Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

преди 1 час, Нел написа:

За мен(ще използвам твоята думичка) идиоти са онези, които така и не разбраха, че този човек успя да удържи на думите си и каквото говореше в предизборната си кампания, това прави в целия период на "Дондуков"-2 . Изоставен дори от хората, които го издигнаха, той устоя.

Самият премиер го нарече ястреб. Не е никак изоставен Роската.

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

преди 11 часа, Нел написа:

За мен(ще използвам твоята думичка) идиоти са онези, които така и не разбраха, че този човек успя да удържи на думите си и каквото говореше в предизборната си кампания, това прави в целия период на "Дондуков"-2 . Изоставен дори от хората, които го издигнаха, той устоя.

За мен няма по-важно нещо от това, един политик да държи на думата си! Без значение дали е прав. Времената се менят.

Двамата президенти, които изцяло съм подкрепяла, дори и някои техни моменти да са търпели критика, са Петър Стоянов и Росен Плевналиев.

Другите не представляваха интерес за мен. Но никога не си позволих да ги нарека по някакъв обиден начин. Все пак те са лицето на България пред света.

А аз обичам Родината си!

Какъв ти е проблемът пък на теб?

Вчера, да! И днес също.

Плевнокио бе Разединителчо Подстрекателчев.   Какво е устоял и обединил?   Навремето с връзки беше член и на БКП.... Подобни хора създават отвращение и разочарование...   Нел тези неща проспала ли ги е?

преди 2 часа, язе написа:

Ами от обединението на двете Германии, никой не използва името "Федерална Република Германия", защото то навява спомен за отминала епоха. :)

Предполагам знаеш какво означава Bundesrepublik Deutschland?

Виж ако бях я нарекла Третия райх, бих разбрала спомена ти от отминалата епоха, но в случая... както и да е!

Явно си се надценил или си подценил мен.

"Европейците днес вземат за даденост мира, отворените пазари и граници, но са притеснени от миграцията, тероризма, безработицата, бюрокрацията, все по-ниската представителност и легитимност на политическите елити и загубата на национална идентичност. Реакцията е възход на популистки и евроскептични партии, като резултат от това – неспособност да се решават устойчиво кризите.

Застаряващо население, лоша демография, несигурни външни граници, растяща вътрешна фрагментация, болезнена дългова криза, трудни перспективи пред икономиката и заетостта, тероризъм в сърцето на Съюза, избегнатият на косъм Grexit, масова безработица и драстични бюджетни ограничения удариха със страшна сила много от държавите в Съюза. Миграционната криза вкара нова доза разделение, а зависимостта от пазачите на портите на Европа, като Турция, Египет, Либия и други, ще става все по-голяма.

За пръв път от много години насам сигурността в Европа е тотален приоритет..."

Част от речта на Президента

от тук

преди 58 минути, NEY написа:

Нел явно много неща е проспала!

Mда... къде отиде в третия райх. :) Ставаше въпрос за ФРГ и ГДР, ама карай... Ма иначе и тя си спомня за тоалетната хартия. Големо акане е било ей!:D

О, махленските клюкарки са се изредили. :D Форумните, де.

преди 1 час, NEY написа:

Нел явно много неща е проспала!

Например?

преди 50 минути, язе написа:

Mда... къде отиде в третия райх. :) Ставаше въпрос за ФРГ и ГДР, ама карай... Ма иначе и тя си спомня за тоалетната хартия. Големо акане е било ей!:D

'ми не! Ставаше въпрос, че явно не знаеш, че ФРГ не е сменяла името си, просто си върна петте загубени(и изостанали) в социализма провинции, а иначе тогава я наричахме Западна Германия. ;)

Ей, опитах се да ти дам едно рамо, без да подчертавам, че пишеш без да мислиш, но ти тъпо и упорито се навираш. Твоя воля!

Не казахте нищо за срещата на президентите в Пловдив(в Пловдив, колега-а-а!!!). И явно си мълчите, защото вашите любими "медии" също мълчат, та няма кой да ви даде направление. :D

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Брей,упорита работа...

Аз за Плевню квото съм казал,казал. Нямам нищо за добавяне, пък и тази гнида не ми е интересна вече, предвид политическото и бъдеще.

