това си нямате друга работа. Нали като си ги купите ще почнете да ги качвате насам-натам, а печалбите? Нищо не може да направите!

Е можем! Може да е малко, може да не е кой знае какво, но поне този път няма да преглътна поредното унижение. Щом това ги притеснява нека видят, че ако някой иска да е непочтен или некоректен може и така да е справи! Не сме искали книгите безплатно, а просто равен достъп до тях с нормалните хора. Що се отнася до книгите на Хермес имах почти всичко тяхно от мегаселърите и любовните им романи. Всичко изхвърлих, а последните им книги въпреки, че ги качих не ги четох и няма да ги чета повече!

Да сигурно е дребнаво и злобно, но просто вече ми писна! Книгите са почти единственото достъпно удоволствие което ми е останало и няма и тук да позволя да ми се подиграват за това. И преди някой да се възмути нека си помисли, че не е застрахован да не му се случи и на него.

П.С. 3-тта от Братството не съм я качвала аз. Просто се зарадвах като я видях и затова пуснах линка.

Аз лично продължавам да не виждам връзката между издаването на книги и хората в неравностойно положение. Не принадлежа към тази група хора и ще се въздържа от какъвто и род да е квалификации за живота, който водят и трудностите, с които се сблъскват. Убедена съм, обаче, и ще отстоявам мнението си, че този подход към новите книги не е удачен и етичен от страна на читателите. Щом може аз да се сдобия с книга от Щатите или Германия и човек, който живее в чужбина да си набавя книги оттук значи всичко е въпрос на желание. Аз равностойната не съм купувала книга от една година. И причините са очевадни. Липса на време и на средства към даден момент. Ми щом не мога да си я взема сега ще чакам. Като ми се яде пържола или вадя парите и си я правя или пак чакам. Това е труд обвързан с толкова условности, че само тези които го осъществяват си знаят най-добре какво им коства. Не приемам и не толерирам варианта ама ние щото не можем така. Никого не искам да обиждам защото нямаш право да говориш за друго освен за собствения си мироглед и принципи. Но продължавам и ще продължа да осъждам качването на книги преди срока, който тук сме избрали без изобщо да си воъбразявам, че мога да повлияя на обратната практика.

Не, не ме е срам. И ще бъдат качени още 4 книги в деня на издаването им от издателство Хермес.Тогава линковете до тях ще изпратя до Хермес.

В един форум пишем хора в така нареченото неравностойно социално положение /инвалиди /. Поради една или друга причина възможността за четене на много е само чрез компютрите. Поради тази причина се свързахме с различни издателства и ако не постигнахме конкретни договорки то поне хората бяха много любезни. Единствено това издателство бяха безкрайно груби. Цитирам дословно - Защо не си гледаш болното здраве ами си седнала за книги да мислиш! Какво като трябва да чакате една година за да ги четете - ще чакате. И без това си нямате друга работа. Нали като си ги купите ще почнете да ги качвате насам-натам, а печалбите? Нищо не може да направите!

Е можем! Може да е малко, може да не е кой знае какво, но поне този път няма да преглътна поредното унижение. Щом това ги притеснява нека видят, че ако някой иска да е непочтен или некоректен може и така да е справи! Не сме искали книгите безплатно, а просто равен достъп до тях с нормалните хора. Що се отнася до книгите на Хермес имах почти всичко тяхно от мегаселърите и любовните им романи. Всичко изхвърлих, а последните им книги въпреки, че ги качих не ги четох и няма да ги чета повече!

Да сигурно е дребнаво и злобно, но просто вече ми писна! Книгите са почти единственото достъпно удоволствие което ми е останало и няма и тук да позволя да ми се подиграват за това. И преди някой да се възмути нека си помисли, че не е застрахован да не му се случи и на него.

П.С. 3-тта от Братството не съм я качвала аз. Просто се зарадвах като я видях и затова пуснах линка.

А аз искам само да попитам, дали сте прочели на втората страница на книгата, че: (цитирам дословно) Всички права над тази книга са запазени. Текстът или откъси от него, както и търговската марка не могат да се възпроизвеждат без съгласието на издателя. Замисляли ли сте се, че пускайки книгата, може да бъдете подведена под отговорност? И нещо друго, като не четете книгите, защо си правите труда? Тези от нас, които ги четат, ще бъдем лишени занапред от нови издания, а не вие, тъй като не ги четете, едва ли много ви интересува, за останалите. А за мен това е доста егоистично. Като искате да споделите една книга със свои приятели в неравностойно положение, има скайп или електонна поща, разпратете си ги, ваше право е, а не ги качвайте в публичната мрежа където и такива, които не са в неравностойно положение и могат да си позволят да си купят книгата, ще кажат, Е като я има, защо да давам пари. И така като на издателствата им се застоят книгите и ще спрат да издават. Колкото до писмото, което показвате от Хермес, малко ми е трудно да повярвам, че са се държали толкова грубо. През месец им пиша писма с различни въпроси и винаги ми е било отговаряно коректно и възпитано.

Аз лично апелирам към момичетата във форума, да не се подвеждат и като видят сканирани такива нови книги да не ги качват във форума или такера ни. В ОНЗИ такер да правят каквото си искат. Отдавна се видя, че там не уважават нито чуждия труд, нито чуждото мнение. Ние си имам сложен срок, който е най-добре да си го спазваме.

