Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори 2013: изгледи за старите и новите играчи

Featured Replies

Задава се смъртоносна коалиция – зове за кръв и мъст

Алексей Петров и Слави Бинев тръгват заедно на избори. Смъртоносната коалиция вече реди листи на тайни срещи между партиите на мутрополитиците. Заверата на съюза ГОРД - „Свободен народ" станала в кокетно заведение в баровския квартал „Лозенец", където шефката на щаба на Бинев и изявен туристически бос Поли Карастоянова и колежката й от партията на Трактора - Евгения Тодорова, не само си стиснали ръцете за благото на шефовете си, а започнали смело да правят списъци с депутатски имена.
Посредник на политическата авантюра била трета дама, и то не коя да е, а служителката по сигурността в „Лев инс" и бивш шеф на сектор „Наркотици" в БОП Ваня Андреева - сега видна активистка в ГОРД. Госпожата, освен че е висше ченге, е и съпруга на музиканта кларинетист от „Шоуто на Слави" Илия Илиев - Професора. Скандалният дамски коктейл се допълва от миналото на Евгения Тодорова, която се изяви като флагман на протеста на майките пред парламента за по-високи детски надбавки.
Слави Бинев заявява, .че дървото на демокрацията трябва да се полива с кръв и да се мъсти.

Алексей Петров пък призова за премахване на партиите. Това обаче си е чисто и просто диктатура.

vsekiden

• Отговори 983
  • Прегледи 44,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Странно, аз пък виждам вече на няколко пъти, как дървото на "демокрацията" у нас, се полива с бензин и запалва пред символи на същата.

:wink12: Знаех аз,че ще изроди партийка!!! А иначе господина говорещ във началото,нямаше да участва пряко във политиката......Хората на Ангел(ЧЕ)ГоБара тия де БСП-ту пак искат да са У парламента ;)

ГОРД и България на гражданите...........нямат шанс

Hали това момиче Иоана, твърдеше че не иска да влиза във властта. Kаква стана тя - cтани да седна. Aми не искам случаини хора, учили-недоучили да определят развитието на страната. Искам почтени, доказали се професионалисти, хора които са станали известни с труда си, а не с това, че са викали по протести или с това, че с години са лежали по банките на народното събрание.

Ама много си повярваха тия. Надценяват ситуацията и себе си. 160 депутата означават около 2 - 2,5 милиона гласа при около 60% активност или нещо около това. Как да стане?

Заиграващият се с крайно лявата идеология и риторика водач на софийските протести, който се самоназовава в интернет Ангел Че, всъщност е капиталист(че).

От 3-ти до 5-ти декември 2010 г. Славчев е бил на 3-ия конгрес на Европейската лява партия в Париж. Снимка от него е публикувана във Фейсбука му.
За политически възгледи той е посочил Bulgarian left (моля да не се бърка с БСП!)
Бил е на протестите срещу АКТА, срещу шистовия газ, а на 1-ви май миналата година популяризира чрез снимка в албума си във Фейсбук шествието срещу капитализма.
За свобода, националност и социализъм, за безплатно образование и здравеопазване и национализация на стратегическите отрасли се обявяват още в плаката, който информира за мястото и часа на протеста 1-ви май 2012 г. зад баня Баши джамия.
Припомняме, че в същия ден и час, но на площад Народно събрание БСП свика национален протестен митинг под надслов Денят на гнева, на който говори лидера на ПЕС Сергей Станишев.
Славчев е завършил Техникум по електроника и автоматика Киров и след това МТМ колеж в София.
Славчев и Дончо Дудев, както и Пресиян Николов, който на един от митингите в Пловдив бе налаган с мегафон от активистката на Че Гевара Петя Паликрушева - и съпруга на зам.-председателя на Съюз на комунистите Павел Иванов, са сред приятелите на другия водач на протестите Янко Петров.
Председателката на гражданско движение Сила Благоевград Люси Мановска, която бе на конгреса на БСП, също е в приятелската група на Славчев, Дудев, Петров и пловдивчанина Пресиян Николов.

От това което виждам да се случва би следвало всички да се самозапалим и да изчезнем от лицето на Земата.

Това наистина е пълен цирк!

А дали има нещо общо с предишната ДГИ?

Да! Тя е мандатоносител!

Стоичков начело на протестиращите! Смях! 

Този прост селянин, забогатял от ритане на топка, не може да се усети, че просто ще го използват за "ракета носител"! Тъпанар! Вижте само къде се провежда "протеста"- в зала "Армеец", т.е. залата на престъпната групировка ТИМ!

Тия протестиращи не се усетиха, как ги изработиха!

