Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Само, че инвеститора си прави сметка ако произвежда тука къде ще го продава.

• Отговори 4k
  • Прегледи 242,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

Ванко, говориш общи приказки бе човече. Нещо което е говорено и слушано,та чак е дотегнало. Пари отвън трябвало да дойдат... Да, ама не идват- това е положението! Освен да направим като китайците, та да привлечем инвеститори, а? А дали това ще се хареса на Брюксел? Упс, поглеждайки една друга тема, се сещаме че в Бълкария,големите корпорации и бездруго НЕ плащат данъци. Хм,уж сме данъчен рай,а инвеститори пак няма. Питам се, дали това с външните инвестиции, не е поредната голяма лъжа?

Пари трябвало... ти да видиш.

Язе аз ти обяснявам на теб не ти харесва! Защо на Брюксел да не му хареса? От бюджета ли ще строиш фабрики, заводи АЕЦ Белене?

Да чуя твоя сценарий?

Инвеститора си поема риска! А ако не провървят фабриките и заводите?

Фирмата Рено е държавна. От къде мислиш са я строили? И изобщо,къде пише, че държавата не може да инвестира в икономиката? Така или иначе, друг вариант за инвеститор в България няма. А АЕЦ Белене, май държавата ще си я строи, ако не иска няколко милиарда да отидат на вятъра.

Плевнелиев успя да осъществи мечтата си, Борисов отстъпи.

Да ни е честита поредната излагация, дами и господа!

Кристалинка също няма да стане шеф на ООН, но пък политическата грешка, която направиха президент, премиер и СИЕ ще донесе на България поредния присмех и презрение.

Рокадата е факт! Издигат Кристалина Георгиева на мястото на Ирина Бокова да шеф на ООН

Ами ако Ирина Бокова откаже да се оттегли? :rolleyes:

преди 8 часа, Мойра написа:

Кристалинка също няма да стане шеф на ООН, но пък политическата грешка, която направиха президент, премиер и СИЕ ще донесе на България поредния присмех и презрение.

На Кристалинка ще и сложат едно вето (което се очаква от страна на Русия и Китай) и ще отпадне от надпреварата. После Борисов и СИЕ трябва да бъдат питани ЗАЩО направиха тази простотия с тая рокада! Писаха, говореха и накрая "уж партенката" се оказа истина! Жалко.

Поздрави

преди 8 часа, Мойра написа:

Ами ако Ирина Бокова откаже да се оттегли? :rolleyes:

Нашите ще плюят по нея та ще се скъсат! Ако обаче не се откаже и вземи та спечели , тогава става интересно! :D

току-що, nikssi написа:

На Кристалинка ще и сложат едно вето (което се очаква от страна на Русия и Китай) и ще отпадне от надпреварата. После Борисов и СИЕ трябва да бъдат питани ЗАЩО направиха тази простотия с тая рокада! Писаха, говореха и накрая "уж партенката" се оказа истина! Жалко.

Поздрави

И да не и сложат вето, според мен тя няма шанс, както и Бокова.

Поредния резил за България.

Ако си спомняш, Плевнелиев забави издигането на кандидатурата на Бокова, защото много държеше да бъде издигната кандидатурата на Кристалинка, а според много политолози това желание е било предизвикано от друго желание на Плевнелиев - да заеме овакантения пост на Кристалинка.

Толкова е бил сигурен, че Кристалинка ще спечели, горкият...

А може би отнякъде са му обещали да помогнат?

преди 1 час, Мойра написа:

И да не и сложат вето, според мен тя няма шанс, както и Бокова.

Поредния резил за България.

Ако си спомняш, Плевнелиев забави издигането на кандидатурата на Бокова, защото много държеше да бъде издигната кандидатурата на Кристалинка, а според много политолози това желание е било предизвикано от друго желание на Плевнелиев - да заеме овакантения пост на Кристалинка.

Толкова е бил сигурен, че Кристалинка ще спечели, горкият...

А може би отнякъде са му обещали да помогнат?

Калинката просто няма шанс според мене. Дано да греша и победи.

на 24.09.2016 г. в 0:26, язе написа:

Я,появил се и всичко знаещия Миро.Сега вече всичко е наред. :) Лустрация и... пак лустрация... отрочетата на БКП,путинофилите... още една лустрация и те така.

Именно.

Радвам се че Бокова е история.

преди 1 минута, miro20 написа:

Именно.

Радвам се че Бокова е история.

Разбира се, че се радваш. Ти се радваш на всяка загуба за България.

