Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Ами не. Мнението му не е нула. Мненията ни в темите освен факти или безпочвени твърдения, показват и отношението ни към тях /към фактите и безпочвените твърдения/. Всеки, който е в състояние да си прави изводи, се досеща каква е ценностната система на пишещите. Отношението към неморалното форумно поведение също е въпрос на ценностна система. Един морален човек не би могъл да се държи просташки, дори и като форумен анонимник. Форумният тарикатлък освен, че буди смях, е и много жалък. Такива жълтини не бяха писани дори за фолкпевиците ни. Въпрос на лично достойнство е дали ще подемате подобни простотии...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

преди 3 минути, Merryl написа:

Такива жълтини не бяха писани дори за фолкпевиците ни.

Точно това бях писал и аз в един преден пост по темата.

Не мисля нашият смешник и веселяк да е стигнал до там .....да го сравняваме дори и с фолкпевици.... Той е велик!   Певиците не са велики ....

преди 5 часа, Merryl написа:

Ами не. Мнението му не е нула. Мненията ни в темите освен факти или безпочвени твърдения, показват и отношението ни към тях /към фактите и безпочвените твърдения/. Всеки, който е в състояние да си прави изводи, се досеща каква е ценностната система на пишещите. Отношението към неморалното форумно поведение също е въпрос на ценностна система. Един морален човек не би могъл да се държи просташки, дори и като форумен анонимник. Форумният тарикатлък освен, че буди смях, е и много жалък. Такива жълтини не бяха писани дори за фолкпевиците ни. Въпрос на лично достойнство е дали ще подемате подобни простотии...

Не ме интересува. лол

Личи ти и без да го пишеш. И ти не ни интересуваш. Прекалено много станахте, за да ти обръщаме персонално внимание. Просто си пишем по темата. Това, че поста ми е след твоя и има връзка с него, не означава, че е адресиран до теб.

Изобщо не пишете по никаква тема. Аз не ви интересувам и вие не ме интересувате. Просто си спамим. 

Цитат

Ами не. Мнението му не е нула. 

На кво ми се праиш? 

Цитат

Това, че поста ми е след твоя и има връзка с него, не означава, че е адресиран до теб.

•  

Забавни хора.

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

преди 19 часа, Merryl написа:

Личи ти и без да го пишеш. И ти не ни интересуваш. Прекалено много станахте, за да ти обръщаме персонално внимание. Просто си пишем по темата. Това, че поста ми е след твоя и има връзка с него, не означава, че е адресиран до теб.

Откъде такава злоба Мери?  Фереджето много ти ходи, но ти наистина ли искаш това?

Прекалено елементарни станаха опитите за провокация... Що не вземете да си пишете по темите и не спрете да закачате хората, които не се интересуват от вас, а от това, което се обсъжда.

преди 2 минути, Merryl написа:

Прекалено елементарни станаха опитите за провокация... Що не вземете да си пишете по темите и не спрете да закачате хората, които не се интересуват от вас, а от това, което се обсъжда.

Нв видях, ти къде си обсъждала прецедента... Да ме прощаваш, късоглед съм и пея в хора.

Плевнелиев е домакин на ифтар за Рамазан

С риск пак да бъда обявен за клюкар, но този освен да празнува мюсюлмански празници, да дава орден Стара Планина на гръцки патриарси, за това, че искат български ценности да се пренесат в Гърция, да нарушава християнски закони за траур при смъртта на сан си друго нещо в разрез с официалната религия на страната си правил ли е?

Цитат

Маргарита Попова за решението на КС относно ДОСТ: Институциите се погрижиха да запазим приятелските отношения с Турция

Редактирано от mitosandov (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

НАТО унищожава Българския суверенитет и армия, като нарича това "съюзническа помощ!"

http://www.pravdareport.com/news/world/europe/02-08-2016/135191-bulgaria-0/

Цитат

Маргарита Попова за решението на КС относно ДОСТ: Институциите се погрижиха да запазим приятелските отношения с Турция

Ха ! :) Кой беше фен на кака Марга за кандидат-президент ?

Аз определено няма да гласувам за нея :)

Да имаш още по ярко определяща се про-турска партия, освен че е етническа, в България, не е признак за "запазване на приятелски отношения" с когото и било.