• Автор

Стоичков начело на протестиращите! Смях! 

Този прост селянин, забогатял от ритане на топка, не може да се усети, че просто ще го използват за "ракета носител"! Тъпанар! Вижте само къде се провежда "протеста"- в зала "Армеец", т.е. залата на престъпната групировка ТИМ!

Тия протестиращи не се усетиха, как ги изработиха!

Всъщност, що за порода протестиращи привлече г-н П. Майна? Истинските протестиращи студенти направиха пресконференция, от която току-що излъчиха репортаж по телевизията. Те разконспирираха "независимостта" на Ицо - има общ бизнес с ловни хижи около Етрополе заедно с гербаджията Емил Димитров, разкарва с правителствения самолет етрополския си футболен отбор на мачлета с Бойковите тигри и др.

ВКРАТЦЕ ЗА ЛЪЖЛИВОТО ЛЯВО НА БСП

В продължение на няколко години институции и икономисти, сред които ИПИ (който започна да издава бюлетин за плоския данък), Георги Ангелов, Лъчезар Богданов, Йордан Матеев и Георги Ганев настояват публично високите прогресивни данъци да бъдат заменени с нисък плосък данък. Постепенно бизнесът започна да подкрепя идеята. Последваха го и политическите партии – СДС, НДСВ, както и ГЕРБ при самото учредяване на партията. Изненадващо плоският данък от 10% беше въведен през 2008 от правителството на социалиста Сергей Станишев

worldtodaybg.com

ВКРАТЦЕ ЗА ЛЪЖЛИВОТО ЛЯВО НА БСП

В продължение на няколко години институции и икономисти, сред които ИПИ (който започна да издава бюлетин за плоския данък), Георги Ангелов, Лъчезар Богданов, Йордан Матеев и Георги Ганев настояват публично високите прогресивни данъци да бъдат заменени с нисък плосък данък. Постепенно бизнесът започна да подкрепя идеята. Последваха го и политическите партии – СДС, НДСВ, както и ГЕРБ при самото учредяване на партията. Изненадващо плоският данък от 10% беше въведен през 2008 от правителството на социалиста Сергей Станишев

worldtodaybg.com

А бе, колега, какво се опитваш да ни внушиш с тези безмислени публикации?

Хем говориш за лъжливото ляво на БСП, хем после са изредени всички партии, подкрепили данъка.

Е, и?

А бе, колега, какво се опитваш да ни внушиш с тези безмислени публикации?

Хем говориш за лъжливото ляво на БСП, хем после са изредени всички партии, подкрепили данъка.

Е, и?

Всички срещу БСП за плоския данък

Аз също мисля, че в обстановката в която се намираме- изцуцаният от Буда фискален резерв, и нарастващата необходимост от по-голяма солидарност в обществото, НАЛАГА връщането на прогресивният данък! По-справедливо е! Щом печелиш повече, логично да дадеш по-голяма дан към обеществото! Не случайно и вече се появиха т.н. "висящи кафета" и "висящи закуски"...Жалко е, тъжно е това...а всичко се дължи на едно....СИСТЕМАТА...водеща до тотално, прогресивно обедняване на 90% от хората, и тотално, прогресивно забогатяване на останалите 10%! Въпреки, че и аз едвам връзвам двата края с огромен кредит, бих се включил в инициативата за "висящите закуски", ако попадна на такава закусвалня! 

Така, че- прогресивният данък е наложителен!!

Редактирано от Вуте (преглед на промените)

• Автор

Аз също мисля, че в обстановката в която се намираме- изцуцаният от Буда фискален резерв, и нарастващата необходимост от по-голяма солидарност в обществото, НАЛАГА връщането на прогресивният данък! По-справедливо е! Щом печелиш повече, логично да дадеш по-голяма дан към обеществото! Не случайно и вече се появиха т.н. "висящи кафета" и "висящи закуски"...Жалко е, тъжно е това...а всичко се дължи на едно....СИСТЕМАТА...водеща до тотално, прогресивно обедняване на 90% от хората, и тотално, прогресивно забогатяване на останалите 10%! Въпреки, че и аз едвам връзвам двата края с огромен кредит, бих се включил в инициативата за "висящите закуски", ако попадна на такава закусвалня! 

Така, че- прогресивният данък е наложителен!!

Даниел Вълчев от БГ вчера опита да обясни при Кулезич, доколкото същата водеше интервюто адекватно, че една от мерките в тяхната програма е именно въвеждането на прогресивното облагане на доходите. Сред другите оповестени акценти, които Кулезич ми позволи да чуя, са спешната медицинска помощ и възстановяването на спортните зали в училищата.