току-що, язе написа:

Разбира се, че се радваш. Ти се радваш на всяка загуба за България.

Не. Говорехме за лустрация и зависимости  . Това в случая е победа за България.

Защото освен вашите простотии, хората на запад и по света много добре знаят кой какъв е.

преди 5 минути, miro20 написа:

Не. Говорехме за лустрация и зависимости  . Това в случая е победа за България.

Голяма победа за България е, че няма да има шанс българин(ка) да е генерален секретар на ООН...

Дано Бокова не се оттегли сама, ще е голям майтап.

Редактирано от язе (преглед на промените)

Засега бабичката не се отказва, което е типично за такива като нея. Без капка морал и принципи, но до края за кокала ще се бори горкото бабе. Агент Гоце  и компания вече пикаят кръв от безсилие

току-що, Puppet Master написа:

Засега бабичката не се отказва,

Абе то Орешарски за президент се кандидатира... за кво говорим въобще...

Тва морал, принципи, ... у лево ....  Видяха че принципа - колкото по нагли, толкова по добре, - работи !

преди 1 минута, Puppet Master написа:

Засега бабичката не се отказва, което е типично за такива като нея. Без капка морал и принципи, но до края за кокала ще се бори горкото бабе. Агент Гоце  и компания вече пикаят кръв от безсилие

Боко отново ще трябва бъзо да обръща лопатата. :)

преди 2 минути, язе написа:

Голяма победа за България е, че няма да има шанс българин(ка) да е генерален секретар на ООН...

"комунист" не е българин. И никога не са били.

току-що, miro20 написа:

"комунист" не е българин. И никога не са били.

Заменяме "комунист" с Миро и получаваме верния отговор. :)

Нали :) само че именно аз май най много съм говорел за лустрация и т.н. Защото комунистите са причинили най много вреда на българите.

А за термина "българин" има много хляб да ядеш докато ме стигнеш :)

преди 2 минути, miro20 написа:

Нали :) само че именно аз май най много съм говорел за лустрация и т.н. Защото комунистите са причинили най много вреда на българите.

Ти си говори и за кастрация ако искаш. Ти ако беше българин,щеше да работиш нещо. Така де, да допринесеш по някакъв начин...

За това питай твоите приятели :)

Аз нямам проблеми с това. Дори отговарям понякога на всякакви нисконтелигентни инидивиди ... просто за да им покажа как сами се закопават .Нали така "язе" ?

:)

преди 25 минути, miro20 написа:

За това питай твоите приятели :)

Аз нямам проблеми с това. Дори отговарям понякога на всякакви нисконтелигентни инидивиди ... просто за да им покажа как сами се закопават .Нали така "язе" ?

:)

Бели петна, несвързан говор... лоша работа.

на 28.09.2016 г. в 11:42, miro20 написа:

Напълно недостижим си....   Защаото си шматка безподобна....

Може ли да имаме такъв президент? Хосе Мухика е бил президент на Уругвай през 2010-2015 година, Уругвайците го наричат el presidente mas pobre в превод НАЙ -БЕДНИЯ ПРЕЗИДЕНТ! Този президент нямал големи  къщи ,нямал скъпи коли и яхти, нямал дебели банкови сметки . Като президент получавал 12500 $,но оставал за себе си само 1250 $ ,другите давал за благотворителност,Живеел през цялото си президентство в малка къща във фермата си край Монтевидео. Казвал тези пари ми стигат ,щом като повечето уругвайци живеят с по-малко! Най -скъпата му покупка  през мандата му била бръмбър Фолксваген за 1945 $ .

Хосе Мухика2010-2015.PNG

преди 1 час, attj написа:

Беше комик, сега не трябва да му се смеем, а да му съчувстваме, защото е болен...

преди 57 минути, bigiadri написа:

Може ли да имаме такъв президент? Хосе Мухика е бил президент на Уругвай през 2010-2015 година, Уругвайците го наричат el presidente mas pobre в превод НАЙ -БЕДНИЯ ПРЕЗИДЕНТ! Този президент нямал големи  къщи ,нямал скъпи коли и яхти, нямал дебели банкови сметки . Като президент получавал 12500 $,но оставал за себе си само 1250 $ ,другите давал за благотворителност,Живеел през цялото си президентство в малка къща във фермата си край Монтевидео. Казвал тези пари ми стигат ,щом като повечето уругвайци живеят с по-малко! Най -скъпата му покупка  през мандата му била бръмбър Фолксваген за 1945 $ .

Хосе Мухика2010-2015.PNG

Не.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.