Може ли линк към новината, моля? 

Иначе доста бързо се скалъпва цял филм от едно хвърчащо изречение. 

• Автор

• 2 седмици по-късно...
преди 12 минути, attj написа:

Нови неочаквани неща от Роско  http://bultimes.com/rosko-dava-ordeni-na-ostanalite-bez-medali-na-olimpiadata/

Източник - ГъделНюз :):):)

Бива ли толкова да се самоизлагате , не знам :):)

преди 43 минути, miro20 написа:

Източник - ГъделНюз :):):)

Бива ли толкова да се самоизлагате , не знам :):)

Къде ти е и имаш ли чувство за хумор!?

Не виждам грам усмивка от теб :) Май просто копира една простотия, преди да разбереш че е простотия :):)

Както и да е. Каакто казах излагацията си е твоя. Не е прецедент да цитирате "гъделнюз", "бъзиклийкс" и подобни , представяйки ги за сериозна "сензационна" новина :)

Не виждам да се радвате на последната "сензационна" новина :) - Плевнелиев изпратил рускяи посланник с награда " стара планина" .

http://ivo.bg/2016/08/30/софия-която-се-озъби-на-посланиците-на/

Аз не одобрявам това, особенно след няколкото доклада за заплахите за националната ни сигурност и на службите и на президентството , което сме цитирали по назад... но .... очевидно "айсберга" е много дълбок.. а ние виждаме само повърхността.....

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Миро всеки посланик като го отзовават го получава тоз орден! С такова впечатление съм останал.

на 30.08.2016 г. в 22:34, miro20 написа:

Не виждам да се радвате на последната "сензационна" новина :) - Плевнелиев изпратил рускяи посланник с награда " стара планина" .

http://ivo.bg/2016/08/30/софия-която-се-озъби-на-посланиците-на/

Аз не одобрявам това, особенно след няколкото доклада за заплахите за националната ни сигурност и на службите и на президентството , което сме цитирали по назад... но .... очевидно "айсберга" е много дълбок.. а ние виждаме само повърхността.....

Наградили са го заради заслугите му Русия да не ни е нападнала и завладяла.:D

• 2 седмици по-късно...

Ама как някой от "оплювалниците" не се сети да оплюе вчерашната среща на Президента с президентите на Италия, Латвия, Малта, Полша, Португалия Словения, Унгария, Федерална република Германия и Финландия?

преди 17 часа, Нел написа:

Ама как някой от "оплювалниците" не се сети да оплюе вчерашната среща на Президента с президентите на Италия, Латвия, Малта, Полша, Португалия Словения, Унгария, Федерална република Германия и Финландия?

Какво харесваш в подобен комсомолоид и комунист по наследство!?   Този политически идиот вместо да обединява нацията ни ...направи всичко за разединението  и...     

преди 7 часа, Нел написа:

Федерална република Германия вчера?:no-no:

преди 22 минути, NEY написа:

Какво харесваш в подобен комсомолоид и комунист по наследство!?   Този политически идиот вместо да обединява нацията ни ...направи всичко за разединението  и...     

За мен(ще използвам твоята думичка) идиоти са онези, които така и не разбраха, че този човек успя да удържи на думите си и каквото говореше в предизборната си кампания, това прави в целия период на "Дондуков"-2 . Изоставен дори от хората, които го издигнаха, той устоя.

За мен няма по-важно нещо от това, един политик да държи на думата си! Без значение дали е прав. Времената се менят.

Двамата президенти, които изцяло съм подкрепяла, дори и някои техни моменти да са търпели критика, са Петър Стоянов и Росен Плевналиев.

Другите не представляваха интерес за мен. Но никога не си позволих да ги нарека по някакъв обиден начин. Все пак те са лицето на България пред света.

А аз обичам Родината си!

преди 12 минути, язе написа:

Федерална република Германия вчера?:no-no:

Какъв ти е проблемът пък на теб?

Вчера, да! И днес също.

преди 10 минути, Нел написа:

Какъв ти е проблемът пък на теб?

Вчера, да! И днес също.

Ами от обединението на двете Германии, никой не използва името "Федерална Република Германия", защото то навява спомен за отминала епоха. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.