Списък с имена на известни българи, които според американските дипломатически доклади, изтекли в сайта Уикилийкс, са замесени в противозаконна дейност.

Бойко Борисов, Цветелина БориславоваВалентин Златев, Васил Божков – Черепа;

Тихомир Митев, Иво Каменов, Марин Митев, Мирослав Несторов, Йордан Йорданов, Николай Николов

- шефове на варненската групировка ТИМТИМ е считана за най-могъщата организирана криминална империя на България, хвалейки се с 30 000 служители и с предполагаемо състояние от между 1 и 2 милиарда евро.

Красимир Маринов – Големия Маргин, Николай Маринов – Малкия Маргин, Младен Михалев – Маджо, Румен Николов – Пашата, Венцислав Стефанов, Кирил Киров – Японеца, Георги Лиалев,Румен Гайтански – Вълка, Евгения Калканджиева - групировката СИК;

Алексей Петров – Трактора, Златомир Иванов – Баретата - Съюз на бившите командоси Спартак, Лев Инс;

Тодор Батков – Борат, Гриша Ганчев, Слави Бинев, Николай Банев, Христо Ковачки и други....

Както и да гласуваш - пак ще гладуваш! Защото те пак ще дърпат конците!

Ето как без дори да осъзнаем попаднахме в едно още по-страшно от предишното робство!

А лица като  Иван Костов, Емил Хърсев и мн. др. все още витаят из телевизиите и ние им се радваме на глупостите, които ни плещят!

КРАЯТ НА ИГРАТА - План за световно поробване - http://alterinformation.wordpress.com/2013/03/21/8592525/

Редактирано от agr (преглед на промените)

• Автор

agr: "...ТИМ е считана за най-могъщата организирана криминална империя на България, хвалейки се с 30 000 служители и с предполагаемо състояние от между 1 и 2 милиарда евро..."

Считана е за такава, но от интересуващите се, информирани и мислещи човеци. ТИМ първо завзеха втората икономика в България (Община Варна), после правителството и парламента, и сега вероятно са тръгнали да контролират половината икономика на страната.

Помним обаче как докато това се е случвало, години наред, девствените репортерки надълго и широко осветляваха гражданството за сагата на Братя Галеви от Дупница. Министърът на информацията Гьобелс е проповядвал, че "половината истина върши повече работа дори от най-добрата лъжа".

71 партии искат да участват в изборите

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5640451

малееее

:no-no:

Сензационни данни: ГЕРБ - 30%, БСП - 16%

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5641471

Шменти-капели! Първо другарката Радева да каже колко кеш е взела от Герб! Да, аз също съм мнение, че чисто математически, Герб ще спечели с малка преднина пред БСП, но почти двойна разлика- това е жестока манипулация! След всички тия поразии, които направи Герб, след тази тотална мизерия, до която бяха докани хората, не мога да повярвам на такова изследване! Това изследване, би могло (хипотетично) да е вярно само за София, но на национално ниво е абсурдно!

Шменти-капели! Първо другарката Радева да каже колко кеш е взела от Герб! Да, аз също съм мнение, че чисто математически, Герб ще спечели с малка преднина пред БСП, но почти двойна разлика- това е жестока манипулация! След всички тия поразии, които направи Герб, след тази тотална мизерия, до която бяха докани хората, не мога да повярвам на такова изследване! Това изследване, би могло (хипотетично) да е вярно само за София, но на национално ниво е абсурдно!

ще видиш, че ще спечелят ;) 

При ниска избирателна активност , каквато се очаква да бъде - печели платеният вот, а той ще е за ГЕРБ категорично.

Емисарите вече обикалят из циганските махали  и организацията е перфектна.

Аз пък съм на мнение, че българите, трайно живеещи в чужбина (повече от 1 година), не трябва да имат право да гласуват! Не е логично, след като не живееш тук, да претендираш да определяш социално-икономическият и политически живот в страната! Нямаш морално право на това! Той отишъл да печели "големия кеш" навън, при това по собствено желание, ама видите ли- искал да казва какво да става тук! От къде на къде? Ела да живееш тук (поне 6 месеца на година, за последните 5 години), и тогава пак си гласувай!

Каква тъжна и смешна картинка сме. Ние сме народ, който си заслужава участа и мизерията. Тази мизерия и то оправдана с доживотна креза, ще продължи още дълго и цените на всичко ще продължът да хвърчът на гое. Защо ли?