преди 13 часа, язе написа:

Федерална република Германия вчера?:no-no:

Да, в Европа се намира. На изток от Франция.

"Боже, колко мъка има по тоя свят боже"

Поредното адекватно включване.:ph34r:  А, ма тва бил боеца...

преди 1 час, Нел написа:

Например?

През периода  1982-1989 година Роско е с бляскави за времето си перспективи като млад комсомолец и комунист - тези неща са му като по наследство.   После Масларова го нарочва и го прави бъдещ червен милионер - обаче нашият човек изненадващо къса с партията.   Не ми се пише повече за това недоразумение в историята на България... 

преди 39 минути, attj написа:

През периода  1982-1989 година Роско е с бляскави за времето си перспективи като млад комсомолец и комунист - тези неща са му като по наследство.  

И четиримата ни Президенти са членували в Комсомола и БКП(по наследство). Не би трябвало да правиш някаква разлика между тях по този показател, а ти на всичкото отгоре ми го представяш и като довод. :D

преди 44 минути, attj написа:

Не ми се пише повече за това недоразумение в историята на България... 

Ти не отговори на въпроса ми: Какво съм проспала?(според теб). Имам се за човек, който доста чете и се интересува от много неща. Българската политика е едно от тях.

Явяваш ми се ти и ми казваш, че нещо не знам. Ами кажи ми го, не ме замеряй с факти, които всяко дете знае.

преди 2 часа, язе написа:

пък и тази гнида не ми е интересна вече, предвид политическото и бъдеще.

О ти гледаш в бъдещето? :D Или просто обичаш клюкичките? Признай си!

преди 51 минути, Нел написа:

О ти гледаш в бъдещето? :D Или просто обичаш клюкичките? Признай си!

Какви клюки? А Плевнелиев ВЕЧЕ никой не го помни кой беше, кво остава за след година? Защо да се вълнувам от последните изяви на един пропаднал и некадърен актьор,който няма да бъде запомнен с нищо.

преди 37 минути, attj написа:

Нел, била ли си будна за тези неща  http://www.vestnikzora.com/index.php/aktualno/2561--10-

Разбира се! Макар, че източникът ти хич не ме кефи(мимоходом зърнах някое и друго заглавие и съм отвратена) успях да прочета цялата тази тирада от гафове, подплатена с коментар, подходящ за овцете(разбира се), защото ако не бяха овце биха си дали сами отговор в колко от случаите има личен гаф на Плевналиев, в колко на някой от екипа му или извън екипа(какъвто е случаят с новогодишното му послание, където вината е на БНТ)... и т.н

И не, не съм проспала нищо. Но за разлика от теб и всичките му критикари, правя разлика между личен гаф, гаф на екипа, или на някой друг и измислен.

Не съм проспивала и на Гоце двата мандата. Е, те там са гафове и то какви? Всъщност... направо престъпления.

преди 36 минути, язе написа:

Защо да се вълнувам от последните изяви на един пропаднал и некадърен актьор,който няма да бъде запомнен с нищо.

...  например защото имат връзка с България... сещам се и за други причини, но след като ти не се сети за основната... какво да обяснявам?

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Велик е нашият смешник !   

Росен Плевнелиев посочи, че в ЕС

протичат паралелно единадесет кризи,

а най-опасна от всички е моралната криза, която се изразява в оспорване на европейските ценности и липса на солидарност и единство за постигане на устойчиви решения.

http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/plevneliev-pred-9-prezidenti-evropa-e-v-kriza-6058793

току-що, attj написа:

Велик е нашият смешник !   

Росен Плевнелиев посочи, че в ЕС

протичат паралелно единадесет кризи,

а най-опасна от всички е моралната криза, която се изразява в оспорване на европейските ценности и липса на солидарност и единство за постигане на устойчиви решения.

http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/plevneliev-pred-9-prezidenti-evropa-e-v-kriza-6058793

Ха-ха-ха... "Добрутро, млеко вара..."

Нямам думи! Нали точно това коментираме от онзи ден.

Ти загря на третия ден.