Вече пет пъти препрочитам поста на viki_kati и нещо не мога да разбера, аз ли съм глупава, що ли? Какво общо има всичко това с разпространяването в нета на една нова книга, появила се в книжарниците предния ден? Държавата ни е бедна, инвалидите са онеправдани( както между другото многодетните семейства, пенсионерите, безработните), но това не дава право да се обезценява труда на една редица хора – преводачи, редактори, художествени оформители, печатари, разпространители, книжари и не забравяйте , че и между тях има инвалиди. Просто борбата която сте повели, може да е справедлива, но си мисля, че не това е основата за която трябва да бъде водена. Освен това, извинението, че нямате средства да си закупите книгите, ми се струва неоснователно, защото има хиляди други начини, при желание да се стигне до тях – библиотеки, читални, който не може да излиза много, има приятели в нета, които с удоволствие ще я сканират и ще му я пратят за собствено ползване, но не и за общо в мражата.Дори и тук във форума, който и да помолите, ще ви я сканира и прати, след като сте прочели всички други книги и сте опряли до най-новите. Не желая да обиждам никой, темата е много деликатна, но моето мнение, че това което правите, не е правилно.

Аз лично продължавам да не виждам връзката между издаването на книги и хората в неравностойно положение. Не принадлежа към тази група хора и ще се въздържа от какъвто и род да е квалификации за живота, който водят и трудностите, с които се сблъскват. Убедена съм, обаче, и ще отстоявам мнението си, че този подход към новите книги не е удачен и етичен от страна на читателите. Щом може аз да се сдобия с книга от Щатите или Германия и човек, който живее в чужбина да си набавя книги оттук значи всичко е въпрос на желание. Аз равностойната не съм купувала книга от една година. И причините са очевадни. Липса на време и на средства към даден момент. Ми щом не мога да си я взема сега ще чакам. Като ми се яде пържола или вадя парите и си я правя или пак чакам. Това е труд обвързан с толкова условности, че само тези които го осъществяват си знаят най-добре какво им коства. Не приемам и не толерирам варианта ама ние щото не можем така. Никого не искам да обиждам защото нямаш право да говориш за друго освен за собствения си мироглед и принципи. Но продължавам и ще продължа да осъждам качването на книги преди срока, който тук сме избрали без изобщо да си воъбразявам, че мога да повлияя на обратната практика.

Ако ти липсва крайник или слабостта им не ти позволява да ползваш книжен вариант, ако си сляп, ако имаш силен тремор, ако... вариантите не са малко. Добре че са гласовите команди и другите приспособления които дават достъп до интернет.

А що се отнася до скановете съгласна съм, че трябва да мине една година. Книгите които качих на Хермес са реакция на обидното отношение. Сигурно е дребнаво и злобно, но се засегнах. Просто се свързах с тях молба да може да ги ЗАКУПУВАМЕ в електронен вариант. Съвсем любезно. Нямаше да се обидя от любезен отказ, но просто отказах да преглътна гадничкото отношение и особено това, че нищо не моело да направя! Е може да не е много но поне опитах!

Редактирано от viki_kati (преглед на промените)

Не си права, при това изобщо и ми е много любопитно как ли ще се държиш, ако издателството те подведе под отговорност за действията ти. Сигурно си мислиш, че няма как да стигнат до теб, не бъди толкова сигурна, за всяко нещо си има начин. И е направо "похвално" как се гордееш с това, което вършиш. Това ли е мотото в живота ти - да отмъщаваш за всяко нещо, което не е станало на твойто и за всяка обида...ако беше така отдавна целия свят да се е затрил. Понякога трябва да си над нещата...

И не можеш да се сърдиш на издателствата, че не успяват да задоволят желанието ти, което предполагам е книга в електронен формат. Тук не са Щатите или Русия, или някакъв друг огромен пазар, който да може да поеме няколко разновидности на един продукт. За бога 10 романа на година общо от всички издателства и всички поджанрове, и народа е щастлив, какви други претенции може да имаме. И какво мислиш, че ще постигнеш с действията си, на кого ще накривиш - на Хермес ли?! Осъзнай се, издателство като тях може да си позволи да не издава 4-5 любовни романа на година, ние читателите на любовните романи не можем да си позволим тяхната загуба.

Но давай, усърдно и напред, копай гроба на любовния жанр, за който тук всички толкова милеем. Още няколко такива прояви и със сигурност няма да има какво да сканираш...

Не си права, при това изобщо и ми е много любопитно как ли ще се държиш, ако издателството те подведе под отговорност за действията ти. Сигурно си мислиш, че няма как да стигнат до теб, не бъди толкова сигурна, за всяко нещо си има начин. Нямам намерение да се крия! Напротив! Ще им пиша от пощата си с която съм регистрирана при тях и там имат всичките ми данни! За тебе може да е дребнаво, но за мене е важно! П.С. Няма да отговарям повече защото с това разстройвам не само себе си, но и синът ми който пише вместо мен.

Редактирано от viki_kati (преглед на промените)

Ще се намеся в дискусията, малко като развалена плоча, но... viki_kati може да си сканира колкото иска за себе си, или за приятелчетата във скайп и т.н. Качването в тракерите обаче се контролира от така нареченият екип. Сами се сещате какво ви казвам, а и сте го казали по-нагоре. Ако пак го кажа, пак ще имам бан /още един от многото/, на който да се смея, заради "обиди по адрес на екипа". В ескейп сме наложили в това отношение тоталитарна политика. Въвели сме правило относно сканирането, и екипът следи за спазването на правилата. Нарушенията се трият или банват, а нарушителите си понасят и глоби дори. viki_kati знае вече, че при нас това не се допуска, и го прави в сайтове, където екипът го допуска. Факт е, че ако Хермес я подведат под съдебна отговорност, ще бъде тя и екипа, който е допуснал това. Време е това да се осъзнае.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.