Излязохме на протести  с някаква идея и искания, които правителството не можа да реши и естествено падна Според новите проучвания - същите които свалиха парвителството, пак ще гласуват да бъде избрано въпросното провалило се правителство. Що за манталитет, що за мозък, що за логика. Сваляш някого от власт, че се не справя, ама пак си го слагаш - защо? Аааа - Комунистите, само дето вече доста народ не знае що е то, но ще гласува на пук щото всички така казват! А не са ли всички някак Комунисти, не са ли малко или много корумпирани щом от сега се знаят цените за гласове, постове и пр. Нас хем ни сърби, хем боли - за по сигурно да си караме както до сега. На изборите - каквото си надробим, а и после няма да има и поводи за протести, щото избора ще си е ваш / наш.

Аз пък съм на мнение, че българите, трайно живеещи в чужбина (повече от 1 година), не трябва да имат право да гласуват! Не е логично, след като не живееш тук, да претендираш да определяш социално-икономическият и политически живот в страната! Нямаш морално право на това! Той отишъл да печели "големия кеш" навън, при това по собствено желание, ама видите ли- искал да казва какво да става тук! От къде на къде? Ела да живееш тук (поне 6 месеца на година, за последните 5 години), и тогава пак си гласувай!

Ами тогава да престанат да вкарват в страната няколкото милиарда в левова равностойност, с които си подпомагат семействата на наша територия всяка една година?! Така и така националният ни капитал изтича навън през чуждите фирми, включително през прословутите вече енерго-разпределителни дружества, та наистина май е по-добре да няма никой, който да възстановява част от загубите. Вуте, мааалко помисли с тази хлабава клавиатура и бързи пръсти.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Ами тогава да престанат да вкарват в страната няколкото милиарда в левова равностойност, с които си подпомагат семействата на наша територия всяка една година?! Така и така националният ни капитал изтича навън през чуждите фирми, включително през прословутите вече енерго-разпределителни дружества, та наистина май е по-добре да няма никой, който да възстановява част от загубите. Вуте, мааалко помисли с тази хлабава клавиатура и бързи пръсти.

ами не, не съм съгласен! По-голямата част от тези, които превеждат пари са т.н. "гурбетчии", т.е. временно пребиваващи или даже сезонни работници, а и превеждането на пари, няма нищо общо с живеенето!  Аз говоря обаче най-вече за емигрантите, които трайно са се установили да живеят в друга държава! За тях съм твърдо категоричен, че не трябва да имат право да гласуват! Ама извинявай, но след като не живееш в страната, от къде на къде ще искаш да определяш какво да става тук?? Той се изселил, получил чуждо гражданство, ама пак иска тук да гласува! Не виждам логиката!?

ами не, не съм съгласен! По-голямата част от тези, които превеждат пари са т.н. "гурбетчии", т.е. временно пребиваващи или даже сезонни работници, а и превеждането на пари, няма нищо общо с живеенето!  Аз говоря обаче най-вече за емигрантите, които трайно са се установили да живеят в друга държава! За тях съм твърдо категоричен, че не трябва да имат право да гласуват! Ама извинявай, но след като не живееш в страната, от къде на къде ще искаш да определяш какво да става тук?? Той се изселил, получил чуждо гражданство, ама пак иска тук да гласува! Не виждам логиката!?

Не мисля, че сред българите навън има повече от няколко процента с гражданство. Това значи ли, да лишим всички от право на вот? (Ако имаш предвид изнеслите се в Турция, аз съм за пълна забрана да гласуват. Те наистина са направили своя избор навремето и той е политически и религиозно, ако щеш, обусловен, а не по финансови причини.) Пък и това че са взели гражданство, за някои навремето е бил единственият избор, за да не са нелегални, за да не бъдат гонени от тамошните варианти на подчинените на Цвък, пардон, на неговата заместваща на поста и, работата която работят да е с коректно заплащане, а не подаянията давани на нелегалните емигранти.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Кольо Колев и Мира Радева люто се сдърпаха  заради изследване, дало 30% на ГЕРБ, а 16% за БСП.

Според мен няма защо да се дърлят, защото Мира май е права!

Имам предвид  над 70 хил. гласували  в анкетата на дир.бг. - 38% Герб, 15% БСП, 9.5 % ДСБ/Единство, 4.6% Ататака, 3.4 % БГ. Прави ми впечатление, че липсват гласове за ДПС и СДС, а и тук са минималнни.

Обаче Надежда Нейнски регистрира партия "Синьо единство", но с друг лидер (Христо Панчугов - бивш зам. главен секретар на СДС и ексшеф на сините младежи). Тук се мъдрят стари муцуни като Иван Костов и Мартин Димитров, на които им се е усладил кокала. А и  певецът от “Хиподил” Светльо Витков също точи зъби за новия парламент.

Абе да се смееш ли, да плачеш ли! Дано народецът  ни гладен най-сетне случи на управници!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.