Е няма такъв смях! :D

Колко сте тези Вие,   които непрекъснато нещо коментирате тук?   Аз не всеки ден влизам тук за да Ви чета бисерите.   Роско пък кога поименно ще посочи единадесетте кризи в Европа?      

преди 44 минути, attj написа:

Колко сте тези Вие,   които непрекъснато нещо коментирате тук?   Аз не всеки ден влизам тук за да Ви чета бисерите.   Роско пък кога поименно ще посочи единадесетте кризи в Европа?      

E нали посочи най- опасната...:D

Не им искам мненията на хора, на които им хлопат дъските....    Това касае конкретно само  Миро и Нел....    Останалите нека са живи и здрави!  Чест и почитания! 

преди 2 часа, attj написа:

:D Вярно няма такъв смях... след седем поста, писани от него в последните 24 часа, изведнъж решава, че не влиза всеки ден.

Влизаш, колега, влизаш, ама си като папагалите - научил си пет думи накръст, не знаеш значението им, но си лаеш иначе...:D

Ако беше прочел малко повече от заглавието на статията, която си ни предложил, нямаше да задаваш мулти тъпи въпроси! Но не си!

Вярно ми хлопа дъската като се опитвам да разговарям с папагали!

преди 21 часа, язе написа:

E нали посочи най- опасната...:D

Нел и Миро пак не го разбраха и си го защитават по инерция.   Нищо, че Роско все борави с комсомолоидни лозунги и изглежда вечно като маскиран смешник и клоун...  Не е осмислил и не признава за нито един от гафовете си   http://dnes.dir.bg/news/rosen-plevneliev-prezidentski-izbori-2016-23919636?nt=9

Редактирано от attj (преглед на промените)

Нашият президент пак се оля като заяви пред ООН:

Цитат

Росен Плевнелиев, президент на България: "След осем мъже генерални секретари е дошло времето способна и уважавана дама от Източна Европа да оглави Организацията на обединените нации. България има много силен кандидат, истински лидер, с богат опит в международните отношения и с отлични умения за управление. Кандидат, който заслужава доверие и подкрепа".

Кога комуне заслужава доверие и подкрепа моля ви. Какви умения има тази пача? Някой да чу нещо хубаво което е направила дотук - че аз не съм.

преди 27 минути, lsmurf написа:

Нашият президент пак се оля като заяви пред ООН:

"Росен Плевнелиев, президент на България: "След осем мъже генерални секретари е дошло времето способна и уважавана дама от Източна Европа да оглави Организацията на обединените нации. България има много силен кандидат, истински лидер, с богат опит в международните отношения и с отлични умения за управление. Кандидат, който заслужава доверие и подкрепа".

Кога комуне заслужава доверие и подкрепа моля ви. Какви умения има тази пача? Някой да чу нещо хубаво което е направила дотук - че аз не съм.

Нашият президент винаги се олива, защото говори това, което му нареждат.

Той е крещящ пример за подлизурко, кариерист, фурнаджийска лопата и пр.

А Бокова е уважавана в ООН, независимо от произхода и.

преди 2 часа, Мойра написа:

Нашият президент винаги се олива, защото говори това, което му нареждат.

Той е крещящ пример за подлизурко, кариерист, фурнаджийска лопата и пр.

А Бокова е уважавана в ООН, независимо от произхода и.

Не дай боже да я изберат наистина . Путин ще коли и беси в ООН . А цял свят ще се подиграва с България.

преди 30 минути, lsmurf написа:

Не дай боже да я изберат наистина . Путин ще коли и беси в ООН . А цял свят ще се подиграва с България.

А Кристалинка по-добър вариант ли е според теб?

Тя е хитра и амбициозна кариеристка, която дори не е наясно с това, какво върши ООН.

Да не говорим, че има манталитет на проста селска краварка, въпреки доброто и образование и поста, който заема.

п.п. Думата "краварка" е използвана в прекия смисъл.

:offtopic_s:

Не мога да ви разбера вас, които мразите до смърт всички комунисти и поколенията им, защо мислите и действате точно като тях в периода веднага след 9-ти септември?

Каква е тази злоба и това желание за мъст?

Ако можехте, бихте избили всички до крак.

А имате претенции, че сте демократи.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.